Αρωματοθεραπεία αλωπεκίας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Κάποια κυρία, από την Θεσσαλονίκη, η οποία συστήνεται ως αισθητικός - αρωματοθεραπέυτρια και έχει κέντρο σωματικής ευεξίας και καλλωπισμού, όπως η ίδια λέει, μου έστειλε την δική της "πρόταση" για θεραπεία.

Θα κάνω αντιγραφή το email της, αλλά 1ον δεν γνωρίζω ούτε την συγκεκριμένη, ούτε την θεραπεία της και 2ον δεν αναφέρω το όνομα της. Αν κριθεί ότι πρέπει, το αναφέρω αλλιώς με pm.
Δεν την διαφημίζω, αλλά επειδή δεν πλησίασε με φούστικο τρόπο (σαν μέλος και καλά είδα μαλλιά σε μια γνωστή κλπ), αλλά μου ζήτησε την άδεια με email, της είπα ότι θα την αναφέρω.

Αν κάποιος την έχει δοκιμάσει ή την γνωρίζει, ας μας το πει να ξέρουμε τι παίζει.

υπάρχει μια μέθοδος για την τριχόπτωση που λέγεται ενέσιμη μεσοθεραπεία, Με ενα ειδικό πιστόλι που γαζώνει το δερμα του κεφαλιού με πολύ ψιλή βελόνα, εισχωρούμε κάποια συστατικά (με κυριότερο την μινοξιδίλη) 1-2 χιλιοστά κάτω από το δερμα. Επειδή έτσι εχουμε φυσικά καλύτερη απορόφηση των συστατικών και άμεσο αποτελεσμα. .Επαναλαμβάνουμε τις συνεδριες κάθε 1-2 εβδομάδες. Πονάει λίγο , δεν αφήνει σημαάδια, και ο θεραπευόμενος γυρίζει στη δουλειά του αμέσως. Σταματάει αμέσως την τριχόπτωση .
Εκτός απο αυτό όμως που ειναι παγκοσμιως γνωστο, έχω διδαχθει και ασχοληθεί με την αρωματοθεραπεία.
Τα αιθέρια έλαια είναι οι ορμόνες των φυτών. Ηταν η παλαιότερη θεραπευτιή μέθοδος, με την οποία θεράπευε ο πατέρας της ιατρικής ο Ιποκράτης.
Τα μόρια τους είναι μικρότερα από τα ανθρώπινα κύτταρα του δερματος , έχουν μεγάλο μοριακό βάρος, και γι αυτό διεισδύουν και αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και άρα τη θρέψη της τρίχας. Διεισδύουν και στα αιμοφόρα αγγεία .Οι ανθρώπινες ορμόνες κυκλοφορόυν μεσα στα αγγεία. Τα αιθερια ελαια εξισοροπούν την έκριση ορμονών.Με τη βοήθεια της μάλαξης εισχωρούν καλύτερα.
Μετά απο πολύ μελέτη έφτιαξα ενα προιόν δύο φάσεων, σε υγρή μορφή , και δοκιμάζοντας το σε 5 άντρες με αλωπεκία , είδα οτι οι 3 απο αυτούς εβγαλαν μαλλιά. Ουσιαστικά το ανεπαίσθητο χνούδι που υπήρχε στο κεφάλι τους μετατράπηκε ξανά σε κανονική τρίχα. Μάλιστα τα πρώτα αποτελέσματα φάνηκαν σε 20 μέρες. Χρησιμοποειτε με μασσάζ.
Τα άλλα δύο άτομα που δεν εβγαλάν μαλλιά παρατηρησα ότι είχαν ενα κοινό σημειο.: Πολύ λιπαρό τριχωτό της κεφαλής (και άρα αυξημένη παραγωγή της DHT).
Ετσι λοιπόν εφτιαξα ενα δευτερο προιόν που σταματάει και ρυθμίζει τη λιπαρότητα του τριχωτού της κεφαλής σε ελάχιστο χρόνο.
Τα προιόντα δεν περιέχουν τίποτα χημικό ή συντηρητικό. Καθαρά φυτικά συστατικά. Δεν θα ηθελα να πω την ακριβή συσταση τους. Εχω το δικαίωμα να τα χρησιμοποιώ μέσα στο ινστιτούτο μου, υπό την επίβλεψη μου. Ως αρωματοθεραπευτική μάλλαξη. Εχω και κάποιες φωτογραφίες .
Να αναφέρω επίσης οτι η αρωματοθεραπεία αλωπεκίας ειναι πολύ οικονομική στο καταστημα μου. Τα εξοδα του θεραπευόμενου θα είναι μόνο 15 ευρώ κάθε 20 μέρες.

Αυτά. Τώρα της είπα να μου στείλει μερικές φωτογραφίες και όταν τις στείλει, θα τις προσθέσω εδώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Αρωματοθεραπεία αλωπεκίας

εχω ξανα αναφερει οτι το ποιο δυνατο στο θεμα επανεκφυση ειναι ενεσιμη μινοξιδιλη στο δερμα(δεν το εχω δοκιμασει στην πραξη)

kkathi

Member

Σε σερφάρισμα στο Internet βρήκα οτι το αιθέριο ελαιο του Κέδρου προτείνεται για την αλλωπεκία και την τριχόπτωση. Χαίρομαι Ακη που δινεις τον χώρο και σε άλλες εναλλακτικές μεθοδους και πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης του θέματος.
Εμένα η μινοξιδίλη δε μου προσεφερε τιποτε και φίνα δε μου δίνουν γιατί ειμαι γυναίκα και δη σε φαση αναπαραγωγής όπως λέει ο δερματολόγος.

badday

New Member

να βαλω τα γελια τωρα η αφου στειλει τις φωτογραφιες ;

LOK

Member

Ενδιαφέρον η ενέσιμη μινοξιδίλη, αλλα μήπως είναι επικίνδυνο...? Αν τραυματιστεί κάποιος θύλακας την ώρα που σου γαζώνει το κεφάλι...? Θα καταστραφούν και τα υγιή μαλλιά...?
Kapamarou είχες πει παλιότερα οτι δοκίμαζες την μινοξιδίλη απο το στόμα,με θεαματικά αποτελέσματα, αλλα και επικίνδυνες παρενέργειες στην καρδιά... Δε φοβάσαι μήπως γίνει το ίδιο με την ενέσιμη μινοξιδίλη...? Το ξέρω οτι θα είναι μόνο τοπικά και σε λίγη ποσότητα..., αλλά υπάρχουν άτομα που έχουν παρενέργειες και στην εξωτερική χρήση...

Edit: "Πολύ λιπαρό τριχωτό της κεφαλής (και άρα αυξημένη παραγωγή της DHT)" Ισχύει κάτι τέτοιο...? Κι εγώ έχω πολύ λιπαρότητα, αλλα στις εξετάσεις δεν είχα αυξημένη την DHT...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

LOK είπε:
Ενδιαφέρον η ενέσιμη μινοξιδίλη, αλλα μήπως είναι επικίνδυνο...? Αν τραυματιστεί κάποιος θύλακας την ώρα που σου γαζώνει το κεφάλι...? Θα καταστραφούν και τα υγιή μαλλιά...?
Kapamarou είχες πει παλιότερα οτι δοκίμαζες την μινοξιδίλη απο το στόμα,με θεαματικά αποτελέσματα, αλλα και επικίνδυνες παρενέργειες στην καρδιά... Δε φοβάσαι μήπως γίνει το ίδιο με την ενέσιμη μινοξιδίλη...? Το ξέρω οτι θα είναι μόνο τοπικά και σε λίγη ποσότητα..., αλλα υπάρχουν άτομα που έχουν παρενέργειες και στην εξωτερική χρήση...

Αυτό που λέει ο LOK έχει μια βάση, εφόσον θα αποροφηθεί πολύ καλύτερα η μίνοξ, ίσως και να υπάρχουν περισσότερες παρενέργειες (όχι όμως σε τέτοιο βαθμό της κατάπωσης)

kapa

Μέλος του προσωπικού

σε αυτο εχεις δικιο
Kapamarou είχες πει παλιότερα οτι δοκίμαζες την μινοξιδίλη απο το στόμα,με θεαματικά αποτελέσματα, αλλα και επικίνδυνες παρενέργειες στην καρδιά... Δε φοβάσαι μήπως γίνει το ίδιο με την ενέσιμη μινοξιδίλη...? Το ξέρω οτι θα είναι μόνο τοπικά και σε λίγη ποσότητα..., αλλά υπάρχουν άτομα που έχουν παρενέργειες και στην εξωτερική χρήση...
το φοβαμαι επειδη δεν ξερω την δοσολογια(για την ενεση)απο το στομα ηταν απιστευτα γρηγορα τα αποτελεσματα,μεσα σε 48 ωρες,αλλα ταυτοχρονα χοροπαλευα χωρις να το ξερω

BLuEArMy

Member

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα αισθητικός να ασχολείται με αυτό το πράγμα!
Δηλαδή να τοποθετεί ενέσεις με ΦΑΡΜΑΚΑ! Είναι επικίνδυνο και παράνομο..! Αν είναι δυνατόν..!
Αυτό είναι αποκλειστικά δουλειά ΓΙΑΤΡΟΥ!
Εστω κι αν μπορεί να είναι αποτελεσματικό!

MANKAR

Active Member

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ???ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ 8Α ΤΟΥ ΔΟΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!

xDante

Member

1ον ρε σεις ποιος γιατρός είδατε η τύχατε ποτέ να την ψάχνει ? ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ....... Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ (με εξαίρεση λίγων που παρακολουθούν σεμινάρια και συμμετέχουν σε ερευνητικές ομάδες )

2ον δεν μπορώ να καταλάβω πως συνδέεται η DHT με την λιπαρότητα στο κεφάλι πρώτη φορά το ακούω και διαβάζω... ξέρει κανείς κάτι γι αυτό ?
γιατί αν υψηλή DHT σημαίνει πολύ λιπαρότητα τότε ίσως υπάρχει θέμα....

kkathi

Member

XDante νομίζω οτι έχεις πιάσει την ουσία του θέματος. Το ερώτημά σου είναι αυτό που πρέπει να απασχολήσει και οχι η ειδικότητα της κυρίας.
Για το δεύτερο ας ασχοληθεί μαζί της ο ιατρικός σύλλογος .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

badday

New Member

μετα απο τις απαντησεις δεν την βλεπω την τυπισα να στελνει φωτος

Άκης

Administrator

kkathi είπε:
Χαίρομαι Ακη που δινεις τον χώρο και σε άλλες εναλλακτικές μεθοδους και πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης του θέματος.
Εννοείται. Ας βρεθεί τοπική λύση που να έχει το αποτέλεσμα του big 3 και θα δεις προώθηση που έχει να "φάει".

xDante είπε:
2ον δεν μπορώ να καταλάβω πως συνδέεται η DHT με την λιπαρότητα στο κεφάλι πρώτη φορά το ακούω και διαβάζω... ξέρει κανείς κάτι γι αυτό ?
γιατί αν υψηλή DHT σημαίνει πολύ λιπαρότητα τότε ίσως υπάρχει θέμα....
Υπήρχε ένας γιατρός στην μερκ που πήρε πόδι, επειδή "τόλμησε" να αναφέρει την σύνδεση της DHT με την λιπαρότητα.
Εννοείται ότι με την DHT υπάρχει αυξημένη λιπαρότητα. Όχι πάντα. Αυτό οφείλεται στους αδένες. Το είχαμε ψάξει και παλιότερα, όταν έγινε γνωστή η είδηση με τον γιατρό και την μερκ.
Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες ωστόσο...

Την τύπισα την ζήτηση μια τιμή γνωριμίας για τα μέλη. Ορίστε το νέο της email (μου είπε ότι δεν γνωρίζει από foras κλπ για να γράψει):
Προσφορά γνωριμίας για τα πρώτα 3 μπουκαλάκια που θα διαρκέσουν 60 μέρες χρήσης. Κάθε μπουκαλάκι ειναι 30ml και διαρκεί 20 μέρες. : απο 15 ευρώ μόνο 10 ευρώ το μπουκάλι.
Θέλω να το δοκιμάσουν και να δω τα σχόλια τους στο φόρουμ. Το άτομο που ειναι στη φωτό είναι Θεσσαλονικιός. Οταν ειρθε πρώτη φορά δεν ειχε καθόλου μαλλιά επάνω . Μόνο χνούδι.
δεν τον ειχα βγάλει φωτό. μετά από 40 μέρες που ξαναείρθε του ειχα βγάλει την πρωτη φωτό, οπου αρχισαν να φυτρώνουν κάποιες τριχες. Δεν βάζω το προσωπο του γιατί φανταζομαι οτι πρεπει να εχω την άδεια του γραπτώς , και να μην βρω κανεναν μπελά. Αλλά οποιος ερθει στο μαγαζί θα δει και το πρόσωπο.
[..]
Με τα πρώτα 2-3 μπουκάλια πάντως, θα δει κανεις τη διαφορα σίγουρα. Ειδικά αν ειναι τελείως φαλακρός , φαίνεται κατευθειαν ( και σε 20 μέρες). Οταν εχει αρείωση φαίνεται πιο δύσκολα.

