ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

NoMoreLoss

New Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

@sovagg ναι αυτό είναι αδύνατες τρίχες με το πέρας του χρόνου σε όλο το κεφάλι ακόμα και πίσω. τώρα αν θεραπεύεται δεν ξέρω γιατρός δεν είμαι αλλά αν ρωτήσεις των Ακη θα σου απαντήσει λόγο πείρας και ψαξίματος που έχει κάνει
@Teri μάλλον την πατήσαμε και με βλέπω με χάπια κάθε μέρα για την ρύθμιση του θυρεοειδή. αυτά έχει η παλιοζωή άτιμη κοινωνία 8)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sovagg

New Member

NoMoreLoss είπε:
@sovagg ναι αυτό είναι αδύνατες τρίχες με το πέρας του χρόνου σε όλο το κεφάλι ακόμα και πίσω. τώρα αν θεραπεύεται δεν ξέρω γιατρός δεν είμαι αλλά αν ρωτήσεις των Ακη θα σου απαντήσει λόγο πείρας και ψαξίματος που έχει κάνει
@Teri μάλλον την πατήσαμε και με βλέπω με χάπια κάθε μέρα για την ρύθμιση του θυρεοειδή. αυτά έχει η παλιοζωή άτιμη κοινωνία 8)

Κοιτα φιλε nomoreloss αν αδυνατιζουν οι τριχες και γινονται 'αχνοτερες' με το περασμα του χρονου,τοτε πιστευω οτι αυτο το κανει η dht.Δεν ειμαι και σιγουρος βεβαια.Εμενα προσωπικα και οι 3 δερματολογοι που επισκεφθηκα μου ειπαν οτι εχω διαχυτη αλωπεκια.Και σε μενα αυτο συμβαινει με τις τρχες μου(γινονται λεπτοτερες και αδυνατιζουν οσο περναει ο καιρος).Γι' αυτο το λογο αραιωνω.Καλο θα ηταν ο φιλος Ακης να μας δωσει μια απαντηση-συμβουλη για το τι πρεπει να κανουμε και ποια ειναι η αποψη του.

NoMoreLoss

New Member

βάζε 2 φορές την μέρα τοπικά spironolactone νομίζω ότι κάνει δουλειά πρέπει να είμαι στον 4 μήνα χρήσεις και βλέπω βελτίωση και μην ξεχνάς το nizoral ή fungoral απλά ότι καλύτερο και τέλος τοπικά dutasteride(Avodart) πάρε και μια φωτό αν και ήθελα να την ανεβάσω σε 4 μήνες απο τώρα

http://img9.imageshack.us/my.php?image=dsc00650tdx.jpg

Άκης

Administrator

H διάχυτη αλωπεκία συνήθως ξεκινά επιθετικά και αραιώνεις γρήγορα. Όχι όπως η κλασική που χάνεις αργά μαλλιά.

Επειδή τα μαλλιά και τα νύχια "πατάνε" στον ίδιο μηχανισμό, δείτε για τπτ περίεργες αλλαγές στα νύχια σας, όπως η "γραμμή Beau" και έχει να κάνει με τέτοιες ξαφνικές αλλαγές.

Η αιτία της είναι καθαρά ορμονική και έχει να κάνει με ορμονικές αλλαγές που μπορεί να έχουν προκληθεί από ψυχολογικό στρες ή φάρμακα.
Οι κυριότερες αιτίες είναι το στρες, η άμεσες δίαιτες, κάποια χρόνια ασθένεια κλπ.

Ελέγξτε τον θυρεοειδή, τα επίπεδα σιδήρου και την βιταμίνη Β12 στο σώμα σας.

Παιδιά η spiro, φίναστερίδη κλπ ΔΕΝ θα σας βοηθήσουν. Μόνο η μινοξ και διατροφή με πρωτείνες, φρούτα και λαχανικά, μιας και διορθώνεται το πρόβλημα από μόνο του.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

αρχηγόπουλο είσαι NoMοre - αποτέλεσμα τριχοφυΐας ακόμη και με γυμνό μάτι ;)

άντε-δυνατά και με πίστη άρχοντα 8)

sovagg

New Member

Φιλε nomoreloss το ειδες αυτο?(http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,91.0.html).Το παιδι στη φωτο εχει ιδια αραιωση με εμας και ειδες αποτελεσμα που ειχε με big3?Λες να αρχισουμε να ελπιζουμε και εμεις τελικα?Ο χρονος θα δειξει.

Φιλε Ακη υπαρχει διαχυτη ανδρογεννετικη αλωπεκια?Δηλ. μπορω να εχω και τα 2 ειδη αλωπεκιας?(ανδρογενετικη και διαχυτη μαζι?).Οι εξετασεις μου για θυροειδη βγηκαν αρνητικες.Αρα?Η αραιωση μου οφειλεται στην dht?

Άκης

Administrator

Από την στιγμή που σε εξέτασαν οι γιατροί σου, αυτό που σου είπαν έχεις.
Δεν έχεις ανδρ. αλωπεκία, όπως δείχνει και το avatar σου.
Προσπάθησε με αυτά που σου είπα στο παραπάνω ποστ μου. φινα, ντουτα κλπ δεν κάνουν δουλειά σε αυτήν την περίπτωση.

sovagg

New Member

Admin είπε:
Από την στιγμή που σε εξέτασαν οι γιατροί σου, αυτό που σου είπαν έχεις.
Δεν έχεις ανδρ. αλωπεκία, όπως δείχνει και το avatar σου.
Προσπάθησε με αυτά που σου είπα στο παραπάνω ποστ μου. φινα, ντουτα κλπ δεν κάνουν δουλειά σε αυτήν την περίπτωση.

Ακη εχω πραγματικα μπερδευτει και δεν ξερω που οφειλεται η αραιωση μου.Οπως σου ειπα θυροειδη ΔΕΝ εχω(πηγα και εδωσα αιμα για να δουν γενικη αιματος,fe oρου,φερριτινη,TSH,FT3 και FT4).Εχω επισκεφθει 3 δερματολογους-οι 2 απ αυτους εγραψαν ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΛΩΠΕΚΙΑ και ο τριτος εγραψε ΑΝΔΡΟΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΑΛΩΠΕΚΙΑ(!).Ο τελευταιος μου ειπε επισης οτι ειναι κληρονομικο,αλλα εμενα ο πατερας μου εχει μαλλια(λιγο κροταφους εχει πιο μεσα-norwood 2),το ιδιο και οι 2 παππουδες μου(μονο κροταφους).Μπορεις να μου εξηγησεις τι σε κανει να πιστευεις(βλεποντας το avatar μου) οτι ΔΕΝ εχω ανδρογενετικη αλωπεκια?Συγνωμη φιλε Ακη αν γινομαι κουραστικος,αλλα με καταλαβαινεις πιστευω..

NoMoreLoss

New Member

ρε συ sovagg χαλάρωσε ο Ακης την γνώμη του λεει δεν κάνει διάγνωση απο φωτό δεν είναι γιατρός ο άνθρωπος. κοίτα man επειδή έχουμε το ίδιο πρόβλημα θα σου πώ κάτι. Δοκίμασε καμιά βιταμίνη για τα μαλλιά σου να δεις πώς τα πάς και βάζε τοπικά λοσιόν γιατί μπορεί να έχεις και dht όπως και εγώ και κάνε υπομονή κανά εξάμηνο. Γ@μ*&^ την καράφλα μου, μου έχει αλλάξει την ζωή προς το χειρότερο.

sovagg

New Member

NoMoreLoss είπε:
ρε συ sovagg χαλάρωσε ο Ακης την γνώμη του λεει δεν κάνει διάγνωση απο φωτό δεν είναι γιατρός ο άνθρωπος. κοίτα man επειδή έχουμε το ίδιο πρόβλημα θα σου πώ κάτι. Δοκίμασε καμιά βιταμίνη για τα μαλλιά σου να δεις πώς τα πάς και βάζε τοπικά λοσιόν γιατί μπορεί να έχεις και dht όπως και εγώ και κάνε υπομονή κανά εξάμηνο. Γ@μ*&^ την καράφλα μου, μου έχει αλλάξει την ζωή προς το χειρότερο.

