ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Pathetic_Losser

New Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

xkal είπε:
Στο αρχικό κατασκεύασμα του post (200 ml) , πόσα Avodart είναι ασφαλές να βάλουμε ?

Ετσι οπως το σκεφτομαι αναλογικα αν το παρεις-αφου στα 60ml βαζουμε 4-5 καψακια~χ3 που σημαινει περιπου 13-15 θα μου φαινοταν λογικο ;)

Προσωπικη γνωμη εκφραζω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

συμφωνω με την δοση αλλα ελεγξε οταν το βαλεις αν θα μπορεισει να διαλυθει καλα
γιατι το ποστ αυτο αν θυμαμαι καλα ειναι με νερο σκετο

και το οινοπνευμα εκτος απο την αποροφηση χρησιμοποιειτε και σαν διαλυτης

οποτε αν βαλεις κατι τετοιο ελεγξε το καλα
και παντα κουνα το καλα πριν απο καθε χρηση

xkal

New Member

'εχω βάλει 10 ml οινόπνευμα και 190 ορό. ( Ίσως προσθέσω και άλλα 10 οινόπνευμα)
Κούνημα χρειάζεται έτσι και αλλιώς γιατί κάθονται κάτω τα διαλυμένα χάπια...

pheilippe

Member

Γεια σας παιδια!λοιπον εγω χρησιμοποιω τη spiro περιπου 23-24 μερες τωρα.την πρωτη εβδομαδα ειδα εντυπωσιακη μειωση της τριχοπτωσης σε σημειο που νομιζα οτι ηταν στο μυαλο μου,πολλοι μπορει να πουν οτι δεν ειναι δυνατον να ειδα αλλαγη σε 1 εβδομαδα αλλα η τριχοπτωση που εχω ειναι εδω κ καιρο σημαντικη κ συνεχιζομενη οποτε μπορω να καταλαβω οποια αλλαγη,να σημειωσω οτι εκανα χρηση regaine χρονια και συνεχιζω.Τις τελευταιες 13-14 μερες ομως η τριχοπτωση αυξηθηκε και παλι και προσπαθω να καταλαβω αν ειναι shedding και απλα πρεπει να περιμενω να δω πως θα παει.χρηση κανω 2 φορες τη μερα,μια το βραδυ 2 ωρες περιπου μετα τη χρηση regaine κ ξανα μετα απο 10-12 ωρες.thnx...

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

παρακολούθησέ το και πάρε καμια πολυβιταμίνη

kondax

New Member

Καλο ειναι σαν συμπληρωμα το σεληνιο που ειναι αντιοξιδωτικο και εχει ευεργετικα αποτελεσματα κατα της τριχοπτωσης.

pheilippe

Member

λοιπον,ηδη παιρνω βιταμινες biokap.τις ξεκινησα σχεδον ταυτοχρονα με τη χρηση spiro.any ideas?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

pheilippe είπε:
λοιπον,ηδη παιρνω βιταμινες biokap.τις ξεκινησα σχεδον ταυτοχρονα με τη χρηση spiro.any ideas?
ό,τι βιταμίνες και να παίρνεις,μην ποντάρεις σε αυτές για θεραπεία της τριχόπτωσης - είναι συμπληρωματική και όχι ουσιαστική θεραπεία ;)

εκτός από σπιρο,τι άλλο κάνεις;! ::)

pheilippe

Member

Τις βιταμινες τις παιρνω συμπληρωματικα οπως λες και συνηθως για να βοηθησω την εποχιακη τριχοπτωση.λοιπον,regaine χρησιμοποιω 1 φορα καθε βραδυ αλλα ειναι κατι το οποιο κανω χρονια,πλεον 2 φορες τη μερα spiro ενω για σαμπουαν εχω το fyngoral 2% (2*εβδομαδα)και το frezyderm hair force.Και αυτο που με προβληματιζει ειναι,αν η spiro κανονικα δεν κανει shedding μηπως πρεπει να στραφω καπου αλλου ή να περιμενω να δω πως θα εξελιχθει?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pheilippe

Member

Φιλε Παναγιωτη αυτο εχω σκοπο να κανω απλα προβληματιζομαι,κυριως γιατι δεν εχω βγαλει ξεκαθαρη αποψη για το αν η spiro κανει shedding ή οχι,εχω δει να λεγονται και τα 2 εδω μεσα οπως και ποσο καιρο να περιμενω μηπως δω καποια αλλαγη.6 εβδομαδες ισως?2μηνες?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ρε φιλε ποιος σου ειπε οτι η σπιρονολακτονη σου δινει shedding

το shedding κατα την διαρκεια θεραπειας ειναι μια διαδικασια στην οποια για τον Α η Β λογο ο οργανισμος σου αντιδρα σε καινουργιες ουσιες που βαζεις

shedding μπορει να σου δωσει το οτιδηποτε

αυτο συμβαινει ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ σε καποιους συμβαινει σε καποιοιυς οχι

pheilippe

Member

Παναγιωτη σε αυτο ακριβως το θεμα εχει αναφερθει αλλα παντα μιλαω για την πιθανοτητα και οχι σαν κατι σιγουρο.εχει γραφτει επισης οτι δεν δινει shedding,αυτο ειπα εγω.σε περιπτωση που ειναι shedding μεχρι ποια εβδομαδα θεωρειτε σαν κατι φυσιολογικο ωστε να συνεχιζει?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

4-6η εβδομάδα περιμένουμε πιθανό shed - πάνω από 1,5 μήνα shed είναι σημάδι να σταματήσουμε το προϊόν/ουσία=>αλλεργία,αναφυλακτική αντίδραση του οργανισμού

genesis

New Member

παιδες, λετε να μπορουμε στο διαλυμα spiro, το οποιο καλως ή κακως μυριζει καπως, να προσθεταμε κατι σε τελειως φυσικο αρωματικο? μερικες σταγονες απο καποιο αποσταγμα, κατι, οτιδηποτε... δεν ξερω και πολλα πραγματα απο φυσικα αρωματα και τι μπορει να δημιουργησουν στο τριχωτο...απλα εκανα μια σκεψη και ειπα να την εκφρασω...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

genesis είπε:
παιδες, λετε να μπορουμε στο διαλυμα spiro, το οποιο καλως ή κακως μυριζει καπως, να προσθεταμε κατι σε τελειως φυσικο αρωματικο? μερικες σταγονες απο καποιο αποσταγμα, κατι, οτιδηποτε... δεν ξερω και πολλα πραγματα απο φυσικα αρωματα και τι μπορει να δημιουργησουν στο τριχωτο...απλα εκανα μια σκεψη και ειπα να την εκφρασω...
ναι φυσικα και μπορει να γινει κατι τετοιο σε αρκτετες λοσιον βαζουν αρωμα μεσα για να σπασουν την μυρωδια

Παναγιωτη σε αυτο ακριβως το θεμα εχει αναφερθει αλλα παντα μιλαω για την πιθανοτητα και οχι σαν κατι σιγουρο.εχει γραφτει επισης οτι δεν δινει shedding,αυτο ειπα εγω.σε περιπτωση που ειναι shedding μεχρι ποια εβδομαδα θεωρειτε σαν κατι φυσιολογικο ωστε να συνεχιζει?
ναι ξερω οτι καποιοι γραφουν αλλα δεν συμφωνω

σου ειπα η γνωμη μου ειναι οτι shed θα σου δωσει μια ουσια στην οποια ο οργανισμος σου αντιδρα για τον Α η Β λογο
μπορει να αλλαξεις ενα προιον το οποιο να εχει κατι αλλο μεσα και να μην υπαρχει προβλημα

γενικα το shed για μενα εχει να κανει με την αντιδραση του οργανισμου σε κατι καινουργιο η σε καποια ουσια

απο μονο του οτι το ταδε προιον δινει shed ενω το ταδε δεν δινει ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ SHED ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ

παραδειγμα το revivogen στον ακη εδωσε shed σε εμενα οχι
και στους δυο μας εκανε καλη δουλεια

pheilippe

Member

Κατανοητο αυτο που λες Παναγιωτη,δεν διαφωνω σε κατι απλα ανεφερα αυτο που εχει γραφτει για να καλμαρω πιο πολυ τον εαυτο μου...anyway υπομονη ειναι το κλειδι και βλεπουμε πως παει...

kondax

New Member

Παιδια να σας ρωτησω ...για να δωσουμε regrowth και να σταματησουμε την τριχοπτωση(οσο το δυνατον καλυτερα) στους κροταφους,καλυτερη ειναι η spiro ή το double A ή κατι αλλο??

Μπλουζα