Ακούρευτη FUE/επιλογές?

dlazaros

Well-Known Member
Την καλησπέρα μου σε όλους. Κάνει κανένας στην Αθήνα ακούρετη Fue? Ξέρω οτι οι περισσότεροι έχουν ελάχιστη την συνεδρία και άλλοι έχουν ελάχιστα graft. Επειδη η ΜΜ που ενδιαφέρομαι είναι για κάλυψη ουλής απο λειχήνα στην κορυφή και είναι συγκεκριμένη (περιοχή περίπου 9cm διάμετρο περίπου 300-500 graft), υπάρχει λύση που να μπορώ να κάνω ΜΜ οικονομικά και χωρίς ξούρα δότρια/λήπτρια?
Ενημερωτικά είμαι σε φίνα 9 μήνες και υπάρχουν τρίχες στην περιοχή απλά θέλει πύκνωση.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
Υπάρχουν φορές που δημιουργείτε πρόβλημα με την φυτρωση σε κάποιες ουλές λόγο μειωμένης αιμάτωσης.

dlazaros

Well-Known Member
Υπάρχουν φορές που δημιουργείτε πρόβλημα με την φυτρωση σε κάποιες ουλές λόγο μειωμένης αιμάτωσης.
Κάνω δερμαρολ με κάποια ενθαρρυντικά αποτελέσματα αλλά δεν το παραπάνω γιατί άμα κάνω μμ δεν ενδείκνυται. Σε ουλές γίνεται μμ και έχω δει πολλές σε παλιές μμ με στριπ.

Flag17

Well-Known Member
Κάνω δερμαρολ με κάποια ενθαρρυντικά αποτελέσματα αλλά δεν το παραπάνω γιατί άμα κάνω μμ δεν ενδείκνυται. Σε ουλές γίνεται μμ και έχω δει πολλές σε παλιές μμ με στριπ.
Γίνεται Λάζαρε απλά υπάρχει ενδεχόμενο για μειωμένη φυτρωση και σε στριπ που έχουν βάλει πολλοί. Μπορεί να πάει και τέλεια απλά υπάρχει και αυτό

dlazaros

Well-Known Member
Γίνεται Λάζαρε απλά υπάρχει ενδεχόμενο για μειωμένη φυτρωση και σε στριπ που έχουν βάλει πολλοί. Μπορεί να πάει και τέλεια απλά υπάρχει και αυτό
Δεν διαφωνώ, απλά πιστεύω για την μικρή έκταση που θέλω να καλύψω δεν έχει και πολύ σημασία αρκεί να έχω και 50% φύτρωση θα είναι μια χαρά καθώς θα πάψω να το προσέχω. Το πρόβλημα μου είναι αν υπάρχει γιατρός να ασχοληθεί.

Legwg James

Well-Known Member
Λάζαρε τη γνώμη έχεις για ντερμαρολλινγκ στην περιοχή της φαβορίτας και καρφί μετά μινοξιδιλη ; Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις θεέ !

Georgie

Well-Known Member
Αν θεωρείς ότι αξίζει να δώσεις 2000 για 500τχ κάντο .
Τώρα για ακουρευτη δε γνωρίζω.
Στη θέση σου αν έμπαινα στη διαδικασία θα πήγαινα για κανονική μεταμόσχευση με minimum τα 2000 τχ

dlazaros

Well-Known Member
Λάζαρε τη γνώμη έχεις για ντερμαρολλινγκ στην περιοχή της φαβορίτας και καρφί μετά μινοξιδιλη ; Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις θεέ !
Φίλε το έχω κάνει και είναι ότι χειρότερο έχω πάθει! Μετά το δερμαρολ έχει σπουδάσει το τείχος του δέρματος και η μινόξ πάει συστημικά αμέσως. Ταχυπαλμία, λιποθυμίες πρήξιμο στο πρόσωπο. Πήρα άδεια από την δουλειά μια εβδομάδα καθώς δεν μπορούσα να εμφανιστώ!
Πάντα μια μέρα μετά η εφαρμογή μινόξ, το λένε άλλωστε παντού σαν το χειρότερο λάθος που μπορείς να κάνεις...

dlazaros

Well-Known Member
Αν θεωρείς ότι αξίζει να δώσεις 2000 για 500τχ κάντο .
Τώρα για ακουρευτη δε γνωρίζω.
Στη θέση σου αν έμπαινα στη διαδικασία θα πήγαινα για κανονική μεταμόσχευση με minimum τα 2000 τχ
Ευχαριστώ φίλε, απλά θεωρώ το να θέλεις 300 και να υπάρχει μίνιμουμ 2000 είναι σαν να θέλω εξαγωγή ένα δόντι και να πρέπει να κάνω μασέλα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Ευχαριστώ φίλε, απλά θεωρώ το να θέλεις 300 και να υπάρχει μίνιμουμ 2000 είναι σαν να θέλω εξαγωγή ένα δόντι και να πρέπει να κάνω μασέλα...
Εσύ ξέρεις τι χρειάζεται καλύτερα απ'όλους.
Εγώ σου λέω τα δεδομένα όπως τα γνωρίζω .
Δεν υπάρχει μεταμόσχευση σε decent κλινική ακόμα και στην Ελλάδα που θα σε χρεώσει κάτω από 2000 €
Αν νομίζεις ότι αξίζει κάντο .

ΙΟΥΛΙΟΣ

Verified MM member
Πιο εύκολη βλέπω μια σφήνα κανά απόγευμα με το Lorenzo.
Μάλιστα έγινε κάτι παρόμοιο πρόσφατα και μη προγραμματισμένο.

dlazaros

Well-Known Member
Εσύ ξέρεις τι χρειάζεται καλύτερα απ'όλους.
Εγώ σου λέω τα δεδομένα όπως τα γνωρίζω .
Δεν υπάρχει μεταμόσχευση σε decent κλινική ακόμα και στην Ελλάδα που θα σε χρεώσει κάτω από 2000 €
Αν νομίζεις ότι αξίζει κάντο .
Δεν αξίζει, καμία σφήνα όπως λέει και ο Ιούλιος μόνο αξίζει. Θα έχω υπόψιν μου την επόμενη φορά που θα βγάλει ανακοίνωση ο @CVIAL για να το δούμε.

Flag17

Well-Known Member
Παίζει μεγάλο ρόλο τι μέγεθος roller και ο οργανισμός. Εγώ το έκανα μία φορά την εβδομάδα με 0.5 roller χωρίς κανένα θέμα.

dlazaros

Well-Known Member
Παίζει μεγάλο ρόλο τι μέγεθος roller και ο οργανισμός. Εγώ το έκανα μία φορά την εβδομάδα με 0.5 roller χωρίς κανένα θέμα.
Και στο καπάκι μινόξ? Και όλα κομπλέ?
Αν είναι έτσι τότε είμαι ευαίσθητος στην μινόξ. Βέβαια έκανα 1mm που πάει βαθιά.

Flag17

Well-Known Member
Και στο καπάκι μινόξ? Και όλα κομπλέ?
Αν είναι έτσι τότε είμαι ευαίσθητος στην μινόξ. Βέβαια έκανα 1mm που πάει βαθιά.
Με το 0.5mm προτείνεται μινοξιδιλη αμέσως μετά, όσους ξέρω που το έκαναν δεν είχε κάποιος θέμα. Με πάνω από 0.5 παίζει ρόλο ο οργανισμός. Κάθε πότε έκανες με το 1mm ?

dlazaros

Well-Known Member
Με το 0.5mm προτείνεται μινοξιδιλη αμέσως μετά, όσους ξέρω που το έκαναν δεν είχε κάποιος θέμα. Με πάνω από 0.5 παίζει ρόλο ο οργανισμός. Κάθε πότε έκανες με το 1mm ?
Κάθε 3-4 εβδομάδες. Μια χαρά σκέτο δεν έχω θέμα. Κάτι κάνει αλλά θέλει προσοχή στα μακρυά μαλλιά γιατί τα κόβει. Θέλει με βρεγμένα το ρολλάρισμα.

Seneca Medical Group

Nikos- Εκπρόσωπος κλινικών Seneca Medical Group
Καλημέρα αγαπητέ @dlazaros εμείς στη Seneca πραγματοποιούμε ακούρευτες συνεδρίες. Επιπρόσθετα και στο πλαίσιο των pro bono (δωρεάν) περιστατικών που κάνουμε κάθε χρόνο, θα μπορούσαμε να δούμε την περίπτωσή σου με τους δερματολόγους της κλινικής μας και να αποφασίσουμε μαζί σου αν και πως πρέπει να προχωρήσουμε. Αν σε ενδιαφέρει, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου με PM για τα περαιτέρω.

Μπλουζα