Bouklas είπε:Ωραίος ρε Γιάνναρε, αισθητή η διαφορα σου. Από μπροστά μέχρι το σημείο πίσω που έβαλες ήταν αρκετά αραιά τα πράγματα ενώ τώρα είναι πολύ καλύτερα. Όμως είναι ακόμα πολύ νωρίς, έχεις δρόμο μπροστά σου και μέχρι τότε θα δώσει ακόμα περισσότερο. Υπομονή και εύχομαι ότι καλύτερο φιλε.![]()
Οντως φιλε Boukla η διαφορα με το πριν ειναι πολύ μεγαλη.
gkast είπε:Γιάννης7 είπε:Στις 24 Απριλίου εκλεισα αισίως 3 μήνες απο τη μμ μου. Οι παρακάτω φωτό ειναι τραβηγμένες πριν απο περιπου μια εβδομάδα.
Τα μεταμοσχευμένα (επανω) δεν τα εχω κουρέψει ούτε μια φορα, μόνο τα πλαινά 2 φορες.
Αισθητή η διαφορα απο πρίν θα τα πας ακόμα καλύτερα τους επόμενους μήνες
gkast πιστευω οτι θα παω λιγο καλύτερα ακομη και αυτο το λεω, γιατι δεν μου επεσαν ουτε οι μισες μεταμοσχευμένες.
ΜΙΚΕΣ είπε:απο θεμα φυσικοτητας η D*I ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα σπαει.Απο θεμα πυκνοτητας θα πω οτι με τα grafts που εβαλες δεν μπορουσες να πετυχεις καποια καλυτερη.Ακομα ομως εχεις λιγο δρομο για το τελικο αποτελεσμα.Παντως φιλε υπαρχει αισθητη διαφορα.Ευχομαι να πας ακομη καλυτερα.
Ακριβώς αυτο πιστευω κι εγω ΜΙΚΕ , δεδομένου οτι το προβλημα μου ειναι μεγαλο κι εγω εβαλα τα μισα γκραφτς ή και λιγοτερα απ οσα πραγματικά χρειαζόμουν.
Physio40 είπε:Μια χαρα σε βλέπω κι εγω! Υπομονη και καλο τελικο αποτελεσμα.
Thanks Physio40.