Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
προσθεσε αλλα 100ml φυσιολογικου ορου περνατο απο σουρωτηρι και χρησιμοποιησε το,ετσι πρεπει να ειναι ασπροMoonsorrow είπε:Παιδια γεια σας! Εγω αποφασισα τελικα να συμπεριλαβω στη θεραπεια του big3 και τη σπιρονολακτονη, οπως μου προτεινε και ο conan!Το θεμα ποιο ειναι τωρα........Αγορασα τα συστατικα που αναγραφει ο Tropheus στην αρχη του post για την παρασκευη της, και ενω πειραματιστικα να τη φτιαξω προσθετοντας 200ml φυσιολογικου ορου στο μπρικι για να βρασει και στη συνεχεια εριξα τα 20χαπακια aldactone, δε σκεφτηκα να εβαζα περισσοτερο ορο, αφου με το βρασμο εκσατμιστηκε ο μισος σχεδον, με αποτελεσμα να γεμισει το μισο μπουκαλακι των 200ml... Επισης παρατηρησα οτι τα χαπακια παρολο που τα ανακατευα αρκετη ωρα, ναι μεν ελιωσαν, αλλα δε 8α ελεγα και εντελως(εμειναν καποιοι φλοιοι και κατακαθια).
Τελοσπαντων το αφησα να κρυωσει και αφου γεμισα το μισο μπουκαλακι (περιπου 100ml),το εβαλα στο ψυγειο...Την επομενη μερα οταν το ανοιξα να μυρισω βρωμουσε,ενω την προηγουμενη οταν το παρασκευαζα δε μυριζε ετσι! :chinscratch
Θα ηθελα αν γνωριζετε τη γνωμη σας τι μου προτεινετε να κανω? Να το χρησιμοποιησω κανονικα, η να το πεταξω και να φτιαξω αλλο με περισσοτερο ορο και καλυτερα διαλυμενα τα χαπακια? Το διαλυμα μοιαζει με γαλατακι!Ετσι πρεπει να φαινεται? :
![]()
AKHS είπε:Εγώ προσωπικά δεν το βάζω στο ψυγείο αλλά το κρατώ στο μπάνιο σε θερμοκρασία δωματίου και κάθε φορά που το φτιάχνω το χρησιμοποιώ για ένα μήνα περίπου μέχρι να τελειώσει χωρίς να μυρίσει ή αλλοιωθεί το διάλυμα. Πάντα κατά την παρασκευή προσέχω τα σκεύη και τα χέρια μου να είναι καθαρά ούτος ώστε να μην έχουμε μόλυνση, ίσως αυτό να φταίει που βρωμάει δηλαδή πρέπει να προσέχουμε τη διαδικασία παρασκευής κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
βαζω την συγκεκριμενη λοσιον σε ολο το πανο μερος του κεφαλιου ειδα διαφορα στο vertex το οποιο ειχε ξεκινησει να κανει μινι μπιφτεκι,εκλεισε για τα καλα.baybars είπε:Από αποτελέσματα πώς πάει? Εχετε δει διαφορά? (πάντα αναφέρομαι σε αυτούς που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη ιδιοκατασκευή πάνω από 6 μήνες).
βαζω την συγκεκριμενη λοσιον σε ολο το πανο μερος του κεφαλιου ειδα διαφορα στο vertex το οποιο ειχε ξεκινησει να κανει μινι μπιφτεκι,εκλεισε για τα καλα.kapamarou είπε:[quote author=baybars link=topic=386.msg42340#msg42340 date=1290296752]
Από αποτελέσματα πώς πάει? Εχετε δει διαφορά? (πάντα αναφέρομαι σε αυτούς που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη ιδιοκατασκευή πάνω από 6 μήνες).
Και λεμε 20 χαπια τον 100 aldactone δηλαδη 2000mg, 2γραμμαρια δηλαδη σπιρο σε 200 ml διαλλυμα. Αυτο μπορει να καποιος να μου εξηγησει πως μας βγαζει 1.5 περιεκτικοτητα? Διοτι εαν ειναι παραπανω και ειναι να χουμε ιστοριες ακομα και με το νερο, καλυτερα να το φουνταρω.