Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Προσωπικα...απαντησα, φιλε Γιωργο. 1 λεπτο υποθεση...γρηγορο ξεβγαλμα με απλο νερο.Δηλαδή ρε παλικάρια αν βγείτε για ξενύχτι ( αχ! ) οταν γυρνάτε πίσω στις 4-5 το πρωι παίζει λούσιμο μετα?
χαχα Georgie φαντασου να βρεις καμια κοπελα εξω εκει που θα σαι μεχρι τις 5 το πρωι και οταν γυρισετε σπιτι να της πεις "παω να λουστω εγω τωρα λιγο και ξαναρχομαι"Δηλαδή ρε παλικάρια αν βγείτε για ξενύχτι ( αχ! ) οταν γυρνάτε πίσω στις 4-5 το πρωι παίζει λούσιμο μετα?
Αυτο είχα στο μυαλό μου .χαχα Georgie φαντασου να βρεις καμια κοπελα εξω εκει που θα σαι μεχρι τις 5 το πρωι και οταν γυρισετε σπιτι να της πεις "παω να λουστω εγω τωρα λιγο και ξαναρχομαι"![]()
ε ναι, γιαυτο δεν το θεωρω μονιμη λυση το τοππικ. Για μενα προσωρινή λυση. Καμουφλαζ ειναι οπως βαζουν οι κοπελες το make up που λες...κρυβει τις ατελειες... Αλλα ενταξει κ 2 μερες να το αφησεις αμα ειναι αναγκη δεν παθαινεις τιποτα σκονη ειναι εξαλλου...Αυτο είχα στο μυαλό μου .
Πως θα το δικαιολογήσεις ?
Απο τη κ@@@α πέσανε τα μαλλια μου ? Χαχαχαχαχα
Ασε που και η ίδια δε θα τολμήσει να βγάλει το make up νομίζω
Το πρωι δε πειράζει , περαστικοί ειμαστε όλοι .
χαχα Georgie φαντασου να βρεις καμια κοπελα εξω εκει που θα σαι μεχρι τις 5 το πρωι και οταν γυρισετε σπιτι να της πεις "παω να λουστω εγω τωρα λιγο και ξαναρχομαι"![]()
Ναι ειναι κ αυτο το προβλημα μη μαυρισει το μαξιλαρι αν ειναι λευκο...Εγω που κουβαλούσα και μαύρες μαξιλαροθηκες άσε..
Εγω λούζομαι κάθε μέρα πάντως και μπάνιο επίσης νιώθω βαρύ το κεφάλι μου αν δεν λουστώ.
Σαμπουάν Dercos Vichy.
Το fungoral το έκοψα νομίζω με χαλούσε την τρίχα.
Φιλε @Harris_G θέλεις να μας πεις τι βιταμίνες παίρνεις;Απο τοτε που ξεκινησα fungoral και βιταμινες τα μαλλια πηραν ξεκαθαρο boost
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπερα Κωστα,Μιας και το εφερε η κουβεντα @manly_Man και @tol πως ειναι η εμπειρια σας με τοπικ;; Ειναι εμφανες; Ποιά μαρκα χρησιμοποιείτε;; Εχει τυχει να το αντιληφθει ποτε καποιο;;
Φιλε Κωστα, και εγω χρησιμοποιω το αυθεντικο toppik. 64 ευρω η μεγαλη συσκευασια των 55 gr. Με καθημερινη χρηση περνω 5 μηνες. Βαζω μικρη ποσοτητα, γιατι ηδη εχω αρκετο μαλλι και απλά αναζητω την τελειοτητα. Δε χρησιμοποιω ουτε λακ ουτε προϊοντα styling (ποτέ στη ζωη μου δε χρησιμοποιησα).Μιας και το εφερε η κουβεντα @manly_Man και @tol πως ειναι η εμπειρια σας με τοπικ;; Ειναι εμφανες; Ποιά μαρκα χρησιμοποιείτε;; Εχει τυχει να το αντιληφθει ποτε καποιο;;
Ποσο πιο οικονομικο, φιλε Γιαννη; Το αυθεντικο ή απομιμηση;goldhair.gr και πιο οικονομικό και είναι μια χαρά.
Το έχει και φίλος από θεσνικη.
Αν δεν μου αρεζε δεν θα το έπαιρνα καν.
42 ευρώ τα 50 γραμμάρια.
Δεν είναι το γνήσιο αλλά είναι σούπερ για μένα.
Ίσως για τα μέλη του φόρουμ ίσως να δίνει ένα Τσικ καλύτερη τιμή.θα στείλω και την σελίδα σε λίγο να δεις.
![]()
Goldhair Building Fibers Refill Bag 50g
Το Goldhair Building Fibers Refill Bag είναι οικονομικές συσκευασίες που περιέχουν νανοΐνες κερατίνης. Οι παρούσα συσκευασία είναι των 50gwww.goldhair.gr
Προβολή συνημμένου 30851