ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Leone

Active Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Ακη αρχηγε μια τελευταια απορια.Τα χαπια aldactone τα βραζουμε με τη προπυλενογλυκολη και το οινοπνευμα?Σε παλια συνταγη ελεγες τα ανακατευουμε μεχρι να γινουν λασπη.Τωρα?Και αν επισης στο τελος βαλω αντι για απιονισμενο νερο βαλω φυσιολογικο ορο δεν ειναι το ιδιο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geofish

New Member

Leone, κάνε την συνταγή όπως την κάνω εγώ και είμαι ευχαριστημένος.
Το έχω ξαναγράψει αλλά το ποστάρω ξανά.

Λοιπόν για διάλυμα 100 ml, θα διαλύσεις τα 20 χαπάκια σε λίγο παραπάνω ποσότητα αλκοόλης (πχ. 70-80 ml) ανακατεύεις καλά και το αφήνεις στο ψυγείο για 24 ώρες.
Την επόμενη το ξανά ανακατεύεις καλά και το φιλτράρεις σε θερμοκρασία δωματίου (όχι στο ψυγείο).
Το αφήνεις για λίγο (30 λεπτά) να αρχίζει να στάζει. Αν δεις ότι δεν στάζει άλλο ή στάζει λίγο παίρνεις ένα κουταλάκι και παίρνεις την σκόνη (λάσπη) που έχει κάτσει στο πάτο του φίλτρο. Το αφήνεις ακόμη λίγο να στάζει (αλλά 30 λεπτά).
Το υγρό που έχει μένει στο φίλτρο το φιλτράρεις σε ένα καινούργιο φίλτρο και το αφήνεις πάλι να στάζει.
Λογικά θα πρέπει να έχεις τώρα 40-45 ml υγρού το οποίο το συμπληρώνεις ως τα 100 με νερό και προ/γλυκόλη.
Ελπίζω να σε βοήθησα, κάντο και ενημέρωσε με.

ΥΣ
Επίσης στο 24 ώρο που είναι στο ψυγείο κατά διαστήματα ανακάτευε καλά.

Leone

Active Member

Geofish οταν λες το διαλυεις το aldactone το πετας μεσα στα αλλα υγρα(προπυλενογλυκολη και οινοπνευμα)αφου το κανεις σκονι σε γουδι η το βραζεις?Αυτο δεν εχω καταλαβει ακομα.Επισης ποσο καιρο χρησιμοποιεις spiro?Ευχαριστημενος?

geofish

New Member

Αχ ρε leone, ή δεν διαβάζεις καλά τα πόστ μου ή δεν τα γράφω καλά εγώ. :stupid:
Λοιπόν ξανά, τα χάπια aldactone (20 τον αριθμό) τα διαλύεις σε ένα γουδί, τα κάνεις σκόνη και προθέτεις την αλκοόλη (περίπου 70-80 ml) σε ένα μπουκαλάκι, δεν προσθέτουμε τίποτα άλλο σε πρώτη φάση.
Ανακατεύεις το μπουκαλάκι πολύ καλά για κανένα τρίλεπτο το αφήνεις στο ψυγείο για 24 ώρες. Στο 24 ώρο ανά 3 ώρες ανακατεύεις πάλι πολύ καλά για κανένα δίλεπτο για να διαλυθεί καλύτερα η σκόνη.
Αφού περάσουν οι 24 ώρες ανακατεύεις πολύ καλά για τελευταία φορά και κάνουμε την διήθηση σε θερμοκρασία δωματίου ( το αφήνουμε για κανένα μισάωρο).
Το δύσκολο κομμάτι τώρα που αναφέρουν πολλοί εδώ μέσα με την χρήση φίλτρου του καφέ, ότι δεν παίρνουν αρκετή ποσότητα κατά την διήθηση.
Να μερικά tip.
1 ) Αν δεις ότι δεν στάζει άλλο ή στάζει λίγο παίρνεις ένα κουταλάκι και παίρνεις την σκόνη (λάσπη) που έχει κάτσει στο πάτο του φίλτρο. Το αφήνεις ακόμη λίγο να στάζει (αλλά 30 λεπτά).
2 ) Το υγρό που έχει μένει στο φίλτρο το φιλτράρεις σε ένα καινούργιο φίλτρο και το αφήνεις πάλι να στάζει.

Τώρα λογικά και σύμφωνα με τα πειράματα τα δικά μου μετά την διήθηση θα έχεις 40-50 ml τελικό διάλυμα σπιρονολακτόνης (επειδή σίγουρα κάποια ποσότητα σπιρονολακτόνης θα έχει μένει στη σκόνη του φίλτρου για αυτό το λόγο εγώ διαλύω 25 χάπια aldactone για να είμαι σίγουρος όσο το δυνατόν ότι θα έχω τελικό διάλυμα 2%).

Αφού τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία τότε προσθέτεις την προ/γλυκόλη και το απιονισμένο νερό μεχρι τα 100 ml. Αν με ρωτήσεις για αναλογίες θα σου πω πόσο βάζω εγώ. Αν έχω ας πούμε 50 ml διαλύματος σπιρονολακτόνης μετα την διήθηση προσθέτω 30 ml νερό και 20 ml προ/γλυκόλη (σύνολο όλα 100 ml) .

Τώρα στην θέση του απιονισμένου νερού μπορείς να βάλεις φυσιολογικό όρο.

Αυτό με το βράσιμο είναι πατέντα του tropheus που εγώ δεν την χρησιμοποιώ.

Στην ερώτηση για το αν είμαι ευχαριστημένος θα σου πω ότι περιόρισε την τριχόπτωση μετά από 2 μήνες χρήσης. Αλλά το πλεονεκτήματα που βλέπεις άμεσα και το αναφέρει και ο tropheus είναι ότι δίνει όγκο στα μαλλιά.

Αυτά, ελπίζω να σε βοήθησα. Κάντο και ενημέρωσε με. :)

BLuEArMy

Member

Κανένας update με αποτελέσματα μετά από χρήση κάποιων μηνών;

Άρχισα spiro εδώ και 4 μέρες Dr.Lee 5% και βάζω πολύ μικρή ποσότητα πρωί και βράδυ, πιο λίγο και από το 1ml κάθε φορά που λέει και πιστεύω ότι έχω δει side effects!

-Πολύ συχνά στην τουαλέτα "προς νερού μου":p (3-4 φορές την ημέρα κάτι που δε συνηθίζω) (aldactone = διουρητικό)
-Ζαλάδα, βαρύ κεφάλη την πρώτη ώρα
-Ξύπνησα το βράδυ με ξηρό στόμα (aldactone = διουρητικό)
-Πόνος στους μύες των ποδιών

Είμαι σίγουρος ότι δεν έβαλα πάνω από 1 ml... αλλά πολύ λίγη ποσότητα...
Θα του δώσω ακόμα μια εβδομάδα για να δω ότι δεν είναι η ιδέα μου(αν και τα συμπτώματα που έχω είναι ξεκάθαρα όχι στο μυαλό μου) ή σύμπτωση! Αν υπάρχει ακόμα πρόβλημα θα πάω στο 2%... και βλέπουμε...

geofish

New Member

Ζαλάδα είναι η μόνη παρενέργεια που είδα από την σπιρονολάκτονη 2% αλλά κράτησε 3 μέρες.

durix

New Member

συναγωνιστες....η σπιρο 2% του Lee θελει ψυγειο???γιατι ετσι γραφει στο μπουκαλακι....και αν ειναι ετσι η μια βδομαδα που ηταν εκτος μεχρι να ερθει απο αμερικα δεν ηταν καταστροφικη για το προιον??

κανενας απο lee....σορυ αν καπου εχει απαντηθει αυτη η ερωτηση :(

BLuEArMy

Member

Aπλά αν δε θα το χρησιμοποιήσεις για πολύ καιρό το βάζεις στο ψυγείο.. πχ αν πήρες 3 μπουκαλάκια, βάλε τα 2 στο ψυγείο! Το άλλο που θα χρησιμοποιείς για ένα μήνα δε πειράζει..

spi

Well-Known Member

παιδια την σπιρονολακτονη πως την χρησιμοποιεις?πως την βαζεις δλδ στο μαλλι?με συρριγα?και ποσα ml Βαζεις καθε φορα και ποσο χρονο το κρατας?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

με dropper της μινοξ. ή του revivogen - 2 ml X 2 καθημερινά

azyx

New Member

Εγω το ανακατεψα σε τσιπουρο και βρωμαω τσιπουρο... φυσικα δεν βγενω εξω ετσι...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aleksandros

New Member

Oρεα θα παραγγηλω του dr lee την 2% πιστευω να δουλεψει ;D
Ελπιζω να μην κρεμασω βυζια ::)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

αν σκεφτείς τι ποσότητα πρέπει να πάρεις στην συστηματική κυκλοφορία από ένα τοπικό για να κάνεις γυναικομαστία δεν σου φτάνουν 2 τόνοι δ/τος σπιρο για 1 μήνα ??? :eek: ??? :D

aleksandros

New Member

Για σου ρε Σπυρο εσενα ρωταω γιατι ξερεις κατι παραπανω ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Εβαλα 100 ευρω σημερα στην Prepaid
Το ρεβιβογκεν δεν μου εκανε τιποτα

aleksandros

New Member

8 μηνες το χρησιμοποιησα αλλα τιποτα.
Πριν ενα μηνα ξεκινησα emu oil τα αποτελεσματα κατι παραπανω απο καλα ;D ;D ;D ;D ;D
Δεν ξερω τη γινεται με μενα ειλικρινα.
για 8 μηνες ρεβιβογκεν + τρικομιν + ρεγκαιν 5% αποτελεσμα ελαχιστο

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

δυστυχώς δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο καλά - κάνε την προσπάθεια με σπιρο ανά 12ωρο και κρίνεις πάλι... :chinscratch

Μπλουζα