ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Conan

Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Ρε σεις, με το να τα βαζουμε μαζι , θα εννοει οχι στο ιδιο διαλυμμα ανακατεμενα αλλα στην ιδια αγωγη μαζι ( αλλα σε καποιο διαστημα ωρων μεταξυ τους) . ε ?... ναι!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kakashi

Member

ναι αλλα δεν λεει πως υπαρχει προβλημα αν η εφαρμογη τουσ γινεται χωρις πολλες ωρες διαφορα μεταξυ τους....ουτε εγω λεω για το ιδιο διαλυμα....εφω πχ βαζω μινοξ κ σπιρο με 15 λεπτα διαφορα μεταξυ τους....τωρα δεν ξερω αν δημιουργειται ετσι προβλημα ....ελπιζω πως οχι

kapa

Μέλος του προσωπικού

απλα υπαρχει σε ενα διαλυμα και τα δυο,οσον αφορα αληλεπιδρασεις ::)

Παιδια γεια σας! Εγω αποφασισα τελικα να συμπεριλαβω στη θεραπεια του big3 και τη σπιρονολακτονη, οπως μου προτεινε και ο conan! :) Το θεμα ποιο ειναι τωρα........Αγορασα τα συστατικα που αναγραφει ο Tropheus στην αρχη του post για την παρασκευη της, και ενω πειραματιστικα να τη φτιαξω προσθετοντας 200ml φυσιολογικου ορου στο μπρικι για να βρασει και στη συνεχεια εριξα τα 20χαπακια aldactone, δε σκεφτηκα να εβαζα περισσοτερο ορο, αφου με το βρασμο εκσατμιστηκε ο μισος σχεδον, με αποτελεσμα να γεμισει το μισο μπουκαλακι των 200ml... Επισης παρατηρησα οτι τα χαπακια παρολο που τα ανακατευα αρκετη ωρα, ναι μεν ελιωσαν, αλλα δε 8α ελεγα και εντελως(εμειναν καποιοι φλοιοι και κατακαθια).
Τελοσπαντων το αφησα να κρυωσει και αφου γεμισα το μισο μπουκαλακι (περιπου 100ml),το εβαλα στο ψυγειο...Την επομενη μερα οταν το ανοιξα να μυρισω βρωμουσε,ενω την προηγουμενη οταν το παρασκευαζα δε μυριζε ετσι! :chinscratch
Θα ηθελα αν γνωριζετε τη γνωμη σας τι μου προτεινετε να κανω? Να το χρησιμοποιησω κανονικα, η να το πεταξω και να φτιαξω αλλο με περισσοτερο ορο και καλυτερα διαλυμενα τα χαπακια? Το διαλυμα μοιαζει με γαλατακι! :p Ετσι πρεπει να φαινεται? ::)

kapa

Μέλος του προσωπικού

Moonsorrow είπε:
Παιδια γεια σας! Εγω αποφασισα τελικα να συμπεριλαβω στη θεραπεια του big3 και τη σπιρονολακτονη, οπως μου προτεινε και ο conan! :) Το θεμα ποιο ειναι τωρα........Αγορασα τα συστατικα που αναγραφει ο Tropheus στην αρχη του post για την παρασκευη της, και ενω πειραματιστικα να τη φτιαξω προσθετοντας 200ml φυσιολογικου ορου στο μπρικι για να βρασει και στη συνεχεια εριξα τα 20χαπακια aldactone, δε σκεφτηκα να εβαζα περισσοτερο ορο, αφου με το βρασμο εκσατμιστηκε ο μισος σχεδον, με αποτελεσμα να γεμισει το μισο μπουκαλακι των 200ml... Επισης παρατηρησα οτι τα χαπακια παρολο που τα ανακατευα αρκετη ωρα, ναι μεν ελιωσαν, αλλα δε 8α ελεγα και εντελως(εμειναν καποιοι φλοιοι και κατακαθια).
Τελοσπαντων το αφησα να κρυωσει και αφου γεμισα το μισο μπουκαλακι (περιπου 100ml),το εβαλα στο ψυγειο...Την επομενη μερα οταν το ανοιξα να μυρισω βρωμουσε,ενω την προηγουμενη οταν το παρασκευαζα δε μυριζε ετσι! :chinscratch
Θα ηθελα αν γνωριζετε τη γνωμη σας τι μου προτεινετε να κανω? Να το χρησιμοποιησω κανονικα, η να το πεταξω και να φτιαξω αλλο με περισσοτερο ορο και καλυτερα διαλυμενα τα χαπακια? Το διαλυμα μοιαζει με γαλατακι! :p Ετσι πρεπει να φαινεται? ::)
προσθεσε αλλα 100ml φυσιολογικου ορου περνατο απο σουρωτηρι και χρησιμοποιησε το,ετσι πρεπει να ειναι ασπρο ;)

α) Το διαλυμα αυτο με τη spiro ποσο καιρο κραταει στο ψυγειο?
β) Ποσες σταγονες πρεπει να βαζουμε την ημερα?

AKHS

Member

Εγώ προσωπικά δεν το βάζω στο ψυγείο αλλά το κρατώ στο μπάνιο σε θερμοκρασία δωματίου και κάθε φορά που το φτιάχνω το χρησιμοποιώ για ένα μήνα περίπου μέχρι να τελειώσει χωρίς να μυρίσει ή αλλοιωθεί το διάλυμα. Πάντα κατά την παρασκευή προσέχω τα σκεύη και τα χέρια μου να είναι καθαρά ούτος ώστε να μην έχουμε μόλυνση, ίσως αυτό να φταίει που βρωμάει δηλαδή πρέπει να προσέχουμε τη διαδικασία παρασκευής κατά την ταπεινή μου γνώμη.

JOHNNYK88

New Member

Καλησπέρα! Θα ήθελα τη συμβουλή σας... Είχα σαν θεραπεία για 5 μήνες το BIG 3 με πολύ καλα αποτελέσματα, σχεδόν καθόλου τριχόπτωση κ ειδα κ πύκνωση ! αλλά και με παρενέργειες :( . Γιαυτό κ το άλλαξα με SPIRO στο οποίο εχω προσθέσει και DUTA, σε συνδυασμό με minox. 2 φορες τη μερα SPIRO k 1-2 φορές MINOX. το πρόβλημα ειναι οτι απο τη πρώτη μερα μεχρι κ σημερα (20 μέρες περίπου ) εχω πολυ έντονη τριχόπτωση!! οκ λεμε οτι ειναι sheed, αλλα αυτο εγινε απο τη πρώτη εφαρμογή κ μεχρι σήμερα δεν εχει μειωθεί καθόλου! Ξερω οτι πρεπει να δωσω χρονο στη θεραπεια, αλλα αν ειναι να περιμενω 3-4 μήνες θα εχω καραφλιάσει τελειως! ποια ειναι η γνωμη σας??

kapa

Μέλος του προσωπικού

υπομονη,θα ξαναβγουνε :grandpa:

Conan

Member

AKHS είπε:
Εγώ προσωπικά δεν το βάζω στο ψυγείο αλλά το κρατώ στο μπάνιο σε θερμοκρασία δωματίου και κάθε φορά που το φτιάχνω το χρησιμοποιώ για ένα μήνα περίπου μέχρι να τελειώσει χωρίς να μυρίσει ή αλλοιωθεί το διάλυμα. Πάντα κατά την παρασκευή προσέχω τα σκεύη και τα χέρια μου να είναι καθαρά ούτος ώστε να μην έχουμε μόλυνση, ίσως αυτό να φταίει που βρωμάει δηλαδή πρέπει να προσέχουμε τη διαδικασία παρασκευής κατά την ταπεινή μου γνώμη.

εδω και 2 μηνες και κατι που χρησιμοποιω τη σπιρο, βαζω το μπουκαλακι μεσα στο συρταρι του κομοδινου( ορθιο). Ο φαρμακοποιος μου ειχε πει να ειναι σε δροσερο μερος. πιστευω οτι ειναι οκ, ε?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

AKHS

Member

Ναι Κι εγώ κάπως έτσι το έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα

BLuEArMy

Member

Mπορεί κάποιος που του φτιάχνει τη σπιρο του φαρμακοποιός , να μου στείλει σε pm τη διεύθυνση του φαρμακοποιού καθώς και τη τιμή για κάθε μπουκαλάκι; (εφόσων είναι από Αθήνα)! Ευχαριστώ!

baybars

New Member

Από αποτελέσματα πώς πάει? Εχετε δει διαφορά? (πάντα αναφέρομαι σε αυτούς που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη ιδιοκατασκευή πάνω από 6 μήνες).

kapa

Μέλος του προσωπικού

baybars είπε:
Από αποτελέσματα πώς πάει? Εχετε δει διαφορά? (πάντα αναφέρομαι σε αυτούς που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη ιδιοκατασκευή πάνω από 6 μήνες).
βαζω την συγκεκριμενη λοσιον σε ολο το πανο μερος του κεφαλιου ειδα διαφορα στο vertex το οποιο ειχε ξεκινησει να κανει μινι μπιφτεκι,εκλεισε για τα καλα.
απο τα 21 μεχρι τα 27 και κατι (προ θεραπειας) ειχα τριχοπτωση περισσοτερες απο 150 τριχες την μερα,τωρα σχεδον καθολου.
στους κροταφους δεν εκανε τιποτα (τους πρωτους 11 η 12 μηνες χρησιμοποιουσα μονο αυτο)
την μινοξ που εχω στην υπογραφη την χρησιμοποιω μονο κροταφους

baybars

New Member

Μπράβο ρε γίγαντα! Μπράβο και στον Tropheus για την ιδέα του :worshipper

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

kapamarou είπε:
[quote author=baybars link=topic=386.msg42340#msg42340 date=1290296752]
βαζω την συγκεκριμενη λοσιον σε ολο το πανο μερος του κεφαλιου ειδα διαφορα στο vertex το οποιο ειχε ξεκινησει να κανει μινι μπιφτεκι,εκλεισε για τα καλα.
απο τα 21 μεχρι τα 27 και κατι (προ θεραπειας) ειχα τριχοπτωση περισσοτερες απο 150 τριχες την μερα,τωρα σχεδον καθολου.
στους κροταφους δεν εκανε τιποτα (τους πρωτους 11 η 12 μηνες χρησιμοποιουσα μονο αυτο)
την μινοξ που εχω στην υπογραφη την χρησιμοποιω μονο κροταφους
[/quote]

Συνχαρητήρια και από μένα kapamarou, στην spiro που βάζεις, έχεις βάλει και οινόπνευμα?

kapa

Μέλος του προσωπικού

thanks guys,ενα μεγαλο ευχαριστω και στον tropheus,(του χροσταω τα μαλια τις κεφαλης μου :D)
βαζω οινοπνευμα,ψαχνω να βρω την λιγοτερο χρονοβορα διαδικασια γι αυτην την λοσιον,την τελευταια φορα,εριξα καθαρο οινοπνευμα μαζι με ολοκληρα τα aldactone στο μπουκαλι,το αφησα 7 ωρες στο ψηγειο,τα χαπια λιωσανε εντελως χωρις να τα εχω τριψει,προσθεσα αποιονισμενο νερο και ετοιμο,συνολο 30 δεπτερολεπτα :grandpa:

Nikoς

Member

Καλησπερα μαγκες μου.

Διαβασα ολο το τοπικ και εχω να ρωτησω δυο πραγματακια.

Κοιταξα και τη σνταγη του tropheus και του Ακη και με βλεπω να παω με την πρωτη.

Το θεμα ομως ειναι: Καθοτι ειναι διαλυμενη σε φυσιολογικο ορο και οχι σε οινοπνευμα και τα λοιπα θα εχει καθολου αποτελεσματα ή θα ειναι νερακι του θεου?

Και λεμε 20 χαπια τον 100 aldactone δηλαδη 2000mg, 2γραμμαρια δηλαδη σπιρο σε 200 ml διαλλυμα. Αυτο μπορει να καποιος να μου εξηγησει πως μας βγαζει 1.5 περιεκτικοτητα? Διοτι εαν ειναι παραπανω και ειναι να χουμε ιστοριες ακομα και με το νερο, καλυτερα να το φουνταρω.

Ευχαριστω! 8)

Κώδικας:
Και λεμε 20 χαπια τον 100 aldactone δηλαδη 2000mg, 2γραμμαρια δηλαδη σπιρο σε 200 ml διαλλυμα. Αυτο μπορει να καποιος να μου εξηγησει πως μας βγαζει 1.5 περιεκτικοτητα? Διοτι εαν ειναι παραπανω και ειναι να χουμε ιστοριες ακομα και με το νερο, καλυτερα να το φουνταρω.

επειδη εξατμιζετε νομιζω

Μπλουζα