Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
λίγο είναι για θεραπεία εφόδου - τόσο λέω να το πάω εγώ τώρα μετά από 3 χρόνια χρήσης...kondax είπε:Επισης να επισημανω οτι regain βαζω 2 φορες τη βδομαδα!!Ειναι καλα λετε??
Απίθανο να έχουν δράσει σε 3 ημέρες. Το ποιο πιθανών να χάνεις τα μαλλιά που έχανες κανονικά, απλός να μην είχες πιέσει έτσι τα μαλλιά σου ξανά.kondax είπε:Καλησπερα παιδια ξεκινησα αγωγη big 3 αλλα τωρα τις πρωτες 3 μερες βλεπω αρκετες τριχες στα χερια μου...ειναι λογικο??
Επισης τα μαλλια τα αισθανομαι ξηρα!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Butylated_hydroxytoluenebarman είπε:η BHT εννοω..
φιλε αν θες περιμενε κανενα 8 μηνο ακομη η καλυτερα χρονο να δεις πιο σφαιρικα την θεραπεια σου τι σου εχει αποδοσει και μετα ξανασκεψου την μεταμοσχευση ,, ειναι θετικο οτι οι εξετασεις σου ειναι ΟΚ με τα τοπικα που χρησιμοποιειςNoMoreLoss είπε:τελικά δεν έχω θυρεοειδή και όλα είναι εντάξει στο αίμα και στα ούρα μου και μετά απο 4 μήνες χρήσης spiro και duta τοπικά. και τα μαλλιά μου είναι στην καλύτερη κατάσταση τα τελευταία 5 χρόνια απλά δεν βλέπω τεράστια αλλαγή στην πυκνότητά τους και εννοώ δεν έχω επανεμφάνιση νέων τριχών ακόμα. άντε με δύναμη να μαζέψω 10.000 ευρώ να πάω να κάνω καμιά μεταμόσχευση να τελειώνω με αυτό το θέμα στην ζωή μου.
ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα απο τον αλλον μην μασας και εγω καπως ετσι ημουν οταν ξεκινησαsovagg είπε:Παιδια χρησιμοποιω τοπικη σπιρο εδω και 23-24 μερες περιπου και η τριχοπτωση εχει σταματησει ΤΕΛΕΙΩΣ.Μου κανει μεγαλη εντυπωση το γεγονος αυτο αλλα παραλληλα με προβληματιζει κιολας επειδη δεν εχω δει να εχω καθολου shedding απο τοτε που ξεκινησα τη θεραπεια.Ειναι λογικο αυτο?Μηπως σημαινει οτι δεν κανει δουλεια η σπιρο για μενα?
ναι απολυτως λογικο συμβαινει σε πολλους ο οργανισμος σου αντιδρα διαφορετικαkondax είπε:Καλησπερα παιδια ξεκινησα αγωγη big 3 αλλα τωρα τις πρωτες 3 μερες βλεπω αρκετες τριχες στα χερια μου...ειναι λογικο??
Επισης τα μαλλια τα αισθανομαι ξηρα!!
pheilippe είπε:μια ερωτηση ρε παιδια...προπυλενογλυκολη βρισκετε σε φαρμακειο,γιατι εγω εχω ρωτησει σε καμια 10ρια και δεν ειχε κανεις κ ακομα ειμαι στο ψαξιμο.τελικα το αν προκαλει shedding η spiro εχει να κανει με τον οργανισμο ή ειναι κατι αναμενομενο για το συγκεκριμενο topical?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
όλο σε σκέψεις με βάζεις αρχηγόπουλο... :-\Άκης είπε:Σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν την κρέμα spiro...
Είναι 60γρ και έχει:
* 5% Spironolactone
* 1% Caffeine
* 0.025% Retinol
* Menthol
* Rosemary Oil
Πιστεύω ότι είναι καλύτερη του Lee. Κοστίζει $29.95 χωρίς τα μεταφορικά.