ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

και η ντουτα και η σπειρονολακτονη ειναι καλα απο τα ισχυρα μαλιστα
δεν εχει αλλη λοσιον για πισω και αλλη για μπροστα
αυτες που ειπες ειναι απο τις πιο δυνατες

σε στους κροταφους χρειαζεσε κατι δυνατο

για regrowth η μινοξιδιλη ειναι καλη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimp

Member

να ρωτησω κατι εαν φτιαξω το ιδιο οπως το αρχικο post και βαλω proscar αντι για ALDACTONE κανει πραμα? εαν ναι
ποσα proscar πρεπει να βαλω?
δλδ
proscar
οινοπνευμα
κ οποιονησμενο νερο

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,415.0.html

γραφει εκει και ποσοτητες και πως να φτιαξεις

το αρχικο ποστ aldactone του tropheus δεν χρησιμοποιει αινοπνευμα

και η φιναστεριδη ειναι αδιαλυτη στο νερο

ριξε μια ματια στο λινκ που σου εδωσα

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

tropheus είπε:
Το καλύτερο DHT Blocker :

Πάμε στο φαρμακείο και αγοράζουμε :
1 κουτάκι ALDACTONE των 100mg
1 φυσιολογικό ορό των 1000ml
1 σύριγγα των 60ml για δοσομετρητή
1 μπουκαλάκι 200ml με σταγονομετρητή

-Βράζουμε σε ένα μπρίκι 200ml φυσιολογικού ορού και καθώς βράζει ρίχνουμε τα 20 χαπάκια του ALDACTONE.
-Ανακατεύουμε αρκετή ώρα μέχρι να λιώσουν όλα τα χαπάκια και να γίνουν "λάσπη" μέσα στο φυσιολογικό ορό.
-Αφήνουμε το διάλυμα να κρυώσει.
-Το βάζουμε σε ένα μπουκαλάκι και το φυλαμε στο ψυγείο.
- Βάζουμε μια φορά την ημέρα στις ρίζες των μαλλιών μας...

ΤΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ;;;;;;;;

Τοπική spironolactone περίπου 1,5%. SUPER DHT BLOCKER !!! Υπάρχουν αρκετά studies επί του θέματος.
Αυτό όμως που φτιάξαμε έχει αρκετά υπέρ και ένα κατά.

Tα υπέρ : ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΒΡΩΜΑΕΙ, ΔΙΝΕΙ ΟΓΚΟ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ (αν και τα θολώνει λίγο)
Τα κατά : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΟΦΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ. Αν όμως του βάλεις οινόπνευμα (όπως κάνουν όλοι στο εξωτερικό) μην παραξενευτείς αν όλοι σε αποφεύγουν... Η ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ !!!!

Εγώ το χρησιμοποιώ τουλάχιστον ένα χρόνο και θεωρώ ότι είναι μακράν το πιο αποτελεσματικό τοπικό διάλυμα. Ασε που είναι και ΠΑΜΦΘΗΝΟ...

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ INFLAMMATION.

Για όσους βαριούνται να το φτιάξουν το πουλάει και ο Lee αλλά το ξαναλέω βρωμάει.
Ίσως καλή λύση (αν και δεν το έχω δοκιμάσει) είναι να ρίξεις μέσα (την ώρα που βράζει) και κάποια χαπάκια proscar...

ρε tropheus να σου πω ρε φιλε εισαι σιγουρος οτι διαλυεται στο νερο που βραζει το χαπι ???
επισης εισαι σιγουρος οτι η θερμοκρασια δεν επηρεαζει το φαρμακο ???

σε σχετικες αναζητησεις μου βρηκα

Spironolactone is practically insoluble in water, soluble in alcohol, and freely soluble in benzene and in chloroform.

για οσους δεν γνωριζουν μας λεει οτι ειναι αδιαλυτο στο νερο
και διαλυεται σε αλκοολ αλλα και βενζόλιο και στο χλωροφόρμιο.

και επισης για την θερμοκρασια Store Aldactone at room temperature, between 15 and 25 degrees C in a tightly closed container. Store away from heat, moisture, and light.

εδω για οσους δεν γνωριζουν λεει να μενει μεσα σε αυτες τις θερμοκρασιες 15 με 25 σε καλα κλειστο μερος μακρυα απο θερμοτητα υγρασια και φως

δεν ξερω μηπως θα επρεπε να το ξανακοιταξεις το θεμα

tropheus

Well-Known Member

Παναγιώτη.....Προφανώς και η spiro δε διαλύεται στο νερό. Αυτό είναι πράγματι γνωστό.
Και εγώ θα ήθελα να προσθέσω αλκοόλ αλλά δεν μπορώ να παλεψω το θέμα της βρώμας...
Όσο αφορά τη θερμοκρασία η οδηγία για τη θερμοκρασία την υγρασία και το φως συνοδεύει σχεδόν όλα τα σκευάσματα.
Δεν αποκλείω όμως η θερμοκρασία να κάνει το διάλυμα πιο αποτελεσματικό.

Αυτό που μετράει για μένα είναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

Το κακό εδώ με τα παιδιά του forum είναι ότι δε μένουν σταθερά σε μια θεραπεία αλλά
την τροποποιούν μέσα σε λίγους μήνες. Έτσι δεν προλαβαίνουν να αποκομίσουν τα οφέλη μιας θεραπείας.

Οι περισσότεροι με κάθε νέα θεραπεία μάταια ελπίζουν ότι "ξαφνικά" θα αναπτύξουν τρελή τριχοφυία. Και όπως ξέρεις Παναγιώτη αυτά δε γίνονται.
Θέλω να πω ότι οι περισσότεροι προσδοκούν υπερβολικά πράγματα...

Για να επανέλθω στο θέμα της spiro θα ήθελα να τονίσω τα οφέλη που έχω από τη χρήση της :

- Κατάφερε να μηδενίσει το inflammation μακροχρόνια. Οι περισσότεροι έχουμε παρατηρήσει τη σύνδεση της τριχόπτωση και του inflammation...
- Αύξησε τη διάμετρο της τρίχας κάνοντας τα μαλλιά να φαίνονται πιο πολλά. Η minoxidil μετά από μερικά χρόνια χρήσης χάνει την αποτελεσματικότητα της στο θέμα αυτό.
- Δίνει όγκο στα μαλλιά
- Δε δίνω πλέον ένα σκασμό λεφτά.

Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν έρευνες (σαν αυτή που έχω ανεβάσει στην πρώτη σελίδα) που δείχνουν ότι η τοπική χρήση της έχει αποτέλεσμα...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι φιλε αυτη η οδηγια ειναι σχεδον γενικη στα περισσοτερα πραγματα
απλα αν ειναι ευαισθητη σε τοσο χαμηλες θερμοκρασιες δεν ξερω αν εππηρεαζεται σε υψηλοτερες

η παρατηρηση σου ειναι σωστοι για τις αλλαγες που γινονται οσα οφορα καθε τρεις και λιγο αλλαγη θεραπειας

ρε trophy γιατι δεν πετας αλκοολ μεσα για να την διαλυσεις να εισαι σιγουρος
οσο για την βρωμα μπορεις να βαλεις μεσα αρωμα εξαλλου και προιοντα τυπου revivogen εχουν αρωμα μεσα

τελος παντων εσυ ξερεις καλυτερα τι ειναι για σενα

magic810

New Member

H spiro του lee παντως λεει refridgerate the bottle not been used..........
που σημαινει συντηρηστε(στο ψυγειο) το μπουκαλι που δεν χρησιμοποιειται......
και αυτο κανω επισης δεν λεει καπου να ειναι σε αυτες τις θερμοκρασιες 15 εως 25 απλα λεει να μην ξεπερνα τους 25 βαθμους η θερμοκρασια συντηρησης.....!
Επισης κανενα σχεδον προιον δεν χανει την αποτελεσματικοτητα του επειδη μπηκε στο ψυγειο .....αν θελεις να συντηρησεις μια κολωνια και να εχεις καλυτερα αποτελεσματα απο αυτην την βαζεισ στο ψυγειο......
πραγματικα την χρησιμοποιω κοντα 3 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος......δεν νιωθω καμμια εντονη μυρωδια......που σημαινει οτι η βρωμυλος ειμαι και δεν νιωθω η οταν ειναι στο ψυγειο ελαχιστοποιειται η βρωμα της......
συμφωνω απολυτα με tropheus οτι δινει ογκο στο μαλλι...πραγμα που δεν κανουν πολλα φαρμακα που βαζουμε...ασε που στεκεται και το μαλλι.... 8)

magic810

New Member

kondax είπε:
Παιδια να σας ρωτησω ...για να δωσουμε regrowth και να σταματησουμε την τριχοπτωση(οσο το δυνατον καλυτερα) στους κροταφους,καλυτερη ειναι η spiro ή το double A ή κατι αλλο??

αναφερεται οτι ερευνες εχουν δειξει οτι το RETINOIC ACID ειναι πολυ αποτελεσματικογια το μπροστινο μερος του κεφαλιου.....μπορεις να προσθεσεις μεσα στην μινοξιδιλη σου για καλυερα αποτελεσματα σε συνδυασμο παντα με ενα αλλο dht blocker...

sovagg

New Member

Παναγιωτης είπε:
απλα αν ειναι ευαισθητη σε τοσο χαμηλες θερμοκρασιες δεν ξερω αν εππηρεαζεται σε υψηλοτερες

Ρε Πανο τι εννοεις οτι η σπιρο που φτιαχνουμε συμφωνα με το αρχικο ποστ του tropheus επηρεαζεται επειδη βραζουμε τα χαπακια του aldactone???Γιατι εγω ετσι τη φτιαχνω και ριχνω μεσα και λιγο αιθυλικη αλκοολη 70%..Μη μου πεις οτι τσαμπα τη βαζω τοσο καιρο...

tropheus

Well-Known Member

sovagg είπε:
Ρε Πανο τι εννοεις οτι η σπιρο που φτιαχνουμε συμφωνα με το αρχικο ποστ του tropheus επηρεαζεται επειδη βραζουμε τα χαπακια του aldactone???Γιατι εγω ετσι τη φτιαχνω και ριχνω μεσα και λιγο αιθυλικη αλκοολη 70%..Μη μου πεις οτι τσαμπα τη βαζω τοσο καιρο...

Φίλε sovagg, όταν συμπληρώσεις 6-8 μήνες (όπως απαιτείται σε κάθε θεραπεία για τα μαλλιά) θα έχεις στα σίγουρα την απάντηση σου ...

sovagg

New Member

Φιλε tropheus για να μην παρεξηγηθω,δεν αμφισβητω σε καμια περιπτωση την συνταγη που εχεις δωσει για τη σπιρο,απλα σου ειχε κανει παραθεση ο Πανος το αρχικο σου ποστ και σου ειχε αναφερει οτι η σπιρο ειναι αδιαλυτη στο νερο και οτι μπορει η θερμοκρασια οταν βραζουμε τα χαπια να επηρεασει την αποτελεσματικοτητα της σπιρο επειδη πρεπει να μενει σε θερμοκρασια 15-25 βαθμους Κελσιου,κτλ.Γι'αυτο και παραξενευτηκα λιγο.Πρεπει να σου πω παντως πως εγω διαλυω τα χαπακια με γουδι προτου τα ριξω στον ορο που βραζει,οταν κρυωσει βαζω λιγο αιθυλικη αλκοολη 70% και το διαλυμα το διατηρω στο ψυγειο.Απο τη μεχρι τωρα χρηση της σπιρο μονο θετικα στοιχεια εχω αποκομισει και ελπιζω οπως ειπες και εσυ στο 6μηνο-8μηνο να δω αποτελεσματα.Και οχι μονοεγω,αλλα ολα τα παιδια του φορουμ.. ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ποσοτητα που βαζεις μετα αφου φτιαξεις την λοσιον το μονο που μπορει να κανει ειναι να σου δωσει μεγαλυτερη απορροφηση
δεν προκειτε να βοηθησει ιδιαιτερα σαν διαλυτης

dimp

Member

να ρωτησω κατι!!
ειχα διαβασει καπου οτι εαν δεν βαλεις οινοπνευμα πρεπει να το βαλεις στο ψυγειο.! εαν βαλεις οινοπνευμα διατηρηται και εξω απο το ψυγειο ετσι δεν ειναι?
γιατι εγω που εχω βαλει οινοπνευμα δεν το βαζω στο ψυγειο!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

κοιτα θα πρεπει σε μια λοσιον μεσα να υπαρχει καποια ουσια για αυτον τον λογο
στα χαπια στο περιβλημα τους εχουν

θεωρητικα θα πρεπει στο διαλυμα να φροντιζεις να μενουν

αν δεν μενουν πιθανον να εχεις προβλημα

pheilippe

Member

Βασικα κ εγω εκτος ψυγειου το εχω το διαλυμα,εγω εχω κανει τη συνταγη του ακη.απλα σκεφτηκα οτι δεν θα εχω προβλημα μεχρι τους 25 βαθμους.να προσθεσω οτι κ το θεμα της τριχοπτωσης εχει βελτιωθει αρκετα απο την τελαυταια φορα που εγραψα.να δουμε κ στην πορεια τι θα γινει

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

και εγώ το διατηρούσα στο ψυγείο-δεν είχα βάλει αλκοόλη

magic810

New Member

pheilippe είπε:
Βασικα κ εγω εκτος ψυγειου το εχω το διαλυμα,εγω εχω κανει τη συνταγη του ακη.απλα σκεφτηκα οτι δεν θα εχω προβλημα μεχρι τους 25 βαθμους.να προσθεσω οτι κ το θεμα της τριχοπτωσης εχει βελτιωθει αρκετα απο την τελαυταια φορα που εγραψα.να δουμε κ στην πορεια τι θα γινει

"refrigarate the botlles which are not been used"
Αυτο αναφερει τουλαχιστον το μπουκαλι πανω στη λοσιον του lee...και εγω το ακουλουθω πιστα.....
:)
Αλλωστε αυτο που ειπε και tropheus κατι πρεπει να συντηρηται σωστα...για να παιρνεις τα μεγιστα αποτελεσματα και οχι αντιθετα απο αυτα που θα ηθελες...

barman

Member

καπου διαβασα πως υπαρχει μια πολυ μικρη πι8ανοτητα απο την spiro να προκλη8ει αλωπεκια..επισης οταν τα dht blockers οπως η ντουντα η φινα κτλ λενε σαν sides πως προκαλουν ανικανοτητα εννουν μονιμη?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

για την μονιμη ανικανοτητα που λες πρεπει να την παιρνεις απο το στομα και σε μεγαλες ποσοτητες
οι ποσοτητες που παιρνουμε ειναι μικρες καμια σχεση με αυτες που αναφερονται

οπως επισης το να προκληθει μονιμη ανικατοτητα ειναι πολυ σπανιο φαινομενο απλα αναφερετε
στους περισσοτερους ειναι αναστρεψιμη και οπως ειπα μιλαμε για αλλες ποσοτητες και για αλλους λογους χρησης

magic810

New Member

barman είπε:
καπου διαβασα πως υπαρχει μια πολυ μικρη πι8ανοτητα απο την spiro να προκλη8ει αλωπεκια..επισης οταν τα dht blockers οπως η ντουντα η φινα κτλ λενε σαν sides πως προκαλουν ανικανοτητα εννουν μονιμη?

Τι ειπες τωρα ρε θηριο???? αυτο που λες ειναι σοβαρο μπορεις να το ψαξεις λιγο καλυτερα αυτο που λες για την spiro???
Ομολογω οτι πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο και ελπιω να μην ισχυει.....

Μπλουζα