Αthens2021, FUE, 3336g, 29-30/07/2021

Gianney

Well-Known Member
Αερατε λες λες για τον Άνιστον αλλά αν σε δω να πας εκεί για μμ τελικά,θα ναι κωλοτούμπα διαστάσεων που δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος χαχαχα.Σκεψου να πει για σένα αερατε από 3,5 3,4 το graft. ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Με τον Αναστασάκη χάθηκε το παιχνίδι, αφότου άρχισε η λεκτική αντιπαράθεση με τα μέλη. Αυτό δεν σώζεται, αλλά ημερεύει.
Θα πω και εδώ οτι φταίει το μάρκετινγκ.

vlafo

Well-Known Member
Με τον Αναστασάκη χάθηκε το παιχνίδι, αφότου άρχισε η λεκτική αντιπαράθεση με τα μέλη. Αυτό δεν σώζεται, αλλά ημερεύει.
Κάνεις λάθος.
Δεν υπάρχει κάποια έχθρα απέναντι του,υπάρχει κάθετη διαφωνία με αυτά που κάνει και πλασάρει αυτή είναι η διαφορά μας.
Αυτό μπορώ κάλλιστα τεκμηριωμένα να στο αποδώσω νομικά,αλλά δε θέλω και δεν θα το κάνω.

Gianney

Well-Known Member
Για όλα φταίει το χρήμα,ο σκοπός να το αποκτήσεις σε βάζει σε περίεργους δρόμους φίλε.

aeratos28

Just aeratos
Δεν μπορεί να με αναλάβει εμένα .δεν έχει τις ικανότητες να κάνει αυτό που θέλω..δεν το έχει κάνει ποτέ του..ισως σε κάποια χρόνια αργότερα να το προσπαθησει..το λέω απλά,καθαρά και ξάστερα..είμαι περίεργος,απαιτητικός και παρα παρα πολύ ψαγμενος για το κεφάλι το δικό μου..
Αερατε λες λες για τον Άνιστον αλλά αν σε δω να πας εκεί για μμ τελικά,θα ναι κωλοτούμπα διαστάσεων που δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος χαχαχα.Σκεψου να πει για σένα αερατε από 3,5 3,4 το graft. ;)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κρατιέμαι για να μην τον πω όπως αναφέρεται υποτιμητικά στα δικά μας επαγγέλματα αυτός..δίνω και χολιγουντιανό κύρος με το Άνιστον..
Στον athens ζητάμε να μάθουμε τι και πως με φωτό γτ έχουμε αμφιβολίες ..σωστά?το παιδί δεν έβρισε ούτε μίλησε περίεργα..ο άλλος βρίζει όμως και δεν δέχεται κριτική..γτ είμαστε εδώ cvial..που μόλις ανταλλάξουμε 2-3 μνμ κλειδώνει το νήμα και απλά μένει στο ότι ο γιατρός έχει 3-4 haters oπως λέει που δεν είναι καν γιατροί και είναι ανίδεοι και δεν μπορούν να κριτικάρουν..αυτό είναι το συμπέρασμα?έτσι πιστεύεις..άχρηστα νήματα είναι αυτά .τα οποία δεν αφήνονται να εξηγηθεί το ποσό μέτριο είναι αυτό που βλέπουμε και τι χρειάζεται κανονικά.

Ειναι τόσα πολλά τα νήματα και οι συζητήσεις γύρω από το less is more και το φαινόμενο «Αναστασάκη» που μπροστά του ωχριά η νιοστή επανάληψη του «Κωνσταντίνου και Ελένης». Το έχουν μάθει και οι πέτρες και εσύ θέλεις ακόμα να σου δοθεί άπλετο βήμα να το εξηγήσεις; Ήμαρτον.

mike1988

Active Member
Παίδες εδώ υπάρχει η derma hair clinic που οι φωτογραφίες τους είναι τραβηγμένες από νόκια 3330 και μάλιστα από τυφλό (μπράβο τους αν ισχύει δείχνει μια κοινωνική ευαισθησία) φωτογράφο!! Εκεί και αν το πράγμα είναι αλλού για αλλού!

oreo

Well-Known Member
Κάνεις λάθος.
Δεν υπάρχει κάποια έχθρα απέναντι του,υπάρχει κάθετη διαφωνία με αυτά που κάνει και πλασάρει αυτή είναι η διαφορά μας.
Αυτό μπορώ κάλλιστα τεκμηριωμένα να στο αποδώσω νομικά,αλλά δε θέλω και δεν θα το κάνω.
Άλλο έγραψα ρε σύντεκνε, ξέρω γιατί υπάρχει η διαφωνία. Κομβικό σημείο είναι η λεκτική αντιπαράθεση όμως.

Gianney

Well-Known Member
Δεν μπορεί να με αναλάβει εμένα .δεν έχει τις ικανότητες να κάνει αυτό που θέλω..δεν το έχει κάνει ποτέ του..ισως σε κάποια χρόνια αργότερα να το προσπαθησει..το λέω απλά,καθαρά και ξάστερα..είμαι περίεργος,απαιτητικός και παρα παρα πολύ ψαγμενος για το κεφάλι το δικό μου..
Ε τότε θα χτυπήσεις σίγουρα Κύπρο η εξωτερικό.Ελλαδα δεν παίζει,εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάποιον που να με ικανοποιεί με τα αποτελέσματα του,αν βγάλουμε από το παιχνίδι 3,4 μμ που έκατσαν καλές.

vlafo

Well-Known Member
Ε τότε θα χτυπήσεις σίγουρα Κύπρο η εξωτερικό.Ελλαδα δεν παίζει,εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάποιον που να με ικανοποιεί με τα αποτελέσματα του,αν βγάλουμε από το παιχνίδι 3,4 μμ που έκατσαν καλές.
Είσαι σίγουρος ότι Κύπρο όλες κάθονται καλές?
Η εξωτερικό?
Μου αρέσει αυτή η υπερβολική σιγουριά των πολλών.

aeratos28

Just aeratos
Το έχω πάρει πατριωτικά..δεν θέλω να αφήσω έναν τυχάρπαστο ,οποίος και να είναι να εκμεταλλευτεί το φόρουμ προς οικονομικό όφελος του..με κανένα τρόπο...κάνοντας το άσπρο μαύρο κιόλας και παρουσιάζοντας τα πράγματα με τρόπο βολικό για αυτόν..δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λέει..είναι ξεπερασμένα ,δίχως να δίνουν πραγματική λύση και τα κοστολογεί το ίδιο με γιατρούς του εξωτερικού που δίνουν όντως πραγματική λύση..εδώ θα είμαι και θα γράφω ΠΑΝΤΑ αυτά για να μην νομίζει ούτε αυτός ούτε κάποιος άλλος πως θα κάνουν τσιφλίκι και τράπεζα το φορουμ
Ειναι τόσα πολλά τα νήματα και οι συζητήσεις γύρω από το less is more και το φαινόμενο «Αναστασάκη» που μπροστά του ωχριά η νιοστή επανάληψη του «Κωνσταντίνου και Ελένης». Το έχουν μάθει και οι πέτρες και εσύ θέλεις ακόμα να σου δοθεί άπλετο βήμα να το εξηγήσεις; Ήμαρτον.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mike1988

Active Member
Τώρα την έβαψες...σβήσε το πριν το δει....

aeratos28

Just aeratos
Αερατος είμαι ,ότι θέλω κάνω..είμαι των άκρων αδερφέ..μπορεί να δεις τα πάντα από εμένα.απο Ελλάδα μέχρι και couto..είμαι απρόβλεπτος.

Gianney

Well-Known Member
Όλες δεν κάθονται ούτε στους Ισπανούς.Αλλα αν κάθονται οι 8 από τις 10 και στην Ελλάδα οι 5/10 τι θα επέλεγες ;;;με τις άλλες παραμέτρους αμελητέες.
Είσαι σίγουρος ότι Κύπρο όλες κάθονται καλές?
Η εξωτερικό?
Μου αρέσει αυτή η υπερβολική σιγουριά των πολλών.

vlafo

Well-Known Member
Όλες δεν κάθονται ούτε στους Ισπανούς.Αλλα αν κάθονται οι 8 από τις 10 και στην Ελλάδα οι 5/10 τι θα επέλεγες ;;;με τις άλλες παραμέτρους αμελητέες.
Πως το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα?
Ποιά είναι η δεξαμενή σου σε αποτελέσματα για να αισθάνεσαι ασφαλής?
Προφανώς το ytube.
Εμένα ούτε αυτό με κάλυπτε φαντάσου.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παίδες εδώ υπάρχει η derma hair clinic που οι φωτογραφίες τους είναι τραβηγμένες από νόκια 3330 και μάλιστα από τυφλό (μπράβο τους αν ισχύει δείχνει μια κοινωνική ευαισθησία) φωτογράφο!! Εκεί και αν το πράγμα είναι αλλού για αλλού!

θα συμφωνήσω. Ο Αναστασάκης έχει κάνει ορισμένα φάουλ σε φωτό όπως αυτό που υπέδειξε ο Panos1982 (αντε και του Tol με βρεγμένο) αλλά overall έχει ποστάρει πάρα πολύ υλικό και πολύ αποκαλυπτικές φώτο σε πολλά περιστατικά αλλά και βίντεο. Είναι υπερβολή να προσπαθείς να τον κατηγορήσεις συλλήβδην για παραπλανητικές φώτο. Ακόμα και ο Πάνος σε πρότερο ποστ έιχε πει ότι βάζει μια χαρά φώτο (όποιος ψάξει θα το βρει) όταν του την είχαν πέσει.

Το πρόβλημα δεν είναι οι φώτο. Το έχω ξαναγράψει και φαίνεται και από τα ποσταρισματα του Αεράτου, στα νήματα του Αναστασάκη έχει χαθεί η νηφαλιότητα και το θέμα έχει γίνει personal. Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω άρα game over. Όλα γίνονται για το καπρίτσιο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στο είπα και τις προάλλες σε ένα νήμα το οποιο σβήστηκε... Ο συγκεκριμένος τύπος έχει προσπαθήσει σε αρκετές περιπτώσεις να ξεγελάσει κόσμο με πειραγμενες εικόνες και αποδεδειγμένα! Και δεν κουνήθηκε φύλο! Μιλάμε επίσημη παρουσίαση κλινικής με επίσημες φωτός από τον ίδιο τον γιατρό!όχι κανένας τυχαίος που θα βάλει και καμιά κολακευτική έτσι για την πάρτη του.... Άσε τον χαρακτήρα του η τις υποδείξεις πως θα παρουσιάζει και να απειλεί κ κ κ κ ..τα προσπερνάω αυτά .... Κανει ξεκάθαρη φθηνή διαφήμιση με τρόπο εξαπάτησης και βρίσκεται ακόμα στο φόρουμ....θύμησε μου λίγο γιατί βρίσκεται στο φόρουμ ακόμα ;

Gianney

Well-Known Member
Πως το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα?
Ποιά είναι η δεξαμενή σου σε αποτελέσματα για να αισθάνεσαι ασφαλής?
Προφανώς το ytube.
Εμένα ούτε αυτό με κάλυπτε φαντάσου.
Καταρχάς Hdc μόνο εδώ στο φόρουμ όσα είδα ,να σου πω 1,2 να με χάλασαν.Οι Ελληνικές κλινικές ξες τι προσφέρουν καλύτερα από μένα.Ισπανια Κύπρος και Ερντογάν από Τουρκία για τοπ επιλογές

aeratos28

Just aeratos
Cvial,δεν δέχεται κριτική καμία..λες και είναι στο μαγαζί του..σε κάνα δυο που όντως ήταν καλά τα αποτελέσματα και εγώ προσωπικά είπα καλά λόγια και ότι μπήκαν αυτά που έπρεπε συνέχισε να ειρωνεύεται και να μιλάει άσχημα..το ότι είπα και εγώ και άλλα μέλη καλά λόγια σε αυτά τα περιστατικά δείχνει πως προσωπικό δεν υπάρχει κάτι..βλέπουμε και κρίνουμε..αν είχαμε προσωπικό μαζί του δεν θα λέγαμε τπτ σε αυτά τα δύο ..από τα όσα ανέβασε τα σωστά είναι δύο ..αυτό δεν δέχεται.ολα τα άλλα πασαληματα μισοδουλειες είναι με καραφλοχτενισματα ,ένα μέτρο μακρύ μαλλί κτλ .αν σου δείξω δίκες μους φωτό με μακρύτερο μαλλί και περιποιημένο όπως πρέπει ,σου δίνω το λόγο μου δεν φαίνεται ίχνος αραίωσης..

Μπλουζα