ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

afanas3

New Member
Γειά σας παιδιά. από Θεσσαλονίκη 35 καστανόξανθος με nw4 ή 5 μάλλον και σκέφτομαι να κάνω Θεσσαλονίκη μεταμόσχευση. Διάβασα κάποια πράγματα εδώ έχω κάνει από το Δεκέμβριο του 2012 κάποιες θεραπείες μινοξ. revivogen, όπως γράφω παραπάνω αλλά δν βλέπω να την γλυτώνω. Ήρθε η ώρα ή μη πω άργησα κιόλας. Σήμερα πήγα d.I θεσσαλονίκη και μ πρότειναν 1 mega session 2500-3000 τρίχες σε όλη την επιφάνεια που υπάρχει το πρόβλημα είμαι nw3+ είπαν. α και κάτι prp 3 συνεδρίες αγωγή ενδυνάμωσης που μάλλον δν θα τις κάνω γτ ξεφεύγει το μπάτζετ μου. Επίσης μου είπε ότι μελλοντικά ίσως χρειαστεί και άλλη μμ για πύκνωση. Ανεβάζω φωτογραφία της σημερινής μου κατάστασης και θα ήθελα κάποια βοήθεια από εσάς ως προς την επιλογή κλινικής και για το πόσες τρίχες οι grafts χρειάζομαι. Δεν θέλω τρελή πύκνωση ούτε περιμένω θαύματα. κανονικά χτενίζω προς τα μέσα τα πλαινά και κάπως κρύβεται το πρόβλημα. ευχαριστώ.

Συνημμένα

• DSC05210.JPG
    DSC05210.JPG
    2.5 MB · Προβολές: 322

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

afanas3

New Member
κανεις? ξέρω θα μου πείτε να διαβάσω στα περι μεταμόσχευσης, αλλά και μια γνώμη η φωτογραφία απο κάποιον που έκανε Θεσσαλονίκη σε συγκεκριμένη κλινική πιστεύω θα με βοηθούσε. ευχαριστώ.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Mr Afanas, θα είμαι σύντομος, για να επανέλθεις εντυπωσιακά με βάση την αραίωση που έχεις χρειάζεσαι ιδανικά 10.000-12.000 grafts στο σύνολο με πολλαπλές μεταμοσχεύσεις φυσικά. Το mega session που σου πρότειναν είναι (πολύ χονδρικά) 1200-1800 grafts, οπότε μιλάμε για το 1/6 των απαιτήσεων σε κάλυψη σωστή της περιοχής. Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις αλλά ενδεχομένως να απογοητευτείς.

Flosk

Well-Known Member
Εγω νομιζω πως με 6-7 χιλιαδες θα ειναι καλα το παιδι soralteno.. Εχει πολυ ψηλα τα πλαινα!

gianniskritikos2

Active Member
σοραλτενο μηπως λες πολλα?? αμα βγαλεις τα μαλλια που εχει κροταφους απο μπροστα μεχρι την μεση και τα βαλεις στο crown γεμισε το μισο κεφαλι αρα μετα οταν λιπουν τα μπροστα απο την γεφυρα χρειαζομαστε σε ενα μεσω ορο 4000 αρα το παιδι με 6000 αντε 7000 στην χειροτερη να ειναι κομπλε... δεν ειναι Nw6 αμα αλαξεις θεση στα μαλλια να φτιαξεις μια αλλη κατασταση στο κεφαλι του ποιο νορμαλ σε αα καλυπτης γεφυρα crown αραιο και μενει το μπροστα δεν ειναι δυνατον να θελει 12.000 grafts δες το...

αλλα με 3000 φιλε δεν θα ειναι καλο... εκτως αν τα βαλεις ολα μπροστα και αφησεις crown Για μετα
αλλα σιγουρα εχεις αα???

afanas3

New Member
Σοραλτένο με καθάρισες. Δεν περιμένω να γίνω ξανά 18. Τα χτενίζω τα πλαινά προς τα μέσα και κρύβω κάπως το πρόβλημα. Εννοείτε πως δεν είναι χτενισμένα έτσι τα μαλλιά μου αλλά τα έκανα έτσι για να δείτε το κενό. Για επιλογές κλινικών δν μ είπατε κάτι... ευχαριστώ. αα τι είναι? αυξημένη αραίωση?

gkast

Active Member
afanas3 είπε:
Σοραλτένο με καθάρισες. Δεν περιμένω να γίνω ξανά 18. Τα χτενίζω τα πλαινά προς τα μέσα και κρύβω κάπως το πρόβλημα. Εννοείτε πως δεν είναι χτενισμένα έτσι τα μαλλιά μου αλλά τα έκανα έτσι για να δείτε το κενό. Για επιλογές κλινικών δν μ είπατε κάτι... ευχαριστώ. αα τι είναι? αυξημένη αραίωση?

Σε όλο το κεφάλι 2500-3000 grafts με λίγο τοπικ και έισαι μια χαρά ....έχεις το πλεονέκτημα των υψυλών πλαινων ..
Τώρα για 3000grafts στην συγκεκριμένη εταιρία δεν βάζουν σε δύο ημέρες το πάνε σε συνεδρίες και ποτέ δεν σου λένε το συγκεκριμένο αριθμό που μπορουν να βάλουν σου λένε του στιλ πόσο μπορεί να βγάλει η δότρια σου σε δύο συνεδρίες ...
Εαν το μπατζετ σου έιναι περιορισμένο δεν είναι κακή επιλογή μετην λογική οτι δεν κάνεις hairline ....
Καλή επιτυχία σε οτι διαλέξεις ...

