Για πάμε λοιπόν...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member
Απ: Για πάμε λοιπόν...

skeptikistis είπε:
Τωρα θα μου πεις σε κατατρεχω και θα εχεις εν μεροι δικιο :D

Αλλά
1. Που ειδες οτι ο danceworld τωρα σταματαει τη φινα?
2. Ο tropheus ειχε τελειο μαλλι πριν την μεταμοσχευση διατηρημενο μεχρι τα σχεδον 40 απο τις θεραπειες, αλλο αν αυτος ειναι εντελως τελειομανης. Το μαλλι που εχει διατηρησει ειναι ΑΨΟΓΟ απο καθε αποψη, πριν τη μεταμοσχευση του. Πολλοι ανθρωποι γενιουνται με τετοιο μαλλι.
3. Τα οικονομικα προβληματα του τουμπα ειναι ασχετα. Δλδ αν η προσωπικη θεραπεια ηταν διαθεσιμη θα μπορουσε να την κανει? Δεν νομιζω να κοστιζε λιγο :p

Akishellas για το ορθό.........
για τον τούμπα είπε οτι την σταμάτησε και επανήλθε στην ίδια κατάσταση που ήταν ...... και μιλάμε για θεραπεία όχι διατήρηση..... και όταν την κόψει γειά σας.....

danceworld_2001

Well-Known Member

Φίλε μου εγώ δεν είπα ποτέ οτι διέκοψα την φίνα, ούτε θα την διακόψω. Όταν την είχα διακόψει ήταν το 2008 - 2009 για αποτοξίνωση και πειραματισμούς και είχα παρενέργειες τύπου προστατίτιδα ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΚΟΨΑ. Απο το 2009 λαμβάνω 1/5 διαρκώς και θα συνεχίσω γιατί εινα η μόνη θεραπεία με αποτέλεσμα στην διακοπή της τριχόπτωσης και συντήρηση των υπαρχόντων μαλλιών.

Ο τροφέας λαμβάνει επι χρόνια φιναστερίδη και μετά dutasteride που ειναι ακόμη πιο μπαρούτι απο την φίνα. Όπως βλέπεις μόνο τέτοιες θεραπείες έχουν αποτέλεσμα έστω μεσοπρόθεσμο. Και μπορεί να μας πει πολλά αν θελήσει για παρενέργειες κτλ κτλ.

xDante είπε:
[quote author=akol link=topic=2427.msg50676#msg50676 date=1302093096]
adriano αν θέλειs τη γνώμη μου σταμάτα το fungoral.εγω όσεs φορέs το χρησιμοποιήσα μου προκάλεσε φοβερή τριχόπτωση.χρησιμοποιήσε σκέτη μινόξ χωριs προσθετα και φυσικά τη φιναστερίδη.καλη επιτυχία σε ότι και να κάνειs.

σε άλλους το fungoral τους σταμάτησε την τριχόπτωση σε άλλους έβγαλε μαλλιά σε άλλους η μινοξ τους έκανε το κεφάλι πουά άλλοι έχουν 6 μήνες σεντιγκ... σε άλλους η φίνα δούλεψε αμέσως χωρίς σέντινγκ σε άλλους όχι σε άλλους η τρετινοίνη δούλεψε σε άλλους τους χάλαγε την μινοξ.... βλέπετε κάτι παράξενο σε αυτό ?

μαυρη είναι η νύχτα στα βουνά στους κάμπους πέφτει χιόνι.............. νταξ θα πει κάποιος ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός αλλά τι μου αρχίζουν και μιλάνε για λύσεις εφόσον η θεραπεία για την τριχόπτωση θα έπρεπε να είναι εντελώς προσωποποιημένη (αλλά τι λέω.... αυτά ξέρουμε αυτά λέμε ) και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.............. 20 χρόνια τα ίδια προϊόντα 20 χρόνια τα οι ίδιες έριδες για την αποτελεσματικότητά τους 20 χρόνια σαν να μην πέρασε μια μέρα..........

