ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

δεν είναι απόλυτο το shedding να εμφανιστεί σε όλους,και δεν σημαίνει τίποτα αν δεν εμφανιστεί

με σπιρο και εγώ δεν έχανα τρίχα... ;) ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kondax

New Member

Λοιπον σημερα μπορω να πω οτι δεν ειδα ουτε ΜΙΑ τριχα στα χερια μου μετα απο χρηση της σπιρονολακτονης!!!
Επισης να επισημανω οτι regain βαζω 2 φορες τη βδομαδα!!Ειναι καλα λετε??

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

kondax είπε:
Επισης να επισημανω οτι regain βαζω 2 φορες τη βδομαδα!!Ειναι καλα λετε??
λίγο είναι για θεραπεία εφόδου - τόσο λέω να το πάω εγώ τώρα μετά από 3 χρόνια χρήσης...

Άκης

Administrator

ΜΕ proscar, Spiro, fungoral, saw palmetto, zix δεν θα δείτε shedding...

kondax είπε:
Καλησπερα παιδια ξεκινησα αγωγη big 3 αλλα τωρα τις πρωτες 3 μερες βλεπω αρκετες τριχες στα χερια μου...ειναι λογικο??
Επισης τα μαλλια τα αισθανομαι ξηρα!!
Απίθανο να έχουν δράσει σε 3 ημέρες. Το ποιο πιθανών να χάνεις τα μαλλιά που έχανες κανονικά, απλός να μην είχες πιέσει έτσι τα μαλλιά σου ξανά.

barman είπε:
http://en.wikipedia.org/wiki/Butylated_hydroxytoluene

barman

Member

σχετικα με την ουσια bht που περιεχει η spiro του lee:''The oxidative characteristics and/or metabolites of BHA and BHT may contribute to carcinogenicity or tumorigenicity; however the same reactions may combat oxidative stress.''(http://chemistry.about.com/library/weekly/aa082101a.htm)με λιγα λογια παμε για μαλλι και θα βγουμε κουρεμενοι?...δηλαδη να την κοβουμε σιγα σιγα απο lee και να το γυρισουμε στην homemade spiro απο αγνα σπιτικα υλικα?? :)

akishellas3

Well-Known Member

Aς πει καποιος που το χρησιμοποιει εδω κ μηνες τι διαφορες εχει δει ως τωρα δηλαδη αποτελεσματα ?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

εγώ σταμάτησα να έχω φλεγμονές και ήταν το μοναδικό τοπικό που δεν αφηνε ούτε μία τρίχα στο χέρι μετά την χρήση του-έκανα σπιρο για 3-4 μήνες και συνεχίσω μετά από διακοπή 2 μηνών...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

NoMoreLoss είπε:
τελικά δεν έχω θυρεοειδή και όλα είναι εντάξει στο αίμα και στα ούρα μου και μετά απο 4 μήνες χρήσης spiro και duta τοπικά. και τα μαλλιά μου είναι στην καλύτερη κατάσταση τα τελευταία 5 χρόνια απλά δεν βλέπω τεράστια αλλαγή στην πυκνότητά τους και εννοώ δεν έχω επανεμφάνιση νέων τριχών ακόμα. άντε με δύναμη να μαζέψω 10.000 ευρώ να πάω να κάνω καμιά μεταμόσχευση να τελειώνω με αυτό το θέμα στην ζωή μου.
φιλε αν θες περιμενε κανενα 8 μηνο ακομη η καλυτερα χρονο να δεις πιο σφαιρικα την θεραπεια σου τι σου εχει αποδοσει και μετα ξανασκεψου την μεταμοσχευση ,, ειναι θετικο οτι οι εξετασεις σου ειναι ΟΚ με τα τοπικα που χρησιμοποιεις

sovagg είπε:
Παιδια χρησιμοποιω τοπικη σπιρο εδω και 23-24 μερες περιπου και η τριχοπτωση εχει σταματησει ΤΕΛΕΙΩΣ.Μου κανει μεγαλη εντυπωση το γεγονος αυτο αλλα παραλληλα με προβληματιζει κιολας επειδη δεν εχω δει να εχω καθολου shedding απο τοτε που ξεκινησα τη θεραπεια.Ειναι λογικο αυτο?Μηπως σημαινει οτι δεν κανει δουλεια η σπιρο για μενα?
ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα απο τον αλλον μην μασας και εγω καπως ετσι ημουν οταν ξεκινησα
και παω απο το καλο στο καλυτερο οποτε μια χαρα σου κανει η σπιρονολακτονη

kondax είπε:
Καλησπερα παιδια ξεκινησα αγωγη big 3 αλλα τωρα τις πρωτες 3 μερες βλεπω αρκετες τριχες στα χερια μου...ειναι λογικο??
Επισης τα μαλλια τα αισθανομαι ξηρα!!
ναι απολυτως λογικο συμβαινει σε πολλους ο οργανισμος σου αντιδρα διαφορετικα

