nikiforosapergis
Member
Οχι δεν εχω κανει μεταμοσχευση...απλα τα εχω πολυ κοντα κουρεμενα κ ισως γι αυτο να φαινεται ετσι.Πισω στο crown λες και εχεις κανει μεταμοσχευση μοιαζει. δεν μεγαλωνουν εκεινα τα τριχακια?
Οχι δεν εχω κανει μεταμοσχευση...απλα τα εχω πολυ κοντα κουρεμενα κ ισως γι αυτο να φαινεται ετσι.Πισω στο crown λες και εχεις κανει μεταμοσχευση μοιαζει. δεν μεγαλωνουν εκεινα τα τριχακια?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
φιλε μου σημερα πηρα και ξεκινησα την μινοξιλιδη της regaineΜε το καλό αδερφέ!Όλα καλά θα πάνε!
Ωραίος!Πήρες αφρό ή το σπρέι?φιλε μου σημερα πηρα και ξεκινησα την μινοξιλιδη της regaine
Πηρα το σπρευ..Ωραίος!Πήρες αφρό ή το σπρέι?
Οτιδήποτε χρειαστείς στείλε.....Χρήση ακριβώς όπως στις οδηγίες σε στεγνά μαλλιά πάντα!Πηρα το σπρευ..
Το πρώτο είναι λοσιον που περιέχει μινοξιδιλη βιοτινη κ άλλα συστατικά.....Αν θυμάμαι καλά ειχες ξεκινήσει με μινοξιδιλη regaine!Σταματησες? Το άλλο είναι καλό σαμπουαν που σου έγραψε κ οι βιταμίνες το ίδιο καλές αλλά είναι απλά βοηθητικα...Με την μινοξιδιλη είδες καμία διάφορα?καλησπερα φιλε μου..πηγα σε δερματολογο που λεγαμε και μου εδωσε αυτα...γνωριζεις καποιο απο αυτα να μου πεις αν ειναι αποτελεσματικο? το πρωτο ειναι μια λοσιον που μ εδωσε τη συνταγη ο γιατρος το ευτερο σαμπουαν και το τριτο χαπια
την επαιρνα 1 μηνα δεν ειδα καμια διαφορα..ως τοσο να τη συνεχισω η να βαζω μονο τη λοσιον π εδωσε ο γιατρος?Το πρώτο είναι λοσιον που περιέχει μινοξιδιλη βιοτινη κ άλλα συστατικά.....Αν θυμάμαι καλά ειχες ξεκινήσει με μινοξιδιλη regaine!Σταματησες? Το άλλο είναι καλό σαμπουαν που σου έγραψε κ οι βιταμίνες το ίδιο καλές αλλά είναι απλά βοηθητικα...Με την μινοξιδιλη είδες καμία διάφορα?
Δεν βλέπεις στο μήνα την διαφορά! θέλει υπομονή κ χρόνο για να δείξει το αποτέλεσμα..... τουλάχιστον 3 μήνες να δεις τα πρώτα σημαδια! Εγώ προσωπικά θα συνεχιζα με την regaine... τα υπόλοιπα σαμπουαν κ βιταμίνες οκ κανονικά!την επαιρνα 1 μηνα δεν ειδα καμια διαφορα..ως τοσο να τη συνεχισω η να βαζω μονο τη λοσιον π εδωσε ο γιατρος?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οχι δεν θα το συνδύαζα!Εκτός αν βάζεις το πρωί την λοσιόν που σου έγραψε ο γιατρός!Καλό θα ήταν όμως να τον ρωτήσεις!Θα συνέχιζα κανονικά regaine βιταμίνες και το σαμπουάν!ναι ειναι πολυ λιγο ο ενας μηνας το καταλαβαινω...να βαζω συνδιαστικα και το regaine και τη λοσιον?