παράδειγμα GerorgeToumba δούλεψε η αγωγή του αλλά τα παράτησε επειδή βαρέθηκε το παλικάρι και λόγω οικονομικών προβλημάτων
παράδειγμα Danceworld2001 είχε αποτέλέσματα και τώρα κόβει την φίνα για διάφορους λόγους
παράδειγμα Tropheus δοκίμασε τα πάντα έχοντας την ποιο σεβαστή άποψη εδω μέσα και κατέληξε να κάνει εμφύτευση μαλλίων (και πολύ καλά έκανε)

τί λείπει ρε μάγκες κάτι είναι στραβό ...........
[/quote]

xDante

Member

danceworld_2001 είπε:
Φίλε μου εγώ δεν είπα ποτέ οτι διέκοψα την φίνα, ούτε θα την διακόψω. Όταν την είχα διακόψει ήταν το 2008 - 2009 για αποτοξίνωση και πειραματισμούς και είχα παρενέργειες τύπου προστατίτιδα ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΚΟΨΑ. Απο το 2009 λαμβάνω 1/5 διαρκώς και θα συνεχίσω γιατί εινα η μόνη θεραπεία με αποτέλεσμα στην διακοπή της τριχόπτωσης και συντήρηση των υπαρχόντων μαλλιών.

Ο τροφέας λαμβάνει επι χρόνια φιναστερίδη και μετά dutasteride που ειναι ακόμη πιο μπαρούτι απο την φίνα. Όπως βλέπεις μόνο τέτοιες θεραπείες έχουν αποτέλεσμα έστω μεσοπρόθεσμο. Και μπορεί να μας πει πολλά αν θελήσει για παρενέργειες κτλ κτλ.
οκ το διόρθωσα ....

[sup]Αυτα βεβαια φανταζομαι θα διαλεξεις να τα αγνοησεις. [/sup] με έχεις πιάσει απο χιλιόμετρα..... ρε δεν κόβετε τις κρίσεις λέω εγώ ΕΛΕΟΣ.........

[sup]ΥΓ. Ο ακηςελλας ειναι καλο παλικαρι και τον παω, αλλα ειναι λιγο ανενημερωτος ας με συγχορησει. Οχι επειδη την εκοψε τη φινα, με γεια του με χαρα του. Για το υπολοιπο του θεματος μιλαω, και φιλικα[/sup] ---- Οχι ο ακηςελλάς το έκανε γιατί το έκανε και δεν μας ενδιαφέρουν οι λόγοι ..... για να το κάνει κάποιους λόγους θα είχε .... τα περι ανενημερώτητας είναι άλλο θέμα και ξέφυγες....
ΛΕΩ ότι (δεν το παω εκεί που το πας ) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΜΩΦΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ και είναι ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ...........
ΟΤΙ
Η εξειδικευμένη ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ μπορΟΥΣΕ ΝΑ μας ΚΑΝΕΙ να ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ απο ΣΕΝΤΙΓΚ (που δεν έχουν όλοι ) ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ και ΣΜ. ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ ... ΔΛΔ
ΑΝ υπήρχε ΕΝΑ τΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ καΤΑΣΤΑΣΗ της κεφαΛΗΣ μας ΚΑΙ ΑΝ Ξέρανε ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΓΜΗΜΕΝΟ λόγω ΠΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΙΣ (να σου δίνανε σκετη μινοξ γιατί μπορεί να ΜΗΝ ΕΦΤΑΙΓΕ η DHT ΚΑΙ δεν ΦΤΑΕΙ σε ολους ΜΗΝ μου αρχΙΣΕΙΣ για ΠΟΣΟΣΤΑ ......... ΙΣΩΣ να φταΙΕΙ για Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μέΡΟΣ .... Και πχ ΤΟ FUNGORAL να ΓΑΜΩέκανε ΛΕΠΤΥΝΣΗ ΤΗΣ τρίχας ΣΤΟΥΣ Μισούς ΚΑΙ στους Άλλούς μισούς ΝΑ ΗΤαν ευΡΓΕΤΙΚΟ ............... καταλάβαμε η να κάνω και κακά............... ?

danceworld_2001

Well-Known Member

Φίλε μου sorry αλλά ήμουν δουλειά, πόσταρα βιαστικά και δεν είδα πως είχες γράψει τον σωστό άνθρωπο που έκοψε την φίνα. Όσο για τα άλλα που λες εμένα δεν μου πέφτει λόγος ούτε υπερασπίζομαι την φίνα μέχρι θανάτου, ωστόσο βλέπω εσένα να την κράζεις μέχρι θανάτου χωρίς να έχεις δοκιμάσει καν.

xDante

Member

danceworld_2001 είπε:
Φίλε μου sorry αλλά ήμουν δουλειά, πόσταρα βιαστικά και δεν είδα πως είχες γράψει τον σωστό άνθρωπο που έκοψε την φίνα. Όσο για τα άλλα που λες εμένα δεν μου πέφτει λόγος ούτε υπερασπίζομαι την φίνα μέχρι θανάτου, ωστόσο βλέπω εσένα να την κράζεις μέχρι θανάτου χωρίς να έχεις δοκιμάσει καν.

Αυτό για την φίνα στον Skeptikistis πήγαινε .... έκανα παράθεση....
δεν πειράζει το κατάλαβα....... Δεν μιλάω για την φίνα ρε σεις ...... ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ για ΟΛΑ απο το κοκκίνισμα της κεφαλής του ΑΝΤΡΙΑΝΟ μέχρι ΤΟ ΦΟΥΝΓΚΟΡΑΛ που σε άλλους έκανε ΛΕΠΤΥΝΣΗ Τρίχας και σε άλλους την έκανε σγουρή Και άλλοι ΕΙΔΑΝ μεγαλύτερο πάχος-μείωση λιπαρότητα .....

Adriano

Well-Known Member

Λοιπόν είπα να ξεθάψω λίγο το θέμα.Άλλαξα την μινοξιδίλη σε rogaine foam και πρόσθεσα και airol.Καλά τα πράγματα αν εξαιρέσεις το shedding.Αλλά οι τρίχες που πέφτουν είναι λεπτές και αδύναμες.Καλό δεν είναι αυτό;;;Το shedding δεν συνοδεύεται από κοκκινίλα όπως πριν με το διάλλυμα που χρησιμοποιούσα και με πήγε πολύ πίσω.Να ελπίζω ότι θα βγουν νέες τρίχες;;;

kapa

Μέλος του προσωπικού

Adriano είπε:
Λοιπόν είπα να ξεθάψω λίγο το θέμα.Άλλαξα την μινοξιδίλη σε rogaine foam και πρόσθεσα και airol.Καλά τα πράγματα αν εξαιρέσεις το shedding.Αλλά οι τρίχες που πέφτουν είναι λεπτές και αδύναμες.Καλό δεν είναι αυτό;;;Το shedding δεν συνοδεύεται από κοκκινίλα όπως πριν με το διάλλυμα που χρησιμοποιούσα και με πήγε πολύ πίσω.Να ελπίζω ότι θα βγουν νέες τρίχες;;;
ο συνδιασμος που χρησιμοποιεις τωρα ειναι ποιο δυνατος και αποτελεσματικος απο το διαλυμα που χρησιμοποιουσες.
οι αλληλεπιδρασεις φαρμακων ειναι ενα κεφαλαιο που πρεπει να το δωσουμε λιγο περισσοτερο σημασια

Adriano

Well-Known Member

kapamarou είπε:
[quote author=Adriano link=topic=2427.msg55780#msg55780 date=1309442239]
ο συνδιασμος που χρησιμοποιεις τωρα ειναι ποιο δυνατος και αποτελεσματικος απο το διαλυμα που χρησιμοποιουσες.
οι αλληλεπιδρασεις φαρμακων ειναι ενα κεφαλαιο που πρεπει να το δωσουμε λιγο περισσοτερο σημασια
[/quote]
Ναι αυτό ισχύει.Το πρόβλημα σε αυτό που λες όμως είναι ότι θα πρέπει να δοκιμάσουμε αρκετά για να δούμε τι μας ταιριάζει.Και εγώ ομολογώ ξεκίνησα πολύ λάθος.Αλλά οκ θα το παλέψω.
Πάντως να πω ότι η airol είναι απλά μαγική.Την έβαλα μέχρι και σε ένα σπυράκι στην πλάτη που με πονούσε βδομάδες και το επόμενο πρωί δεν με ενοχλούσε καν.Απλά τέλεια.

kapa

Μέλος του προσωπικού

3 στους 10 ειδαν επανεκφυση με σκετη μινοξιδιλη.
10 στους 10 ειδαν επανεκφυση με συνδιασμο airol minox.
τα σπαει :22m:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

TheoZKS

Member

Φιλε adriano καλη επιτυχεια και απο μενα.....

