Απομάκρυνση πολύ μικρού αριθμού bad placed grafts

Dimit

New Member
Αγαπητέ n094 θέλω να σου υπενθυμίσω ότι εσύ ασχολήθηκες για πρώτη φορά μαζί μου στο πρώτο μου ποστ και μάλιστα δις. Ασχολήθηκα, λοιπόν μαζί σου σε εκείνο το ποστ δικαιολογημένα γιατί πολύ απλά εσύ αναφέρθηκες σε μένα.

Επίσης νομίζω ήμουν ξεκάθαρος στο ότι δεν πρόκειται να αναφέρω το όνομα του ξένου γιατρού ούτε καν σε προσωπικό μήνυμα. Ισως δεν το κατάλαβες αυτό, να το ξαναπώ λοιπόν. Για να είμαι ειλικρινής το έκανα μία φορά σε απάντηση προσωπικού μηνύματος από άλλον χρήστη που τον θεωρώ συμπάσχοντα (την πάτησε με ελληνική κλινική και αυτός) και με τον οποίο είχα (και έχω) μακροσκελή κουβέντα επί μέρες (κάτι σαν φιλαράκι μου στο φόρουμ). Φυσικά αυτό μόνο ως διαφήμιση δεν μπορεί να εκληφθεί για ένα μόλις άτομο, και δεν πρόκειται να το ξανακάνω.

Κατά τα υπόλοιπα, η περίπτωση σου μου έχει δημιουργήσει αρκετές απορίες τις οποίες και θα ήθελα να μοιραστώ κάποια στιγμή μαζί σου, είτε σε ΠΜ είτε από εδώ. Βλέπεις, χαίρομαι όταν άλλοι έχουν επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις και δεν θέλω σε καμία περίπτωση κόσμος να την πατάει, όπως την πάτησα εγώ με μια ελληνική κλινική (όχι τη δική σου). Εγώ την είχα πατήσει τότε με ένα αλμπουμ φωτογραφιών διασήμων που μου είχε δείξει ο υπεύθυνος της κλινικής, βλέπεις. Εναν από αυτούς τους επώνυμους τον είδα από κοντά σε ένα κέντρο διασκέδασης 1-2 χρόνια μετά και δεν είχε καμία σχέση το μαλλί του με αυτό που είχα δει στο άλμπουμ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Όποτε θες Dimit, δεν θέλω να ρίξω ούτε να ρίχνω σπόντες, δεν μου αρέσει και δεν μου πάει, επίσης με αγχώνει. Έχεις δίκιο για την πρώτη επάφη στο νήμα σου. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα, όπως σου είπα και σε προηγούμενη ανάρτησή μου, παρακολουθώ αυτά που γράφεις (όπως και αυτά που γράφουν όλοι εδώ μέσα) και σε θεωρώ έξυπνο και "χρήσιμο" για το φόρουμ. Οπότε, όποτε θέλεις είμαι διαθέσιμος για κουβέντα ή/και γνωριμία από κοντά.
 
Ο n094 ειναι πολυ δραστηριος στα φορουμ μαλλιων.Αυτό ελπίζω να το καταφέρνει επειδή κανονίζει τις δουλειές του έτσι ώστε να έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο και όχι γιατί είναι άνεργος (πολύ ανεργία ρε παιδιά).Δεν είναι εύκολο να πεις για κάποιον ότι λαμβάνει οικονομικά ανταλλάγματα χωρίς να έχεις στοιχεία έτσι και εγώ θεωρώ ότι απλά έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος απο την κλινική του και την υπερασπίζεται τόσο πολύ στα φορουμ όσο κανένας άλλος που είχε μεταμόσχευση σε κάποιο κέντρο του εξωτερικού .Θεωρώ ότι έχει αγνές προθέσεις δηλαδή αφου δεν μπορω να αποδειξω κατι άλλο.
Όσο για την δουλειά που του έχει γίνει δεν μπορώ να πω πολλά.Η εικόνα είναι πολύ ωραία και ελπίζω να διατηρηθεί έτσι σε βάθος χρόνου όταν θα του πεσουν τα δικά του χνούδια τα οποία έχουν επωφεληθεί από τις διαφορες θεραπείες που κάνει.Εκεί θα φανεί το πραγματικό αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να είναι από παρα πολυ καλό στην καλύτερη περίπτωση μέχρι παραπλανητικό στην χειρότερη.Θεωρώ ότι είναι ''το καλυτερο αποτέλεσμα'' της κλινικης ετσι οπως φαίνεται τώρα (εισαγωγικα για τον λογο που ανεφερα παραπάνω) και σίγουρα εχει κάνει πολλούς να αναθεωρήσουν για την συγκεκριμένη κλινική και να γίνουν πελάτες της.Αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση της και τον καλυτερο ''πωλητη'' της αφου η εικονα της μεταμοσχευσης του πουλάει πολύ.
Όσο για όλους εμάς που ασχολούμαστε με μεταμοσχεύσεις το πιο καλο για την τσέπη μας θα είναι να τις κάνουμε στην Ελλάδα.Το πιο καλο για το κεφαλι μας όμως?Ελπιζω συντομα αυτα τα 2 να συμπίπτουν.Γιατι το να διορθώσεις μια κακή μεταμόσχευση..αστα να πάνε..Θελει πολύ χρόνο,πολύ χρήμα και τριχοθυλακια τα οποια ειναι περιορισμένα στο κεφάλι μας.
Φιλικά πάντα
 

Dimit

New Member
Μακάρι ο n094 να έχει ένα πράγματι τόσο επιτυχημένο αποτέλεσμα όσο φαίνεται και στις φωτογραφίες του. Γιατί να μην θέλουμε το καλό και την ευτυχία του άλλου δηλαδή; Αλλά επειδή επηρεάζει κόσμο θεωρώ ότι οι δεκάδες φωτογραφίες του πρέπει να ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα. Και μακάρι, ειλικρινά, να είναι έτσι. Πάντως είναι θετικό ότι είναι τόσο διατεθειμένος να γνωρίσει κόσμο από κοντά. Αν συνέβαινε το αντίθετο τότε θα ήμουν καχύποπτος. Όσοι σκέφτονται να κάνουν μτμ στην Ελλάδα, δεν χάνουν τίποτα να πιουν ένα καφέ μαζί του.
 

n094

Active Member
Dimit είπε:
Μακάρι ο n094 να έχει ένα πράγματι τόσο επιτυχημένο αποτέλεσμα όσο φαίνεται και στις φωτογραφίες του. Γιατί να μην θέλουμε το καλό και την ευτυχία του άλλου δηλαδή; Αλλά επειδή επηρεάζει κόσμο θεωρώ ότι οι δεκάδες φωτογραφίες του πρέπει να ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα. Και μακάρι, ειλικρινά, να είναι έτσι. Πάντως είναι θετικό ότι είναι τόσο διατεθειμένος να γνωρίσει κόσμο από κοντά. Αν συνέβαινε το αντίθετο τότε θα ήμουν καχύποπτος. Όσοι σκέφτονται να κάνουν μτμ στην Ελλάδα, δεν χάνουν τίποτα να πιουν ένα καφέ μαζί του.

Και με άλλους όχι μόνο μαζί μου. Γενικά το έχω ξαναπεί δεκάδες φορές μέσω του φόρουμ. Μην πιστεύετε τίποτα και κανέναν (μέσα σε αυτούς και εμένα). Το καλύτερο για να καταλάβετε τι μπορεί να προσφέρει μια μμ μαλλιών για εσάς, αλλά και για να καταλήξετε σε μια κλινική ή γιατρό, είναι να δείτε όσο περισσότερα αποτελέσματα γίνεται από κοντά. Ξέρω ότι το θέμα μμ και γενικότερα η αλωπεκία, είναι θέματα ταμπού, και για μένα άλλωστε είναι, αλλιώς θα έβγαζα φόρα παρτίδα τη φάτσα μου στις φωτογραφίες που έχω δημοσιεύσει, αλλά μόνο αν δείτε αποτελέσματα από κοντά θα πάρετε τις ορθές αποφάσεις και όταν λέω ορθές δεν αναφέρομαι μόνο στο θέμα επιλογής κλινικής. Οπότε μιλήστε με όσους περισσότερους μπορείτε και επιλέξτε 1,2 αποτελέσματα που σας κάνουν και αν μπορούν τα άτομα αυτά να συναντηθούν μαζί σας κάντε τη συνάντηση. Επίσης ζητήστε να δείτε ζωντανά περιστατικά όταν έρχεστε σε επαφή με γιατρούς και κλινικές, μη μένετε μόνο σε μια φωτογραφική τεκμηρίωση.
 

kouklos10

Member
ρε παιδεια εδω κρινουμε απο ενα αποτελεσμα??? εαν δηλαδη ο no94 ειναι η εξαιρεση στον κανονα. τι παει να πει δηλαδη μπορει οντως και απο οτι εχω δει το παλικαρι να εχει μια πολυ επιτυχημενη μεταμοσχευση και μπραβο του. αλλα εμενα αυτο δεν μου λεει τιποτα ποσα περιστατικα εχει η κλινικη ????? ποσες ειναι επιτιχυμενες απο ποσες????? ποσα περιστατικα μπορω να δω απο κοντα ???? το ενα δυο δεν μου λεει τιποτα . Τοσα λεφτα δινουμε θα πρεπει να μας εγγυονται το αποτελεσμα 100% και αν λαθος γινετε απο τις κλινικες η τους γιατρους θα ελεγα οτι και τα λαθη ειναι ανθρωπινα , αλλα θα πρεπει να τα αναγνωριζουν και να δεσμευοντε οτι θα τα διορθωνουν .
 

Dimit

New Member
Γιατί δεν κανονίζετε ένα καφεδάκι ρε παιδιά με τον n094, ή μια βόλτα για μπανάκι καλύτερα τώρα που καλοκαιριάζει? Βγάλτε τον και 3-4 κοντινές φωτογραφίες να τις βάλει στο photo album του μαζί με τις υπόλοιπες.
 

Flosk

Well-Known Member
Dimit ειναι πολύ αχαρο αυτό που ζητάς, θα έπρεπε να το καταλαβαίνεις..
 

Dimit

New Member
αυτό με το μπάνιο είναι καλαμπούρι. Αλλά το να βγουν και άλλες φωτογραφίες σε πιο ''φυσιολογικές συνθήκες'' εκτός σπιτιού, δεν το θεωρώ καθόλου άχαρο.
 

raphael2012

Member
Παιδιά, συναντήθηκα εγώ την Δευτέρα με τον n094. Τα είπαμε για λίγες ώρες στο σπίτι του και είχα την ευκαιρία να δω το αποτέλεσμά του από κοντά. Σας διαβεβαιώ πως είναι ακριβώς όπως τον βλέπετε στις φωτογραφίες. Κανείς σας, τουλάχιστον όχι εγώ, δεν πρόκειται να καταλάβαινε το παραμικρό βλέποντας τον στο δρόμο. Είναι ένας συμπαθέστατος, κατασταλαγμένος, όμορφος άνθρωπος και εσωτερικά και εξωτερικά, ευγενικός, ειλικρινής (μου μίλησε πολύ αντικειμενικά για την DHI, με την οποία η μόνη σχέση που έχει είναι πως είναι πελάτης τους πολλά χρόνια) και πράγματι παθιασμένος με τον τομέα των μεταμοσχεύσεων. Αυτό είναι εμφανές σε όποιον τον γνωρίσει από κοντά.

Επίσης, διαβάζοντας τα προηγούμενα μηνύματά του σε αυτό το thread, μου κάνει φοβερή εντύπωση το πόσο ειλικρινά και αντικειμενικά απαντάει πάντα. Ο άνθρωπος είπε ξεκάθαρα κάτι που μου είχε πει και προσωπικά λίγο πριν φύγω, πως το μόνο όφελος που έχει γράφοντας εδώ συχνά είναι πως ίσως να έχει κάποια καλύτερη οικονομική αντιμετώπιση από την DHI, όχι προφανώς επειδή έχει αναλάβει να τους διαφημίζει, αλλά επειδή ξέρουν πως το αποτελεσμά του λειτουργεί σαν την καλύτερη διαφήμιση για την κλινική τους.

Προσωπικά, τον θεωρώ κεφάλαιο στο φόρουμ αυτό μαζί με ένα-δύο άλλα άτομα (γι'αυτό και ζήτησα την συμβουλή του άλλωστε).
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
raphael ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Να ξέρεις ότι, αν και δεν κρύβω ότι ενοχλούμε από τις επιθέσεις, υπονοούμενα, ή άλλου είδους σχόλια που δέχομαι κατά καιρούς, δεν κρατάω κακία. Κάποιες φορές είναι αλήθεια ότι απογοητεύομαι και σκέφτομαι ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να σταματήσω να γράφω, ούτως ή άλλως αυτό που έχω στο κεφάλι μου είναι αρκετό πιστεύω για τα επόμενα χρόνια. Από την άλλη είμαι όντως παθιασμένος με το θέμα μμ και το φόρουμ (αλκοολικι που λένε) σε τέτοιο βαθμό, που αδυνατώ να πάρω αυτήν την απόφαση.
 
Μπλουζα