Αποψεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aris@

Member
Οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να κοβω βολτες με καναδα. Εδω ευρωπη εχουμε τιποτε καλυτερο ?

Γιατι καποιοι λενε κορυφαιος ο rahal καποιοι λενε ουτε με σφαιρες..

Εχεις κατι να προτεινεις ?

Tasmania

Active Member
ψαξε λιγο στο site του Αρη στο ιντερνετ...θα απαντηθουν ολα σου τα ερωτηματα με τιμες up to date μαλιστα στο τί ισχυει...

andy.k

Active member
Για εμένα αν πας lorenzo η koray Τουρκία θα πάρεις 100% δυνατό αποτέλεσμα... Νομίζω αυτοί οι 2 δεν αστοχουν ποτέ...αν θες για Κυπρο, γνώμη μου είναι hdc, πιο σίγουρα αλλά όχι τόσο τοπ αποτελέσματα, Γεωργιου έχει κ κάποιες αποτυχιες εν καιρώ αλλά κατά βάση τα αποτελέσματα χτυπάνε στα ίσια του koray...του Λορένζο νομίζω τα ξεπερνάνε κιόλας, ίσως λόγω pen(o koray δε ξέρω χρησιμοποιεί pen?)...συνολικά όμως, σα μελέτη, προσέγγιση, εκτέλεση, αποτέλεσμα κ συνεννοηση νομίζω υπερτερεί ο Λορένζο... Όμως είναι κ τα χρήματα περισσότερα... Για 4000gts θα χρειαστεις 15000€...+ τα έξοδα του ταξιδιού υποθέτω...φυσικά σπαστά θα τα κάνεις, θα πρέπει να πας 2 φορές...αντίστοιχα στην Τουρκια θα σου παει γυρω στα 12000 + εξοδα ταξιδιου, Κυπρο 10000€,...και φυσικά υπάρχει κ η ελλαδιτσα, με ίσως και κάτω από 6000€ , αλλά εγώ 4000gts εδώ δε θα τα εμπιστευομουν με τπτ απευθείας με τη μια...σιγουρα οτι πληρωσεις θα παρεις...μπορει καμια φορα να πληρωσεις πολλα και να τυχει κ να μη παρεις αυτο που περιμενες η να πληρωσεις λιγα κ να παρεις εκπληκτικο αποτελεσμα, ωστοσο αυτες οι περιπτωσεις αποτελουν εξαιρεσεις...αν εχεις τα
χρηματα νομίζω ότι αυτή η σειρά που προανεφερα είναι ή πιο σωστή από θέμα επιλογής κλινικής...από κει κ πέρα δικό σου το κεφάλι, δικη σου η τσέπη δικη σου κ η απόφαση...

Bouklas

Well-Known Member
Δευτερη επιλογη κατα την γνωμη σου ?
Ευρωπη ? Ποιον ? Να στειλω και εκει τα ιδια και να παρω προσφορα ?
Πραγματικά φιλε δεν έχω να σου δώσω απάντηση, δεν έχω ψαχτεί για τον κάθε top αναλυτικά, απλά για τον Rahal είχαμε εδώ 2 περιπτώσεις, θυμάμαι κάτι παλιά, βρήκα και άλλον με το που έκανα google ε τον έχω αποκλείσει και εκατομμύρια να είχα.

Bouklas

Well-Known Member
Για εμένα αν πας lorenzo η koray Τουρκία θα πάρεις 100% δυνατό αποτέλεσμα... Νομίζω αυτοί οι 2 δεν αστοχουν ποτέ...
Andy ο Koray απο όσο γνωρίζουμε πιέζει πολύ για φιναστερίδη. Δεν λέω ότι είναι άχρηστος, αλλα αν πάρω φίνα και στην D*I να πάω θα φαίνομαι τούμπανο, η φιναστερίδη αν μη τι άλλο είναι μεγάλος σύμμαχος για ένα ωραίο αποτέλεσμα και για την διατήρηση του. Θα ήθελα να δω χωρίς φίνα και γουρουνότριχες ποσα ωραία αποτελέσματα έχει.

