Βioloire H-4 Φυσικό χρώμα στα μαλλια

AKHS

Member
Απ: Βioloire H-4 Φυσικό χρώμα στα μαλλια

Την τρίτη εβδομάδα είδα ορατό αποτέλεσμα το χρησιμοποιώ μόνο στο πάνω μέρος του κεφαλιού γιατί ήθελα να έχω άσπρα στο πλάι. Φυσικό αποτέλεσμα που δεν ξεβάφει. Κι εγώ τα αφήνω να στεγνώσουν μόνα τους μου ψιλό αρέσει η μυρωδιά του… σε 10 λεπτά είναι οκ. Σου εύχομαι καλό αποτέλεσμα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member

ρε παιδια να ρωτησω κατι λογω δουλειας δηλαδη επειδη ειμαι κομμωτης το οξυζενε σε τι σας βοηθαει στην τριχοπτωση διοτι η δουλεια του ειναι να διογκωνει τα λεπια της τριχας και να εισχωρουν οι κοκκοι των βαφων και να διωχνει οσο ειναι εφικτο τα φυσικα χρωστικα της τριχας τι βλεπετε εσεις για την τριχοπτωση?και τι οξυζενε χρησιμοποιεις ποσων βαθμων 20 αρι?30αρι? 40αρι?επισης ταλαιπωρει τα μαλλια οσο πιο υψηλων βαθμων ειναι..δεν εχει νοημα αυτο που κανετε κατα την ταπεινη μ γνωμη..απο οσοα λεει ο ακης δεν βαφη την τριχα ειναι μελανινη που εισχωρει στην τριχα την οποια ειχε χασει αρα δεν ξεβαφει διοτι δεν εχει σχεση με βαφη..

billys_xx

Member

και πόσο κάνει το εν λόγο πρ'ι'ον? σε φαρμακεία θα το βρω...

cool11

Well-Known Member

Απο που το αγοραζεις? Απο ...τιμές; (επιμαχο!)

AKHS

Member

http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p3984.m570.l1313&_nkw=Bioloire+H4&_sacat=See-All-Categories

somari

Active Member

και πατήστε "Sofort-Kaufen" να σας πάει στις αγορές και όχι τις δημοπρασίες.
επίσης αλλάξτε το "Versand nach [...]" σε Griechenland ώστε να σας βγάζει μεταφορικά Ελλάδας.

cool11

Well-Known Member

Ελπιζα σε κανενα αγγλοφωνο λινκ...
Μη πατησουμε και κανουμε λαθος.

tyxaios

New Member

Κι εγώ από το γερμανικό ebay τα παρήγγειλα. Μια χαρά ήρθαν και γρήγορα. Άκη σ'εχω πρήξει, συγνώμη, αλλά μερικές απορίες ακόμη! Σήμερα είναι η 8η μέρα και από χτες παρατήρησα κάτι σκούρες κηλίδες γύρω από το αυτί (εγώ τα πλαϊνά θέλω να μαυρίσω) μάλλον από τη λοσιόν ε? Εσύ που τη βάζεις τώρα πάνω από μήνα, κάθε πότε τη βάζεις τώρα πια και αν παρατηρείς ακόμα αυτές τις σκούρες κηλίδες που προφανώς έσταξαν στο δέρμα. Φεύγουν βέβαια με ενα ελαφρύ λουσιματάκι, δεν είναι τίποτα, μη σας ανησυχήσω! Άραγε οι τρίχες αρχίζουν και μαυρίζουν από τη ρίζα προς την άκρη ή σε όλο το μήκος τους ταυτόχρονα? Γιατί αν είναι έτσι, όταν μεγαλώσουν λίγο τα μαλλιά μου, γιατί τα ΄χω κοντά στο πλάι, να τα κόψω λίγο, οπότε οι λευκές άκρες να τζάσουν! Ελπίζω να κάνω Ανάσταση με πιο σκούρα μαλλιά! Kαι κάτι τελευταίο! Εσύ βάζεις κανά γάντι όταν κάνεις την εφαρμογή? Γιατί μου φαίνεται ότι ίσως χρειάζεται παρόλο που λέει ότι δεν χρειάζεται? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!

AKHS

Member

tyxaios είπε:
Κι εγώ από το γερμανικό ebay τα παρήγγειλα. Μια χαρά ήρθαν και γρήγορα. Άκη σ'εχω πρήξει, συγνώμη, αλλά μερικές απορίες ακόμη! Σήμερα είναι η 8η μέρα και από χτες παρατήρησα κάτι σκούρες κηλίδες γύρω από το αυτί (εγώ τα πλαϊνά θέλω να μαυρίσω) μάλλον από τη λοσιόν ε? Εσύ που τη βάζεις τώρα πάνω από μήνα, κάθε πότε τη βάζεις τώρα πια και αν παρατηρείς ακόμα αυτές τις σκούρες κηλίδες που προφανώς έσταξαν στο δέρμα. Φεύγουν βέβαια με ενα ελαφρύ λουσιματάκι, δεν είναι τίποτα, μη σας ανησυχήσω! Άραγε οι τρίχες αρχίζουν και μαυρίζουν από τη ρίζα προς την άκρη ή σε όλο το μήκος τους ταυτόχρονα? Γιατί αν είναι έτσι, όταν μεγαλώσουν λίγο τα μαλλιά μου, γιατί τα ΄χω κοντά στο πλάι, να τα κόψω λίγο, οπότε οι λευκές άκρες να τζάσουν! Ελπίζω να κάνω Ανάσταση με πιο σκούρα μαλλιά! Kαι κάτι τελευταίο! Εσύ βάζεις κανά γάντι όταν κάνεις την εφαρμογή? Γιατί μου φαίνεται ότι ίσως χρειάζεται παρόλο που λέει ότι δεν χρειάζεται? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!
Δεν πειράζει αν και δεν είμαι ο ειδικός απλός έχω μερικές μέρες παραπάνω χρήση από σένα. Το έχω γράψει και ποιο πάνω νομίζω ότι με συχνή καθημερινή χρήση παρατήρησα μαύρα- καφέ στίγματα τα οποία είναι από την λοσιόν και φεύγουν με ένα λούσιμο. Τώρα το χρησιμοποιώ περίπου μέρα πάρα μέρα και ποιο αραιά και πλέον δεν υπάρχουν αυτά τα στίματα. Εμένα άρχισαν να μαυρίζουν από την ρίζα οι περισσότερες. Τώρα για γάντια δεν το βλέπω απαραίτητο.

chania1964

New Member

[quote author=somari link=topic=3795.msg71384#msg71384 date=1332970157]
και πατήστε "Sofort-Kaufen" να σας πάει στις αγορές και όχι τις δημοπρασίες.
επίσης αλλάξτε το "Versand nach [...]" σε Griechenland ώστε να σας βγάζει μεταφορικά Ελλάδας.
[/quote
Με πιστωτική κάρτα μόνο γίνεται η αγορά;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

chania1964

New Member

Κατά λάθος έκανα παράθεση αντί για απάντηση ήθελα να ρωτήσω αν μόνο με πιστωτική κάρτα η και με άλλο τρόπο μπορώ να το παραγγείλω γιατί δεν βγάζω άκρη με τα γερμανικά με ενδιαφέρει αυτό το προιόν όπως και το toco 8 ξέρει κανένας αν τα φέρνουν Ελλάδα

AKHS

Member

chania1964 είπε:
Κατά λάθος έκανα παράθεση αντί για απάντηση ήθελα να ρωτήσω αν μόνο με πιστωτική κάρτα η και με άλλο τρόπο μπορώ να το παραγγείλω γιατί δεν βγάζω άκρη με τα γερμανικά με ενδιαφέρει αυτό το προιόν όπως και το toco 8 ξέρει κανένας αν τα φέρνουν Ελλάδα
Γενικά για να κάνετε αγορές από το eBay πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο PayPal ο οποίος θα είναι συνδεμένος με μια κάρτα. Τώρα το πουλούν και πολλά Ελληνικά σαιτ με αντικαταβολή αλλά θα σας βγει ποιο ακριβά. Δεν έχετε παρά να κάνετε μια αναζήτηση στο Google και θα τα βρείτε όλα.

abc

New Member

Να ρωτήσω κάτι και εγώ?Μετά τον μήνα που μαυρίζουν τα μαλλιά και επανέρχεται λογικά η μελανίνη σταματάμε την εφαρμογή του η το συνεχίζουμε για πάντα?
Επίσης απο τα παιδιά που είναι ειδικοί εδώ μέσα στα συστατικά των προϊόντων βλέπει κάποιος κάτι επικίνδυνο?

AKHS

Member

abc είπε:
Να ρωτήσω κάτι και εγώ?Μετά τον μήνα που μαυρίζουν τα μαλλιά και επανέρχεται λογικά η μελανίνη σταματάμε την εφαρμογή του η το συνεχίζουμε για πάντα?
Φίλε μου μη γελιέσαι δεν υπάρχουν εφάπαξ προϊόντα για τα μαλλιά, τουλάχιστον ακόμα. Όλα αυτά που βάζουμε για ανάπτυξη, τριχόπτωση, χρώμα, κ.τ.λ. πρέπει δυστυχώς να τα χρησιμοποιούμε για όσο θέλουμε να έχουμε τα αποτελέσματα που προσφέρουν. Στην προκειμένη περίπτωση όταν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα απλός αραιώνουμε λίγο την καθημερινή χρήση.

abc

New Member

Ευχαριστώ φίλε AKH και εγω αυτό υποψιαζόμουν απλά ήθελα μια επιβεβαίωση.

Nikmel

New Member

Παρήγγειλα και εγώ το προϊόν αυτό μέσα από το ελληνικό ebay http://search.eim.ebay.gr/?kw=BIOLOIRE%C2%AE+H4+&ect=&elc=-2&ec=&eb=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7 με 16,20 ευρώ και 4 τα μεταφορικά για Ελλάδα. ? Σε 2 με 3 ημέρες περιμένω την παραλαβή.Επειδή οι γκρίζες τρίχες είχαν ξεσπαθώσει αρκετά, ειδικά στα πλαινά, χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το pigment mousse της Wella, χρωμοαφρό όπως και ο φίλος tyxaios. Να ρωτήσω Ακη αν γνωρίζεις φυσικά, μπορώ να κάνω χρήση και του αφρού παράλληλα για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να σκουρήνουν ή θα έχω αρνητικά αποτελέσματα? Επίσης τι σαμπουάν να βάζω?

tyxaios

New Member

Nikmel είπε:
Παρήγγειλα και εγώ το προϊόν αυτό μέσα από το ελληνικό ebay http://search.eim.ebay.gr/?kw=BIOLOIRE%C2%AE+H4+&ect=&elc=-2&ec=&eb=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7 με 16,20 ευρώ και 4 τα μεταφορικά για Ελλάδα. ? Σε 2 με 3 ημέρες περιμένω την παραλαβή.Επειδή οι γκρίζες τρίχες είχαν ξεσπαθώσει αρκετά, ειδικά στα πλαινά, χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το pigment mousse της Wella, χρωμοαφρό όπως και ο φίλος tyxaios. Να ρωτήσω Ακη αν γνωρίζεις φυσικά, μπορώ να κάνω χρήση και του αφρού παράλληλα για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να σκουρήνουν ή θα έχω αρνητικά αποτελέσματα? Επίσης τι σαμπουάν να βάζω?
Φίλε NIkmel, έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με σένα! Τώρα που δεν βάζω τον αφρό (brown-καστανό) εδώ και μέρες, τα πλαϊνά όπου έχω το "πρόβλημα" έχουν γίνει ένα χρώμα καφέ μουντό (από καστανά που είναι τα υπόλοιπα)! Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τα χρησιμοποιώ παράλληλα για να μην φανεί η διαφορά.Αλλα μετά τι? Ο αφρός αν δεν βάλεις λίγες μέρες χάνει το "χρώμα" του.Λες το bioloire να είναι πιο δυνατό από τον αφρό και όταν βγει από μέσα το σκούρο φυσικό χρώμα να ρίξουμε και ένα κούρεμα και όλα ΟΚ? Δεν ξέρω...! ΑΚΗ, εσύ παρατήρησες τίποτα περίεργα χρώματα στο μέρος που βάζεις το προϊόν? Γιατί η λοσιόν αυτή έχει ένα κίτρινο κάπως χρώμα. Ελπίζω η καφετίλα που βλέπω στα πλαϊνά όπου κυρίως βάζω το bioloire να μην είναι από αυτό, αλλά από τα υπολείμματα του αφρού της wella που έβαζα. Πάντως, μετά από κάποιες εφαρμογές, νιώθεις τη λοσιόν αυτή να "δρα" στο κεφάλι σου σαν ένα ελαφρύ ανατρίχιασμα-τσούξιμο! Όχι πόνο, μην παρεξηγηθώ. Και επίσης, παρατηρώ και κάποια ελάχιστα σαν "σπυράκια"-ερεθισμούς (ελαφρείς) στο κεφάλι, ενώ ποτέ δεν είχα πριν. Φαντάζομαι από τη δράση του προϊόντος. Βέβαια, αυτό που λέει ότι δεν είναι λιπαρό κλπ, δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν είναι και για "χάδια" το κεφάλι! Θα ήθελα πολύ να λουστώ αλλά το αποφεύγω. Βάζω λίγο σαμπουάν μία φορά την εβδομάδα γιατί διάβασα ότι τον 1ο μήνα δεν πρέπει πολύ λούσιμο. Επιβεβαιώνω ότι σα να βλέπω ίχνη από φύτρες (?!) να βγαίνουν στις γωνίες του μετώπου, παρόλο που δεν το χρειάζομαι! Θέλω να δω αν θα βγουν τριχούλες από εκεί! Κουφό! Είμαι στην 14η μέρα εφαρμογής. Σα να σκουραίνει λίγο το πράγμα αλλά ακόμα νομίζω χρειάζονται μέρες για να δω ορατό αποτέλεσμα! Δεν έχω δει ακόμα κάτι θεαματικό. Αλλά είπαμε, θέλει κανά μήνα για αποτέλεσμα. Ευχαριστώ! ΥΓ: Υπάρχει άραγε στην Ελλάδα κάποιος επίσημος αντιπρόσωπος του προϊόντος για να ρωτάμε τις απορίες μας?

AKHS

Member

Ειλικρινά δεν ξέρω στα σίγουρα να σας πω για παράλληλη χρήση με χρωμοαφρό. Το ένα Βάφη την τρίχα και το άλλο επιδρά στην ρίζα αυξάνοντας την μελανίνη, έχουν τελείως διαφορετικό μηχανισμό που λογικά δεν θα επηρεάζει το ένα το άλλο αλλά αυτό είναι συμπέρασμα δικό μου που δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό. Τώρα όσων αφορά την λιπαρότητα δεν είναι από την λοσιόν αλλά λόγο του ότι λούζεσαι μια φορά την εβδομάδα, μπορείς να της κάνεις δυο, θα είναι καλύτερα.

cool11

Well-Known Member

Και ποσο καιρο μπορει να βγαλει κανεις ρε παιδια με μια συσκευασια biolore?

Μπλουζα