mikegad
Well-Known Member
Απ την στιγμή που απο οικονομικής άποψης εισαι ok εγώ ψηφίζω LorenzoΕυρωπη ? Ποιον ? Να στειλω και εκει τα ιδια και να παρω προσφορα ?
Απ την στιγμή που απο οικονομικής άποψης εισαι ok εγώ ψηφίζω LorenzoΕυρωπη ? Ποιον ? Να στειλω και εκει τα ιδια και να παρω προσφορα ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δευτερη επιλογη κατα την γνωμη σου ?
Πραγματικά φιλε δεν έχω να σου δώσω απάντηση, δεν έχω ψαχτεί για τον κάθε top αναλυτικά, απλά για τον Rahal είχαμε εδώ 2 περιπτώσεις, θυμάμαι κάτι παλιά, βρήκα και άλλον με το που έκανα google ε τον έχω αποκλείσει και εκατομμύρια να είχα.Ευρωπη ? Ποιον ? Να στειλω και εκει τα ιδια και να παρω προσφορα ?
Andy ο Koray απο όσο γνωρίζουμε πιέζει πολύ για φιναστερίδη. Δεν λέω ότι είναι άχρηστος, αλλα αν πάρω φίνα και στην D*I να πάω θα φαίνομαι τούμπανο, η φιναστερίδη αν μη τι άλλο είναι μεγάλος σύμμαχος για ένα ωραίο αποτέλεσμα και για την διατήρηση του. Θα ήθελα να δω χωρίς φίνα και γουρουνότριχες ποσα ωραία αποτελέσματα έχει.Για εμένα αν πας lorenzo η koray Τουρκία θα πάρεις 100% δυνατό αποτέλεσμα... Νομίζω αυτοί οι 2 δεν αστοχουν ποτέ...
Για την Ιστορία ,Rahal ειναι Καναδα και θα χρειαστει visa κλπ .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και εγώ αυτό πιστεύω φίλε zotrix. Εντωμεταξύ μου κάνει εντύπωση πως αμέσως πέφτει η σύννεφο η συμβουλή από νέα μέλη όπου μπαίνει άτομο που θέλει να πάει να κάνει κάπου μεταμόσχευση. Κακό δεν είναι, απλά λεω μου κάνει εντύπωση. Andy επειδή έγραψες παραπάνω πως Κύπρο θες 10.000 για μμ, έχε κατά νού πως και Κύπρο και Τουρκία οι τιμές είναι στα 2,5 το graftsμέσο όρο, οπότε για ένα περιστατικό της τάξης των 3000 graftsx 2,5 = 7500, αυτό δεν μας κάνει 10.000 εκτός αν μιλάς για 4000 graftsκαι πάνω. Και πάντα μιλάμε για fue, άσε που κατά καιρούς εχω δει από Κύπρο και τιμές που αγγίζουν τα 2 ευρώ.
άσε που κατά καιρούς εχω δει από Κύπρο και τιμές που αγγίζουν τα 2 ευρώ.
Αν αδικω η ακριβαινω την Κυπρο με το 2,5€/gt, ζητώ συγνώμη, απλά ειναι η τιμή που πήρα εγώ σα προσφορά κ από τις 2 κλινικές, και η τιμή που πήραν κ αλλά μέλη που έκαναν εκεί...μακάρι να πέσουν στα 2€/gt θα ήταν σίγουρα θετικό, ή να κάνουν αυτό που έκαναν σε εσένα (αν δε κάνω λάθος, σου εβαλε παραπάνω gts από τα συμφωνημενα, στρογγυλοποίηση προς τα κάτω στο ποσό, κ διαμονη κ εισητήρια δωρεαν κ για
δευτερο ατομο-αν δε θυμάμαι
καλά σορρυ)...απλά απ όσο
έχω διαβασει εδώ στο φόρουμ κ από άλλες περιπτώσεις κ mhrc k hdc, η παγια χρέωση
είναι 2,5€/gt (καλα hdc νομιζω ειναι πολυ πιο "επιχειρηση" κ μισο gt να βαλεις παραπανω θα σου χρεωσουν extra
1,25€)και με βάση αυτή τη χρέωση(2,5€/gt)
έγραψα το ποσό που ανεφερα για 4000 μοσχεύματα.
Andy...
κάνεις λάθος στις πληροφορίες που δίνεις και εστιάζομαι μόνο σε μία:
Προβολή συνημμένου 10997
2000 euro λιγότερα δηλ. απο όσα αναφέρεις !!!.