ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ;;;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

MANKAR

Active Member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΙ ΤΟ 2011 ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΗΛΑΔΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η' ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΡΑΦΛΟΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΠΙΘΙΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ!!!εΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΤΕ ΕΝΕΣΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΠΑΛΥ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

djvasilis85

New Member
Απ: ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ""ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕ

Μακάρι φίλε ,όλοι το ευχόμαστε απλά πιστεύω ότι δεν πρόκειται να βγάλουν ποτέ αυτό το φάρμακο γιατί δεν τους συμφέρει.....ένα πράγμα σαν τον καρκίνο που και καλά δεν μπορούν να τον θεραπεύσουν..........αναμένουμε πάντως νέα,δεν μπορούμε να κάνουμε κ κάτι άλλο.....

Άκης

Administrator
Απ: ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ;;;

Σου άλλαξα τον τίτλο γιατί έτσι όπως το είχες εννοούσες ότι βγήκε.
Βασικά, αυτά τα "έχω φίλο που σπουδάζει Αμέρικα", τα άκουγα με "δέος" πριν 15 χρόνια.
Στην εποχή του internet κάτι τέτοιο δεν ισχύει, θα το μαθαίναμε όλοι.
Εκτός βέβαια αν εννοείς κάποια από τις ειδήσεις που έχουμε κατά καιρούς γράψει.

MANKAR είπε:
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ!!!
Πολλές θεωρίες γενικά ακούγονται τελευταία :chinscratch

MANKAR είπε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΙ ΤΟ 2011 ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΗΛΑΔΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η' ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΡΑΦΛΟΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΠΙΘΙΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ!!!εΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΤΕ ΕΝΕΣΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΠΑΛΥ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

:grandpa:ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΥΝΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΜΙΛΑΩ ,ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΓΩ,
ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.
ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ,ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ.
ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΟΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. :grandpa:

MANKAR

Active Member

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΕΙ!!!Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΟΣ!!!!ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ , ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗΣ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΕΣΗΜΟ ΥΙΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ 8Α ΓΙΝΕΙ!!!!

MANKAR

Active Member

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ 100% ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΙΕΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!!ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΟΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ!!!!

MANKAR είπε:
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΕΙ!!!Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΟΣ!!!!ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ , ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗΣ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΕΣΗΜΟ ΥΙΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ 8Α ΓΙΝΕΙ!!!!
:grandpa:ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ.
ΟΛΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ.
ΑΠΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.
ΑΝ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ 80
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ. :grandpa:

NoMoreLoss

New Member

μακάρι να βγεί μέσα στο 2011 αλλά φοβάμαι ότι και το 2012 εδώ θα είμαστε να παλεύουμε με δενδρολίβανα για μία τρίχα παραπάνω ρε γαμότω

bz

New Member

πάντως , για να έχετε ένα άγχος λιγότερο , αν βρεθεί "φάρμακο" κατά της καράφλας και περάσει τα τεστ θα βγεί στην αγορά σε χρόνο ντε τε . Είναι ΠΟΛΥ περισσότερα τα λεφτά που θα υπάρξουν να είστε σίγουροι.

Μου θυμίσατε τώρα τα παιδικά μου χρόνια . Έχω πολύ μυωπία από 6 χρονών ( γενικά έχω χτυπήσει τζακ ποτ με τα κουσούρια ) . Από τότε και αργότερα θυμάμαι για τη θαυματουργή εγχείρηση που έχουν βρεί αλλά δεν την αφήνουν να βγει . Η θεωρία συνωμοσίας είχε δύο βερσιόν

1 ) Την έχουν βρεί οι Ρώσοι και γι αυτό την εμποδίζουν ( υπήρχε ακόμα κομμουνισμός )

2 ) Η κλασσική , δεν την βγάζουν γιατί υπάρχουν τεράστια συμφέροντα με γυαλιά και φακούς κλπ .

Τη συνέχεια την ξέρετε όλοι

Άντε ας είμαστε σισιόδοξοι

KLEOS

Active Member

Πες στον φίλο σου από το αμέρικα να μην λέει βλακείες. Ιός?!Μπορει να βρεθεί κάτι και σύντομα, δεν το αποκλείω αλλά για κανένα λογο δεν θα ειναι ιός. Oι ιοί καταστρέφουν κύτταρα, δεν αναπλάθουν-αναδομουν. Βιολογία α γυμνασίου είναι αυτό. Μην λέμε ότι βλακεία μας κατεβαίνει ή την αναπαράγουμε. furious3

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member

KLEOS είπε:
Oι ιοί καταστρέφουν κύτταρα, δεν αναπλάθουν-αναδομουν. Βιολογία α γυμνασίου είναι αυτό.
Οι ιοι χρησιμοποιουν τα κυταρρα για να πολλαπλασιαστουν. Δεν τα καταστρεφουν απαραιτητα!

ΚΩΝ/ΝΟΣ

New Member

χλωπο το βλεπω
θα είχε συζητηθει σε καποιο συνεδριο και τοτε κατι θα ακουγαμε

KLEOS

Active Member

Συνοπτικά, η ζωή των ιών εξαρτάται σε απόλυτο βαθμό από τα κύτταρα που προσβάλλουν. Οι έρευνες του κύκλου ζωής των ιών έδειξαν ότι το κύτταρο που προσβάλλεται από έναν ιό (ξενιστής) περνά υπό τον έλεγχο των γενετικών πληροφοριών του ιού. Γίνεται κατά κάποιον τρόπο κατάληψη του κυττάρου, έτσι ώστε να παράγει τα απαιτούμενα υλικά για την αναπαραγωγή και την σύνθεση πρωτεϊνών των ιών. Τα νέα τμήματα των ιών που παράγονται απελευθερώνονται τελικά από το κύτταρο, ενώ το ίδιο αποσυντίθεται.
Βικιπέδια.
Μην λέμε ότι θέλουμε! Επιμένω!

MANKAR

Active Member

ΦΙΛΕ KLEOS ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΟΙ!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η' ΛΑΘΟΣ!!!!ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ZEITGEIST ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΟΩ!!!

sofo85

New Member

το βικιπέδια δεν νομίζω οτι είναι τοσο ασφαλής πηγή πληροφορίων,οποιος θελει μπορει να βάλει πληροφορίες.

geofish

New Member

Πριν κανένα εξάμηνο είχα πάει σε ένα ρετρό καφέ. Έτυχε να είχε και κάτι περιοδικά παλαιά του 1960 όπως << το ρομάντζο>> με εξώφυλλα την Βουγιουκλάκη και σια, στην ανάγνωση μου μέσα είχε και διάφορες ιατρικές στήλες όπου από τότε έλεγαν ότι επιτέλους βρέθηκε η αιτία της τριχόπτωσης και ότι είναι θέμα 1 με 2 χρονών να κυκλοφορήσει το φάρμακο για την φαλάκρα. Έχουν περάσει 50 χρόνια και ακόμη το φάρμακο να βρεθεί.
Θυμάμαι από τα 15 μου, την δεκαετία του 80 χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα αλλά για άλλους δικούς μου προσωπικούς λόγους να ψάχνω για το φάρμακο σε βιβλιοθήκες, περιοδικά, εφημερίδες και όλο τα ίδια και τα ίδια ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί.
Αν και δεν πιστεύω ότι ποτέ θα βρεθεί εντούτοις επειδή από την φύση μου είμαι αισιόδοξος και ονειροπόλος πάντα δίνω μια μικρή ελπίδα.

KLEOS

Active Member

Κάνω πολύ μεγάλο λάθος?Να δω κανά zeitgeist? Η επιστήμη φίλε μου δεν είναι συνομωσιολογία γιατί βασίζεται στην επιστημονική μέθοδο για να προκύψουν συμπεράσματα. Επαγωγική μέθοδος, παραγωγική μέθοδος. Το zeitgeist είναι ένα μια ταινία που έχει περισσότερο να κάνει με πολιτικά θέματα. Μην μπλέκεις αλλότρια πράγματα και μην είσαι ημιμαθής. Οι ιοί καταστρέφουν τα κύτταρα είτε το θες είτε όχι, είτε δεις το zeitgeist είτε όχι. Η ημιμάθεια είναι και αυτή ένας ιός μη βιολογικής φύσης. Αναπαράγεται ανεξέλεγκτα και καταστρέφει μυαλά και γενιές.

Panos1982

Well-Known Member

κι αλλο φαρμακο κατα της τριχοπτωσης?????
Οχι αλλα φαρμακα....φτανει.....

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Σοβαρά φίλε;

Έχεις διαίσθηση;

Να σου πω, κανά ποκεράκι παίζεις; Χρειάζομαι ψιλά :D

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα