ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

tatini

New Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

καπαμαρού μάλλον κι εγώ τη δική σου συνταγή θα ακολουθήσω, γιατί μιας και παίρνω φίνα δε θα το διακινδυνεύσω ούτε για το 0,5% ... για κάνε μια ανάλυση (για χιλιοστή φορά) πώς φτιάχνεις τη λοσιόν σου με ακριβείς δοσολογίες :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Nikoς είπε:
Αυτο θα ελεγα, εδω δε μπηκα στα φαρμακα για αθλητισμο, σιγα μη μπω τωρα. Καπαμαρου οτι ψιλο sides ειχες, λιμπιντο και τετοια, οταν εκοβες αυτο που επαιρνες εστρωνες μονος σου γρηγορα?
εστρωνα μεσα σε 2 με 3 μερες το πολυ,τα τσουξιματα που νιοθω τωρα που και που κρατανε μονο 2 με 3 ωρες.
μια φορα με επηρεασε την libido οταν ειχα χρησιμοποιησει την αυτουσια 2%

tatini

New Member

Nikoς είπε:
Αυτο θα ελεγα, εδω δε μπηκα στα φαρμακα για αθλητισμο, σιγα μη μπω τωρα. Καπαμαρου οτι ψιλο sides ειχες, λιμπιντο και τετοια, οταν εκοβες αυτο που επαιρνες εστρωνες μονος σου γρηγορα?

Νίκο σε λίγες μέρες θα είσαι κομπλέ, μην αγχώνεσαι

kapa

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:
καπαμαρού μάλλον κι εγώ τη δική σου συνταγή θα ακολουθήσω, γιατί μιας και παίρνω φίνα δε θα το διακινδυνεύσω ούτε για το 0,5% ... για κάνε μια ανάλυση (για χιλιοστή φορά) πώς φτιάχνεις τη λοσιόν σου με ακριβείς δοσολογίες :p
βαζω 10 aldactone σε 30ml καθαρο οινοπνευμα σε αδιο μπουκαλακι μινοξιδιλης ερμητικα κλειστο(μια φορα βαρεθυκα να το σφυξω, το οινοπνευμα εξατμηστικε και δεν λιωσανε τα χαπια).
μετα απο κανενα 10ωρο το ριχνω ενα ανακατεμα,το μεταφερω σε μεγαλυτερο δοχειο(εχω ενα αδειο azax με ψεκαστηρι).
προσθετω 450ml αποιονισμενο νερο και 20-30ml γλυκερινη

kapa

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:
τη γλυκερίνη μπορούμε να την αποφύγουμε;
μπορεις αλλα ριχνεις πολυ την δυναμη της λοσιον.
φαντασου οτι 0,2% με γλυκερινη ειναι ποιο δυνατη απο 2% με οινοπνευμα

tatini

New Member

σκέψου όμως κι ότι ο φίλος πιο πάνω μας είπε ότι μόνο με οινόπνευμα και περιεκτικότητα 1% και την άκουσε... δεν είμαι να το διακινδυνεύω εφόσον παίρνω και φίνα, πιο πολύ έτσι για την αίσθηση θέλω

kapa

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:
σκέψου όμως κι ότι ο φίλος πιο πάνω μας είπε ότι μόνο με οινόπνευμα και περιεκτικότητα 1% και την άκουσε... δεν είμαι να το διακινδυνεύω εφόσον παίρνω και φίνα, πιο πολύ έτσι για την αίσθηση θέλω
παω πασο ::) ::) ;D

tatini

New Member

βασικά λέω να πετάξω ένα χάπι μέσα σένα άδειο μπουκαλάκι regain, 50 ml νερό και 10 ml oινόπνευμα και ό,τι βγει.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:
βασικά λέω να πετάξω ένα χάπι μέσα σένα άδειο μπουκαλάκι regain, 50 ml νερό και 10 ml oινόπνευμα και ό,τι βγει.
σε δουλεια να βρισκομαστε :D :D
δοκιμασε αυτο:σε ενα μουκαλακι regaine βαλε 20ml προπυλαινογλυκολη,40ml οινοπνευμα,με αυτο μπορει κατι να βγει.
εγω δοκιμαζω σκετη airol στους κροταφους

Nikoς

Member

Παιδια, παντως ο lee ειναι ανεπιτρεπτος. Που πουλαγε spiro 2% και 5% με γλυκερινη,ppg, οινοπνευμα, και ελεγε τα δικα του.. μεταβολιζεται γρηγορα sides δε βγαζει κανεις μονο ενα μικρο μεριδιο του πληθυσμου κοκκινιλες και ερεθισμους. Καλα του κανε το fda :D