οσο για τα μαλλια σου πιθανον να ειναι και απο το fungoral γιατι τα αφηνει καπως ξηρα

pheilippe

Member

μια ερωτηση ρε παιδια...προπυλενογλυκολη βρισκετε σε φαρμακειο,γιατι εγω εχω ρωτησει σε καμια 10ρια και δεν ειχε κανεις κ ακομα ειμαι στο ψαξιμο.τελικα το αν προκαλει shedding η spiro εχει να κανει με τον οργανισμο ή ειναι κατι αναμενομενο για το συγκεκριμενο topical?

Άκης

Administrator

Εγώ από φαρμακείο παίρνω. Δες και για γλυκερίνη.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

pheilippe είπε:
μια ερωτηση ρε παιδια...προπυλενογλυκολη βρισκετε σε φαρμακειο,γιατι εγω εχω ρωτησει σε καμια 10ρια και δεν ειχε κανεις κ ακομα ειμαι στο ψαξιμο.τελικα το αν προκαλει shedding η spiro εχει να κανει με τον οργανισμο ή ειναι κατι αναμενομενο για το συγκεκριμενο topical?

ναι την προπυλενογλυκολη την βρισκεις στο φαρμακειο
και εγω οταν πηγα και την ζητησα ετσι με κοιτουσαν σαν τρελο γραψε σε ενα χαρτι propylene glycol
και δειξε το ετσι στον φαρμακοποιο σου εγω ετσι του εδειξα και μου εδωσε (αφου ψαχνοταν κανα 5 λεπτο)

οσο για την σπιρονολακτονη λογικα οταν βαζεις χημικα στον οργανισμο σου αντιδρα η οταν αλλαζεις θεραπεια

περιμενε κανα 20 μερο και αν συνεχιστει η τριχοπτωση τοτε ενημερωσε μας να το δουμε το θεμα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

Σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν την κρέμα spiro...

Είναι 60γρ και έχει:
* 5% Spironolactone
* 1% Caffeine
* 0.025% Retinol
* Menthol
* Rosemary Oil

Πιστεύω ότι είναι καλύτερη του Lee. Κοστίζει $29.95 χωρίς τα μεταφορικά.

Άκη την είχα βρεί και εγώ σε ένα google search αλλά δεν την είχα ξαναδιαβάσει πουθενά και έτσι προτίμησα του Lee.
Αλλά με τις τοξικές ουσίες...χλωμό να την ξαναπάρω.
Αν την δοκιμάσεις πες μας τις εντυπώσεις σου....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

εξαιρετικη μου φαινεται

αλλωστε οταν κανεις ακη μια επιλογη εσυ δεν ειναι τυχαια

kondax

New Member

Kαλημερα παιδια ειμαι στην 2η βδομαδα χρησης της big 3 με χρηση regain μερα παρα μερα και χρηση σπιρο καθε 12 ωρες αλλα βλεπω shedding!δε ξερω τι πρεπει να κανω!λετε να περιμενω γιατι αντιδρω στην ουσια???η να σταματησω?
ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια!

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

να ανησυχήσεις σε περίπτωση που δεν σταματήσει το shedding μετά την 4-6η εβδομάδα ;)

genesis

New Member

εχω να κανω μια ερωτησουλα η οποια κυριως αφορα τον ακη. λεμε λοιπον οτι η σπιρο δεν ειναι διαλυτη στο νερο ενω προφανως τα υπολοιπα συστατικα του χαπιου ειναι. αν διαλυσω τα χαπακια σε ενα γουδι πολυ καλα, βαλω μετα τη σκονη σε απιονισμενο νερο,χωρις να το βραζω, ανακατεψω πολυ καλα και μετα φιλτραρω το μιγμα και το αφησω για αρκετες ωρες θα μεινει η σπιρο στο φιλτρο χωρις υπολοιματα???

