Ανδρογενετική αλωπεκίαση-help!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Απ: Ανδρογενετική αλωπεκίαση-help!

andrew1989 είπε:
το fungoral ήταν να το πάρω ,αλλα m είπε η φαρμακοποιός πως ενδεικνύετε σε άτομα p έχουν υπερβολική πιτυρίδα ktlp...

δεν νομιζω να σου κανει καποιο προβλημα...εγω θα σου ελεγα παρτο για να επωφεληθεις και απο την κετοκοναζολη....
και κανονικα πρεπει να το χρησιμοποιεις το πολυ 3 φορες την βδομαδα...ε αν ειναι εσυ να το χρησιμοποιεις 1-2 φορες....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andrew1989

New Member

ρε παιδιά έχει τόσα πολλά που ζαλίζομαι και αγχώνομαι , help , προτείνεται μου κάποιο συγκεκριμένο DHT blocker

giannis1991

Well-Known Member

φιλε σε αυτο δε μπορω να σου απαντησω γτ δεν το εχω ψαξει καθολου και δεν προκειται ποτε να χρησιμοποιησω τοπικη λοσιον για dht blocker.....ας απαντησει καποιος που ξερει......

johnygiats

New Member

Maria είπε:
andrew
Τέλος το Τ-gel νομίζω δεν ενδείκνυεται για καθημερινό λούσιμο ή αν ενδείκνυται, είναι μόνο για κανα μήνα θεραπεία και μετά συντηρηση μια στο τόσο. Μη συνηθίσεις το κεφάλι σου στο πλύσιμο με ισχυρά σαμπουάν σε καθημερινή βάση.. Καλύτερα να τα έχεις σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης να τα χρησιμοποιήσεις.

Το T GEL δεν είναι κανένα βαρύ σαμπουάν..Κάθε άλλο.. Το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και είναι αρκετά απαλό.. Η γνώμη μου είναι ότι ενδείκνυται για καθημερινή χρήση.

genesis

New Member

Άκης είπε:
Δεν είμαι υπερ το να πιέζει κανείς να πάρει κάποιος κάτι που δεν θέλει, οπότε δεν θα πιέσω και δεν θα πω για το προσκαρ τι και πως.
Θα βάλω όμως ένα γράφημα για το πως θα είναι τα μαλλιά σας σε 5 χρονια.
Η πάνω πάνω γραμμή είναι με χρήση 1mg φινας και η κάτω η τελευταία με καθόλου προσκαρ...
Δεν θα πω αν και τι τα τοπικά, απλώς παραθέτω την εικόνα.

image.cfm

ακη, ερωτησεις που θελω να κανω καιρο...αυτο το γραφημα ειναι μονο με φινα. αν χρησιμοποιησουμε και μινοξ τα πραγματα δεν θα ειναι πολυ καλυτερα και σε ποσοτητα, και σε ποιοτητα αλλα και σε χρονικη διαρκεια? επισης αυτο το γραφημα αναφερεται αποκλειστικα στο πανω μερος του κεφαλιου ή σε όλο το κεφάλι? γενικα μπορει να λενε οτι φινα minox δεν κανει δουλεια σε κροταφους hairline αλλα εγω βλέπω από όλους όσους έχουν καλά αποτελέσματα ότι έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα και σε αυτα τα σημεία από πολύ νωρίς. επισης, οταν λεει haircount εννοεί και τριχοχνούδια ή καλες-κανονικές τρίχες?

edit: βασικα οκ για το ενα απο τα ερωτηματα. παρατηρησα μετα οτι λεει vertex

Άκης

Administrator

Εννοείται ότι θα είναι καλύτερο με μινοξ. Γι'αυτό και είναι συνδυασμός που πάει "πακέτο".
Κάνουν δουλειά και στα μπροστινά, αρκεί να το προλαβεις, που οι περισσότεροι δεν το έχουμε προλάβει, αργήσαμε, δοκιμάσαμε snake oils κλπ.

spi

Well-Known Member

Δεν αντιλεγω οτι με φινα το αποτελεσμα θα ειναι πιο γρηγορο.Απλα αν δοκιμασουμε μονο μινοξ παλι δεν ωθουμε την τριχα.η dht ριχνει την τριχα αλλα αν χρησιμοποιησουμε πρωτα Regain πχ και μετα απο ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα βαλουμε μινοξ ωστε να διατηρησουμε τις νεες τριχες το αποτελεσμα δε θα ειναι το ιδιο?ουσιαστικα δημιουργουμε νεες τριχες και μετα τις διατηρουμε.Εκτος κι αν η dht τις ριχνει πριν αναπτυχθουν πληρως.
α, και μια ερωτηση Regaine μετα απο ποση ωρα το ξεπλενω?

giannis1991

Well-Known Member

jg είπε:
[quote author=Maria link=topic=1473.msg25517#msg25517 date=1265823773]
andrew
Τέλος το Τ-gel νομίζω δεν ενδείκνυεται για καθημερινό λούσιμο ή αν ενδείκνυται, είναι μόνο για κανα μήνα θεραπεία και μετά συντηρηση μια στο τόσο. Μη συνηθίσεις το κεφάλι σου στο πλύσιμο με ισχυρά σαμπουάν σε καθημερινή βάση.. Καλύτερα να τα έχεις σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης να τα χρησιμοποιήσεις.

Το T GEL δεν είναι κανένα βαρύ σαμπουάν..Κάθε άλλο.. Το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και είναι αρκετά απαλό.. Η γνώμη μου είναι ότι ενδείκνυται για καθημερινή χρήση.
[/quote]

ακριβως....και εγω απο οτι εχω ακουσει ειναι απαλο και μπορει να χρησιμοποιηθει και καθημερινα....

Dimitris173475

New Member

Εξαρτάται από την ενεργό ουσία. Το Τ-gel για λιπαρά μαλλιά π.χ. είναι οκ. Το Τ-gel με λιθανθρακόπισσα δε νομίζω να κάνει για καθημερινή χρήση.

giannis1991

Well-Known Member

Dimitris173475 είπε:
Εξαρτάται από την ενεργό ουσία. Το Τ-gel για λιπαρά μαλλιά π.χ. είναι οκ. Το Τ-gel με λιθανθρακόπισσα δε νομίζω να κάνει για καθημερινή χρήση.

μαλλον...δεν γνωριζω κατι παραπανω...οτι εχω διαβασει εδω ξερω...σε λιγες μερες θα το παρω(για λιπαρα) και θα σας πω.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andrew1989

New Member

λοιπόν παιδιά επανέρχομαι στο θέμα μου μετά από μια θεραπεία που έκανα.....στην αρχή ξεκίνησα μονο με regaine πρωί βραδυ και tgel , μετά επειδή ένιωθα ερεθισμένο το δέρμα m και είχα μαύρους κύκλους κάτω από τα ματια είπα να περιορίσω την δόση του regaine και εδώ και 1 μηνα βάζο regaine το μεσημέρι και το βραδυ λούζομε με t gel χωρίς να έχω ερεθισμούς και χωρίς να βλέπω βελτίωση ,τι γίνετε ρε παιδιά ακόμα βλέπω τις λεπτές τρίχες μπροστά στα πλαγια και αναρωτιέμαι "αν μεγαλώνουν η αν συνεχίζουν τον κατήφορο" εγώ σκέφτομαι να προσθέσω fungoral και revio. πιο πακέτο λέτε να πάρο και πως θα με συμβουλεύατε να το χρησιμοποιώ ?? guys τρελαίνομαι please help....

andrew1989

New Member

να σημειώσω ότι σχεδόν τις περισσότερες φορες το regaine το βάζο μονο μπροστά στα πλαγια όπου αρχίζει να υποχωρεί η τρίχα

andrew1989

New Member

Σωστος , μονο που δεν μπορω να το φτιαξω μονος μου το διαλυμα...! ?????

Conan

Member

andrew1989 είπε:

Θα μπορουσες να πας σε εναν φαρμακοποιο και να του πεις να στο φτιαξει( με πληρωμη λογικα). Αν τον ξερεις, ακομα καλυτερα. Πηγαινε σε εναν της γειτονιας σου π.χ Οποιος κι αν ειναι παντως να του τονισεις οτι πρεπει να προσεξει τις αναλογιες( για σιγουρια ρωτα τον αν μπορεις να εισαι κι εσυ μαζι οταν θα το φτιαχνει! :p)

giannis1991

Well-Known Member

Conan είπε:
[quote author=andrew1989 link=topic=1473.msg29887#msg29887 date=1269348426]

Θα μπορουσες να πας σε εναν φαρμακοποιο και να του πεις να στο φτιαξει( με πληρωμη λογικα). Αν τον ξερεις, ακομα καλυτερα. Πηγαινε σε εναν της γειτονιας σου π.χ Οποιος κι αν ειναι παντως να του τονισεις οτι πρεπει να προσεξει τις αναλογιες( για σιγουρια ρωτα τον αν μπορεις να εισαι κι εσυ μαζι οταν θα το φτιαχνει! :p)
[/quote]

ναι οντως...δεν το ειχα σκεφτει αυτο.....
απλα πρεπει να πεσεις σε κανα καλο φαρμακοποιο και οχι σε κανα τεμπελη :p

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα