Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ειρε πας μονος σου ειτε μονος του ειτε παρεα δεν θελει πολυ για να καταλαβετε τι παιζει με την πρωτη ματια....ουτε 5 δευτερα δεν θα παρει.....Όχι αγαπητέ θα πάω εγώ ΚΑΙ ο Tol (αν θέλει). Αν δεν θέλει θα πάω μόνος μου. Δεν μου αρέσουν οι σκιές.
Προφανέστατα, αλλά πρέπει να γίνει σουρεάλ για να τελειώνουμε οριστικά με κάποια πράγματα. Από πλευράς χάσιμου χρόνου είναι σίγουρα προτιμότερο.
θελοντας και μη πλεον το φορουμ εχει παρει τετοιες προεκτασεις που εχει ευθυνες και υποχρεωσεις.....θελει χρονο και κοπο και το αναγνωριζουμε ολοι αυτο που κανει...δεν εχει σημασια αν συμφωνεις σε ολα η οχι μαζι του στις αποψεις του....Συναδελφε καποιες στιγμες διαφωνω μαζι σου για καποια θεματα αλλα οφειλω να πω κατι.
Μπραβο σου και χαρα στο κουραγιο σου...
Δεν είναι δύσκολο να κτλ αν φοράει τοπικ η όχι ειδικά εσύ ....δεν έχει σημασία το ότι δεν είσαι χρήστης ....μπορείς να το κτλ εύκολα ....Όντως ο Tol μου έστειλε pm και μου ζήτησε να μην παραστεί στην συνάντηση. Θεωρώ ότι έπρεπε να έρθει λόγω της εμπειρίας σε θέματα τοπικ αλλά και επειδή είναι ο άμεσα εμπλεκόμενος στο θέμα. Όπως και να έχει θα πάω μόνος μου στην συνάντηση. Από την πρώτη επικοινωνία έχω σχηματίσει μια πρώτη άποψη αλλά επιφυλάσσομαι όταν έχω πλήρη εικόνα από κοντά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν είναι δύσκολο να κτλ αν φοράει τοπικ η όχι ειδικά εσύ ....δεν έχει σημασία το ότι δεν είσαι χρήστης ....μπορείς να το κτλ εύκολα ....Όντως ο Tol μου έστειλε pm και μου ζήτησε να μην παραστεί στην συνάντηση. Θεωρώ ότι έπρεπε να έρθει λόγω της εμπειρίας σε θέματα τοπικ αλλά και επειδή είναι ο άμεσα εμπλεκόμενος στο θέμα. Όπως και να έχει θα πάω μόνος μου στην συνάντηση. Από την πρώτη επικοινωνία έχω σχηματίσει μια πρώτη άποψη αλλά επιφυλάσσομαι όταν έχω πλήρη εικόνα από κοντά.
Πιστεύεις δλδ ότι οι φωτό που θα τραβήξει ο cvial θα ναι το ίδιο κολακευτικές; Ούτε μια στο εκατομμύριο....Και αν Γιωργο ο Cvial ανακαλύψει π.χ
ότι δεν φόραγε τόπικ τι θα γίνει?
Άσε ήδη ξέρω.
Εδώ λοιπόν εγώ δεν σου έχω εμπιστοσύνη γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζεις και δεν έχεις την εμπειρία,
Ευκαιρία βρήκε ο cvial να ξεπορτισει! Τι νομίζεις για μας το κάνει ; Πρέπει να έχει μια καλή δικαιολογία να λείψει 3-4 μέρες να το εξετάσει καλά το θέμα ....θα έχει και ένα ε9 μαζί του που πάει στην πατρίδα του και όλα καλά ....δεν του κουνιέται κάνεις !Ρε παιδια τι διαβάζουμε ?
Θα γινει ταξιδι Εν μέσω πανδημίας για να διαπιστωθεί αν ο τύπος της φωτογραφίας φορούσε toppik?
Ειναι δυνατόν ?
Γιατι δε μπορει να γινει το εξής απλό ας πούμε !
Αύριο το πρωι να βγει στο κήπο του και να παρει 3-4 φωτογραφίες και να τις στείλει σε ενα νήμα η στον Cvial .
Σιγά το μεγάλο deal.
Κατι θα φανει .
Θα φύγει ο ενας απο Αθηνα
Ο αλλος απο αλλη περιοχή του νόμου
Και όλα αυτα χωρις ταβέρνα ανοιχτή !
Ε οχι