Και με μια γυρα στο google διαβασα κ αλλους που τα βρηκαν σκουρα με τη spiro. Παντως παιδια εγω δε θελω να επηρρεασω κανεναν μπορει να χω πολυ αδερφιστικο οργανισμο και να με τσουξε, αλλος να παρει μονο τα καλα της lotion. Ο καθενας ζυγιζει τα υπερ τα κατα και το ρισκο, και κανει οτι γουσταρει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member

kapamarou είπε:
[quote author=Blindfold link=topic=386.msg51920#msg51920 date=1304117526]
σε δουλεια να βρισκομαστε :D :D
δοκιμασε αυτο:σε ενα μουκαλακι regaine βαλε 20ml προπυλαινογλυκολη,40ml οινοπνευμα,με αυτο μπορει κατι να βγει.
[/quote]

αυτό εννοείς με το χάπι ή χωρίς;

kapa

Μέλος του προσωπικού

χωρις.δεν ξερω ποσο κατανοητο ειναι το πειραμα του συναδελφου xdante.
οι θυλακες μπορει να διεγερθουν απο οτιδηποτε,ειτε ειναι οξυζενε,ειτε οινοπνευμα,ειτε προπυλαινογλυκολη,ειτε τρετινοινη

tatini

New Member

δε θέλω να δοκιμάσω κάτι για να πω ότι "δοκιμάζω", προτιμώ κάτι αποδεδειγμένα αποτελεσματικό αλλά σε ασφαλή επίπεδα. Με τις ποσότητες που είπα δεν είναι σαν να βγαίνει περιεκτικότητα 0,2%;

kapa

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:
δε θέλω να δοκιμάσω κάτι για να πω ότι "δοκιμάζω", προτιμώ κάτι αποδεδειγμένα αποτελεσματικό αλλά σε ασφαλή επίπεδα. Με τις ποσότητες που είπα δεν είναι σαν να βγαίνει περιεκτικότητα 0,2%;
ουτε εγω δοκιμαζω κατι για να πω οτι το δοκιμασα,απλα πολλες φορες μπορει να χρησιμοποιουμε 2 σκευασματα ταυτοχρονα να νομιζουμε οτι το ενα μας εδωσε οτι μας εδωσε και τελικα να πεσουμε εξω.
ναι 0,2%

kapa

Μέλος του προσωπικού

σε δουλεια να βρισκομαστε
χωρις.δεν ξερω ποσο κατανοητο ειναι το πειραμα του συναδελφου xdante.
οι θυλακες μπορει να διεγερθουν απο οτιδηποτε,ειτε ειναι οξυζενε,ειτε οινοπνευμα,ειτε προπυλαινογλυκολη,ειτε τρετινοινη

φαντασου να σου δινει επανεκφυση η προπυλαινογλυκολη και το οινοπνευμα και οχι η μινοξιδιλη,αλλα εσυ να πληρωνεις την μινοξιδιλη τα επομενα 20-30-40 χρονια(αυτο για τα αποδεδειγμενα μαγειρεμενα αποτελεσματα εταιρειων)

tatini

New Member

μην φτάσουμε σε σημείο παραλογισμού... μόνος σου έχεις πει ότι η μινοξιδίλη σου έδωσε αποτελέσματα και με εσωτερική λήψη (χωρίς οινόπνευμα ή προπυλ)

kapa

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:
μην φτάσουμε σε σημείο παραλογισμού... μόνος σου έχεις πει ότι η μινοξιδίλη σου έδωσε αποτελέσματα και με εσωτερική λήψη (χωρίς οινόπνευμα ή προπυλ)
δεν ειναι παραλογισμος,μονο το loniten και η τρετινοινη μου δωσαν επανεκφυση,αλλα και οι εταιρειες δεν μας τα λενε ολα

tatini

New Member

ότι δε μας τα λένε όλα ναι, συμφωνώ, αλλά το ότι μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες χμ, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει... η τρετινοίνη συνδυαστικά με τη μινοξιδίλη σου έδωσε επανέκφυση, έτσι;

kapa

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:
ότι δε μας τα λένε όλα ναι, συμφωνώ, αλλά το ότι μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες χμ, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει... η τρετινοίνη συνδυαστικά με τη μινοξιδίλη σου έδωσε επανέκφυση, έτσι;
παλιοτερα επεσα σε λινκ που λεγανε οτι η τρετινοινη ειναι dht blocker, εψες επεσα και σε λινκ που λενε πως η τρετινοινη και σκετη ειναι growth stimulant.
αν μου φτιαχνει και φραπε το πρωι δεν θελω τιποτα αλλο απο την ζωη μου

Μπλουζα