Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
xxxray είπε:ξεκίνα κανονικά 1 την ημέρα και βλέπεις στην πορεία τι θα αλλάξεις! χωρίς να σκέφτεσαι τις παρενέργειες που έτσι κι αλλιώς είναι αναστρέψιμες
tsintsila είπε:Εγω σκεφτομαι να ξεκινησω με 0.25mg φιναστεριδης (1/4 propecia) καθε 2 ή 3 μερες. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετα "χεστης" για να ξεκινησω με 1mg καθε μερα. Αυτη η ποσοτητα ειναι εντελως αμελητεα,οποτε καλυτερα να μην ξεκινουσα καθολου?
Πρεπει να προηγηθουν καποιες εξετασεις πριν τη ληψη του?
φιλε μην φοβασαι το παίρνεις μικρό διάστημα οόπτε ειναι εξαιρετικά δύσκολο,με την διακοπή του,να μην επανέλθεις άμεσα.δεν υπαρχει συνιστώμενη δοσολογια, διχως παρενεργειες,διοτι ο κάθε οργανισμός είναι μία διαφορετική οντότητα.. ετσι μια ποσοτητα που σε εσένα δεν έχει τίποτα το αρνητικό κάποιων άλλο μπορει να τον γονατίζει..ZombieZebra είπε:Όμως, εδώ και μια εβδομάδα παρουσιάζω πάλι συμπτώματα...Απουσία πρωινών, αραιωμένο σπέρμα και κυρίως, απουσία libido. Δηλαδή, μπορεί να σηκωθεί, αλλά με δυσκολία και όχι σε μέγιστο βαθμό (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ). Έτσι, από τις 3 πρώτες μέρες που εμφανίστηκαν τα συμπτώματα αποφάσισα να ρίξω την ποσότητα στα 0,2 - 0,25. Όμως, τα συμπτώματα εξακολουθούν. Θα ήθελα την βοήθεια κάποιου που αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη δοσολογία...Να τη συνεχίσω για ένα διάστημα, μήπως δεν έχει προσαρμοστεί ο οργανισμός στη νέα δοσολογία? Να την κόψω εντελώς και να στραφώ σε άλλες λύσεις για το μαλλί? Με έχει αγχώσει το γεγονός ότι έχει περάσει μια εβδομάδα και φοβάμαι μήπως είναι κάτι μόνιμο. Στύσεις μπορώ να επιτύχω με δυσκολία είτε με τη σκέψη είτε με υλικό στο ίντερνετ (σήμερα μόνο το έκανα 5 φορές για να καταλάβετε το μέγεθος της απελπισίας) αλλά δεν είναι ισχυρές...
Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 6 μήνες από τότε που πήρα αυτό το χάπι (1 mg τον ένα μήνα, περίπου 0,5 mg τους υπόλοιπους) και φοβάμαι το γεγονός ότι με ακόμα μεγαλύτερη μείωση στη δοσολογία το πρόβλημα παραμένει...Σε ποιά δοσολογία η φινα δεν έχει κανένα σύμπτωμα? 0,1? Να δοκιμάσω κάτι τέτοιο? Δεν περιμένω θεαματικά αποτελέσματα στο μαλλί, θέλω απλά να σταματήσω την τριχόπτωση αν γίνεται ή να την επιβραδύνω όσο περισσότερο μπορώ, χωρίς κάποιο σεξουαλικό σύμπτωμα που επηρεάζει αναμφίβολα και την ψυχολογία...Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα.
αν επαιρνες 0,2 που λες,ριχτο στο 0,1 καθ μερα,μετα αν δεν βλεπεις βελτιωση κανε το μερα παρα μερα,αν συνεχισει κοφτο..δεν υπαρχει ενδεδειγμενος τροπος μειωσης mg με βαση την λογικη παμε,μην νομιζεις..ZombieZebra είπε:Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Το πρόβλημα είναι ότι πριν ήταν όλα μια χαρά και τώρα ξαφνικά, ακόμα και με μικρότερη δοσολογία το πρόβλημα παραμένει. Η σταδιακή μείωση της δοσολογίας πώς ενδείκνυται να γίνει? Να μειώνω πχ ανά μια εβδομάδα κατά 0,1 mg ή να παίρνω την ίδια ποσότητα αλλά μέρα παρά μέρα ή ανά τρεις μέρες? Φοβάμαι μήπως το άγχος που έχω επιτείνει την κατάσταση. Πόσο διάστημα είναι εύλογο να περιμένω μέχρι να επανέλθω σε φυσιολογικά επίπεδα? Είναι και το γεγονός ότι αυτό που έπαθα μου χαλάει εντελώς τη διάθεση και δεν έχω ούτε όρεξη να βγω έξω. Ήθελα να' ξερα αν οι γιατροί είναι τόσο άσχετοι ή παραπληροφορούν σκόπιμα τον κόσμο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ZombieZebra είπε:Ευχαριστώ και πάλι φίλε. Μάλλον θα το κόψω μαχαίρι, αφού ήδη μια βδομάδα από 0,5 στα 0,2-0,25 δεν είδα καμία βελτίωση...Και αναλόγως με το πότε θα επανέλθω και αν, το βλέπω μετά μήπως αρχίσω με κάτι πολύ χαμηλό. Ευχαριστώ και για τα συμπληρώματα, σίγουρα κάτι θα πάρω γιατί θα ντροπιαστώ εντελώς όταν βρεθώ με την κοπέλα μου. Έχω νερωμένο σπέρμα το τελευταίο δεκαήμερο και όταν συμβαίνει αυτό συγχρόνως δεν έχω και την τέλεια-σκληρή στύση, δηλαδή πάω περίπου στο 75-80%, και έχω και χαμηλή libido. Γενικά το αραιωμένο σπέρμα, αποτελούσε ένδειξη όλο αυτό το διάστημα όταν κάτι δεν πήγαινε καλά. Όσο ήταν πηχτό, τότε και η σεξουαλική ζωή ήταν μια χαρά. Τα έχω συνδέσει αυτά τα δύο, δεν ξέρω αν ισχύει γενικά αλλά σε μένα ίσχυε. Επίσης, η ποσότητά του όταν ήταν πηχτό ήταν πάντα μεγαλύτερη.
Το λυπηρό είναι ότι δυστυχώς το φάρμακο ακόμα και σε μειωμένη ποσότητα έκανε δουλειά. Δηλαδή, τρίχα δεν έπεφτε με τίποτα με αποτέλεσμα το μαλλί να γίνεται πιο πυκνό. Είμαι σε σχετικά αρχικό στάδιο αραίωσης και δυστυχώς δεν έχω συνηθίσει - αποδεχτεί το γεγονός ότι σε καμιά δεκαριά χρόνια ή και λιγότερο θα έχω μείνει εντελώς καραφλός, ή το χειρότερο, χωρίς καθόλου μαλλί μπροστά και πάνω, στυλ αλαφούζου.
weznem είπε:μην απογοητευεσε φιλε,ακου τι θα κανουμε κοφτο μαχαιρι και μολις επανελθεις τελειως ξεκινα αυτο : http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5076.html που πιθανον να μην σου βγαλει παρενεργειες.. τι αλλο βαζεις στο μαλλι?βαζεις μινοξιδιλη?αν οχι τωρα με την διακοπη της φινας πρεπει να βρουμε μια καλη θεραπεια για εσενα ειναι κριμα να φυγουν οτι κερδισες απο την φινα,ετσι αμαχητη..βαλε καμια φωτο αν μπορεις να δουμε το μαλλι..μην το παρατησεις το μαλλι,θα το μετανιωσεις σε 3μηνες που θα φευγουν οτι κρατησα η φινα..και μην ανχωνεσε,δεν βοηθαει,οσο μπορεις...ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ..εγω στην συντοφο σου,θα μιλαγα ευθεως,αν θελεις την γνωμη μο,θεωρω οτι ειναι η πιο σωστη λυση,και θεωρω οτι θα εκτιμηθει..εχω ενα προσωρινο προβλημα λογω αγχους...παρε μαζεμενα τα ρεπο σου πες της,να ξεκουραστεις για τι μετα θα γινει μαχη.. :m02: ,και σε θελω σε φορμα.
νομιζω θα ταν καλυτερα,ριχτω και λιγο στην πλακα...παπατζψσε την λιγο,αρεσει σε ολες τις γυναικες :blush:
ελπιζω να μην σε εφερα σε δυσκολη θεση.. για καλο την ειπα την συμβουλη..ειλικρινα εγω ετσι θα της μιλαγα,δεν θα κολλαγα..
:yeah: Να ενημερώσω κιόλας ότι μετά από 3 βδομάδες διακοπής της φίνας έχω επανέλθει σε ένα βαθμό, δηλαδή εμφανίζονται πρωινές 2-3 φορές τη βδομάδα και αυτό που μένει είναι να επανέλθει στο 100% η "σκληρότητα" που είναι περίπου στο 90%. Τυχαίες στύσεις στο άκυρο βέβαια δεν έχουν έρθει ακόμα, ωστόσο η libido πάει πολύ καλά αφού μπορώ να έρθω σε στύση με τη σκέψη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.weznem είπε:μην ανησυχεις..πρωινη στυση δεν βλεπεις παντα και νερωμενο σπερμα αλλες φορες εχεις αλλες οχι παιζει ρολο η ποιοτητα υπνου -διατροφης- συχνοτητα επαφωνσ το σεχακι.. τωρα ποτε το σπερμα θεωρειται νερωμενο και ποτε κανονικο δεν ξερω..διοτι λογικα δεν κανει να ειναι και τελειως πυχτο για να εχεις επιθυμητη εγκυμοσυνη..αμα κολλαει σαν τζελ πως θα κανει την πορεια που πρεπει να διανυσει,δεν ξερω αν λεω π@π@ρια ας απαντησει και ενας πιο ενημερωμενος..
ειδες φιλε??τα λεγαμε θα επανελθεις..ωστοσο να σου πω μονο οτι υπαρχει μια αποψη οχι αβασιμη στην λογικη θα ελεγα,διχως βεβαια εχωντας γνωση φαρμακων και ιατρικης οτι με το προσκαρ και το κοψιμο σπας μια μεμβρανη και η απορροφησση του χαπιου γινεται στο στομαχι η και στο εντερο και εχεις παρενεργειες γι αυτο λενε το προσπεσια 1mg εχει 2% sides και πολυ εμφανιζουν παρενεργειες με την φινα αλλα οι περισσοτεροι περνουν προσκαρ και τεμαχιζουν..οφειλω δε να ομολογισω οτι ο κος παλιο μελος και γνωστης της ιατρικης/φαρμακων παρα πολυ.. ηταν καθετος αρνητικος σε μια τετοια εκδοχη..δεν ξερω τι ισχυει..αλλα αν ισχυει αυτο που ειπα πιο πριν θα πρεπει να αναθεωρησουμε πολλα για οτι εχουμε σουρει στην φινα..ZombieZebra είπε::yeah: Να ενημερώσω κιόλας ότι μετά από 3 βδομάδες διακοπής της φίνας έχω επανέλθει σε ένα βαθμό, δηλαδή εμφανίζονται πρωινές 2-3 φορές τη βδομάδα και αυτό που μένει είναι να επανέλθει στο 100% η "σκληρότητα" που είναι περίπου στο 90%. Τυχαίες στύσεις στο άκυρο βέβαια δεν έχουν έρθει ακόμα, ωστόσο η libido πάει πολύ καλά αφού μπορώ να έρθω σε στύση με τη σκέψη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Για το σπέρμα που λες, εγώ όσο έπαιρνα φίνα το έβλεπα ξεκάθαρα ότι ήταν διαφανές και δεν ήταν καθόλου πηχτό δηλαδή ήταν σα νερό, ενώ πλέον είναι κατάλευκο και είναι σε ένα βαθμό πηχτό (προφανώς στον πρώτο γύρο του σεξ είναι πιο πηχτό από ότι στο δεύτερο και ούτω καθεξής)