Αποτριχωση

Πως κανετε αποτριχωση?

• Κερι

Ψηφοφορίες: 0 0.0%
  • Αποτριχωτικη Μηχανη

• Laiser

• Κρεμες τυπου veet

• Ξυραφακι

• Κουρεφτικη μηχανη

• Δεν κανω γιατι μαρεσει η τριχα!

• Δεν κανω γιατι ειμαι ατριχος!

• Ανδρας χωρις τριχα δεν ειναι ανδρας!

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    0
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Απ: Αποτριχωση

dimitris1991 Έχεις ξανακάνει Δημήτρη αποτρίχωση από τότε? Εγώ κάνω εδώ και ένα χρόνο με κερί κάθε 1,5 μήνα περίπου για το γυμναστήριο όπως κι εσύ. Μασχάλες δεν λέει να είναι τελείως ξυρισμένες.. αν είναι μακρυές οι τρίχες εγώ τις κάνω με μηχανή και αφήνω γύρο στους 3 πόντους..
Δες κι ένα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο που βρήκα.. http://www.men24.gr/html/ent/781/ent.81781.asp

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member

μια απλη περιποιηση με κουρευτηκη μηχανη..απλα προσεχω το μηκος.παντως εχω ξυρισει σωμα και αισθανομουν σα κουκλα απ αυτες που χουν στις βιτρινες.

το μονο που με χαλαει ειναι στην πλατη,εχω μερικες αλλα θα θελα να μην εχω χω καθολου.

skarman

New Member

Γνωρίζει μήπως κανέις εάν η αποτρίχωση με λαζερ σε ορισμένα σημεία του σώματος(πχ ωμοι) επηρεάζει την τρίχόπτωση στα μαλλιά???
Το ρωτάω αυτό με την έννοια ότι αφού ελαττώνονται οι τρίχες του σώματος θα υπάρχει περισσότερη dht διαθέσιμη για τις υπόλοιπες εναπομείνασες τρίχες...
Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο???

dk

New Member

aleksandros είπε:
Θα πω κατι ειναι δυο τυποι σε ενα μπαρ ο ενας με μαλλια πολλα και ο αλλος ξυρισμενος τελειος, μια γυκαικα θα κοιταξει αυτον που εχει μαλλια οχι τον γλομπο, το ποσοστο αυτο ειναι μεγαλο 90%+.
Το μαλλι δινει γοητεια οπως και να το κανουμε.
Και οι γυναικες το προσεχουν αυτο πανω σε ενα αντρα.
Βεβαια, ισως ειναι παρηγορια στον αρρωστο και ισως οι κοπελες το λενε "γιατι ειναι το σωστο", αλλα αν τσεκαρεις στην παραλια ας πουμε, πολλες περισσοτερες θα κοιταξουν τον γλομπο τον ξυρισμενο αποτι τον μαλλια με αρκουδοτριχα στο σωμα, ετσι?
Ειδικα αν ο γλομπος εχει και σωμα

Εχεις 100% δικιο οτι το μαλλι ειναι μεγαλο ατου, και ο λογος ειναι απλος, το μαλλι παντα φαινεται, ενω οι κοιλιακοι και τα μπρατσα φαινονται 6 μηνες το χρονο
ΑΛΛΑ ειναι επισης σωστο οτι το μαλλι can get you that far. Ναι, αν εισαι καραφλος δυσκολα θα γινεις μοντελο εκτος αν εισαι ο Φρεντι Λιουνμπεργκ, αλλα αν εισαι γενικα ωραιος, η καραφλα θα σε κατεβασει 1 αντε 1,5 επιπεδο. Αποσω εχω ζησει εξω, δεν εχω συναντησει πολλα καραφλα/αραιωμενα αλλα καλοβαλμενα παιδια(και απο τοτε που καβατζωσαμε τα 30φευγα ειναι περισσοτερα) που να εχουν μεγαλυτερο προβλημα με τις γυναικες αποτι παιδια με μαλλι αλλα που εχουν μονο αυτο να επιδειξουν

kakashi

Member

την αρκουδοτριχα ομως που λες συνηθως παλι εμεις οι "γλομποι" δεν την εχουμε??? :'(

dk

New Member

kakashi είπε:
την αρκουδοτριχα ομως που λες συνηθως παλι εμεις οι "γλομποι" δεν την εχουμε??? :'(
Αχα
Αλλα γιαυτην μπορεις να κανεις κατι(ακομα και αν ειναι το πιο raw απολα, δλδ ξυραφι)

