ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
1. Πως διασφαλίζω ότι θα τοποθετηθούν 3000 τρίχες κ όχι 2500;

2. Γιατί δεν δίνουν προσφορά σε τριχοθυλάκια;

3. Υπάρχει τρόπος να γίνει προσομοίωση του πως θα φαίνομαι μετά την μεταμόσχευση;

4. Πονάω μετά την επέμβαση και για πόσο διάστημα;

5. Πρέπει να πάρω φάρμακα ή κρέμες μετά την επέμβαση;

6. Φαίνονται τρύπες στην δότρια περιοχή;

7. Μπορώ να φοράω καπέλο;

8. Μετά από πόσο καιρό θα έχω τελική εικόνα;

9. Τι πιθανότητες υπάρχουν να πάθω socklossκαι τι εγγύηση δίνει η κλινική για αυτό;

10. Ποιος γιατρός θα κάνει την επέμβαση και τι εμπειρία έχει; Δείγματα δουλειάς του.

1. Δεν υπάρχει τρόπος να το διασφαλίσεις
2. Γιατί τα χρήματα είναι γλυκά
3. Όχι, γιατί το αποτέλεσμα από περίπτωση σε περίπτωση διαφέρει με βάση αμέτρητους παράγοντες
4. Ναι, κάτι ψιλά για λίγο χρονικό διάστημα
5. Ναι, θα σε κατατοπίσουν απο τη κλινική
6. Φυσικά
7. Ναι, μετά από λίγες μέρες.
8. 12 μήνες, πάνω κάτω
9. Αν κινηθείς ανάμεσα σε υπάρχοντα θυλάκια, ναι, το ρίσκο υπάρχει. Τι εγγύηση να δίνει η κλινική για αυτό; Τη να την κάνεις την εγγύηση όταν θα έχεις χάσει τα grafts?
10. ???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
φιλε αν απλωσεις 3000 τριχες σε ολοκληρη την αραιωμενη επιφανεια σου δηλαδη 1500 περιπου graft καλυτερα να απλωσεις τραχανα...ειναι πολυ λιγες οι τριχες που λενε εκει στη κλινικη

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Με θυμιζεις εμενα με τις ερωτησεις σου που τις ειχα γραψει σε χαρτακι για να τις κανω σε γιατρους.
Ριξε διαβασμα εδω μεσα πρωτα και θα σου φυγουν οι αποριες.

dimitris50423

Well-Known Member
μονο που βλεπω οτι η dhi μιλαει για τριχες μετα απο τη δικη μου μμ δεν τους εμπιστευομαι. σε εμενα εβγαζαν πολλα 3πλα και 4πλα τριχοθυλακια. μεσο ορο ανα τριχοθυλακιο ειχα 2,3 τριχες στο συνολο.. οποτε αν το εκανα dhi αυτοι θα μου εβαζαν 1086 τριχοθυλακια. για τη δικη σου περιπτωση οι τριχες που σου ειπαν νομιζω ειναι λιγες.. και καλυτερα να σου μιλησουν για τριχοθυλακια και οχι για τριχες..

Μπλουζα