Αναγεννηση δοτριας μεθοδος Gho

kos1987

New Member
Ποιος αλλος θα αναλαμβανε αντιστοιχο περιστατικο cicatricial alopecia σε nw5-nw6?
[attachment=3752]

Μετα απο 2 επεμβασεις και συνολικα 1400 τρχ/κια...ναι 700 καθε φορα :(
[attachment=3753]
και αλλη μια πανοραμικη
http://www.fileden.com/files/2011/9/28/3202143/058.JPG

τωρα λεει θα ξαναπαει και θα του βαλει 1400-1800 τριχ/κια με τη μεθοδο hsi(Hair Stem Cell Injection) διασκορπισμενα σε ολη την ουλη.Αυτο δεν το εχουμε ξαναδει...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member
n094 είπε:
ναι βέβαια το θέμα μας είναι η δότρια μετά από λήψη 8000 μοσχευμάτων...

Ναι εννοειται αλλα αρχισαν να πεφτουν στοιχηματα για 5ψηφια νουμερα...
αυτο που θελω να δω εγω ειναι η μεθοδος HSI, που θεωρητικα διπλασιασει την πυκνοτητα στη ληπτρια.
 

Faderberg

Member
Έχετε ακούσει για 8000 τριχοθυλάκια; Σε ένα forum του εξωτερικού ένας χρήστης ανέφερε ότι έστειλε ενα email με ερωτήσεις στην κλινικη του Gho.
Του απάντησαν σε όλες εκτός απο μία: Αν μπορούν με όσες συνεδρίες χρειαστεί να πάρουν 10000 τριχοθυλάκια. Στην απαντηση τα μασούσαν. Επομένως ακόμη κι αν ισχύει, ποια η χρησιμότητα της μεθόδου αν δεν μπορεί να δωσει εναν πολυ μεγαλυτερο αριθμο τριχοθυλακίων απο ότι οι άλλες;
Εκτός κι αν ο χρηστης ήταν βαλτος να κραζει τους γιατρους που δεν πληρωνουν στο forum οπως ακουστηκε.
Αν είναι μια πραγματική μέθοδος τότε μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι θα εξελιχτει στο μελλον και θα μπορει να δίνει όσα τριχοθυλακια χρειαζεται ο καθένας και ότι θα μένουν μόνιμα στη λήπτρια.
Προσωπικά το βρίσκω πολύ δύκολο να μην έχει πέραση η μέθοδος λόγω σνομπαρίσματος. Αν οντως εδινε οσα grafts ηθελε ο καθενας, που ειναι οριστικη λυση δηλαδη, τοτε απο τα πρωτα λιγα αποτελεσματα θα διαδιδόταν ακαριαία όπως και να είχε. Μιλαμε για ενα θεμα που λίγο πολύ απασχολει τους μισους και πλεον αντρες του κοσμου..
 

nekon

Member
εχουμε κανα νεο απο gho?λειτουργει αραγε η μεθοδος του?στο φτωχο μου μυαλο η πατεντα που θα κανει απεριοριστη τη δοτρια ειναι αυτο που μπορει να αποτελεσει την οριστικη λυση.γιατι με φαρμακα και μαλακιες αντε να βγει,αντε να δουλευει σε ολους ,αντε να δουμε τι παρενεργειες θα δωσει,αντε να δουμε αν αποκρυπτουν παρενεργειες κλπ..καλο 2040.ομολογουμενως η εμφυτευση του σναιντερ ειναι καταπληκτικη,κατα τη γνωμη μου καλυτερη απο του rooney.αλλα δεν θα χε βουηξει το συμπαν αν ολα ηταν τοσο υπεροχα οσο τα παρουσιαζει ο gho?προσφατα σε ξενο φορουμ συνεντευξη γιατρου που ειχε ασχοληθει με παρομοια μεθοδο,ελεγε οτι τοσο η τριχα της δοτριας οσο και η τριχα της ληπτριας εβγαινε σε μικροτερη διαμετρο απο τη κανονικη τριχα,οποτε δωρον αδωρον..το ελεγε ως κριτικη για τη μεθοδο του gho.και οτι η μεθοδος του στερειται επιστημονικου υποβαθρου..βεβαια ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει οταν μιλαμε για μερικα δις..
 
http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-114625-page-0-order-last_answer-category-0.html

Μπορεί κάποιος απο τους πιο καταρτισμένους να μας εξηγήσει σε τι διαφέρει αυτό απο τη μέθοδο του Gho?
 
Μπλουζα