Απάντηση από τον δρ. Κωνσταντίνο Αναστασάκη. Αν αγαπάτε το forum & θέλετε να βελτιωθεί, σας προτεινω να διαβαστε το!.

oreo

Well-Known Member
'Οπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, άκρως σουρεαλιστικό θα ήταν να πάρετε και τον Αναστασάκη μαζί. Εφόδια μάχης (dslR, toppik, βούρτσες και πιστολάκια μαλλιών) και στήσιμο τον έμπορο στην πλατεία του χωριού, για εξονυχιστικό ξεψείρισμα μαϊμούς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Βλεπω να τον αναλαμβανει tol :)
Προβλεπεται εξονυχιστικη ερευνα.
Και κανε πιο σουρεαλιστικη εικονα βγαινουν λεει και φιλοι χαχα @oreo

Giorgos-3

Well-Known Member
Όχι αγαπητέ θα πάω εγώ ΚΑΙ ο Tol (αν θέλει). Αν δεν θέλει θα πάω μόνος μου. Δεν μου αρέσουν οι σκιές.
ειρε πας μονος σου ειτε μονος του ειτε παρεα δεν θελει πολυ για να καταλαβετε τι παιζει με την πρωτη ματια....ουτε 5 δευτερα δεν θα παρει.....

giamakr1

Active Member
Προφανέστατα, αλλά πρέπει να γίνει σουρεάλ για να τελειώνουμε οριστικά με κάποια πράγματα. Από πλευράς χάσιμου χρόνου είναι σίγουρα προτιμότερο.

Συναδελφε καποιες στιγμες διαφωνω μαζι σου για καποια θεματα αλλα οφειλω να πω κατι.
Μπραβο σου και χαρα στο κουραγιο σου...

Giorgos-3

Well-Known Member
Συναδελφε καποιες στιγμες διαφωνω μαζι σου για καποια θεματα αλλα οφειλω να πω κατι.
Μπραβο σου και χαρα στο κουραγιο σου...
θελοντας και μη πλεον το φορουμ εχει παρει τετοιες προεκτασεις που εχει ευθυνες και υποχρεωσεις.....θελει χρονο και κοπο και το αναγνωριζουμε ολοι αυτο που κανει...δεν εχει σημασια αν συμφωνεις σε ολα η οχι μαζι του στις αποψεις του....

tol

Well-Known Member
Οπως εξηγησα σε προσωπικη επικοινωνια με τον φιλο Cvial, εχω απολυτη εμπιστοσυνη στο προσωπο του. Θα συναντηθει ο ιδιος με τον πελατη και θα παραθεσει το φωτογραφικο υλικο και τις εκτιμησεις του επι του θεματος.

Προσωπικα επιμενω (και του το τονισα) οτι η πανοραμικη φωτογραφια που ποσταρα, δειχνει ξεκαθαρα χρηση μικροϊνων. Ο καθενας μπορει να διακρινει οτι στις ζωνες Γ και Δ υπαρχουν μαυριλες σαν καρβουνο πανω στο δερμα. Θεωρω πως οι πισω ζωνες εχουν πολυ χαμηλη πυκνοτητα και γι' αυτο εγινε χρηση toppik, ωστε να "μπουσταρει" το αποτελεσμα και να ενισχυθει η εικονα και στις μπροστα ζωνες.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όντως ο Tol μου έστειλε pm και μου ζήτησε να μην παραστεί στην συνάντηση. Θεωρώ ότι έπρεπε να έρθει λόγω της εμπειρίας σε θέματα τοπικ αλλά και επειδή είναι ο άμεσα εμπλεκόμενος στο θέμα. Όπως και να έχει θα πάω μόνος μου στην συνάντηση. Από την πρώτη επικοινωνία έχω σχηματίσει μια πρώτη άποψη αλλά επιφυλάσσομαι όταν έχω πλήρη εικόνα από κοντά.

• Like
Reactions: tol

Giorgos-3

Well-Known Member
Όντως ο Tol μου έστειλε pm και μου ζήτησε να μην παραστεί στην συνάντηση. Θεωρώ ότι έπρεπε να έρθει λόγω της εμπειρίας σε θέματα τοπικ αλλά και επειδή είναι ο άμεσα εμπλεκόμενος στο θέμα. Όπως και να έχει θα πάω μόνος μου στην συνάντηση. Από την πρώτη επικοινωνία έχω σχηματίσει μια πρώτη άποψη αλλά επιφυλάσσομαι όταν έχω πλήρη εικόνα από κοντά.
Δεν είναι δύσκολο να κτλ αν φοράει τοπικ η όχι ειδικά εσύ ....δεν έχει σημασία το ότι δεν είσαι χρήστης ....μπορείς να το κτλ εύκολα ....

vlafo

Well-Known Member
Cvial
Θα ερχόμουν εγώ μαζί σου,γιατί και η Αρκαδία μου αρέσει αλλά και έχω σπίτι κοντά εκεί σύνορα με Αχαία.
Θεωρώ μέγιστο λάθος του Tol που δεν θα έρθει και θεωρώ πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Σέβομαι το γεγονός πως μπορεί να μην μπορεί για τους δικούς του λόγους,αλλά όταν είσαι σίγουρος για κάτι το επιβεβαιώνεις και με τις πράξεις σου
Εδώ λοιπόν εγώ δεν σου έχω εμπιστοσύνη γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζεις και δεν έχεις την εμπειρία,ενώ o tol γνωρίζει άριστα.
Άρα αυτή την αντίφαση ότι σου έχει εμπιστοσύνη εγώ δεν την καταλαβαίνω.
Εγώ δεν σου έχω.

Για μμ απόλυτη.
Αυτά ήθελα να τα πω,γιατί η δικαιοσύνη από τον Αριστείδη τον δίκαιο ήταν βασικό προαπαιτούμενο για μια δημοκρατία.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Δεν είναι δύσκολο να κτλ αν φοράει τοπικ η όχι ειδικά εσύ ....δεν έχει σημασία το ότι δεν είσαι χρήστης ....μπορείς να το κτλ εύκολα ....

vlafo

Well-Known Member
Και αν Γιωργο ο Cvial ανακαλύψει π.χ
ότι δεν φόραγε τόπικ τι θα γίνει?
Άσε ήδη ξέρω.

manly_Man

Well-Known Member
Θα πρέπει να βγούνε καθαρες φωτογραφίες πανοραμικές και να συγκριθούν με την πανοραμική φωτογραφία οπου φαίνεται σαν να έχει βαλει τοπικ. Δηλαδή αν στις πανοραμικες φωτογραφίες του cvial δεν φαίνονται αυτες οι μαυριλες οπως φαίνονται στην συγκεκριμένη πανοραμική που ανέβασε ο tol τοτε θα σημαίνει οτι εβαλε τοπικ.

Giorgos-3

Well-Known Member
Και αν Γιωργο ο Cvial ανακαλύψει π.χ
ότι δεν φόραγε τόπικ τι θα γίνει?
Άσε ήδη ξέρω.
Πιστεύεις δλδ ότι οι φωτό που θα τραβήξει ο cvial θα ναι το ίδιο κολακευτικές; Ούτε μια στο εκατομμύριο....

• Like
Reactions: tol

tol

Well-Known Member
Εδώ λοιπόν εγώ δεν σου έχω εμπιστοσύνη γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζεις και δεν έχεις την εμπειρία,

Μα, φιλε vlafo, δεν τιθεται θεμα εμπειριας.

Απο τη στιγμη που θα εχουμε στη διαθεση μας φωτογραφιες υψηλης αναλυσης, υπο διαφορετικες οπτικες γωνιες, κοντινες και με επαρκη φωτισμο, θα μπορεσουμε να τις συγκρινουμε με αυτες που ανεβασε ο κ. Αναστασακης.

Προσωπικα θεωρω δεδομενο οτι οι φωτογραφιες που εχουν ανεβει, στις πισω ζωνες εχουν τοπικ. Ειναι ηλιου φαεινοτερον. Ο πελατης δεν εχει βαλει τοπικ στις μπροστινες ζωνες, γιατι θα εκανε "μπαμ". Εχει βαλει, ομως, πισω που σιγουρα η πυκνοτητα ειναι χαμηλη. Στην πανοραμικη φωτογραφια που ποσταρα, φαινονται καθαρα τα σημεια με μικροϊνες.

Georgie

Well-Known Member
Ρε παιδια τι διαβάζουμε ?
Θα γινει ταξιδι Εν μέσω πανδημίας για να διαπιστωθεί αν ο τύπος της φωτογραφίας φορούσε toppik?
Ειναι δυνατόν ?
Γιατι δε μπορει να γινει το εξής απλό ας πούμε !
Αύριο το πρωι να βγει στο κήπο του και να παρει 3-4 φωτογραφίες και να τις στείλει σε ενα νήμα η στον Cvial .
Σιγά το μεγάλο deal.
Κατι θα φανει .
Θα φύγει ο ενας απο Αθηνα
Ο αλλος απο αλλη περιοχή του νόμου
Και όλα αυτα χωρις ταβέρνα ανοιχτή !
Ε οχι

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Χαλάρωσε ρε σύ Georgie. Κάνεις δεν πρόκειται να φύγει άμεσα να πάει κάπου. Θα συνδυαστεί με επίσκεψη που θα έκανα έτσι και αλλιώς.

Giorgos-3

Well-Known Member
Ρε παιδια τι διαβάζουμε ?
Θα γινει ταξιδι Εν μέσω πανδημίας για να διαπιστωθεί αν ο τύπος της φωτογραφίας φορούσε toppik?
Ειναι δυνατόν ?
Γιατι δε μπορει να γινει το εξής απλό ας πούμε !
Αύριο το πρωι να βγει στο κήπο του και να παρει 3-4 φωτογραφίες και να τις στείλει σε ενα νήμα η στον Cvial .
Σιγά το μεγάλο deal.
Κατι θα φανει .
Θα φύγει ο ενας απο Αθηνα
Ο αλλος απο αλλη περιοχή του νόμου
Και όλα αυτα χωρις ταβέρνα ανοιχτή !
Ε οχι
Ευκαιρία βρήκε ο cvial να ξεπορτισει! Τι νομίζεις για μας το κάνει ; Πρέπει να έχει μια καλή δικαιολογία να λείψει 3-4 μέρες να το εξετάσει καλά το θέμα ....θα έχει και ένα ε9 μαζί του που πάει στην πατρίδα του και όλα καλά ....δεν του κουνιέται κάνεις !

Μπλουζα