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
Η αλήθεια είναι ότι οντως στο site της asmed, oλα σχεδόν τα περιστατικά έχουν φιναστεριδη λίγο πριν κ μετα τη μμ...άλλο να την παίρνει κάποιος αρκετο καιρο πριν τη μμ κ απλά να τη συνεχίζει κ μετά τη μμ, κ αλλο
να την πάρεις επιτουτου λόγω
της μμ...το δεύτερο κατ εμέ είναι
λίγο ύπουλο, του στυλ"πάρε τη
φίνα να μην έχουμε κανένα σοκ
λος, να δυναμωσουν κ τα
αδύναμα μαμισια μαλλιά που υπαρχουν, και ότι βάλουμε κατά
τη μμ κ βγει θα δείξει 2 φορές
καλυτερο ". Σκεψου δλδ να είναι
ένα κεφάλι παρθένο απο φίνα,
και να πάρει φίνα και
ταυτόχρονα να κάνει κ μμ...Δε
θα ξέρει κανείς που οφείλεται το
οποίο αποτέλεσμα...Και φυσικά
τα εύσημα θα τα πάρει ο
γιατρός...αλλά και ο ασθενής
χαρούμενος θα είναι... Αρκει να
μη στραβωσει κατι κ διακοψει τη θεραπεία. Μετά θα βγουν όλα
στη φόρα...Και πάλι όμως θα εχει κερδίσει κάποια χρόνια ίσως...

zotrix

Active Member
εγώ επιμένω ότι ο φίλος τελικά, αν κάνει μεταμόσχευση, θα καταλήξει να κάνει στην Ελλάδα.

Τελευταία επεξεργασία:

danceworld_2001

Well-Known Member
Και εγώ αυτό πιστεύω φίλε zotrix. Εντωμεταξύ μου κάνει εντύπωση πως αμέσως πέφτει η σύννεφο η συμβουλή από νέα μέλη όπου μπαίνει άτομο που θέλει να πάει να κάνει κάπου μεταμόσχευση. Κακό δεν είναι, απλά λεω μου κάνει εντύπωση. Andy επειδή έγραψες παραπάνω πως Κύπρο θες 10.000 για μμ, έχε κατά νού πως και Κύπρο και Τουρκία οι τιμές είναι στα 2,5 το graftsμέσο όρο, οπότε για ένα περιστατικό της τάξης των 3000 graftsx 2,5 = 7500, αυτό δεν μας κάνει 10.000 εκτός αν μιλάς για 4000 graftsκαι πάνω. Και πάντα μιλάμε για fue, άσε που κατά καιρούς εχω δει από Κύπρο και τιμές που αγγίζουν τα 2 ευρώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Και εγώ αυτό πιστεύω φίλε zotrix. Εντωμεταξύ μου κάνει εντύπωση πως αμέσως πέφτει η σύννεφο η συμβουλή από νέα μέλη όπου μπαίνει άτομο που θέλει να πάει να κάνει κάπου μεταμόσχευση. Κακό δεν είναι, απλά λεω μου κάνει εντύπωση. Andy επειδή έγραψες παραπάνω πως Κύπρο θες 10.000 για μμ, έχε κατά νού πως και Κύπρο και Τουρκία οι τιμές είναι στα 2,5 το graftsμέσο όρο, οπότε για ένα περιστατικό της τάξης των 3000 graftsx 2,5 = 7500, αυτό δεν μας κάνει 10.000 εκτός αν μιλάς για 4000 graftsκαι πάνω. Και πάντα μιλάμε για fue, άσε που κατά καιρούς εχω δει από Κύπρο και τιμές που αγγίζουν τα 2 ευρώ.

