skeptikistis
Member
Απ: Για πάμε λοιπόν...
..
..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
skeptikistis είπε:Τωρα θα μου πεις σε κατατρεχω και θα εχεις εν μεροι δικιο
Αλλά
1. Που ειδες οτι ο danceworld τωρα σταματαει τη φινα?
2. Ο tropheus ειχε τελειο μαλλι πριν την μεταμοσχευση διατηρημενο μεχρι τα σχεδον 40 απο τις θεραπειες, αλλο αν αυτος ειναι εντελως τελειομανης. Το μαλλι που εχει διατηρησει ειναι ΑΨΟΓΟ απο καθε αποψη, πριν τη μεταμοσχευση του. Πολλοι ανθρωποι γενιουνται με τετοιο μαλλι.
3. Τα οικονομικα προβληματα του τουμπα ειναι ασχετα. Δλδ αν η προσωπικη θεραπεια ηταν διαθεσιμη θα μπορουσε να την κανει? Δεν νομιζω να κοστιζε λιγο![]()
xDante είπε:[quote author=akol link=topic=2427.msg50676#msg50676 date=1302093096]
adriano αν θέλειs τη γνώμη μου σταμάτα το fungoral.εγω όσεs φορέs το χρησιμοποιήσα μου προκάλεσε φοβερή τριχόπτωση.χρησιμοποιήσε σκέτη μινόξ χωριs προσθετα και φυσικά τη φιναστερίδη.καλη επιτυχία σε ότι και να κάνειs.
οκ το διόρθωσα ....danceworld_2001 είπε:Φίλε μου εγώ δεν είπα ποτέ οτι διέκοψα την φίνα, ούτε θα την διακόψω. Όταν την είχα διακόψει ήταν το 2008 - 2009 για αποτοξίνωση και πειραματισμούς και είχα παρενέργειες τύπου προστατίτιδα ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΚΟΨΑ. Απο το 2009 λαμβάνω 1/5 διαρκώς και θα συνεχίσω γιατί εινα η μόνη θεραπεία με αποτέλεσμα στην διακοπή της τριχόπτωσης και συντήρηση των υπαρχόντων μαλλιών.
Ο τροφέας λαμβάνει επι χρόνια φιναστερίδη και μετά dutasteride που ειναι ακόμη πιο μπαρούτι απο την φίνα. Όπως βλέπεις μόνο τέτοιες θεραπείες έχουν αποτέλεσμα έστω μεσοπρόθεσμο. Και μπορεί να μας πει πολλά αν θελήσει για παρενέργειες κτλ κτλ.
danceworld_2001 είπε:Φίλε μου sorry αλλά ήμουν δουλειά, πόσταρα βιαστικά και δεν είδα πως είχες γράψει τον σωστό άνθρωπο που έκοψε την φίνα. Όσο για τα άλλα που λες εμένα δεν μου πέφτει λόγος ούτε υπερασπίζομαι την φίνα μέχρι θανάτου, ωστόσο βλέπω εσένα να την κράζεις μέχρι θανάτου χωρίς να έχεις δοκιμάσει καν.
ο συνδιασμος που χρησιμοποιεις τωρα ειναι ποιο δυνατος και αποτελεσματικος απο το διαλυμα που χρησιμοποιουσες.Adriano είπε:Λοιπόν είπα να ξεθάψω λίγο το θέμα.Άλλαξα την μινοξιδίλη σε rogaine foam και πρόσθεσα και airol.Καλά τα πράγματα αν εξαιρέσεις το shedding.Αλλά οι τρίχες που πέφτουν είναι λεπτές και αδύναμες.Καλό δεν είναι αυτό;;;Το shedding δεν συνοδεύεται από κοκκινίλα όπως πριν με το διάλλυμα που χρησιμοποιούσα και με πήγε πολύ πίσω.Να ελπίζω ότι θα βγουν νέες τρίχες;;;
ο συνδιασμος που χρησιμοποιεις τωρα ειναι ποιο δυνατος και αποτελεσματικος απο το διαλυμα που χρησιμοποιουσες.kapamarou είπε:[quote author=Adriano link=topic=2427.msg55780#msg55780 date=1309442239]
Λοιπόν είπα να ξεθάψω λίγο το θέμα.Άλλαξα την μινοξιδίλη σε rogaine foam και πρόσθεσα και airol.Καλά τα πράγματα αν εξαιρέσεις το shedding.Αλλά οι τρίχες που πέφτουν είναι λεπτές και αδύναμες.Καλό δεν είναι αυτό;;;Το shedding δεν συνοδεύεται από κοκκινίλα όπως πριν με το διάλλυμα που χρησιμοποιούσα και με πήγε πολύ πίσω.Να ελπίζω ότι θα βγουν νέες τρίχες;;;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.