Γιατροί στο φόρουμ και επίσημες παρουσιάσεις κλινικών

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kardinalios

Well-Known Member
Έκανε μπαμ η δουλειά από μακριά . Το θέμα είναι ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο και συγκεκριμένα σχόλια που ανέβαιναν σε όλες τις παρουσιάσεις . Ακόμα και από τα like στα σχόλια φαινόταν ότι υπάρχει μια κατευθυντήρια γραμμή . Το πιο σωστό για εμένα πάντως Mod είναι να μπει ένας εκπρόσωπος της κλινικής επίσημα και ωραία και να λέει ο,τι θέλει να λέει με την υπογραφή του όμως και όχι με τον μανδύα του δήθεν απλού μέλους .
Εδώ φτασαμε σε σημείο να αμφισβητούν αποτελέσματα του Erdogan και του Lorenzo . Λες και υπήρχε ποτέ πιθανότητα ασθενής που έχει φτάσει στο σημείο να ψάχνει να κάνει μεταμόσχευση σε τέτοια ονόματα να πάει να κάνει τελικά στη γκόμενα με τα ωραία γαλανα μάτια που λέει και ο θεός Χριστόφορος ...
Προχωράμε ...
 
  • Like
Reactions: tol

Giorgos-3

Well-Known Member
Γνωριζω ηδη δυο ατομα που βρισκονται στην ατζεντα μιας μεγαλης ελληνικης κλινικης..δυο φορουμιτες! Ειναι χρηματοδοτουμενοι και τσιμπανε!
Ο γιατρος Αναστασακης τους χαλασε την πιατσα! Μακαρι να αποκτησω αρκετα χρηματα ωστε να κανω μεταμοσχευση στο συγκεκριμενο γιατρο διοτι εμπνεει εμπιστοσυνη..ειναι παθιασμενος και αψογος επαγγελματιας, ειλικρινεστατος! Ειναι ΑΚΡΙΒΟΣ ναι, αλλα το αξιζει!
Απο κανεναν δεν πληρωνομαι...και ο ιδιος ΠΑΘΙΑΣΤΗΚΑ και με ΒΕΚΡΗ (λινα για την ακριβεια) και με ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ..το παραδεχομαι οτι γινομαστε οπαδοι εμεις οι Ελληνες σε πολλες εκφανσεις της βιωτης...τελικα μπορουσα να ειχα κανει καλυτερες επιλογες οπως ο φιλος που πηγε στο VFM ΤΟΥΡΚΟ και δεν ενθουσιαστηκε απ τις εγχωριες κλινικες αντιμετωπιζοντας τες ΨΥΧΡΑΙΜΑ μη δελεαζομενος τελικα απ οσα ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ και ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ!

ΟΧΙ CVIAL στα ματια μου ΔΕΝ εισαι συκοφαντης, ΔΕΝ εισαι ψευτης αλλα ενας σωστοτατος ειλικρινης διαχειριστης!

Και προς ΘΕΟΥ..σεβομαι τον Ακη, δεν παιρνω το μερος σου αγαπητε cvial ουτε φυσικα στρεφομαι εναντιον του Ακη..καμια σχεση..την αποψη του καταθετει ο καθεις φορουμιτης τωρινος η πρωην αν εχει λυσει το προβλημα του, συμπασχων!
Σήμερα ο άνεμος φυσάει βορειοδυτικά.... Καλά κ έχουμε κ εσένα κ ελαφρενεις λίγο το κλίμα ....έισαι κ εσύ χρήσιμος στο φόρουμ για ψυχαγωγικούς λόγους ....
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν υπάρχει πρόβλημα να αμφισβητηθούν αποτελέσματα. Οποιουδήποτε. Αυτό δεν είναι μεμπτό. Όλα τα άλλα είναι.
 