Τι να σου πω, καιγω τριχα εχω στο στηθος και το καλοκαιρι παιζει μηχανη. Οχι ξουρα, αλλα κοντημα, να μην κανει και "γυρισμα" η τριχα. Ε, σε πληροφορω οτι παροτι μου φανηκε γκει αρχικα, και εγω νιωθω καλυτερα, και το σωμα δειχνει καλυτερο(τσαμπα σπρωχνω σιδερα?) και η γυναικα γουσταρει, γενικα δεν το θεωρω καθολου παραλογο

Σκεφτομαστε να δωσουμε 15 χιλιαρικα για να βγαλουμε λιγο παραπανω μαλλι και θα κωλωσουμε στο τσαμπα να αφαιρεσουμε τριχες απο το σωμα?

xk

Active Member

dk είπε:
Οχι ξουρα, αλλα κοντημα, να μην κανει και "γυρισμα" η τριχα.

μπράβο αυτό το ''γυρισμα'' μου τη σπαει κι εμενα...μου τις κανει τοσο πυκνές που δε φαινεται καν το στηθος,βλεπεις μια μαζα τρίχαςΟποτε τα παιρνω λιγο με την κουρευτικη και ειναι κομπλέ.

kakashi

Member

και γω μαζι σας ειμαι....ειναι αρκετα ασχημο να εχεις μια φλοκατη στο στηθος σ κ να μην φαινεται το δερμα καθολου....αλλα εμενα μ φαινεται πολυ ασχημο επισης κ αντιαισθητικη η αποτριχωση στο στηθος κ κυριως το ξυραφι....ειδικα οταν βγαινουν οι τριχες μετα το ξυρισμα στο στηθος κ οπου αλλου στο σωμα ειναι πολυ ασχημο αισθητικα για μενα....το καλυτερο ειναι περιποιηση με μηχανη οπως λετε....το θεωρω γοητεια να εχουν καποια τριχοφυια οι αντρες....

max_os

New Member

οχι ρε παιδια αποτρίχωση σε αυτό το φόρουμ οχι!
ΕΊΝΑΙ σα να μιλάμε για σχοινι στο σπιτι του κρεμασμένου!!! :D

dk

New Member

Μάχος είπε:
οχι ρε παιδια αποτρίχωση σε αυτό το φόρουμ οχι!
ΕΊΝΑΙ σα να μιλάμε για σχοινι στο σπιτι του κρεμασμένου!!! :D
Kι ομως φιλε, ΕΙΔΙΚΑ εδω θα επρεπε να το συζηταμε
Σιγουρα οι γκομενες γουσταρουν μαλλι στο κεφαλι και οχι το σωμα
Ξερω αρκετες που δεν εχουν προβλημα να εχει και το σώμα ή να μην έχει κανενα απο τα δυο
Δεν ξερω καμια που να μην εχει προβλημα αν εχει μονο το σωμα

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

παιδες καντε οτι σαν κανει να νοιωθετε καλα
επειδη ειπαν πιο πανω τα κοριτσια για τις τριχες

εγω αυτο που λεω ειναι καντε οτι σας αρεσει

σημασια εχει οταν βλεπεις στον καθρεπτη να γουσταρεις
αν γουσταρεις να εισαι ξυρισμενος , να εισαι

αν γουσταρεις να εισαι με τριχα παλι να εισαι

αφηστε πλεον το τι ειναι μοδα η οχι ( μονο σε αυτο συμφωνο με τα κοριτσια )

και καντε οτι σαν ανεβαζει την ψυχολογια

εγω προσωπικα για τον exit poll και να για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα
χρησιμοποιω σχεδον ολα

αναλογα λοιπον την εποχη
καλοκαιρι προσπωθω να κανω αποτριχωση με κερι σε αισθητικο
χειμωνα κουρευτικη μηχανη και μερικες φορες και ξυραφακι

για laiser φωτολυση το σκεφτομαι σοβαρα
αλλα με αποθαρυνει το κοστος και το οτι πρεπει να κανεις αρκετες φορες στα σημεια που επιλεγεις για να ειναι οριστηκο
καθως με μια φορα ειναι οριστικο

ειναι και πολλα τα λεφτα οποτε κλασικες λυσεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member

Κάνω αποτρίχωση με αποτριχωτική μηχανή, γιατί σιγά σιγά εξασθενεί τις τρίχες και όσο περνάει ο καιρός τα αποτελέσματα γίνονται μόνιμα. Πονάει αρκετά βέβαια.

Panos1982

Well-Known Member

εμενα βασικα μου αρεσει να με ποναει..... :-[
μπορεις να στειλεις κανα λινκ να την δω αυτην που λες???

Panos1982

Well-Known Member

tatini είπε:
Σ'αρέσει κι εσένα ο πόνος τρελό αγόρι, ε; Χαχα...

http://www.braun.com/us/silk-epil-epilators/silk-epil-xpressive.html

χεχε.....γουσταρω πολυ να με ποναει...αρκει να μην κανει πληγες... ;D

αυτη η μηχανη που λες κοβει τις τριχες οπως η ξυριστικη μηχανη ?
η τις τραβαει και τις βγαζει απο βαθεια κατω απ το δερμα?
γιατι θελω να κανει το 2ο.....ενω αυτη που εχω κανει μονο το 1ο.....
γιατι θελω να κοβω χερια ποδια στηθος κτλ.....μη την παρω τσαμπα και ειναι σαν την δικη μου....

tatini

New Member

Η μηχανή αυτή τραβάει τις τρίχες και τις ξεριζώνει, εξού και ο πόνος... Είναι αποτριχωτική (κάνει το 2ο) και όχι ξυριστική (που κάνει το 1ο). Έχω και ξυριστική, αλλά την χρησιμοποιώ μόνο στις ευαίσθητες περιοχές όπου απαγορεύεται η αποτριχωτική. Και μια συμβουλή: η καλύτερη κρέμα έβερ για το αποτριχωμένο δέρμα είναι η κλασσική NIVEA. Ο ερεθισμός που προκαλείται από την αποτρίχωση τη δεύτερη κιόλας μέρα είναι παρελθόν.

Hairboost

Member

χρησιμοποιω veet κρεμα στους ωμους και το στηθος και βγαζω πολλα σπυρακια μετα, πως θα τα σταματησω ξερει κανεις ?

Κάνω αποτρίχωση με κερί στη πλάτη τα τελευταία 2 χρόνια. Τα αοπτελέσματα είναι καταπληκτικά. Οι τρίχες έχουν εξασθενήσει και είναι πλέον ελάχιστες. Τη πρώτη φορά πόνεσα αρκετά αλλά μετά κάθε αποτρίχωση ήταν λιγότερο επώδυνη από τη προηγούμενη. Πλέον πηγαίνω για αποτρίχωση κάθε 2 μήνες και ο πόνος είναι ελάχιστος.
Στο σώμα απλά κουρεύομαι, όχι πολύ κοντά...περισσότερο με ενδιαφέρει να μην έχω μακριες τρίχες στο σώμα παρά να μην έχω καθόλου τρίχες.
Ακολουθούν συμβουλές για μείωση του πόνου
Συμβουλή 1 - Πριν τη πρώτη αποτρίχωση με κερί καλό είναι να κουρέψετε τις τρίχες αλλά όχι πάρα πολύ κοντές για να μπορεί να τις "πιάσει" το κερί.
Συμβουλή 2 - Αφού ξεκινήσατε αποτριχώσεις, μην περιμένετε να μεγαλώσουν πολύ οι τριχες πριν κάνετε την επόμενη αποτριχωση. Όταν φτάσουν τα 3 - 4 χιλιοστά να κάνετε αποτρίχωση.
Συμβουλή 3 - Μετά την αποτρίχωση χρησιμοποιήστε κρέμα Bepanthol

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα