danceworld_2001
Well-Known Member
Εκανες prp Γιαννη;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
danceworld_2001 είπε:Εκανες prp Γιαννη;
Bouklas είπε:Ωραίος φιλε μια χαρά είσαι καλή επιτυχία και από μένα. Το λογικό είναι να χάσεις αλλα δεν υπάρχει λόγος ρε συ, θέλει υπομονή το άτιμο.![]()
barel είπε:φιλε μου μπορω να ρωτησω (μπορεις να το εχεις ξανααπαντησει βεβαιως κ συγνωμη) αν ρωτησες κ καπου αλλου πριν καταληξεις παλι στην κλινικη που εκανες τη μεταμοσχευση και αν γιατι τελικα διαλεξες τη συγκεκριμενη??
barel είπε:επειδη προσφατα ρωτησα κ εγω στο αντιστοιχο καταστημα της θες/κης για μεταμοσχευση αλλα δε μου ειπαν κατι για γιατρους,υπαρχουν πολλοι που κανουν τις επεμβασεις;και αν ναι μπορεις να επιλεξεις;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
xristos12 είπε:εχει κανει ΜΜ Στη ΘΕσσαλονικη κανενας να μας πει. θελω να κανω στους κροταφους και να φτιαξω τι γραμμη του μετοπου. δεν ξερω απο που πρεπει να ξεκινησω.
Γιάννης7 είπε:Στις 24 Απριλίου εκλεισα αισίως 3 μήνες απο τη μμ μου. Οι παρακάτω φωτό ειναι τραβηγμένες πριν απο περιπου μια εβδομάδα.
Τα μεταμοσχευμένα (επανω) δεν τα εχω κουρέψει ούτε μια φορα, μόνο τα πλαινά 2 φορες.
ΜΙΚΕΣ είπε:απο θεμα φυσικοτητας η D*I ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα σπαει.Απο θεμα πυκνοτητας θα πω οτι με τα grafts που εβαλες δεν μπορουσες να πετυχεις καποια καλυτερη.Ακομα ομως εχεις λιγο δρομο για το τελικο αποτελεσμα.Παντως φιλε υπαρχει αισθητη διαφορα.Ευχομαι να πας ακομη καλυτερα.
gkast είπε:ΜΙΚΕΣ είπε:απο θεμα φυσικοτητας η D*I ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα σπαει.Απο θεμα πυκνοτητας θα πω οτι με τα grafts που εβαλες δεν μπορουσες να πετυχεις καποια καλυτερη.Ακομα ομως εχεις λιγο δρομο για το τελικο αποτελεσμα.Παντως φιλε υπαρχει αισθητη διαφορα.Ευχομαι να πας ακομη καλυτερα.
Εαν θα κάνει στο μέλον και μία πύκνωση μπροστά στη hair line νόμίζω πως θα έιναι αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα..