Απο που αγοράζουμε

STATHIS77

New Member
Απ: Απο που αγοράζουμε

Παναγιωτης είπε:
το θεμα ειναι οτι σου ηρθανε . . .
οσο για το αν παρεις ξανα απο εκει ειναι δικο σου θεμα
το θεμα ειναι οχι μονο αν μου ηρθανε αλλα αν υπαρχει και συνενοηση με το online καταστημα...με το συγγεκριμενο πχ δεν υπαρχει..οποτε την προσοχη σας εφιστω..δεν σας ειπα να μην παραγγειλετε απο κει...απλως καλο ειναι να λεμε τις εμπειριες μας αλλωστε γι αυτο δεν υπαρχει το forum??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ok bro μην βαρας

απλα να μην εννοηθει οτι δεν φτασαν τα προιοντα

οσο για την εξυπηρετιση πελατων , , καλα εκανες και το αναφερες
εξαλλου υπαρχουν τοσες μα τοσες πολλες σελιδες για να παρει κανει τετοιου ειδους προιοντα

ωστε να επιλεξουμε με οποια μας βγαινει η ευχαριστηση

delef37

New Member

Παναγιωτης είπε:
delef38 με τι τροπο πληρωσες αν πληρωσες μεσω paypal παραδειγμα πολλες σελιδες στελνουν στην διευθυνση του paypal και οχι σε αυτην που βαζεις
νομιζω οτι ο Lee δεν δεχετε paypal

το tracking number που σου δωσαν δεν ειναι registered στο στειλαν με απλο ταχυδρομιο
γιατι η αλλη αποστολη που ιχνηλατηται ειναι πολυ ακριβη
θα πρεπει να επικοινωνισεις ξανα με το lee για να σου πουν τι μπορει να γινει

Πληρωσα δίνοντας απευθείας στον Lee τα στοιχεια της πιστωτικης μου καρτας. Ο Lee μου λεει να μιλησω με το τελωνειο ή τα ΕΛΤΑ , τα ΕΛΤΑ εχουν βαλει κασετα και μου απαντουν συνεχεια χρησιμοποιωντας το ιδιο τροπαριο και τελος προσπαθησα να επικοινωνησω μεσω mail με τελωνειο αλλα ουδεμια απαντηση ( ασε που φοβαμαι οτι αν τους τσιγκλισω στο τελωνειο, μπορει να το ψαξουν πιο πολυ και να με τρεχουν για εκτελωνισμους κτλ ). Α και ξεχασα να σας πω .... εννοειται οτι ακομα δεν εχω παραλαβει τιποτα!!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ποσο πληρωσες κατω απο 45 ευρω δεν εκτελονιζονται

επισης αν παραμεινει κατι στα ελτα πανω απο 20 μερες το γυρναν πισω

οποτε λογικα μιλησε και με το lee μηπως εχουν καμια επιστροφη

delef37

New Member

Το κοστουμακι ηταν 35,57€ - θα ξαναεπικοινωνησω με Lee και ιδωμεν! Ευχαριστω

corkala

New Member

Ερχονται κατι φιλοι απο Νεα Υορκη! Εχω παραγγειλει ρογαιν να μου φερουν!
Εχετε καποια προταση στο τι αλλο να ζητησω που να ξερετε οτι μπορει να βρεθει σε φαρμακειο της Νεας Υορκης?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

πολλα πραγματα μπορει να σου βρει εσυ ειναι το θεμα τι θελεις

μπες σε καμια σελιδα και ψαξε οι πιο πολλες ειναι απο αμερικη
οτι σου αρεσει απο εκει πες στους να σου φερουν

cool11

Well-Known Member

Έπειτα απο ψαξιμο, προετοιμαζομαι προσεχως να προβω στην πρωτη μου ηλεκτρονικη αγορα, regain, απο το cheaprogaine.

Δεν ξερω, ειναι απο Αμερικη, θα εχω προβλημα τελωνειου κλπ, ξερει κανεις, εχει αγορασει απο εκει?

Επισης να πω οτι θα χρησιμοποιησω χρεωστικη καρτα (πειραιως), τις δεχεται το συστημα τους?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αν ειναι ηδη διαθεσια τα λεφτα στην καρτα τοτε λογικα θα το δεχτει
σημειωση τουλαχιστον στην κυπρου που εχω χρεωστικη τα λεφτα μπαινουν σε 2 μερες
οποτε αν τα βαλω δευτερα πρωι τετταρτη βραδυ συνηθως ειναι διαθεσιμα για να κανω αγορα

ο νομος περι τελωνειο απο τριτες χωρες οπως αμερικη κινα και γενικα εκτος ευρωπαικης ενωσης
λεει οτι ολα κανονικα περνανε τελωνειο πανω απο 45 δολλαρια
βεβαια εχω παρει και πολυ πιο ακριβα πραγματα και δεν περασαν αλλα μην ξεφυγεις πολυ στις τιμες

απο αγγλια και οποιαδηποτε ευρωπαικη χωρα οτι και να αγορασεις δεν υπαρχει φοβος τελωνειο γιατι δεν παιρναν

cool11

Well-Known Member

Και δηλαδη, αν ας πουμε περασει τελωνειο, αυτο τι σημαινει πρακτικα?
Οτι θα πληρωσω και εξτρα φορους, και επιπλεον, θα πρεπει να ερθω απο την επαρχια στην αθηνα σε καποιο τελωνειο της αθηνας να τα παραλαβω?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

πληρωνεις δασμους ΦΠΑ και κατι αλλες Μαλ.......
παλια επρεπε να πας στο αεροδρομια της αθηνας

τωρα εχω ακουσει οταν στα εκτελωνιζουν κατευθειαν
και απλα οταν πας να παρεις το δεμα απο το ταχυδρομιο σου λενε δωσε παραδειγμα και 15 ευρω για τελωνειο

αλλα να παρεις τωρα κατι που η αξια τους ειναι και 70 δολλαρια δυσκολα θα στο περασουν
δεν βγαζει πολλα το κρατος οποτε κοιταν αυτα που εχουν αξια οπως laptop και μεγαλες ποσοτητες εμπορευματων

cool11

Well-Known Member

Υπαρχει site ευρωπαικο που να προσφερει 12μηνη συσκευασια regain?
Εγω μονο το www.cheaprogaine.comhttp://http:// βρηκα να δινει 12μηνη συσκευασια, και ειναι αμερικανικο.

cool11

Well-Known Member

Αναπαντητη δυστυχως η προηγουμενη ερωτηση...μαλλον δεν υπαρχει κατι σε ευρωπη δυστυχως, να υποθεσω...

Τελωσπαντων, εγω εκανα την παραγγελια, αλλα κοιταζω μεσα απο το περιβαλλον του google checkout να δω την εξελιξη της παραγγελιας, και ειναι ακριβως ΄'μια απο τα ιδια', σχεδον στασιμη, εδω και μια βδομαδα!
Πολυ slow motion δεν ειναι ρε παιδια?

Εκανα την παραγγελια, 1 Ιουλιου απο το αμερικανικο cheaprogaine. Εγινε στις 3 Ιουλιου η χρεωση της προπληρωμενης-χρεωστικης καρτας.
Και ενω εχουμε 8 Ιουλιου σημερα, τιποτε νεοτερο δεν βλεπω στην εξελιξη της παραγγελιας.

Ειναι φυσιολογικο? Ή να υποψιαστω τιποτε ασχημο?
Δεν επρεπε κατι να βλεπω στην εξελιξη της παραγγελιας;
Αυτο ειναι η αμεσοτητα του internet και του eshopping? Παραγγελνεις σημερα και το λαμβανεις μετα απο κανα μηνα???

cool11

Well-Known Member

Βλεπω μεσα απο το περιβαλλον του google checkout την πορεια της παραγγελιας regain.
"CheapRogaine.com shipped your order."

Δεν εχω ξανακανει ηλεκτρονικη αγορα απο εξωτερικο.

Τι να περιμενω τωρα?
Αν υπαρχει προβλημα με τελωνειο, θα το διευθετησει η courier?(ειμαι επαρχια)

Xaris28

New Member

Έχει ψωνίσει κανείς από αυτό το site? http://www.ebuy-shops.gr/ Πάνε 2 εβδομάδες από τότε που παρείγγειλα ιπποφαές και L-arginine και ακόμα τίποτα.Και στην κατάσταση παραγγελίας στο site μου βγάζει "Η παραγγελία εξετάζεται".

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

1η φορά το βλέπω...
γιατί από εκεί ρε παλικάρι και όχι από διευθύνσεις που ελέγξαμε;! :eek:

Xaris28

New Member

Έχεις δίκιο αλλά τσίμπησα από τις χαμηλότερες τιμές που είχε και ότι η πληρωμή γινόταν μέσω paypal.Θα περιμένω ακόμα λίγες μέρες και μετά θα απευθυνθώ στην paypal.Ξέρει κανείς αν υπάρχει L-arginine στα φαρμακεία?Σε ένα πάντως που ρώτησα δεν την είχε.Άντε γιατί μετά από 2 σχεδόν μήνες φιναστερίδης δεν έχουν υποχωρήσει τα sides... :(

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

εγώ παραγγέλνω Αργινίνη από το www.pharmacy4u.grhttp:// - 3-5 εργάσιμες με αντικαταβολή

Μπλουζα