Ορίστε οι εικόνες (τα πλάγια σχόλια είναι δικά της):
Νίκος , πριν και μετά αρωματοθεραπεία αλωπεκιας για 6 μήνες
Πριν
Νίκος ξεκίνησε τη χρήση 20 Ιουνίου 2010 στο πανω μερος του κρανίου που βλέπετε εδώ ,δεν υπήρχαν καθόλου τριχες , παρά μόνο ξανθό χνούδι που φαινόταν μονο στο φώς. Μετά από 20 μέρες χρήσης της αρωματοθεραπευτικής λοσιόν το χνούδι του κεφαλιού αρχισε να μετετρέπεται σε κανονική τριχα. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε μετά από 40 μερες . Ο Νίκος ειναι 36 χρονών και ηταν ετσι απο τοτε που γύρισε από φαντάρος. Εδω και 26χρόνια δηλαδή.
36?? Από την φωτό νόμιζα ότι ήταν 56!!! Ωστόσο τα νούμερα δεν βγαίνουν, κάποιο λάθος πρέπει να έγινε, αλλά το άφησα ως έχει
P1010669.JPG

Νίκος , 40 μέρες χρήσης
Το μπροστά μερος στο μέτωπο . Δυστηχώς δεν ηξερα να χρησιμοποιώ καλά τη φωτογραφική μηχανή. Η αρωματοθεραπευτική λοσιόν αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος , και ετσι θρέφει την τρίχα και δυναμώνει . Τα αιθέρια έλαια περνάνε μεσα στο αίμα και φέρνουν σε εξισσοροπιση την παραγωγή των ορμονών. Οπότε ειναι πολύ αποτελεσματικό στην ανδρογενητικού τύπου αλωπεκία. Το 95% των περιπτώσεων ανήκουν σε αυτη.
P1010670.JPG

Νίκος μετά από 40 μέρες χρήσης μέτωπο.
P1010672.JPG

20 Οκτωμβρίου 2010 μετά από 5 μήνες χρήσης. . Ενώ η φαλακρή περιοχή στην αρχή ηταν μεχρι πισω, τώρα βλέπουμε ότι πύκνωσαν οι αραιες τριχες και δημιούργησαν μια γεφυρα που χωρίζει τις δύο περιοχές
P1010777.JPG

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

εγώ γιατί τις βλέπω όλες ίδιες...?

kkathi

Member

Μιας και το θέμα αφορά την αρωματοθεραπεία βρήκα googlarontas αυτό:
http://www.farmakeutikoskosmos.gr/article-k/gia-na-ehoyme-to-kefali-mas-hsyho/5766
προτείνει και συνταγές με αιθέρια έλαια για την αλλωπεκία. Εντύπωση μου έκανε η ρώσσικη συνταγή που περιέχει και βότκα

loukas

Member

kkathi είπε:
http://www.farmakeutikoskosmos.gr/article-k/gia-na-ehoyme-to-kefali-mas-hsyho/5766
προτείνει και συνταγές με αιθέρια έλαια για την αλλωπεκία. Εντύπωση μου έκανε η ρώσσικη συνταγή που περιέχει και βότκα
kkathi αυτο θα πει συνταγη λοιπον κανε εσυ τα υπολοιπα και ασε την βοτκα σε μενα :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper αυτη ειναι θεραπεια 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

loukas alcoholic είπε:
[quote author=kkathi link=topic=2980.msg53860#msg53860 date=1306444325]
kkathi αυτο θα πει συνταγη λοιπον κανε εσυ τα υπολοιπα και ασε την βοτκα σε μενα :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper αυτη ειναι θεραπεια 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG
[/quote]

:D :worshipper

kkathi

Member

Louka alcol. συγνώμη που δε σε έλαβα υπόψη μου... στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί λένε στην πατρίδα μου.
Να είσαι καλά, με έκανες ειλικρινά και γέλασα πολύ, ήταν πολύ εύστοχο το σχόλιο!
Τώρα στα σοβαρά, θυμήθηκα οτι και η πατέντα του ακατανόμαστου (Μ@@η) είχε μέσα επίσης στα συστατικά της και αλκοόλ και αναρρωτιόμουνα σε τι είναι χρήσιμο στην περίπτωσή μας , δημιουργεί μεγαλύτερη υπεραιμία, ανοίγει πόρους και γινεται καλύτερη απορρόφηση των αλλων υλικών; Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει.

crossfire

Well-Known Member

kkathi είπε:
Τώρα στα σοβαρά, θυμήθηκα οτι και η πατέντα του ακατανόμαστου (Μ@@η) είχε μέσα επίσης στα συστατικά της και αλκοόλ και αναρρωτιόμουνα σε τι είναι χρήσιμο στην περίπτωσή μας , δημιουργεί μεγαλύτερη υπεραιμία, ανοίγει πόρους και γινεται καλύτερη απορρόφηση των αλλων υλικών; Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει.

Το δευτερο....γινεται καλυτερη απορροφηση των αλλων υλικων

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα