Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....
Αχ ρε leone, ή δεν διαβάζεις καλά τα πόστ μου ή δεν τα γράφω καλά εγώ. :stupid:
Λοιπόν ξανά, τα χάπια aldactone (20 τον αριθμό) τα διαλύεις σε ένα γουδί, τα κάνεις σκόνη και προθέτεις την αλκοόλη (περίπου 70-80 ml) σε ένα μπουκαλάκι,
δεν προσθέτουμε τίποτα άλλο σε πρώτη φάση.
Ανακατεύεις το μπουκαλάκι πολύ καλά για κανένα τρίλεπτο το αφήνεις στο ψυγείο για 24 ώρες. Στο 24 ώρο ανά 3 ώρες ανακατεύεις πάλι πολύ καλά για κανένα δίλεπτο για να διαλυθεί καλύτερα η σκόνη.
Αφού περάσουν οι 24 ώρες ανακατεύεις πολύ καλά για τελευταία φορά και κάνουμε την διήθηση σε θερμοκρασία δωματίου ( το αφήνουμε για κανένα μισάωρο).
Το δύσκολο κομμάτι τώρα που αναφέρουν πολλοί εδώ μέσα με την χρήση φίλτρου του καφέ, ότι δεν παίρνουν αρκετή ποσότητα κατά την διήθηση.
Να μερικά tip.
1 ) Αν δεις ότι δεν στάζει άλλο ή στάζει λίγο παίρνεις ένα κουταλάκι και παίρνεις την σκόνη (λάσπη) που έχει κάτσει στο πάτο του φίλτρο. Το αφήνεις ακόμη λίγο να στάζει (αλλά 30 λεπτά).
2 ) Το υγρό που έχει μένει στο φίλτρο το φιλτράρεις σε ένα καινούργιο φίλτρο και το αφήνεις πάλι να στάζει.
Τώρα λογικά και σύμφωνα με τα πειράματα τα δικά μου μετά την διήθηση θα έχεις 40-50 ml τελικό διάλυμα σπιρονολακτόνης (επειδή σίγουρα κάποια ποσότητα σπιρονολακτόνης θα έχει μένει στη σκόνη του φίλτρου για αυτό το λόγο εγώ διαλύω 25 χάπια aldactone για να είμαι σίγουρος όσο το δυνατόν ότι θα έχω τελικό διάλυμα 2%).
Αφού τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία τότε προσθέτεις την προ/γλυκόλη και το απιονισμένο νερό μεχρι τα 100 ml. Αν με ρωτήσεις για αναλογίες θα σου πω πόσο βάζω εγώ. Αν έχω ας πούμε 50 ml διαλύματος σπιρονολακτόνης μετα την διήθηση προσθέτω 30 ml νερό και 20 ml προ/γλυκόλη (σύνολο όλα 100 ml) .
Τώρα στην θέση του απιονισμένου νερού μπορείς να βάλεις φυσιολογικό όρο.
Αυτό με το
βράσιμο είναι πατέντα του tropheus που εγώ δεν την χρησιμοποιώ.
Στην ερώτηση για το αν είμαι ευχαριστημένος θα σου πω ότι περιόρισε την τριχόπτωση μετά από 2 μήνες χρήσης. Αλλά το πλεονεκτήματα που βλέπεις άμεσα και το αναφέρει και ο tropheus είναι ότι δίνει όγκο στα μαλλιά.
Αυτά, ελπίζω να σε βοήθησα. Κάντο και ενημέρωσε με.