στους κροταφους ειμαστε σχεδον ιδιοι απλα μπροστα εχω λιγα περισσοτερα μαλλια.......λοιπον εγς ξεκηνισα δυναμικα με BIG 3 και τι ενοω με αυτο..... Regaine 5% 2ml,proscar 1/5, fungoral 2-3 φορες την εβδομαδα......αυτο που θελω να πω ειναι πως βρισκομαι στον ενα μηνα και μερικες μερες και ειχα τρομερο shedding την 2-3 εβδομαδα και τωρα δεν εχω καθολου απωλεια οταν λουζομαι.....σκηβω το κεφαλη μου στην μπανιερα και κανω μασαζ τα μαλλια μου με ενα φυτικο σαμπουαν που χρησημοποιω και παντοται οταν κοιτουσα τα χερια μου εβλεπα ενδιαμεσα ενα ματσο τριχες....αυτο πλεον εχει σταματησει εντελως....

μην πειραματιζεσαι με διαφορα επειδη ετυχε να το ακουσεις απο καποιον εδω μεσα που εκεινος ο ΚΑΠΟΙΟΣ μπορει αυτην την στιγμη να τα εχει ξυρισει και να γουσταρει κιολας.......εγω δεν διαλεξα τυχαια την θεραπεια BIG 3 επειδη την εκανε το ταδε μελος και ειδε αποτελεσμα.....την διαλεξα επειδη εδω και μηνες διαλαζα σε φορουμ ολου του κοσμου οτι ειναι η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.......ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.....επισεις πριν μερικες μερες βαζω αιρολ στους κροταφους και κατευθειαν μινοξιδιλη για καλυτερη αποροφηση....αν και δεν ανοικει στην BIG3 η κρεμα αιρολ παρολα αυτα ειναι πραγματικα αληθεια οτι αποροφαει καλητερα.........

και κατι αλλο ακομα που δεν αναιφερε κανεις μεχρι τωρα.....δεν μας ειπες τι σαμπουαν χρησημοποιεις???Γνωριζεις πως σαμπουαν ποθ περιεχουν ψευδαργυρο (ZINC) αλληλεπιδρουν αρνητικα με την Μινοξιδιλη(σε περιπτωση που βαζεις μετα το λουσιμο μινοξιδιλη) ??

Adriano

Well-Known Member

Fungoral και head&shoulders!!!Τώρα που το λες έχει κάτι με zinc μέσα...Ωχχχ Πάντως το fungoral δεν μου αρέσει και πολύ.

kapa

Μέλος του προσωπικού

οσο εβαζα μινοξιδιλη χρησιμοποιουσα johnson baby shampoo

TheoZKS

Member

Adriano πριν 2 χρονια περιπου ξανα χρησημοποιουσα μινοξιδιλη χωρις μεγαλη εμπειρια.....απλα εβαζα περιπου 2μλ την ημερα στο κεφαλη μου και περιμενα αποτελεσμα......σαμπουαν εβαζα σαν το δικο σου head&shoulders απο το εμπορειο....ΜΕΓΑΛΟ λαθος......τοτε δεν ηξερα ομως για την σελιδα εδω οταν την ανακαλυψα ξοδεψα παρα πολλες ωρες διαβαζοντας πληροφοριες .....

Η λυση για σενα ειναι μια ρε φιλαρακι.....και δεν θα σου την πει κανεις εδω μεσα.....θα την ανακαλυψεις μονος σου με τα δικα σου κριτιρια.....ο ενας θα σου πει μην περνεις φινα γιατι θα γινεις GAY ο αλλος θα σου πει αν περνεις μονο μινοξιδιλη καλητερα να τα ξυρισεις καραφλα γιατι δεν θα καταφερεις τπτ και και και και........κατσε λοιπον διαβασε μερικα πραγματα για τα φαρμακα τα υπερ και τα κατα και παρε την δικη σου αποφαση ποια θεραπεια θα ακολουθησεις αλλα ΣΤΑΘΕΡΑ......μετα απο 2 μηνες αν σου πει καποιος μην περνεις αυτο παρε καλητερα εκεινο και αλλαζεις ουσιες στο κεφαλι σου σιγουρα δεν τηα εχεις αποτελεσμα......

τα λεω καλα παιδια?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα