Καλημέρα!! Πήγα σήμερα στον δερματολόγο καθώς μου είπε μετά απο 2 μήνες μινοξιδίλης 5% με κορτιζόνη να ξαναπάω για να αλλάξουμε θεραπεία.Παραθέτω και παλαιότερο post μου http://www.hairlossgr.com/threads/ΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ-ΚΑΙ-ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ.9786/ Κοίταξε τους κροτάφους μου και το πάνω μέρος όπου έχω το πρόβλημα και μου είπε οτι είχα μεγαλούτσικο πρόβλημα και ότι έχουν βγεί καινούριες τρίχες.. Βέβαια στους κροτάφους δεν έχω ιδιαίτερο θέμα και δεν έβαζα μινοξιδίλη, ίσως τους κοίταξε για να κάνει την σύγκριση με το πάνω μέρος του κεφαλιού, δεν ξέρω.. Πάντως και το αγόρι μου και η κολλητή μου που με βλέπουν συχνά μου λένε ότι φαίνεται η διαφορά και ότι δεν έχει καμία σχεση με πριν, φούντωσε το μαλλί και το βλέπω κι εγώ..Τέλος πάντων μου είπε ότι τώρα που βγήκαν τρίχες, πρέπει να βάλω μια λοσιόν για να τις δυναμώσω και μου έγραψε το spray Neoptide, 8 ψεκασμούς κάθε βράδυ. Γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτή τη λοσιόν; Έχει αποτέλεσμα ή τζαμπα τα λεφτά;; (50 ευρώ
και νόμιζα ότι η μινοξιδίλη ήταν ακριβή!!!) Επίσης στους 2 μήνες χρήσης μινοξιδίλης, θα χάσω σε λίγο καιρό τις τρίχες που βγήκαν ή δε θα έχω θέμα αφού το έβαλα για τόσο λίγο;