Άκης
Administrator
Κάποια κυρία, από την Θεσσαλονίκη, η οποία συστήνεται ως αισθητικός - αρωματοθεραπέυτρια και έχει κέντρο σωματικής ευεξίας και καλλωπισμού, όπως η ίδια λέει, μου έστειλε την δική της "πρόταση" για θεραπεία.
Θα κάνω αντιγραφή το email της, αλλά 1ον δεν γνωρίζω ούτε την συγκεκριμένη, ούτε την θεραπεία της και 2ον δεν αναφέρω το όνομα της. Αν κριθεί ότι πρέπει, το αναφέρω αλλιώς με pm.
Δεν την διαφημίζω, αλλά επειδή δεν πλησίασε με φούστικο τρόπο (σαν μέλος και καλά είδα μαλλιά σε μια γνωστή κλπ), αλλά μου ζήτησε την άδεια με email, της είπα ότι θα την αναφέρω.
Αν κάποιος την έχει δοκιμάσει ή την γνωρίζει, ας μας το πει να ξέρουμε τι παίζει.
Αυτά. Τώρα της είπα να μου στείλει μερικές φωτογραφίες και όταν τις στείλει, θα τις προσθέσω εδώ.
Θα κάνω αντιγραφή το email της, αλλά 1ον δεν γνωρίζω ούτε την συγκεκριμένη, ούτε την θεραπεία της και 2ον δεν αναφέρω το όνομα της. Αν κριθεί ότι πρέπει, το αναφέρω αλλιώς με pm.
Δεν την διαφημίζω, αλλά επειδή δεν πλησίασε με φούστικο τρόπο (σαν μέλος και καλά είδα μαλλιά σε μια γνωστή κλπ), αλλά μου ζήτησε την άδεια με email, της είπα ότι θα την αναφέρω.
Αν κάποιος την έχει δοκιμάσει ή την γνωρίζει, ας μας το πει να ξέρουμε τι παίζει.
υπάρχει μια μέθοδος για την τριχόπτωση που λέγεται ενέσιμη μεσοθεραπεία, Με ενα ειδικό πιστόλι που γαζώνει το δερμα του κεφαλιού με πολύ ψιλή βελόνα, εισχωρούμε κάποια συστατικά (με κυριότερο την μινοξιδίλη) 1-2 χιλιοστά κάτω από το δερμα. Επειδή έτσι εχουμε φυσικά καλύτερη απορόφηση των συστατικών και άμεσο αποτελεσμα. .Επαναλαμβάνουμε τις συνεδριες κάθε 1-2 εβδομάδες. Πονάει λίγο , δεν αφήνει σημαάδια, και ο θεραπευόμενος γυρίζει στη δουλειά του αμέσως. Σταματάει αμέσως την τριχόπτωση .
Εκτός απο αυτό όμως που ειναι παγκοσμιως γνωστο, έχω διδαχθει και ασχοληθεί με την αρωματοθεραπεία.
Τα αιθέρια έλαια είναι οι ορμόνες των φυτών. Ηταν η παλαιότερη θεραπευτιή μέθοδος, με την οποία θεράπευε ο πατέρας της ιατρικής ο Ιποκράτης.
Τα μόρια τους είναι μικρότερα από τα ανθρώπινα κύτταρα του δερματος , έχουν μεγάλο μοριακό βάρος, και γι αυτό διεισδύουν και αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και άρα τη θρέψη της τρίχας. Διεισδύουν και στα αιμοφόρα αγγεία .Οι ανθρώπινες ορμόνες κυκλοφορόυν μεσα στα αγγεία. Τα αιθερια ελαια εξισοροπούν την έκριση ορμονών.Με τη βοήθεια της μάλαξης εισχωρούν καλύτερα.
Μετά απο πολύ μελέτη έφτιαξα ενα προιόν δύο φάσεων, σε υγρή μορφή , και δοκιμάζοντας το σε 5 άντρες με αλωπεκία , είδα οτι οι 3 απο αυτούς εβγαλαν μαλλιά. Ουσιαστικά το ανεπαίσθητο χνούδι που υπήρχε στο κεφάλι τους μετατράπηκε ξανά σε κανονική τρίχα. Μάλιστα τα πρώτα αποτελέσματα φάνηκαν σε 20 μέρες. Χρησιμοποειτε με μασσάζ.
Τα άλλα δύο άτομα που δεν εβγαλάν μαλλιά παρατηρησα ότι είχαν ενα κοινό σημειο.: Πολύ λιπαρό τριχωτό της κεφαλής (και άρα αυξημένη παραγωγή της DHT).
Ετσι λοιπόν εφτιαξα ενα δευτερο προιόν που σταματάει και ρυθμίζει τη λιπαρότητα του τριχωτού της κεφαλής σε ελάχιστο χρόνο.
Τα προιόντα δεν περιέχουν τίποτα χημικό ή συντηρητικό. Καθαρά φυτικά συστατικά. Δεν θα ηθελα να πω την ακριβή συσταση τους. Εχω το δικαίωμα να τα χρησιμοποιώ μέσα στο ινστιτούτο μου, υπό την επίβλεψη μου. Ως αρωματοθεραπευτική μάλλαξη. Εχω και κάποιες φωτογραφίες .
Να αναφέρω επίσης οτι η αρωματοθεραπεία αλωπεκίας ειναι πολύ οικονομική στο καταστημα μου. Τα εξοδα του θεραπευόμενου θα είναι μόνο 15 ευρώ κάθε 20 μέρες.
Αυτά. Τώρα της είπα να μου στείλει μερικές φωτογραφίες και όταν τις στείλει, θα τις προσθέσω εδώ.