ΒΟΗΘΕΙΑΑ!!!!

mikeGR

New Member
Καλησπερα παιδια...ειμαι 20 ετων και νομιζω οτι τα μαλλια μου πεφτουν...Δεν βρησκω τριχες στο μαξιλαρι η καπου αλλου καιοι γωνιες μου δεν υποχωρουν..το μονο συμπτωμα αν μπορεις να το πεις ετσι ειναι οτι οταν χα'ι'δευω ή τραβαω τα μαλλια μου φευγουν αρκετες τριχες...Αυτο εχει ως αποτελεσμα να παρω το σκευασμα priorin extra χαπια και λοσιον το οποιο μου το προτεινε ενας φιλος που το εχει δοκιμασει και του εκανε δουλεια απο οτι μου ειπε αλλα θελω να παρω κι μια αλλη γνωμη...

Ευχαριστω!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gio

New Member
Γειά σου Φίλε MikeGR, για το priorin δεν έχω άποψη. Αυτό όσον αφορά τα χάπια γιατί η υγρή μορφή του ως σαμπουάν έχει καλές κριτικές. Έχω άποψη όμως για την δραστική του ουσία, την βιοτίνη την οποία λαμβάνω εδώ και μερικούς μήνες και η οποία έχει δυναμώσει αρκετά θα έλεγα τις τρίχες του κεφαλιού μου. Αν θέλεις την γνώμη μου, αξίζει η δοκιμή...

Και επειδή μιλάμε για μια βιταμίνη η οποία δεν έχει παρενέργειες στην σωστή δοσολογία, θέλω να δω κάποιον να χρησιμοποιεί μόνο αυτήν (γιατί εντάξει εγω, αλλά χρησιμοποιώ και άλλα σκευάσματα στην αγωγή μου) ώστε να αξιολογήσουμε με σαφήνεια την διαφορά που κάνει στο μαλλί μας.

mikeGR

New Member
Πραγματικα δεν ξερω..!!!...μπορει να ειναι ολα στην φαντασια μου τι να πω..θα δοκιμασω το priorin και οτι γινει δεν θελω να παρω ''ισχυρα'' φαρμακα καλυτερα καραφλος παρα να εχω καποιο προβλημα απο την χρηση τους...Απλα μαυ εχει επηρεασει την ψυχολογια...πφφφ..!!

mikeGR

New Member
Οριστε!!!..

Συνημμένα

• 2013-11-03 18.08.44.jpg
    2013-11-03 18.08.44.jpg
    202 KB · Προβολές: 432
  • 2013-11-03 18.08.10.jpg
    2013-11-03 18.08.10.jpg
    185.8 KB · Προβολές: 448
  • 2013-11-03 18.09.15.jpg
    2013-11-03 18.09.15.jpg
    326.7 KB · Προβολές: 423
  • 2013-11-03 18.09.19.jpg
    2013-11-03 18.09.19.jpg
    338.5 KB · Προβολές: 384
Φίλε για το priorin θα γράψω εγώ ένα review σύντομα και για τις κάψουλες και για το σαμουάν.

Τώρα για τις φωτογραφίες σου.... Συγνώμη αλλά εμένα μου φαίνεσαι γεμάτος,δεν βλέπω κάτι εκτεταμένο δεν έχουν και πολύ καλή ανάλυση οι φωτογραφίες... Μπροστά οκ όλοι χάνουμε μαλλιά αλλά εσύ έχεις μαλλί και πάλι...

mikeGR

New Member
Μεχρι στιγμης δεν εχω καποια αραιωση το μονο μου προβλημα ειναι οτι οταν χα'ι'ιδευω τα μαλλια μου πεφτουω γυρω στης 8-10 τριχες...κατι που με αγχωνει....Φιλε μου αν θελεις βαλε το λινκ του review που θα γραψεις εδω να το βρω πιο ευκολα...

gianniskritikos2

Active Member
δεν φενεται να εχεις κατι αλλα και εγω ετσι ακρβως ξεκινησα να τα χανω εχετο απο κοντα.. με την παραμικρη ιδεα αραιωσης ξεκηνα θεραπειες χαλαρα

petrospap

Active Member
Ναι φίλε δεν φαίνεται να έχεις κάτι..απλά παρακολουθα το κεφάλι σου βγάζε καμια φωτο π κ που για να βλέπεις διάφορα κ αν δεις τπτ ξεκινά χαλαρά όπως σ είπε ο κρητικος..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
λοιπόν αρχηγέ, είσαι στην τέλεια ηλικία να σωθείς. Θα σου έλεγα πήγαινε σε ένα δερματολόγο που έχει και χρησιμοποιεί μικροσκόπιο να κοιτάξετε αν οι εμπρός τρίχες είναι πιο λεπτές σε διάμετρο από τις μεσαίες ή τις πλαινές, έστω και λίγο. Αν είναι λεπτότερες μόνο οι εμπρός είναι σημάδι ΑΑ. Αν το πιάσεις από τώρα είσαι σε πολύ πλεονεκτική θέση.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Καπως ετσι ξεκινησαμε ολοι....δεν ειναι τυχαιο.Καλο θα ηταν να δεις αν υπαρχει θεμα κληρονομικο ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη πλευρα.Δερματολογο καλυτερα μην πας......λεφτα θα χασεις.

mikeGR είπε:
Μεχρι στιγμης δεν εχω καποια αραιωση το μονο μου προβλημα ειναι οτι οταν χα'ι'ιδευω τα μαλλια μου πεφτουω γυρω στης 8-10 τριχες...κατι που με αγχωνει....Φιλε μου αν θελεις βαλε το λινκ του review που θα γραψεις εδω να το βρω πιο ευκολα...

http://www.hairlossgr.com/forum/forum-46.html εδώ μέσα θα το βάλω.

Πάντως διάβασε και για το skin nails hair της solgar στη θεματολογία που σου έστειλα. Μη φανταστείς ότι έχει τρελές διαφορές με το priorin. Και μιλώντας γενικά μην περιμένεις ότι θα σου σώσουν τα μαλλιά τα priorin (ούτε και της solgar) και γενικά τα σκευάσματα...

Περισσότερα σύντομα...

mikeGR

New Member
μαλιστα..!!!...εμενα το ερωτημα μου ειναι με το priorin θα κρατησω τα μαλλια μου μεχρι τα 30?...αν και εφοσον πεφτουν καθως οπως σας εχω πει το μονο συμπτωμα υπαρχει οταν χα'ι'δευω τα μαλλια μου...και πως πρεπει να γινει η θεραπεια για να αποδοσει?

giwrgos athina

Active Member
αν ειναι να πεσουν το πριοριν δεν θα σ κανει τιποτα....δεν ειναι dht blocked μια απλη βιταμινη ειναι τσαμπα λεφτα δινεις δεν αξιζει καν.....

le2der

Active Member
Για εμένα μη δοκιμάσεις ακόμα τίποτα φαρμακευτικό..... Τα μαλλιά σου είναι ακόμα σε άψογη κατάσταση, είτε χάνεις είτε όχι!!! Απλά αν συνεχίσεις στο άμεσο μέλλον να έχεις κάποια τριχόπτωση με τον τρόπο που λες, δοκίμασε κάτι δυναμοτικό. Συμβουλέψου κάποιον έμπειρο από εδώ μέσα.

kostashair

New Member
Από τις φωτογραφίες σου δεν βλέπω λόγο να ανησυχείς, είσαι μια χαρά "γεμάτος". Απλά μια φορά στο τόσο ρίχνε ένα λεπτομερές τσεκάρισμα στον καθρέφτη!

pazuzu

New Member
Αγαπητέ φίλε, όλα αυτά που λες είναι ενδιαφέροντα, αλλά θα είχε κάποια αξία να μας πεις και πόσο σου έχουν κοστίσει (ή καλύτερα πόσο πιστεύεις θα σου κοστίσουν τελικά) οι θεραπείες συνολικά.

Σχετικά με την "τρίμηνη αγωγή και τέλος", δε θέλω να σου χαλάσω τη χαρά, αλλά σε προειδοποιώ ότι αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. ΚΑΜΙΑ από τις διαθέσιμες φαρμακευτικές αγωγές δεν είναι ικανή να σταματήσει την τριχόπτωση, ούτε καν αν συνεχίσεις κάποια μακροχρόνια. Το μόνο που κάνεις με τα φάρμακα είναι να επιβραδύνεις την εξέλιξη του προβλήματος. Θα δεις ότι όλοι όσοι έχουν εμπειρία με το θέμα εδώ μέσα θα συμφωνήσουν ομόφωνα.

Τέλος κάτι άλλο σημαντικό, που δεν ισχύει μόνο για την περίπτωσή σου: όσο πιο "έντονη" είναι η αγωγή, όσο πιο πολύ την αυξάνεις σε δύναμη, τόσο πρέπει να συνεχίζεις και με αμείωτη ένταση, γιατί αλλιώς όχι μόνο επιστρέφεις στην κατάσταση που ήσουν αλλά χάνεις και γρήγορα έδαφος. Να ξέρεις δηλαδή ότι αν μετά το τρίμηνο σταματήσεις τη φιναστερίδη και τη μινοξιδίλη δε θα επιστρέψεις απλώς στην κατάσταση που ήσουν αλλά θα δεις και επιπλέον αραίωση. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και όσοι έχουν δοκιμάσει "δυνατές" θεραπείες και στη συνέχεια τις διέκοψαν.

Μπλουζα