ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

για την σπειρονολακτονη σχεδον το αποκλειω δωσε μου link να το τσεκαρω

βασικα να προσεξεις μηπως μιλαει για overdose

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member

Eδω κ ενα μηνα ,ενα μιση ποσο ειναι απο τοτε που το βαζω πιστεω βλεπω καλα αποτελεσματα ,οπως πιο χοντρες οι τριχες ,θα δειξει βεβαια ακομα ειναι νωρις.
Αλλες δυο ερωτησεις

1) συμφωνα με το αρχικο ποστ στο μειγμα αυτο εχω ριξει λιγο polysorbate 80 οπως ξαναανεφερα κ προσθεσα επισης emu oil. Ειναι ενταξει ολες αυτες οι ουσιες μαζι ?
2) Το polysorbate 80 λεει στις οδηγιες του πως χρησιμοποιειται κ μονο του κ υστερα απο 10 λεπ[τα ξεπλενεται,το εχει δοκιμασει κανεις μονο του ?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι εμενα ενταξει μου φαινονται οι ουσιες τωρα δεν ξερω τις δοσολογιες που βαζεις
και το emu μπορεις να το χρησιμοποιησεις μετα

STATHIS77

New Member

Παναγιωτης είπε:
[quote author=pheilippe link=topic=386.msg10741#msg10741 date=1239309428]
μια ερωτηση ρε παιδια...προπυλενογλυκολη βρισκετε σε φαρμακειο,γιατι εγω εχω ρωτησει σε καμια 10ρια και δεν ειχε κανεις κ ακομα ειμαι στο ψαξιμο.τελικα το αν προκαλει shedding η spiro εχει να κανει με τον οργανισμο ή ειναι κατι αναμενομενο για το συγκεκριμενο topical?

ναι την προπυλενογλυκολη την βρισκεις στο φαρμακειο
και εγω οταν πηγα και την ζητησα ετσι με κοιτουσαν σαν τρελο γραψε σε ενα χαρτι propylene glycol
και δειξε το ετσι στον φαρμακοποιο σου εγω ετσι του εδειξα και μου εδωσε (αφου ψαχνοταν κανα 5 λεπτο)

οσο για την σπιρονολακτονη λογικα οταν βαζεις χημικα στον οργανισμο σου αντιδρα η οταν αλλαζεις θεραπεια

περιμενε κανα 20 μερο και αν συνεχιστει η τριχοπτωση τοτε ενημερωσε μας να το δουμε το θεμα
[/quote]

Εγω παντως στην μια βδομαδα που την χρησιμοποιω βλεπω να μου πεφτουν περισσοτερα μαλλια και παρατηρησα και την γραμμη μου να ανεβαινει...Μηπως τελικα τα ετοιμα σκευασματα ειναι πιο ασφαλη?Αξιζει το ρισκο?Θα προτιμουσα να πληρωσω κατι παραπανω παρα να κανω πειραματα...Ειναι σιγουρο οτι δεν κανει shedding?

STATHIS77

New Member

sto site tou lee diavasa oti den dinei shedding...dioti metavolizetai pliros...opote kati allo einai....sti dikia toy formoula gia 60ml skeuasmatos einai
30 αιθυλικη αλκοολη
20 προπυλονεγλυκολη
10 νερο(απεσταγμενο-ορος)

12 χαπια aldatone
Δηλαδη η συνταγη του ακη...
Αναλογιζομαι ομως...
Ειναι μονο τα συστατικα που κανουν δουλεια?Μηπως υπαρχει καποια διεργασια τεχνικη για τη μιξη των υλικων που δεν μπορουμε να κανουμε μονοι μας??
Η πηγη της σπιρολακτονης ειναι η ιδια μαυτη των χαπιων?

STATHIS77

New Member

Και το ρωταω αυτο γιατι φανταζομαι οτι αν αγορασω απ τον lee σπιρολακτονη δεν θα κατακαθεται οπως αυτη που κανουμε εμεις...Το οτι καθεται σημαινει οτι δεν διαλυθηκε οποτε δεν θα περασει να παει και στη ριζα....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

η σπειρινολακτονη μεταβολιζεται πολυ γρηγορα

υπαρχει καμια γραπτη εγγυηση οτι δεν θα εχεις shedding ??? ΟΧΙ

αν δεν την διαλυσεις καλα οπως πρεπει λογικο να καθετε κατω στο πατο

δοκιμασε να βαλεις αιθυλικη αλκοολη με μεγαλυτερο βαθμο

και τελος αν νομιζεις οτι ειναι πιο καλα τα εξω συσκευασματα παρε τα εξω

υπηρχαν και υπαρχουν πολλα παραδειγματα οπου υποτιθεμενες εταιριες ακουστες δεν τηρουσαν τα βασικα για θεματα υγειας οπως παραδειγμα μια εταιρια british dragon

πιο πολυ εμπιστευομαι τον εαυτο μου παρα αλλες εταιριες που μπορει ο υππαληλος να τα ξινει και μετα σου φτιαχνει λοσιον

τελος παντων αυτο ειναι δικο σου θεμα

μπορεις να αγορασεις απο οπου θες και να δοκιμασεις αν θα σου δωσει shed

STATHIS77

New Member

Παναγιωτης είπε:
η σπειρινολακτονη μεταβολιζεται πολυ γρηγορα

υπαρχει καμια γραπτη εγγυηση οτι δεν θα εχεις shedding ??? ΟΧΙ

αν δεν την διαλυσεις καλα οπως πρεπει λογικο να καθετε κατω στο πατο

δοκιμασε να βαλεις αιθυλικη αλκοολη με μεγαλυτερο βαθμο

και τελος αν νομιζεις οτι ειναι πιο καλα τα εξω συσκευασματα παρε τα εξω

υπηρχαν και υπαρχουν πολλα παραδειγματα οπου υποτιθεμενες εταιριες ακουστες δεν τηρουσαν τα βασικα για θεματα υγειας οπως παραδειγμα μια εταιρια british dragon

πιο πολυ εμπιστευομαι τον εαυτο μου παρα αλλες εταιριες που μπορει ο υππαληλος να τα ξινει και μετα σου φτιαχνει λοσιον

τελος παντων αυτο ειναι δικο σου θεμα

μπορεις να αγορασεις απο οπου θες και να δοκιμασεις αν θα σου δωσει shed

thanks για την απαντηση.εχω βαλει 70% αιθυλικη αλκοολη...ηθελα να ρωτησω για το μειγμα σπιρολακτονης που δινει ο ακης(και μου φαινεται καλυτερο απ το βρασιμο χωρις στραγγισμα με το φιλτρο)αν πχ χρειζονται 20mg σπιρολακτονης για καθε 1 ml μειγματος(60 ml 60mlx20mg=1200mg δηλαδη 12 χαπια aldatone=12χαπιαx100mg
περνανε τα 20mg?η πρεπει να βαλουμε μεγαλυτερη ποσοτητα σπιρολακτονης ετσι ωστε να περασουν?διοτι αρκετη ποσοτητα μενει σιγουρα στο φιλτρο(και ας εχουμε βαλει 90% αιθυλικη αλκοολη)

barman

Member

Παναγιωτης είπε:
για την σπειρονολακτονη σχεδον το αποκλειω δωσε μου link να το τσεκαρω

βασικα να προσεξεις μηπως μιλαει για overdose
http://www.pfizer.gr/media/aldactone_fc_tabs.pdf
ειναι απο την εταιρεια που το φτιαχνει..βεβαια αναφερεται σε oral χρηση..ομως απ'την στιγμη που οι ευεργετικες του ιδιοτητες ισχυουν και απο τοπικη χρηση γιατι να μην ισχυουν και οι ανεπι8υμιτες ενεργειες...βεβαια ολα σκευασματα για τριχοπτωση αναφερουν οτι μπορει να προκλη8ει αλωπεκια..και στο regain νομιζω το λεει.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

σταθη εγω σχεδον παντα βαζω κατι παραπανω και απο αυτα που προτεινω
και απο αυτα που προτεινουν αλλοι ( παντα το τσεκαραω πρωτα ο ιδιος πριν κανω κατι αλλο)
αλλα δεν μπορω να παρακινησω καποιον γιατι για οτιδηποτε συμβει καποιο side παραδειγμα θα με κατηγορησουν πολυ ευκολα

για αυτο καποια πραγματα προτημω να τα κρατω για μενα
οπου παιρνω και ολη την ευθυνη

barman εχει μεγαλη διαφορα η χρηση απο το στομα με χρηση τοπικη οσο αφορα την δοσολογια

επισης αν προσεξες γραφει οτι παρατηρουνται σε ποσοστο ≥1%
τελος αναφερει τα δυο ακριβως αντιθετα σαν αντενδειξεις και αλωπεκια αλλα και υπερτριχωση

corkala

New Member

Ολοι εσεις που γραφετε στην υπογραφη σας οτι βαζετε spiro το πρωι αυτο το μιγμα εννοειται που φτιαχνεις μονος σου???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

magic810

New Member

corkala είπε:
Ολοι εσεις που γραφετε στην υπογραφη σας οτι βαζετε spiro το πρωι αυτο το μιγμα εννοειται που φτιαχνεις μονος σου???

εγω προσωπικα χρησιμοποιω απο Dr.lee και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.....
Και επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα ρωτησεις τι ειναι dr.lee....δες αυτο το Link

www.minoxidil.comhttp://

:)

corkala

New Member

Γνωριζεις αν αυτα τα προιοντα τα βρισκεις στην αγορα της Αμερικης σε φαρμακεια ή μονο με παραγγελια?
Και επισης απο ολα του τα προιοντα ποια συνιστας να αγορασω?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

corkala είπε:
οι περισσότεροι

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

corkala είπε:
Γνωριζεις αν αυτα τα προιοντα τα βρισκεις στην αγορα της Αμερικης σε φαρμακεια ή μονο με παραγγελια?
Και επισης απο ολα του τα προιοντα ποια συνιστας να αγορασω?

δεν ξερω αν μπορεις να τα βρεις στην αγορα της αμερικης λογικα καπου θα υπαρχουν αλλα δεν ξερω
online αγοραζω εγω

το ποιο θα αγορασεις ειναι δικο σου θεμα ο καθενας μπορει να σου προτεινει κατι διαφορετικο
αλλα πραγματα βαζω εγω αλλα ο ακης αλλα ο σπυρος αλλα ο magik
εσυ τι θα επελεγες αν ο καθενας σου ελεγε κατι διαφορετικο

αυτο που θελω να σου πω ειναι να διαβασεις το φορουμ
να δεις τι κανει το καθενα που βοηθαει
τι περιεχει και να επιλεξεις αυτο που νομιζεις πως σε καλυπτει περισσοτερο

kondax

New Member

Καλημερα σας!!

κανω χρηση του big 3 εδω και περιπου 2,5 μηνες οπως λεει και η υπογραφη αλλα δε μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος καθως..η τριχοπτωση συνεχιζεται και μαλλιστα οταν κανω μπανιο το βλεπω αφου μενουν πανω απο 30-40 τριχες.λετε να μην λειτουργει για μενα??μηπως να τη διακοψω μην εχω και προβλημα?

Άκης

Administrator

Εχει απαντηθεί κάτι τέτοιο άπειρες φορές

sovagg

New Member

Μετα απο ποση ωρα μπορουμε να ξεπλυνουμε το κεφαλι μας απο τη στιγμη που βαλαμε σπιρο τοπικα ωστε να μην επηρεαστει η δραση της?(σορυ αν εχει ξανααπαντηθει κατι τετοιο αλλα δεν την παλεψα με το διαβασμα...)

magic810

New Member

kondax είπε:
Καλημερα σας!!

κανω χρηση του big 3 εδω και περιπου 2,5 μηνες οπως λεει και η υπογραφη αλλα δε μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος καθως..η τριχοπτωση συνεχιζεται και μαλλιστα οταν κανω μπανιο το βλεπω αφου μενουν πανω απο 30-40 τριχες.λετε να μην λειτουργει για μενα??μηπως να τη διακοψω μην εχω και προβλημα?

φιλε sorry που θα στο πω αλλα δεν βλεπω να κανεις big3...τοσο καιρο.....

τι ειναι big3.....??

1)minoxidil x2 φορες την ημερα καθε μερα.......
2)φιναστεριδη 1mg καθε μερα
3) fungoral 2% 3 φορες την εβδομαδα.....

Ολα αυτα για ενα εξαμηνο τουλαχιστον.......
Δεν βλεπω να κανεις κατι απο ολα αυτα.......
Σορρυ που στο λεω...... :( :)

akishellas3

Well-Known Member

Ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει τις παρενεργειες που μπορει να εχει τα aldactone πανω μας εστω κ τοπικα ? Απλα ειμαι περιεργος κ θελω να διασταυρωσω κατι με τον εαυτο μου .

Μπλουζα