Dance στο ποστ που έκανα
αναφέρω τιμές για 4000 gts,
το γράφω ξεκάθαρα...το fue
δε το διευκρινησα γτ το
θεωρησα αυτονοητο...Για να
το αναλυσω με τις τιμές που
ξέρω ( από feedback cvial) lorenzo:

1000 πρώτα gts x6€/
gt(6000€)+1000 δεύτερα gts
x4€/gt(4000€) + 2000(για να
συμπληρωθούν τα
4000gts)x2,5€/gt(5000€)
Σύνολο= 15000€

Τουρκια:
Νομίζω στο site του ο koray
δίνει 3€/gt οπότε με αυτή την
τιμή έχουμε
4000gtsx 3=12000€

Κυπρος:
4000gts x 2,5€/gt= 10000€

Και εν ελλαδι κόστος
απροσδιόριστο... Άλλη τιμή
παίρνει ο ένας άλλη ο άλλος
άλλη ο παραλλος...υπάρχει περιστατικο που για 4000gts έδωσε(αν λέει αλήθεια) 4700€...
Επίσης στο maral στην Τουρκια έχω διαβάσει ότι τυπακι έβαλε 4750gts με 2400 δολάρια δλδ περίπου 2000€!!!!!
(άρα από Ελλάδα έχει κ πιο φτηνά)

Αυτές είναι οι τιμές νομιζω με μικρες ισως αποκλισεις...αλλά όπως είπες κ εσύ σε κάποιο ποστ σχετικά με φτηνό κρεας, άλλος πουλάει κρέας βιολογικό, άλλος κρέας από μονάδες παραγωγής με ορμόνες κλπ, και άλλος ληγμενο...

Πάντως το 4000gts, το
ανέφερα ξεκάθαρα νομιζω.
Και νομίζω ότι γι αυτά τα
grafts αυτές είναι οι τιμές...

andy.k

Active member
Αν αδικω η ακριβαινω την Κυπρο με το 2,5€/gt, ζητώ συγνώμη, απλά ειναι η τιμή που πήρα εγώ σα προσφορά κ από τις 2 κλινικές, και η τιμή που πήραν κ αλλά μέλη που έκαναν εκεί...μακάρι να πέσουν στα 2€/gt θα ήταν σίγουρα θετικό, ή να κάνουν αυτό που έκαναν σε εσένα (αν δε κάνω λάθος, σου εβαλε παραπάνω gts από τα συμφωνημενα, στρογγυλοποίηση προς τα κάτω στο ποσό, κ διαμονη κ εισητήρια δωρεαν κ για
δευτερο ατομο-αν δε θυμάμαι
καλά σορρυ)...απλά απ όσο
έχω διαβασει εδώ στο φόρουμ κ από άλλες περιπτώσεις κ mhrc k hdc, η παγια χρέωση
είναι 2,5€/gt (καλα hdc νομιζω ειναι πολυ πιο "επιχειρηση" κ μισο gt να βαλεις παραπανω θα σου χρεωσουν extra
1,25€)και με βάση αυτή τη χρέωση(2,5€/gt)
έγραψα το ποσό που ανεφερα για 4000 μοσχεύματα.

άσε που κατά καιρούς εχω δει από Κύπρο και τιμές που αγγίζουν τα 2 ευρώ.

danceworld_2001

Well-Known Member
Σόρι το διάβασα βιαστικά, δεν ειδα οτι το ειχες γραψει για 4000 grafts. Παντως οι τιμες σαν βάση ειναι στο 2,5 αλλά εχω δει και χαμηλότερες όλο και συχνότερα. Εννοείτε ειναι πιο ακριβή απο Ελλάδα πάντως.

Αν αδικω η ακριβαινω την Κυπρο με το 2,5€/gt, ζητώ συγνώμη, απλά ειναι η τιμή που πήρα εγώ σα προσφορά κ από τις 2 κλινικές, και η τιμή που πήραν κ αλλά μέλη που έκαναν εκεί...μακάρι να πέσουν στα 2€/gt θα ήταν σίγουρα θετικό, ή να κάνουν αυτό που έκαναν σε εσένα (αν δε κάνω λάθος, σου εβαλε παραπάνω gts από τα συμφωνημενα, στρογγυλοποίηση προς τα κάτω στο ποσό, κ διαμονη κ εισητήρια δωρεαν κ για
δευτερο ατομο-αν δε θυμάμαι
καλά σορρυ)...απλά απ όσο
έχω διαβασει εδώ στο φόρουμ κ από άλλες περιπτώσεις κ mhrc k hdc, η παγια χρέωση
είναι 2,5€/gt (καλα hdc νομιζω ειναι πολυ πιο "επιχειρηση" κ μισο gt να βαλεις παραπανω θα σου χρεωσουν extra
1,25€)και με βάση αυτή τη χρέωση(2,5€/gt)
έγραψα το ποσό που ανεφερα για 4000 μοσχεύματα.

andy.k

Active member
Andy...
κάνεις λάθος στις πληροφορίες που δίνεις και εστιάζομαι μόνο σε μία:

Προβολή συνημμένου 10997

2000 euro λιγότερα δηλ. απο όσα αναφέρεις !!!.

Σωστος stripar, εχεις δίκιο...Η έχω δει κάποιον άλλο από τους ακριβούς Τούρκους στα 3€/gt, ή κάπου το είχα δει κάπου εδώ γραμμένο. Ή επηρεαστηκα από το spliting που κάνει, αυξάνοντας ετσι τα grafts κ έδωσα παραπάνω τιμή/gt...εν πάση περίπτωση κ Τουρκία είναι 2,5€/gt, όπως το είπες σωστά.

aris@

Member
Rahal μου εστειλε πλανο

15.000 ευρω για 2500 grafts δεν ειναι υπερβολικο?

Στην αρχη νομιζα για 4000...τι να πω

Συνημμένα

• Screenshot_2016-03-24-23-03-26.png
    Screenshot_2016-03-24-23-03-26.png
    711.7 KB · Προβολές: 39

danceworld_2001

Well-Known Member
Εγώ τον θεωρώ κορυφαίο παρά τα παρατράγουδα που ακούγονται. Όλοι μα όλοι οι γιατροί έχουν τις αστοχίες και αποτυχίες τους, το θέμα ειναι το πόσο συχνά αυτό συμβαίνει, ειναι θέμα στατιστικής, άλλο τώρα ενας γιατρός να έχει πείρα 20 χρόνια και να κάνει 200 χειρουργεία το χρόνο και να υπάρχει αποτυχία 5 στα 200 και άλλο να κάνει μια μικρή κλινική πχ εγχώρια εδώ και να έχει αποτυχία 5 στα 20. Εκτός αυτού το είπαμε ξανά, για βέλτιστη διαχείριση δότριας με πλάνο βάθους, πυκνότητας σπεσιαλ και φυσικότητα στο 101%, η Ελλάδα δεν το έχει ακόμη πουθενά στα 3 αυτά στρατηγικά σημεία. Φιλαράκι αν τα λεφτά σου φαίνοντια πολλά, που δεν φαίνονται, ειναι, πάρε προσφορές και απο Κύπρο και Τουρκία. Δες και αλλά φυσικά αν τα οικονομικά σου ειναι δύσκολα και αν μπορείς να ρίξεις νερό στο κρασί σου.

aris@

Member
Για τον dr Bissanga Βελγιο υπαρχει καποια αποψη?

Επικοινωνησα χτες και μου εστειλαν πλανο για 1500-2000 crown και 1500 front line

Θεωρειται ανταξιος των Rahal και Lorenzo γιατι σε κοστος ειναι περιπου τα ιδια...αναφερομαι παντα για fue

Μπλουζα