Βοήθεια: Δοσολογία finasteride για αποφυγή side-effects?

Markelos

New Member
Είμαι 23 και μου έχει προταθεί η χρήση propecia/proscar.

Ειναι αναγκαίο να παίρνω 1mg/μέρα εφόσον η ουσία κρατάει το dht χαμηλό για μέρες?

Θα μπορούσα να παίρνω 1mg μερα παρα μέρα για να αποφύγω τα side-effect και να έχω αποτέλεσμα?

Ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xxxray

Member
ξεκίνα κανονικά 1 την ημέρα και βλέπεις στην πορεία τι θα αλλάξεις! χωρίς να σκέφτεσαι τις παρενέργειες που έτσι κι αλλιώς είναι αναστρέψιμες

tsintsila

Member
Εγω σκεφτομαι να ξεκινησω με 0.25mg φιναστεριδης (1/4 propecia) καθε 2 ή 3 μερες. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετα "χεστης" για να ξεκινησω με 1mg καθε μερα. Αυτη η ποσοτητα ειναι εντελως αμελητεα,οποτε καλυτερα να μην ξεκινουσα καθολου?
Πρεπει να προηγηθουν καποιες εξετασεις πριν τη ληψη του?

weznem

Well-Known Member
xxxray είπε:
ξεκίνα κανονικά 1 την ημέρα και βλέπεις στην πορεία τι θα αλλάξεις! χωρίς να σκέφτεσαι τις παρενέργειες που έτσι κι αλλιώς είναι αναστρέψιμες

φανταζομαι πως ξερεις οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια αν οχι μολις το μαθες για πες μας λοιπον την γνωμη σου στις νευροορμονες που επηρεζει η φινα ειναι αναστεριψες και αυτες οι παρενεργειες??

tsintsila είπε:
Εγω σκεφτομαι να ξεκινησω με 0.25mg φιναστεριδης (1/4 propecia) καθε 2 ή 3 μερες. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετα "χεστης" για να ξεκινησω με 1mg καθε μερα. Αυτη η ποσοτητα ειναι εντελως αμελητεα,οποτε καλυτερα να μην ξεκινουσα καθολου?
Πρεπει να προηγηθουν καποιες εξετασεις πριν τη ληψη του?

χρειαζεται να παρακολουθησε απο ενδοκρινολογο και ορμονικες εξετασεις αν θες να το κανεις σωστα βεβαι πολυ απο εδω μεσα που ολες οι εξετασεις ηταν σωστες ειχαν προβληματα στυσης νεροωμενο σπερμα και αλλα..
προσωπικα πιστευω οτι αρχικα το πολυ που μπορεις να ριξεις την δοση ειναιστα 0.8 για αρχη διοτι πρεπει να εχεις μια ασφαλη εικονα για παρενεργειες/αποδοση για να συγκρινεις με τις μικροτερες δοσεις αλλιως αν ξεκινησεις παο πολυ χαμηλα ειναι φυσικο και λιγο να ανεβεις να εχεις καλυτερα αποτελεσματα δεν θα ξερεις τη μεγιστη αποδοση ομως..
παρενεργειες θα εχεις σιγουρα το θεμα ειναι αν θα ειναι ανεκτες απο εσενα αργα η γρηγορα δεν υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα που δεν ειχε παρενργειες..
σε συμβουλευω να διαβασεις καλα το φορουμ και θα βρεις πολλες απαντησεις στα ερωτημτα σου..
μια προταση για σκεψη θα σου μονο τωρα..
παιρνεις ενα χαπι το οποιο μειωνει την διυδροτεστοτερονη ενα παραγωγο της ανδικης ορμονης τεστο. της μειωνεις μεχρι και 75% λες ο οργανισμος σου να μην την ειχε αναγκη?ξερεις πολλα αχρηστα πραγματα που εχεις ο ανθρωπινος οργανισμος?λες αυτη η δραμτικη ανισσοροποια που θα δημιουργησεις με τα οιστρογονα να μην εμφανισουν σημαδια οτι κατι αλλαξε στον οργανισμο σου??
δεν χρειαζεται να εθελοτυφλουμε και η βενζινη παραγωγο του πετρελαιου ειναι αλλα αμα το αμξι ειναι βενζινοκινητο και του βαλεις πετρελαιο θα ξεκινησει να πηγαινει τι θα γινει μετα ομως??
ειναι ενα φαρμακο που αποδιδει καλα αλλα με πολλες παρενργειες..εγω δεν θα το επαιρνα στην θεση σου..
η μερκ εκανε ευρευνες για 2χρονια με αυτο σε ανθρωπους και εφμανισε μολις 2%παρενεργειες..για ρωτα εδω μεσα αν ισχυει τπτ τετοιο..για το μολις 2% μαλλον ρωτα φινα κανεις χωρις παρενργειες παιρνει μην εκπλαγεις αν δεν υπαρχει ουτε ενας μακροπροθεσμα..
ερευνες για 20και 12 χρονια χρησης υπαρχουν οχι..γιατι??

weznem

Well-Known Member
αυτη ειναι η αποψη μου αυτο θα πω αν αλλαζα αποψεις ετσι ευκολα δεν θα ειχαν και σοβαρο υποβαθρο..λεω παντα α διαβασουν τα καταλληλα θρεντ απο εκει και περα λεω αντικειμενικα την αποψη μου δηλαδη που συκοφαντω στο μηνυμα ειναι ψεμα οτι μακροχχρονια και συγκεκριμενα τα 1-2χρονια ολοι εμφανιζουν παρενεργειες??δεν εχεις αντιληφθει οτι σχεδον ολους τους γονατιζει μακροχρονια..
αν ηθελα να την θαψω δεν θα ελεγα οτι λεω,ειπα οτι κανει δουλεια ειπα και τα αρνητικα ειμαι ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ δεν θα μου πει κανεις εμενα μετα δεν μου πες τι προκαλει..ειπα και παραειπα και τι καλο κανει και τι κακο κανει..

ZombieZebra

New Member
Καλησπέρα,

Είναι το πρώτο μου μήνυμα, δεν βρήκα καταλληλότερο thread οπότε postάρω εδώ. Είμαι 23 χρονών με μικρή αραίωση στην κορυφή από το 2011 και σταδιακή αραίωση σε όλο το μαλλί από το 2012 (σε επίπεδο απλά να βλέπω το δέρμα, όχι τόσο ορατό από τρίτους). Μετά από επίσκεψη σε δερματολόγο ξεκίνησα θεραπεία με φιναστερίδη, τέλη αυγούστου ,προσκαρ από φαρμακείο που τα παρασκευάζει σε 1mg. Τον πρώτο μήνα είδα συμπτώματα όπως απώλεια πρωινών στύσεων, γενική χαλαρότητα στύσεων και αραιωμένο σπέρμα. Το γεγονός αυτό με έριχνε ψυχολογικά και έτσι αποφάσισα να μειώσω τη δοσολογία σε 0,5 περίπου mg και επανήλθαν οι πρωινές, η στύση μια χαρά και το σπέρμα πυκνό. Να διευκρινίσω ότι με την κοπέλα μου από το Νοέμβρη και έπειτα δεν είχα κανένα πρόβλημα στην "αποστολή" μου. Επίσης, να σημειώσω ότι είδα διαφορά στην τριχόπτωση δηλαδή από τον τρίτο μήνα σταμάτησε εντελώς η τριχόπτωση (στο μπάνιο χάνω περίπου 4-5 τρίχες το λούσιμο).

Όμως, εδώ και μια εβδομάδα παρουσιάζω πάλι συμπτώματα...Απουσία πρωινών, αραιωμένο σπέρμα και κυρίως, απουσία libido. Δηλαδή, μπορεί να σηκωθεί, αλλά με δυσκολία και όχι σε μέγιστο βαθμό (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ). Έτσι, από τις 3 πρώτες μέρες που εμφανίστηκαν τα συμπτώματα αποφάσισα να ρίξω την ποσότητα στα 0,2 - 0,25. Όμως, τα συμπτώματα εξακολουθούν. Θα ήθελα την βοήθεια κάποιου που αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη δοσολογία...Να τη συνεχίσω για ένα διάστημα, μήπως δεν έχει προσαρμοστεί ο οργανισμός στη νέα δοσολογία? Να την κόψω εντελώς και να στραφώ σε άλλες λύσεις για το μαλλί? Με έχει αγχώσει το γεγονός ότι έχει περάσει μια εβδομάδα και φοβάμαι μήπως είναι κάτι μόνιμο. Στύσεις μπορώ να επιτύχω με δυσκολία είτε με τη σκέψη είτε με υλικό στο ίντερνετ (σήμερα μόνο το έκανα 5 φορές για να καταλάβετε το μέγεθος της απελπισίας) αλλά δεν είναι ισχυρές...

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 6 μήνες από τότε που πήρα αυτό το χάπι (1 mg τον ένα μήνα, περίπου 0,5 mg τους υπόλοιπους) και φοβάμαι το γεγονός ότι με ακόμα μεγαλύτερη μείωση στη δοσολογία το πρόβλημα παραμένει...Σε ποιά δοσολογία η φινα δεν έχει κανένα σύμπτωμα? 0,1? Να δοκιμάσω κάτι τέτοιο? Δεν περιμένω θεαματικά αποτελέσματα στο μαλλί, θέλω απλά να σταματήσω την τριχόπτωση αν γίνεται ή να την επιβραδύνω όσο περισσότερο μπορώ, χωρίς κάποιο σεξουαλικό σύμπτωμα που επηρεάζει αναμφίβολα και την ψυχολογία...Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα.

weznem

Well-Known Member
ZombieZebra είπε:
Όμως, εδώ και μια εβδομάδα παρουσιάζω πάλι συμπτώματα...Απουσία πρωινών, αραιωμένο σπέρμα και κυρίως, απουσία libido. Δηλαδή, μπορεί να σηκωθεί, αλλά με δυσκολία και όχι σε μέγιστο βαθμό (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ). Έτσι, από τις 3 πρώτες μέρες που εμφανίστηκαν τα συμπτώματα αποφάσισα να ρίξω την ποσότητα στα 0,2 - 0,25. Όμως, τα συμπτώματα εξακολουθούν. Θα ήθελα την βοήθεια κάποιου που αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη δοσολογία...Να τη συνεχίσω για ένα διάστημα, μήπως δεν έχει προσαρμοστεί ο οργανισμός στη νέα δοσολογία? Να την κόψω εντελώς και να στραφώ σε άλλες λύσεις για το μαλλί? Με έχει αγχώσει το γεγονός ότι έχει περάσει μια εβδομάδα και φοβάμαι μήπως είναι κάτι μόνιμο. Στύσεις μπορώ να επιτύχω με δυσκολία είτε με τη σκέψη είτε με υλικό στο ίντερνετ (σήμερα μόνο το έκανα 5 φορές για να καταλάβετε το μέγεθος της απελπισίας) αλλά δεν είναι ισχυρές...

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 6 μήνες από τότε που πήρα αυτό το χάπι (1 mg τον ένα μήνα, περίπου 0,5 mg τους υπόλοιπους) και φοβάμαι το γεγονός ότι με ακόμα μεγαλύτερη μείωση στη δοσολογία το πρόβλημα παραμένει...Σε ποιά δοσολογία η φινα δεν έχει κανένα σύμπτωμα? 0,1? Να δοκιμάσω κάτι τέτοιο? Δεν περιμένω θεαματικά αποτελέσματα στο μαλλί, θέλω απλά να σταματήσω την τριχόπτωση αν γίνεται ή να την επιβραδύνω όσο περισσότερο μπορώ, χωρίς κάποιο σεξουαλικό σύμπτωμα που επηρεάζει αναμφίβολα και την ψυχολογία...Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα.
φιλε μην φοβασαι το παίρνεις μικρό διάστημα οόπτε ειναι εξαιρετικά δύσκολο,με την διακοπή του,να μην επανέλθεις άμεσα.δεν υπαρχει συνιστώμενη δοσολογια, διχως παρενεργειες,διοτι ο κάθε οργανισμός είναι μία διαφορετική οντότητα.. ετσι μια ποσοτητα που σε εσένα δεν έχει τίποτα το αρνητικό κάποιων άλλο μπορει να τον γονατίζει..
μείωσε την δόση του.. πάρε συμπλήρωμα χαλκού/ψευδάργυρου που βοηθάει στο σπέρμα..καλό κανει και η αργινίνη σε χρηστες φινας,απο οσο θυμαμαι..ψαχτο λιγο με τα συμπληρωματα που βετιωνουν στυσης σπερμα κτλ..νομιζω και ο βασιλικος πολτος κανει καλο σε αυτο το θεμα.. μια αλλη λυση <<πιθανόν>>στο πρόβλημα σου θα ταν αυτο http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5076.html οτι κανει η φινα διχως παρενεργειες ετσι λενε τουλαχιστον το δοκιμαζουν καποια μελη κοντα στο μηνα διχως κατι ανησυχητικό, ωστόσο για αποτελέσματα ειναι νωρίς να το κρίνουμε..

ZombieZebra

New Member
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Το πρόβλημα είναι ότι πριν ήταν όλα μια χαρά και τώρα ξαφνικά, ακόμα και με μικρότερη δοσολογία το πρόβλημα παραμένει. Η σταδιακή μείωση της δοσολογίας πώς ενδείκνυται να γίνει? Να μειώνω πχ ανά μια εβδομάδα κατά 0,1 mg ή να παίρνω την ίδια ποσότητα αλλά μέρα παρά μέρα ή ανά τρεις μέρες? Φοβάμαι μήπως το άγχος που έχω επιτείνει την κατάσταση. Πόσο διάστημα είναι εύλογο να περιμένω μέχρι να επανέλθω σε φυσιολογικά επίπεδα? Είναι και το γεγονός ότι αυτό που έπαθα μου χαλάει εντελώς τη διάθεση και δεν έχω ούτε όρεξη να βγω έξω. Ήθελα να' ξερα αν οι γιατροί είναι τόσο άσχετοι ή παραπληροφορούν σκόπιμα τον κόσμο.

weznem

Well-Known Member
ZombieZebra είπε:
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Το πρόβλημα είναι ότι πριν ήταν όλα μια χαρά και τώρα ξαφνικά, ακόμα και με μικρότερη δοσολογία το πρόβλημα παραμένει. Η σταδιακή μείωση της δοσολογίας πώς ενδείκνυται να γίνει? Να μειώνω πχ ανά μια εβδομάδα κατά 0,1 mg ή να παίρνω την ίδια ποσότητα αλλά μέρα παρά μέρα ή ανά τρεις μέρες? Φοβάμαι μήπως το άγχος που έχω επιτείνει την κατάσταση. Πόσο διάστημα είναι εύλογο να περιμένω μέχρι να επανέλθω σε φυσιολογικά επίπεδα? Είναι και το γεγονός ότι αυτό που έπαθα μου χαλάει εντελώς τη διάθεση και δεν έχω ούτε όρεξη να βγω έξω. Ήθελα να' ξερα αν οι γιατροί είναι τόσο άσχετοι ή παραπληροφορούν σκόπιμα τον κόσμο.
αν επαιρνες 0,2 που λες,ριχτο στο 0,1 καθ μερα,μετα αν δεν βλεπεις βελτιωση κανε το μερα παρα μερα,αν συνεχισει κοφτο..δεν υπαρχει ενδεδειγμενος τροπος μειωσης mg με βαση την λογικη παμε,μην νομιζεις..
δεν ξερω οι γιατροι γενικα την δινουν λες και ειναι ασπιρινη την φινα χωρις να ενημερωνουν..
αυτα που σου γραψα πριν βοηθανε και με συνδυασμο την φινα,το χουν πει παιδια στο φορουμ που τα παιρνουν δεν τα βγαλα απο τα μυαλα μου,να ξερεις,θα σε βοηθησουν μην το γελας..
δεν ξερω αν το κοβες μαχαιρι πιστευω στο 2μηνο θα σουν πολυ καλα..απο την πρωτη βδομαδα βλεπεις βελτιωση..εχεις νερωμενο σπερμα?
οταν λες δεν ειναι καλη η στυση σου,τι εννοεις οτι δεν ειναι σιδερο τελειως η οτι δεν ειναι ουτε στα μισα της αποδοσης??μην νιωθεις ασχημα εδω μιλαμε ελευθερα για την καραφλα μας,για τα κ@υλια μας,μεχρι και στατιστικα αυνανισμου εχουμε εδω μεσα..τα παντα ολα ειμαστε πολυ μ,προστα......... :brut: θα επανελθεις μην το φοβασαι το θεμα .. τσαμπα ανχωνεσαι..μια αλλη λυση ειναι το κοβεις για 2βδομαδες μαχαιρι να δεις τι βελτιωση εχεις και αν θες το ξεκινας παλι με μικροτερη δοση.. η μερα παρα μερα και αν νιωσεις ενοχλησεις το στελνεις στο δι@ολο και ησυχαζεις.. εψαξα και βρηκα αυτα τσεκαρε τα http://www.hairlossgr.com/forum/thread-771.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2941.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-1028.html
δεν βρηκα κατι αλλο φιλε αν και υπαρχουν και αλλα, για ρωτα τον καππα εδω: http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5041-page-11.html ειναι το νημα του θα το δει και θα σου απαντησει,γαμω τα παιδια μην κολλας γραφτου και πες του να σου πει γαι τον βασιλικο πολτο τον εβαζε και ξερει,ξερει για το ψευδαργυρο και ειχε δοκιμασεις φινα τα παντα εχει δοκιμασει αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.. γραψε του θα σε βοηθησει αδερφε..