Georgie

Well-Known Member
Οταν έψαχνα τον Μάρτιο του 19 πληροφορίες για μεταμοσχευση, κανεις απο το φορουμ δε προσπάθησε να με κατευθύνει στη κλινική που υποστηρίζει η εχει agenda προώθησης ( όπως καταγγέλει ο @CVIAL )
Και θα εξηγήσω το γιατι.
Προτεραιότητα μου τοτε ηταν η Κύπρος και η HDC, απευθύνθηκα στον εκπρόσωπο του Φορουμ @John_John1 .
Το παλικάρι χωρις καμία απολύτως πίεση η τακτική πώλησης με έφερε σε άμεση επικοινωνία με τον εμπορικό διευθυντή της κλινικής για online consultation και ημουν έτοιμος να κάνω διπλό ταξιδι απο Δουβλινο Αθηνα και μετα Αθηνα Λευκωσια για να πραγματοποιήσω την επέμβαση .
Τα πράγματα ήρθαν όμως διαφορετικα και το πλάνο της Κύπρου δεν ηταν εφικτό και στράφηκα στην Ελληνικη αγορά.
Μετα απο 3 consultations είχα απορρίψει την Dhi και βρισκόμουν στο δίλημμα lp clinic και Advanced.
Να αναφέρω εδω οτι αδίκως και επηρεασμένος απο το φορουμ δεν είχα βάλει καν τη κλινική του dr Αναστασάκη στο radar.
Με τον Δημήτρη ήρθα σε επικοινωνία με pm με πρωτοβουλία δίκη μου για να τον ρωτήσω για την εμπειρία του με τη κλινική και να μου πει εντυπώσεις απο τη διαδικασία της μεταμοσχευσης, όπως και να μου δώσει εάν γνωρίζει κάποιο ονομα νοσοκόμας έμπειρης κλπ .
Ουτε τοτε προσπάθησε να με κατευθύνει και μου ειπε οτι η απόφαση ειναι προσωπική !!!!!
Επίσης θα ήθελα να αναφέρω οτι την ημέρα της μεταμοσχευσης ανέφερα το ονομα του ( Είπα συγκεκριμένα οτι ειναι γνωστός μου και γράφει σε ενα φορουμ) στις Νοσοκόμες που λογω ακυρώσης ενός περιστατικού ηταν 5 η 6 και με τις 2 βασικές να δουλεύουν την εξαγωγή τα ονόματα τους Ελενη και Τονια
Καμμία δε φαινόταν να τον γνωρίζει .
Σχετικά με τα αλλα μέλη που διαγράφηκαν καμία επικοινωνία δεν είχα ποτε, πέρα απο το σχολιασμό κλπ .

Προσωπική μου άποψη οτι ειναι υπερβολική η αντίδραση απο τον συνοπαδο μου @CVIAL .
Βέβαια ισχυρίζεται οτι εχει στοιχεία, αλλα οταν τα στοιχεία αυτα δε μπορούν να βγουν προς κρίση
Τοτε η απόφαση της διαγραφης δεν ειναι δημοκρατική πράξη.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εξήγησα γιατί τα στοιχεία δεν μπορούν να βγουν προς κρίση. Συμφωνώ για το θέμα της δημοκρατίας, αλλά κάποιες φορές και η δημοκρατία εγκλωβίζεται. Δεν ήταν εύκολη απόφαση για τους λόγους που ανεφέρεις για αυτό και δεν την υλοποίησα αμέσως. Όπως να έχει όλοι κρινόμαστε και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση.
 

tasos33

Well-Known Member
Τα posts του Δημήτρης 587642 σε κάθε νέο μέλος ήταν...στην advance θα βάλεις 4000graft με 2500ε...μόνο εκεί πουθενά αλλού,έτσι απροκάλυπτα χωρίς προσπάθεια διπλωματιας, δε δικαιολογείται τέτοια υποστηριξη. Το χειρότερο δε ήταν πως τόσα χρόνια δεν είδε ποτέ παράθυρα ,στραβες hairline κτλ.Αυτο ήταν το χειρότερο όλων. Η απόφαση διαγραφής έπρεπε να είχε εφαρμοστεί καιρό τώρα, από τότε που είχε παρθεί δηλαδή.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το χειροτερο συντελέστηκε στην αρχή Τάσο. Μετά δεν συνεχίστηκε (πιθανώς) γιατί ο σκοπός επετεύχθει παρά μόνο για συντήρηση και ανταρτοπόλεμο σε όσους έκαναν παρατηρήσεις. Ο Christopher είπε μεταξύ άλλων γλαφυρών και μεγάλες αλήθειες, απλά αρκετοί δεν τις αντιλήφθηκαν. Αυτό είναι που με «έτρωγε» και αποφάσισα να πάω ανάποδα σε αυτά που πιστεύω περι δημοκρατίας. Δεν αισθάνομαι περήφανος για την απόφαση μου, απλά είμαι ήσυχος με την συνείδηση μου.
 