Αστα φιλε και εγω τα ιδια περναω...Απλα αν σου λεει ο ενας γιατρος διαχυτη και ο αλλος ανδρογεννετικη,δεν ξερεις τι θεραπεια να ακολουθησεις!!!Τεσπα,θα συνεχισω τη θερααπεια που κανω με ενναλακτικο big3(σπιρο-saw palmetto,μινοξιδιλη και fungoral-frezyderm) και θα παρω και καμια βιταμινη για τα μαλλια.Εχεις να προτεινεις καμια βιταμινη που να κανει δουλεια?

NoMoreLoss

New Member

ξέρω γω? με τις βιταμίνες είναι λίγο μπέρδεμα τα πράγματα εγώ παίρνω κατά καιρούς τις Priorin Extra και μάλλον, λέω μάλλον να μην αρχίσει κανείς την επίθεση, μου κάνουν καλό και εννοώ ότι βγάζω κάτι τριχούλες αλλά δεν είναι κύρια θεραπεία ααααααα και πολλά φρούτα μην ξεχνάς πράσινα μήλα κατά προτίμηση. αυτά τα λίγα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sovagg

New Member

Μια ερωτηση-μετα απο ποση ωρα απο τοτε που βαζω τοπικη σπιρο(συνταγη tropheus-πρωτο post),μπορω να βαλω ζελε αλοης ή emu oil?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

δεν υπάρχει περιορισμός-δεν αλληλεπιδρούν/αλληλοεξουδετερώνονται,ίσα-ίσα δρουν συνεργατικά ;)

NoMoreLoss

New Member

τελικά δεν έχω θυρεοειδή και όλα είναι εντάξει στο αίμα και στα ούρα μου και μετά απο 4 μήνες χρήσης spiro και duta τοπικά. και τα μαλλιά μου είναι στην καλύτερη κατάσταση τα τελευταία 5 χρόνια απλά δεν βλέπω τεράστια αλλαγή στην πυκνότητά τους και εννοώ δεν έχω επανεμφάνιση νέων τριχών ακόμα. άντε με δύναμη να μαζέψω 10.000 ευρώ να πάω να κάνω καμιά μεταμόσχευση να τελειώνω με αυτό το θέμα στην ζωή μου.

barman

Member

..ρε παιδια ποιος 3ερει να μου πει που χρησιμευει το BHT που περιεχει η spiro του lee και κατα ποσο ειναι επικινδυνη?

kondax

New Member

Καλησπερα παιδια ξεκινησα αγωγη big 3 αλλα τωρα τις πρωτες 3 μερες βλεπω αρκετες τριχες στα χερια μου...ειναι λογικο??
Επισης τα μαλλια τα αισθανομαι ξηρα!!

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

κοίτα,λίγο δύσκολο αυτό που λες - πόσες τρίχες μένουν στα χέρια;!

μήπως πιέζεις πολύ με τα δάκτυλα στην χρήση μινοξ.;!

ξηρότητα μετά από fungoral σε κανονικά/ξηρά μαλλιά είναι αναμενόμενο - μην σε ανησυχεί,πάρε αν θέλεις ένα κοντίσιονερ ή μάσκα ενυδάτωσης

sovagg

New Member

Παιδια χρησιμοποιω τοπικη σπιρο εδω και 23-24 μερες περιπου και η τριχοπτωση εχει σταματησει ΤΕΛΕΙΩΣ.Μου κανει μεγαλη εντυπωση το γεγονος αυτο αλλα παραλληλα με προβληματιζει κιολας επειδη δεν εχω δει να εχω καθολου shedding απο τοτε που ξεκινησα τη θεραπεια.Ειναι λογικο αυτο?Μηπως σημαινει οτι δεν κανει δουλεια η σπιρο για μενα?

Μπλουζα