ZombieZebra

New Member
Ευχαριστώ και πάλι φίλε. Μάλλον θα το κόψω μαχαίρι, αφού ήδη μια βδομάδα από 0,5 στα 0,2-0,25 δεν είδα καμία βελτίωση...Και αναλόγως με το πότε θα επανέλθω και αν, το βλέπω μετά μήπως αρχίσω με κάτι πολύ χαμηλό. Ευχαριστώ και για τα συμπληρώματα, σίγουρα κάτι θα πάρω γιατί θα ντροπιαστώ εντελώς όταν βρεθώ με την κοπέλα μου. Έχω νερωμένο σπέρμα το τελευταίο δεκαήμερο και όταν συμβαίνει αυτό συγχρόνως δεν έχω και την τέλεια-σκληρή στύση, δηλαδή πάω περίπου στο 75-80%, και έχω και χαμηλή libido. Γενικά το αραιωμένο σπέρμα, αποτελούσε ένδειξη όλο αυτό το διάστημα όταν κάτι δεν πήγαινε καλά. Όσο ήταν πηχτό, τότε και η σεξουαλική ζωή ήταν μια χαρά. Τα έχω συνδέσει αυτά τα δύο, δεν ξέρω αν ισχύει γενικά αλλά σε μένα ίσχυε. Επίσης, η ποσότητά του όταν ήταν πηχτό ήταν πάντα μεγαλύτερη.

Το λυπηρό είναι ότι δυστυχώς το φάρμακο ακόμα και σε μειωμένη ποσότητα έκανε δουλειά. Δηλαδή, τρίχα δεν έπεφτε με τίποτα με αποτέλεσμα το μαλλί να γίνεται πιο πυκνό. Είμαι σε σχετικά αρχικό στάδιο αραίωσης και δυστυχώς δεν έχω συνηθίσει - αποδεχτεί το γεγονός ότι σε καμιά δεκαριά χρόνια ή και λιγότερο θα έχω μείνει εντελώς καραφλός, ή το χειρότερο, χωρίς καθόλου μαλλί μπροστά και πάνω, στυλ αλαφούζου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Το 1 mg μέρα παρα μέρα ειναι συνταξή αποτυχίας και το έχουν δοκιμάσει ορισμένοι εδώ και το μετάνοιωσαν. Κάθε μέρα θα παίρνεις απλά ξεκίνα με μικρές δόσεις. Θα σου έλεγα μπες στα 0,5 και ανέβαζε σταδιακά ως τα 1 μέγιστο. Αυτοί επίσης που λένε πως έχει το ίδιο αποτέλεσμα το 0,2 με το 1 έχουν τραγικό λάθος. Η φίναι ειναι δοσοεξαρτώμενη και θέλει καθημερινή χρήση. Αν θες να βάζεις φάρμακο κάθε 2-3 μήνες μπες σε avodart (ντουταστερίδη) αλλά ειναι μπαρούτι και ρίσκο.

weznem

Well-Known Member
ZombieZebra είπε:
Ευχαριστώ και πάλι φίλε. Μάλλον θα το κόψω μαχαίρι, αφού ήδη μια βδομάδα από 0,5 στα 0,2-0,25 δεν είδα καμία βελτίωση...Και αναλόγως με το πότε θα επανέλθω και αν, το βλέπω μετά μήπως αρχίσω με κάτι πολύ χαμηλό. Ευχαριστώ και για τα συμπληρώματα, σίγουρα κάτι θα πάρω γιατί θα ντροπιαστώ εντελώς όταν βρεθώ με την κοπέλα μου. Έχω νερωμένο σπέρμα το τελευταίο δεκαήμερο και όταν συμβαίνει αυτό συγχρόνως δεν έχω και την τέλεια-σκληρή στύση, δηλαδή πάω περίπου στο 75-80%, και έχω και χαμηλή libido. Γενικά το αραιωμένο σπέρμα, αποτελούσε ένδειξη όλο αυτό το διάστημα όταν κάτι δεν πήγαινε καλά. Όσο ήταν πηχτό, τότε και η σεξουαλική ζωή ήταν μια χαρά. Τα έχω συνδέσει αυτά τα δύο, δεν ξέρω αν ισχύει γενικά αλλά σε μένα ίσχυε. Επίσης, η ποσότητά του όταν ήταν πηχτό ήταν πάντα μεγαλύτερη.

Το λυπηρό είναι ότι δυστυχώς το φάρμακο ακόμα και σε μειωμένη ποσότητα έκανε δουλειά. Δηλαδή, τρίχα δεν έπεφτε με τίποτα με αποτέλεσμα το μαλλί να γίνεται πιο πυκνό. Είμαι σε σχετικά αρχικό στάδιο αραίωσης και δυστυχώς δεν έχω συνηθίσει - αποδεχτεί το γεγονός ότι σε καμιά δεκαριά χρόνια ή και λιγότερο θα έχω μείνει εντελώς καραφλός, ή το χειρότερο, χωρίς καθόλου μαλλί μπροστά και πάνω, στυλ αλαφούζου.

μην απογοητευεσε φιλε,ακου τι θα κανουμε κοφτο μαχαιρι και μολις επανελθεις τελειως ξεκινα αυτο : http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5076.html που πιθανον να μην σου βγαλει παρενεργειες.. τι αλλο βαζεις στο μαλλι?βαζεις μινοξιδιλη?αν οχι τωρα με την διακοπη της φινας πρεπει να βρουμε μια καλη θεραπεια για εσενα ειναι κριμα να φυγουν οτι κερδισες απο την φινα,ετσι αμαχητη..βαλε καμια φωτο αν μπορεις να δουμε το μαλλι..μην το παρατησεις το μαλλι,θα το μετανιωσεις σε 3μηνες που θα φευγουν οτι κρατησα η φινα..και μην ανχωνεσε,δεν βοηθαει,οσο μπορεις...ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ..εγω στην συντοφο σου,θα μιλαγα ευθεως,αν θελεις την γνωμη μο,θεωρω οτι ειναι η πιο σωστη λυση,και θεωρω οτι θα εκτιμηθει..εχω ενα προσωρινο προβλημα λογω αγχους...παρε μαζεμενα τα ρεπο σου πες της,να ξεκουραστεις για τι μετα θα γινει μαχη.. :m02: ,και σε θελω σε φορμα.
νομιζω θα ταν καλυτερα,ριχτω και λιγο στην πλακα...παπατζψσε την λιγο,αρεσει σε ολες τις γυναικες :blush:
ελπιζω να μην σε εφερα σε δυσκολη θεση.. για καλο την ειπα την συμβουλη..ειλικρινα εγω ετσι θα της μιλαγα,δεν θα κολλαγα..

ZombieZebra

New Member
weznem είπε:
μην απογοητευεσε φιλε,ακου τι θα κανουμε κοφτο μαχαιρι και μολις επανελθεις τελειως ξεκινα αυτο : http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5076.html που πιθανον να μην σου βγαλει παρενεργειες.. τι αλλο βαζεις στο μαλλι?βαζεις μινοξιδιλη?αν οχι τωρα με την διακοπη της φινας πρεπει να βρουμε μια καλη θεραπεια για εσενα ειναι κριμα να φυγουν οτι κερδισες απο την φινα,ετσι αμαχητη..βαλε καμια φωτο αν μπορεις να δουμε το μαλλι..μην το παρατησεις το μαλλι,θα το μετανιωσεις σε 3μηνες που θα φευγουν οτι κρατησα η φινα..και μην ανχωνεσε,δεν βοηθαει,οσο μπορεις...ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ..εγω στην συντοφο σου,θα μιλαγα ευθεως,αν θελεις την γνωμη μο,θεωρω οτι ειναι η πιο σωστη λυση,και θεωρω οτι θα εκτιμηθει..εχω ενα προσωρινο προβλημα λογω αγχους...παρε μαζεμενα τα ρεπο σου πες της,να ξεκουραστεις για τι μετα θα γινει μαχη.. :m02: ,και σε θελω σε φορμα.
νομιζω θα ταν καλυτερα,ριχτω και λιγο στην πλακα...παπατζψσε την λιγο,αρεσει σε ολες τις γυναικες :blush:
ελπιζω να μην σε εφερα σε δυσκολη θεση.. για καλο την ειπα την συμβουλη..ειλικρινα εγω ετσι θα της μιλαγα,δεν θα κολλαγα..

Η αλήθεια είναι ότι βάζω μινοξιδίλη μέχρι να επανέλθω και όταν συμβεί αυτό (μακάρι δλδ) θα δω τις εναλλακτικές. Εντάξει επειδή δεν ήθελα να της πω κάτι και να την αγχώσω είπα απλά ότι είμαι κουρασμένος αλλά εκείνη επέμενε, οπότε αγχώθηκα ότι δεν θα τα καταφέρω. Όμως τελικά, μετά από αρκετά προκαταρκτικά κατάφερα να κάνω τη δουλειά μου και μάλιστα διατηρώντας τη στύση (που φτάσαμε, να χαιρόμαστε για τα αυτονόητα). Το θέμα είναι ότι με την κοπέλα μου όπως και με τσόντα στο ιντερνετ η στύση φτάνει σε ένα επίπεδο 90% δλδ όχι τέρμα πέτρα αλλά πες κάτι γίνεται...όταν είμαι μόνος μου όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, είναι σαν να μη δίνει σήμα ο εγκέφαλος και σα να έχει παραλύσει το όργανο. Την έκοψα πριν 3 μέρες βέβαια οπότε είναι νωρίς ακόμα. Στύση ήρθε μια πρωινή αλλά πολύ ισχνή. Το σπέρμα δεν έχει γίνει πηχτό ακόμη. Αναρωτιέμαι αν μέσα σε 2 βδομάδες ισχυρών παρενεργειών γίνεται να έχω πάθει μόνιμη βλάβη. Και δεν μιλάω για random στύσεις που δεν είχα ποτέ από τότε που πήρα το χάπι. Εντομεταξύ διαβάζω και ένα ξένο site (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το αναφέρω) και έχω φρικάρει με τον αριθμό των ατόμων που λένε ότι είχαν/έχουν μόνιμα προβλήματα μετά τη διακοπή του φαρμάκου πχ για 3-4 χρόνια.

Θα επανέλθω με φώτο από το μαλλί τώρα. Τότε είχα τραβήξει κάνα δύο με το παλιό κινητό και δεν έχουν καλή ανάλυση αλλά μπορεί να τις ανεβάσω για σύγκριση.

weznem

Well-Known Member
to pospecia help λες?δεν υπαρχει προβλημα να το αναφερεις ειναι γνωστο..απο την στιγμη που υπαρχουν σημαδια πρωινης στυσης θα επανελθεις...δεν υπαρχει περιπτωση μονιμης βλαβης.. η dht ανεβαινει καθε μερα απο την διακοπη φινας και θα παρει λιγο να φτασει τα προηγουμενα επιπεδα της..
και εγω βγαζω νερωμενο σπεραμ 2 μερες τωρα αλλα δεν ανχωνομαι,μπορει να φταιει η αντιβιωση μπορει κατι αλλο...
οσο περισσοτερο σεχ κανεις δηλαδη καθε μερα 2-3 φορε την μερα κτλ..το σπερμα βγαινει πιο αραιο παντα..
προχθες τραβηξα μια και ηταν σκετο νερο..εχθες εκανα ενα σερβις στην γυναικα ηταν λιγο πιο πηχτο..ειχα πει να μην κανω κατι για καν 2μερες..αλλα δεν τα καταφερα,λεοπαρδαλε κολαν και σπιτι δεν θελει και πολυ!!2 φορες σημερα νερο παλι το σπερμα!!

petrospap

Active Member
παιδες αυτο με την πρωινη στηση δεν το καταλαβαινω..δεν εχω παρει ποτε φινα αλλα πρωινες στησεις δεν εχω και πολλες..ειμαι παντα ντουρος και δεν εχω κανενα προβλημα αλλα δεν ξερω για ποιο λογο αλλα σπανια ξυπναω με στηση..επισης για το νερομενο..και μενα καποιες μερες (1-2 φορες το μηνα) βγαινει λιγο νερομενο

weznem

Well-Known Member
μην ανησυχεις..πρωινη στυση δεν βλεπεις παντα και νερωμενο σπερμα αλλες φορες εχεις αλλες οχι παιζει ρολο η ποιοτητα υπνου -διατροφης- συχνοτητα επαφωνσ το σεχακι.. τωρα ποτε το σπερμα θεωρειται νερωμενο και ποτε κανονικο δεν ξερω..διοτι λογικα δεν κανει να ειναι και τελειως πυχτο για να εχεις επιθυμητη εγκυμοσυνη..αμα κολλαει σαν τζελ πως θα κανει την πορεια που πρεπει να διανυσει,δεν ξερω αν λεω π@π@ρια ας απαντησει και ενας πιο ενημερωμενος..

ZombieZebra

New Member
weznem είπε:
μην ανησυχεις..πρωινη στυση δεν βλεπεις παντα και νερωμενο σπερμα αλλες φορες εχεις αλλες οχι παιζει ρολο η ποιοτητα υπνου -διατροφης- συχνοτητα επαφωνσ το σεχακι.. τωρα ποτε το σπερμα θεωρειται νερωμενο και ποτε κανονικο δεν ξερω..διοτι λογικα δεν κανει να ειναι και τελειως πυχτο για να εχεις επιθυμητη εγκυμοσυνη..αμα κολλαει σαν τζελ πως θα κανει την πορεια που πρεπει να διανυσει,δεν ξερω αν λεω π@π@ρια ας απαντησει και ενας πιο ενημερωμενος..
:yeah: Να ενημερώσω κιόλας ότι μετά από 3 βδομάδες διακοπής της φίνας έχω επανέλθει σε ένα βαθμό, δηλαδή εμφανίζονται πρωινές 2-3 φορές τη βδομάδα και αυτό που μένει είναι να επανέλθει στο 100% η "σκληρότητα" που είναι περίπου στο 90%. Τυχαίες στύσεις στο άκυρο βέβαια δεν έχουν έρθει ακόμα, ωστόσο η libido πάει πολύ καλά αφού μπορώ να έρθω σε στύση με τη σκέψη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Για το σπέρμα που λες, εγώ όσο έπαιρνα φίνα το έβλεπα ξεκάθαρα ότι ήταν διαφανές και δεν ήταν καθόλου πηχτό δηλαδή ήταν σα νερό, ενώ πλέον είναι κατάλευκο και είναι σε ένα βαθμό πηχτό (προφανώς στον πρώτο γύρο του σεξ είναι πιο πηχτό από ότι στο δεύτερο και ούτω καθεξής)

weznem

Well-Known Member
ZombieZebra είπε:
:yeah: Να ενημερώσω κιόλας ότι μετά από 3 βδομάδες διακοπής της φίνας έχω επανέλθει σε ένα βαθμό, δηλαδή εμφανίζονται πρωινές 2-3 φορές τη βδομάδα και αυτό που μένει είναι να επανέλθει στο 100% η "σκληρότητα" που είναι περίπου στο 90%. Τυχαίες στύσεις στο άκυρο βέβαια δεν έχουν έρθει ακόμα, ωστόσο η libido πάει πολύ καλά αφού μπορώ να έρθω σε στύση με τη σκέψη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Για το σπέρμα που λες, εγώ όσο έπαιρνα φίνα το έβλεπα ξεκάθαρα ότι ήταν διαφανές και δεν ήταν καθόλου πηχτό δηλαδή ήταν σα νερό, ενώ πλέον είναι κατάλευκο και είναι σε ένα βαθμό πηχτό (προφανώς στον πρώτο γύρο του σεξ είναι πιο πηχτό από ότι στο δεύτερο και ούτω καθεξής)
ειδες φιλε??τα λεγαμε θα επανελθεις..ωστοσο να σου πω μονο οτι υπαρχει μια αποψη οχι αβασιμη στην λογικη θα ελεγα,διχως βεβαια εχωντας γνωση φαρμακων και ιατρικης οτι με το προσκαρ και το κοψιμο σπας μια μεμβρανη και η απορροφησση του χαπιου γινεται στο στομαχι η και στο εντερο και εχεις παρενεργειες γι αυτο λενε το προσπεσια 1mg εχει 2% sides και πολυ εμφανιζουν παρενεργειες με την φινα αλλα οι περισσοτεροι περνουν προσκαρ και τεμαχιζουν..οφειλω δε να ομολογισω οτι ο κος παλιο μελος και γνωστης της ιατρικης/φαρμακων παρα πολυ.. ηταν καθετος αρνητικος σε μια τετοια εκδοχη..δεν ξερω τι ισχυει..αλλα αν ισχυει αυτο που ειπα πιο πριν θα πρεπει να αναθεωρησουμε πολλα για οτι εχουμε σουρει στην φινα..
σε καθε περιπτωση εγω θα σου προτεινα οταν νιωσεις ετοιμος σωματικα αλλα κυριως ψυχολογικα να δωσεις μια ευκαιρια να διαβασεις για το κερατιν και να δοκιμασεις κατι (που αν και αρκετα πιθανο) που θα σε βοηθησει με την α/α.. διαβασε και κρινε..!!

Μπλουζα