manly_Man

Well-Known Member
ομως γιατι διαγραφηκαν τα υπολοιπα μελη αφου CVIAL ειχες οπως ειπες στοιχεια μονο για τον δημητρη; δεν ειδα τους υπολοιπους να λενε σε καθε νημα πηγαινε εκει κτλπ...το οτι υποστηριζαν την επιλογη που εκαναν το κανουν πολλοι εδω μεσα...που εκαναν σε μια κλινικη...οποτε να διαγραφει καθε μελος που υποστηριζει την κλινικη που ειχε κανει...αυτο θα ηταν το δικαιο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Harris_G

Well-Known Member
Εγώ δέχομαι να φέρονται ανταγωνιστικά στο εγχώριο playground είναι νόμος της αγοράς απολύτως θεμιτός κιόλας. Μάλιστα το να πετυχαινουν νοσηλέυτριες τίμια αποτελέσματα είναι και αυτο επιτευγμα. Προφανως γινεται παρα πολυ καλή εκπαίδευση. Εν συγκρισει με τις δεινοσαυρικες κλινικες των κακων στριπ από γιατρους και 50 τριτριχων σε ολο το scalp η κλινικη αυτη συνέδραμε σε μεγαλη προοδο το επιπεδου στην Ελλαδα.
Αλλά έτερον εκάτερον απίστευτο το πως ψάχνονται να μειώσουν τοπ κλινικές εξωτερικου ώστε να πουν "ορίστε, τσάμπα τα δεκαχίλιαρα" ( περίπτωση @kardinalios ). Αράξτε στα κυβικά σας λίγο, η καλυτερη νοσηλευτρια σας δεν εχει τα προσοντα ουτε για να φτιάχνει καφε στον Lorenzo. Εγώ πάλι θα τους ήθελα παρόντες στο φόρουμ αλλά εμπιστεύομαι απόλυτα το διαχειριστή.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@manly man Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι δημοκρατικό, μην ευτελίζουμε τον όρο. Το φόρουμ είναι μια κοινότητα, μη κερδοσκοπικη εν προκειμένω, με μη αιρετό από το κοινό διαχειριστή και ιδιοκτήτη που μπορεί να κατεβάσει τον διακόπτη μια μέρα χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Όλοι αυτοί που διεγράφησαν, διεγράφησαν γιατί λειτουργούσαν σαν ομάδα, συγκοινωνουντα δοχεία με ιστορία και αποτύπωμα για χρόνια. Η συνεισφορά τους στα έκτροπα μέγιστη, στην γνώση ελάχιστη. Το να κλείσεις μια τρύπα και να αφήσεις άλλες τρεις ανοιχτές δεν προσφέρει τιποτα. Το ότι ο Δημήτρης ψώνιζε πελάτες για μένα ήταν το λιγότερο. Στόχος της διαχείρισης για το φόρουμ δεν είναι να υπάρχει αναγκαστικά η δημοκρατία και να χαθεί η ουσία. Στόχος της κοινότητας είναι η πραγματική γνώση χωρίς ταμπού και συμβιβασμούς, χωρίς εξαρτήσεις από κλινικές και γιατρούς έτσι ώστε να μπορεί ο ΚΑΘΕΝΑΣ να εκφράζεται ελεύθερα και να μπορούν αυτοί που διαβάζουν να βοηθηθούν. Η δημοκρατία πρέπει να εξυπηρετεί αυτόν τον σκοπό. Όταν η δημοκρατία καταντήσει οχλαγωγία, παραπληροφόρηση και απάτη απλά αναλαμβάνει η διαχείριση έργο και κάνει αυτό που είναι πρέπον κατά την κρίση της για να επιτευχθεί ο στόχος.
 
Τελευταία επεξεργασία:

vag25

Well-Known Member
Ουτε τοτε προσπάθησε να με κατευθύνει και μου ειπε οτι η απόφαση ειναι προσωπική !!!!!

Ε τι να σου πει ρε συ. Πηγαινε εκει με το ζορι;
σημερα δεν θα εβγαινες να γραψεις ολο αυτο το κειμενο αν το εκανε.

Εγω δεν μπορω να ξερω οτι ηταν βαλτοι γιατι δεν εχω τα στοιχεια αλλα ειναι βεβαιο οτι ηταν τουλαχιστον οπαδοι.

Επισης τωρα που τους ειδα μαζεμενους εχουν πολλα κοινα χαρακτηριστικα στον τροπο τους. Ειδικα στο κομματι της επιχειρηματολογιας και της μη παραδοχης ορισμενων facts οσον αφορα την διαδικασια μιας μμ.

Αυτο δεν υπαρχει για καμια αλλη κλινικη. Τρελη συμπτωση. Αλλα μπορει και να ειναι. Παντως θα συμφωνησω με τον cvial οτι δεν προσεφεραν κατι ουσιαστικο στην συζητηση.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Georgie

Well-Known Member
Ε τι να σου πει ρε συ. Πηγαινε εκει με το ζορι;
σημερα δεν θα εβγαινες να γραψεις ολο αυτο το κειμενο αν το εκανε.

Εγω δεν μπορω να ξερω οτι ηταν βαλτοι γιατι δεν εχω τα στοιχεια αλλα ειναι βεβαιο οτι ηταν τουλαχιστον οπαδοι.
Εννοείται οτι εάν καταλάβαινα πρόθεση fishing δε θα έμπαινα καν στη διαδικασία .
Όμως δεν είδα κατι τέτοιο .
Τι να κανουμε τωρα .
Το οπαδοι δεν ενόχλησε τον διαχειριστή
Εξ´αλλου υπαρχουν και άλλοι που αναφέρονται σε κλινικές και προτείνουν γιατρούς σε μέλη που ψάχνονται .
Το περίεργο με αυτούς ειναι οτι βρίσκονται στο φορουμ πολλα χρονια και δεν εχουν κανει καν μεταμοσχευση .
Μονο κριτικη .
Αυτοί τι ακριβώς ειναι?
Πανω σε ποιο αποτέλεσμα και εμπειρία προτείνουν κλινικές
YouTube η consultation στο τσαμπα ?
 

manly_Man

Well-Known Member
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχουν μεινει διαφοροι εδω μεσα που εχουν συμφεροντα και ακολουθουν μια δικια τους τακτικη οχι ψαρεμα..απλα σπρωχνουν με τα θετικα σχολια και την "προστασια" που δινουν, εκμεταλευοντας το γεγονος οτι ειναι πολυ παλια μελη και εχει καποια επιρροη η γνωμη τους προς το κοινο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

vag25

Well-Known Member
Εννοείται οτι εάν καταλάβαινα πρόθεση fishing δε θα έμπαινα καν στη διαδικασία .
Όμως δεν είδα κατι τέτοιο .
Τι να κανουμε τωρα .
Το οπαδοι δεν ενόχλησε τον διαχειριστή
Εξ´αλλου υπαρχουν και άλλοι που αναφέρονται σε κλινικές και προτείνουν γιατρούς σε μέλη που ψάχνονται .
Το περίεργο με αυτούς ειναι οτι βρίσκονται στο φορουμ πολλα χρονια και δεν εχουν κανει καν μεταμοσχευση .
Μονο κριτικη .
Αυτοί τι ακριβώς ειναι?
Πανω σε ποιο αποτέλεσμα και εμπειρία προτείνουν κλινικές
YouTube η consultation στο τσαμπα ?

Εγω δεχομαι την δικη σου εμπειρια με τον Δημητρη. Αλλα η παρουσια του εκτος pm θα μπορουσε να χαρκτηριστει υποπτη.

Γενικα αυτοι που ειναι προκατειλημμένοι θετικα με μια κλινικη η αρνητικα με αλλες φαινονται στο βαθος χρονου. Δεν χρειαζεται να εχει κανει καποιος μμ για να το καταλαβει.
 

vag25

Well-Known Member
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχουν μεινει διαφοροι εδω μεσα που εχουν συμφεροντα και ακολουθουν μια δικια τους τακτικη οχι ψαρεμα..απλα σπρωχνουν με τα θετικα σχολια που κανουν, εκμεταλευοντας το γεγονος οτι ειναι πολυ παλια μελη και εχει καποια επιρροη η γνωμη τους προς το κοινο.
Δεν χρειαζεται να το παμε γενικα και αοριστα.

Αν καποιος στην οποια συζητηση επιμενει εκτος διεθνων πρωτοκολλων, ειτε ειναι παλιο μελος ειτε νεο, θα μπορουσε να ειναι υποπτος ή εστω οπαδος.

Αν η επιχειρηματολογια καποιου ομως βασιζεται σταθερα στις ορθες πρακτικες πανω στην μμ(προσοχη οχι σταθερα στις κλινικες), τοτε ειτε ειναι παλιο μελος ειτε νεο, ειναι αξιοπιστο.
 

manly_Man

Well-Known Member
Δεν χρειαζεται να το παμε γενικα και αοριστα.

Αν καποιος στην οποια συζητηση επιμενει εκτος διεθνων πρωτοκολλων, ειτε ειναι παλιο μελος ειτε νεο, θα μπορουσε να ειναι υποπτος ή εστω οπαδος.