afanas3

New Member
Κάτι ακόμα 2500-3000 τρίχες με κόστος 3000€ είναι καλά ή ακριβά? Δεν ρώτησα αν δίνουν απόδειξη.. χαχα

poseidonas77

Well-Known Member
αφανα εαν πηρες την αποφαση για ελλαδα φτιαξε πρωτα τη hairline σου και μην τους αφησεις να σου διασκορπισουν τα μοσχευματα..το αποτελεσμα δεν θα σου αρεσει και θα χρειαστεις και αλλες 2-3 για ενα πολυ καλο αποτελεσμα
ριχτα ολλα μπροστα να δεις τη δουλεια τους και βλεποντας και κανοντας
κοιτα τη μμ του john john για να καταλαβεις τι σου λεω...και να παρεις μια ιδεα....αλλιως μαζεψε κομποδεμα 6-7 χ και φυγε εξω....δεν εχεις πολλες επιλογες..η d..i εχει πολυ δρομο ακομα μεχρι να φτασει τα εξω στανταρ
εαν ησουν κλιμακα π.χ οπως μικες(δες το θεμα του)θα σου ελεγα οκ προχωρα με 2 μμ θα ησουν πολυ καλος αλλα εχεις μεγαλη αραιωση και πιθανον να ταλαιπωρηθεις....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Για αρχη θελεις 3500 Grafts σαν και μενα.
Με στριπ αν το κανεις θελεις κανα 7000 ευρω για κυπρο.

gkast

Active Member
Εαν θα κάνεις στριπ σίγουρα θα βγάλεις περισότερα μοσχεύματα .
Το θέμα είναι τι χρόνο διαθέτεις εαν αντέχεις τον πόνο και είσαι ήρεμο άτομο
Εαν θα κάνεις fue σίγουρα θα κινηθείς σε λιγότερα μοσχεύματα για να έχεις επιτυχία δυο συνεδρίες των 2000grafts μια τώρα και μιά απο ένα οχτάμηνο...
Γιατι και η fue έχει ταλεπωρία όσον αφορά τον όγκο των μοσχευμάτων που θα βγάλεις εαν θέλεις 3000grfts η ταλαιπωρία που θα δεχτείς είναι απίστευτη άσχετα τις αρλούμπες που λένε οι γιατροί οτι έιναι μια απλή διαδικασία.πάντα να θυμάσε πόσα μοσχεύματα θέλω επι δύο ανοίγματα μια στην δότρια μια στην λύπτρια σύνολο 6000 τρύπες.......

afanas3

New Member
ευχαριστώ παιδιά. α και κάτι ακόμα αν τελικά πάρω την απόφαση και κάνω μμ, μετά θα πρέπει να παίρνω τίποτα φάρμακα στυλ μινοξ.. κτλπ?

afanas3

New Member
john ειδα το νήμα σου και έπαθα πλάκα. Μπράβο φίλε. Τώρα σκέφτομαι σοβαρά την κύπρο αλλά πολλά τα λεφτα.. επίσης με προβληματίζει το strip για την ουλή. Με fue σου είπαν θα είχες χειρότερο αποτέλεσμα?

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω εκανα strip για 2 βασικους λογους.
1)οικονομικος
2)Πιστευα οτι τα μοσχευματα απο strip επιβιωνουν καλυτερα απο fue και συνεχιζω να το πιστευω.
Αν ειχα πολλα λεφτα ισως παλι strip θα επελεγα δεν ξερω.
Απλα με την ουλη θα κουρευεις τα μαλλια σου το ελαχιστο 12 χιλιοστα τουλαχιστον.

Flosk

Well-Known Member
Και μενα στα 12 ειναι κομπλε η ουλη John, πιο λιγο φαινεται. Θυμαμαι ομως τον Πανο να κανει λογο για 7-8 χιλλιοστα που δεν φαινεται. Σε αλλους βεβαια φαινεται και στους 3 ποντους..

afanas3

New Member
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ

DHI THESSALONIKI

1η επίσκεψη: Norwoodclass: 3+ στις 13/11/2014. Ηλικία 35.

Number of hair line time: 8100, εμβαδό δότριας 135cm2 δηλαδή 60τρίχες /cm2

Πρέπει να καλύψω 100cm2 με πυκνότητα 30τρίχες/cm2, άρα χρειάζομαι 3000 τρίχες σύμφωνα με τον γιατρό.

Προσφορά: MegaSession 2500-3000 τρίχες à 3000ευρώ μέθοδος Direct

1. Πως διασφαλίζω ότι θα τοποθετηθούν 3000 τρίχες κ όχι 2500;

2. Γιατί δεν δίνουν προσφορά σε τριχοθυλάκια;

3. Υπάρχει τρόπος να γίνει προσομοίωση του πως θα φαίνομαι μετά την μεταμόσχευση;

4. Πονάω μετά την επέμβαση και για πόσο διάστημα;

5. Πρέπει να πάρω φάρμακα ή κρέμες μετά την επέμβαση;

6. Φαίνονται τρύπες στην δότρια περιοχή;

7. Μπορώ να φοράω καπέλο;

8. Μετά από πόσο καιρό θα έχω τελική εικόνα;

9. Τι πιθανότητες υπάρχουν να πάθω socklossκαι τι εγγύηση δίνει η κλινική για αυτό;

10. Ποιος γιατρός θα κάνει την επέμβαση και τι εμπειρία έχει; Δείγματα δουλειάς του.

graham

Member
καλό θα ήταν να ξεκινήσεις φιναστερίδη λίγους μήνες πριν τη μεταμόσχευση, αν δε θες να χάσεις υπάρχοντα μαλλιά από πιθανό shock loss, για το οποίο εγγυήσεις δεν υπάρχουν.

Μπλουζα