σκεφτομαι να κανω το εξης. αν μπορω να παρω καθαρη σπιρο με αυτον τον τροπο, να ριξω τη σκονη σε 10ml propylene glycolum και 10 ml καθαρο οινοπνευμα, να διαλυσω εκει τη σπιρο (δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να τη διαλυσω σε 20 ml του παραπανω διαλυματος) και το ολο μιγμα που θα βγει να το βαλω σε 40 ml gel αλοης, οποτε και θα εχω ενα τελικο μιγμα με σπιρο 2% και να βαζω 1-2 ml τη μερα.. εσυ ακη που εχεισ ασχοληθει και περισσοτερο με τη χημεια, η' και οποιος θελει, μπορειτε να μου πειτε την αποψη σας...θα το εκανα και τωρα να δω τι θα γινει αλλα δεν προλαβα να παρω gel αλοης.

***λεω να χρησιμοποιησω τοσο λιγο οινοπνευμα και λιγο προπυλενογλυκολη ετσι ωστε και να αυξησω τη διαλυτοτητα της σπιρο, και να μειωσω τυχων ερεθισμους απο προπυλενογλυκολη και να εποφεληθω στο μεγιστο απο ολα τα καλα που εχει η αλοη.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Άκης είπε:
Σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν την κρέμα spiro...

Είναι 60γρ και έχει:
* 5% Spironolactone
* 1% Caffeine
* 0.025% Retinol
* Menthol
* Rosemary Oil

Πιστεύω ότι είναι καλύτερη του Lee. Κοστίζει $29.95 χωρίς τα μεταφορικά.
όλο σε σκέψεις με βάζεις αρχηγόπουλο... :-\
στην πρίζα είμαι,μόλις τελειώσω το δ/μα σπιρο να το χτυπήσω... ;)

akishellas3

Well-Known Member

Το καλύτερο DHT Blocker :

Πάμε στο φαρμακείο και αγοράζουμε :
1 κουτάκι ALDACTONE των 100mg
1 φυσιολογικό ορό των 1000ml
1 σύριγγα των 60ml για δοσομετρητή
1 μπουκαλάκι 200ml με σταγονομετρητή

-Βράζουμε σε ένα μπρίκι 200ml φυσιολογικού ορού και καθώς βράζει ρίχνουμε τα 20 χαπάκια του ALDACTONE.
-Ανακατεύουμε αρκετή ώρα μέχρι να λιώσουν όλα τα χαπάκια και να γίνουν "λάσπη" μέσα στο φυσιολογικό ορό.
-Αφήνουμε το διάλυμα να κρυώσει.
-Το βάζουμε σε ένα μπουκαλάκι και το φυλαμε στο ψυγείο.
- Βάζουμε μια φορά την ημέρα στις ρίζες των μαλλιών μας...

Καλημερα παιδια ,εκανα ακριβως αυτα απο πανω ,το βαζω στο ψυγειο κ πριν το βαλω στο κεφαλι βλεπω οτι στο μπουκαλακι εχει κατσει κατω το ALDACTONE (η λασπη που λεει πιο πανω) κ το ανακατευω παντα πριν το βαλω.
Το βαζω σε ολο το κεφαλι μιας κ σηκωνει το μαλλι λες κ εχεις βαλει σπρει φιξαρισματος :p φυσικα το απλωνω στις ριζες αλλα εχω φαει την εξης ηττα παιδια μου μενουν τριχες στο χερι οταν λουζομαι η οταν παω να βαλω οτιδηποτε στο μαλλι,δεν το ειχα αυτο πριν ,τι λαθος εχω κανει ?
Μηπως το αφηνω πολυ? Δηλαδη το βαζω το πρωι κ το βραδυ πλενω τα μαλλια μου .ειδικα τα πλαινα μου τραβαω τριχες κ φευγουν η αν παω να καθαρισω με βαμβακι πιο πανω απο τους κροταφους βλεπω τριχες εστω κ λιγες ,με λιγα λογια ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ :eek:?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

η σπιρο σίγουρα δεν δίνει shedding - μάλλον εποχιακό φαινόμενο είναι :-\

Μπλουζα