Αν η επιχειρηματολογια καποιου ομως βασιζεται σταθερα στις ορθες πρακτικες πανω στην μμ(προσοχη οχι σταθερα στις κλινικες), τοτε ειτε ειναι παλιο μελος ειτε νεο, ειναι αξιοπιστο.
μπορει ομως καποιοι να μην εχουν τις ιδιες απαιτησεις και να αρκουνται με ενα απλο αποτελεσμα...πχ εσυ θυμαμαι ειπες οτι εισαι πολυ εκλεκτικος και μονο καποια απο τα περιστατικα του lorenjo και του couto σου αρεσουν...καποιος αλλος μπορει να εβλεπε και ενα απλο αποτελεσμα ως το ιδανικο για αυτον...και ας μην ειχε τα ιδια πρωτοκολλα οπως λες με τον κορυφαιο γιατρο....οποτε υπο αυτη την εννοια μπορει καποιος να θεωρουσε καλο αποτελεσμα καποιο ενω εσενα να σου φαινοταν παραλογο που του αρεσει κτλπ και να θεωρουσες υποπτη την συμπεριφορα του... οποτε ειναι ειναι υποκειμενικα ολα αυτα.
 

kardinalios

Well-Known Member
@Harris_G είναι αυτό που λέμε τρώγοντας έρχεται η όρεξη φίλε . Διέκριναν μια αδυναμία εύρεσης χρόνου και πραγματοποίησης παρουσίασης εκ μέρους μου και σου λέει ευκαιρία να υποβαθμισουμε και τον Lorenzo . Τι νόημα έχει άλλωστε να δώσεις τόσα χρήματα θα σκεφτεί ένας νέος χρήστης όταν το αποτέλεσμα είναι το ίδιο με την Ελλάδα ... Που να ήξερε βέβαια ...
@Georgie είσαι από τα μέλη που σέβομαι και γράφουν πάντα με επιχειρήματα . Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις κανένα συμφέρον από την κλινική και απλά αυτό που θέλω να σου πω και να το βάλεις στο μυαλό σου είναι ότι με τον τρόπο που γράφεις δεν θεωρώ ότι θα μπορούσαν να κάνουν fishing σε εσένα . Είσαι ώριμος και με επιχειρήματα . Θα το καταλάβαινες κατευθειαν . Σκέψου όμως τι fishing έχει γίνει σε άλλα νεότερα μέλη και δες που είναι η hairline διαφόρων μελών η τις δοτριες τους . Και για να κλείσω εγώ θεωρώ θεμιτό το να μπει ένα μέλος από την κλινική με την υπογραφή της κλινικής και να γράφει αυτά που θέλει να γράψει .. Όμως θεωρώ υποκριτικό το να υπάρχει η οποιαδήποτε σχέση με την κλινική και εδώ να παρουσιάζεσαι σαν ένα απλό μέλος ..
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
μπορει ομως καποιοι να μην εχουν τις ιδιες απαιτησεις και να αρκουνται με ενα απλο αποτελεσμα...πχ εσυ θυμαμαι ειπες οτι εισαι πολυ εκλεκτικος και μονο καποια απο τα περιστατικα του lorenjo και του couto σου αρεσουν...καποιος αλλος μπορει να εβλεπε και ενα απλο αποτελεσμα ως το ιδανικο για αυτον...και ας μην ειχε τα ιδια πρωτοκολλα οπως λες με τον κορυφαιο γιατρο....οποτε υπο αυτη την εννοια μπορει καποιος να θεωρουσε καλο αποτελεσμα καποιο ενω εσενα να σου φαινοταν παραλογο που του αρεσει κτλπ και να θεωρουσες υποπτη την συμπεριφορα του... οποτε ειναι ειναι υποκειμενικα ολα αυτα.

Ο πρωταρχικός σκοπός είναι να μάθεις τα βασικά των μεταμοσχεύσεων βάσει των σωστών πρακτικών και των διεθνών standards έτσι ώστε να μπορείς σαν ενημερωμένος καταναλωτής με το διαθέσιμο εισοδημά σου να πάρεις την σωστή απόφαση, να μπορέσεις να προφυλαχτείς από κακοτοπιές και να εκτιμήσεις αν σου πουλάνε φούμαρα. Στόχος του φόρουμ είναι να παρέχει σωστή πληροφόρηση. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Το που θα πας το ορίζεις εσύ, είναι προσωπική σου επιλογή, δουλειά του φόρουμ είναι να σε γεμίσει γνώσεις και να σε εκπαιδεύσει με τον σωστό τρόπο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα