dimitris__27
Member
aggeloszinev είπε:Είμαι νέος εδώ και μπήκα μόνο και μόνο για να σας πώ την ιστορία μου γιατί πήγα σε ένα γιατρό (τον καλύτερο και ακριβότερο γιατρό της Αθήνας ) μου έγραψε πολλά φάρμακα και είχα φοβερά αποτελέσματα...Έχω γεμίσει μαλλιά και θέλω την γνώμη σας μιας και εσείς ξέρετε πολλά και ίσως να βοηθήσω κάποιους.. Λοιπόν είχα σταθερή αραίωση κυρίως στους κροτάφους , βέβαια κληρονομικότητα περίπλοκη δηλαδή ο πατέρας μ έχει κροτάφους αλλά όχι φαλάκρα κ από της μάνας μ το σόι κανείς φαλάκρα αλλά πάρα πολύ λεπτή τρίχα και αδύναμη εγώ πήρα και τα 2. Είχα θέμα τέλος πάντων . Η αγωγή είναι για 3 μήνες και τέλος .Μου έγραψε για to πρωί regain 5% μόνο όμως για 30 μέρες για να ενεργοποιήσει την τρίχα (γενικά δεν είναι υπέρ τoυ regain για συνεχή χρήση καθώς λέει το μαλλί μετά πέφτει μόλις το σταματήσεις ενώ αυτός υπόσχεται μόνιμα αποτελέσματα) . Για βράδυ μια λοσιόν Μιξ φαρμάκων η οποία περιέχει: την λοσιόν medihair ,Androcur των 300 , Minoxidil 5% , propiosalic 1 . Σαν χάπια φιναστερίδη 1mg τα proscar ένα χάπι την μέρα για 3 μήνες . σαμπουάν το fungoral μαζί με το Medicell Anti μέρα παρά μέρα. Στο διάστημα αυτών των 3ών μηνών κάθε μήνα αντιστοιχούν 2 ενέσεις κορτιζόνης στο κεφάλι, δηλαδή 3 επισκέψεις συνολικά .Απο βιταμίνες μου έγραψε την σειρά Β . Επίσης έχει και κάτι μηχανήματα laser δεν ξέρω την αποδοτικότητα τους to bioptron είναι το ένα και το άλλο π είναι πολύ δυνατό δυστυχώς δεν το ξέρω..κάθε μήνα κάθεσαι κάτω απο το μηχάνημα(μια το ένα μια το άλλο) .Εν κατακλείδι έχω γεμίσει μαλλιά κυρίως στους κροτάφους σε βαθμό να μ το λένε όλοι οπότε ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου...αν έχετε απορίες ρωτήστε με...
Mπράβο σου καταρχάς για τα αποτελέσματα, αλλά αν θες πες μου λίγο κάτι.. τη θεραπεία πότε την ξεκίνησες και πότε τη σταμάτησες; Τώρα δλδ πόσοι μήνες είσαι που έχουν περάσει από την θεραπεία σου;
Aυτό που γράφει o pazuzu ισχύει...