ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΚ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΚ

ρε συ ΑΝΑΡ........

ωραια ειδικοτητα εχεις ρε τρελε.....χ0α0χα0χαχ0α0χα0α0χ :D :D

πες μου που το σπουδασες αυτο το επαγγελμα να παω κι εγω για.....χειριστης ;D ;D

danceworld_2001

Well-Known Member

Χαμένος χρόνος ήταν η όλη προσπάθεια επικοινωνίας με τον ιατρικό επισκέπτη, γιατί γιατρός δεν ειναι ο ψηλός κατ εμε.

tatini

New Member

danceworld, ανέφερες με οποιοδήποτε τρόπο το προσκάρ; Γιατί η αρχική μου επιστολή είναι πολύ σαφής ως προς το όνομα του φαρμάκου, ασχέτως του τι θέλει να πουλήσει αυτός εγώ για το προπέσια ρώτησα.

danceworld_2001

Well-Known Member

Για την φιναστερίδη του είπα θέλω να συζητήσουμε, στο email του παρέθεσα το email σου μαζί με ορισμένες ερωτήσεις, του είπα πως ειμαι χρήστης proscar 1/5, εκεί λές να σκάλωσε? Θα μπορούσε να κάνει κουβέντα μόνο για το propecia.

Άκης

Administrator

Πολύ ωραία η πρωτοβουλία σας, αλλά ο συγκεκριμένος κύριος σαν τι θα μας απαντούσε περισσότερο;
Σαν ειδικός (πχ γιατρός ή με παρόμοιες γνώσεις) ή σαν πωλητής/κάτι_σαν_υπάλληλος της Merck;
Και τι να πει, αν ας πούμε ότι παρενέργειες μπορεί να έχει και παραπάνω από το 2% της Merck; Τα χέρια του είναι κάπως δεμένα...

danceworld_2001

Well-Known Member

Απέφευγε να μου μιλήσει στο τηλέφωνο, είτε ηταν για προσκαρ είτε για προπέσια είτε για φίνα γενικά. Και επιτέλους απάντησε στο email απλά για να με ξεφορτωθεί για διάφορους λόγους. blindfold δεν έπρεπε ποτέ να του πούμε οτι είμαστε απο φόρουμ κτλ, εκεί σκάλωσε αυτός με την δημοσιότητα.

tatini

New Member

danceworld ήταν πολύ λάθος να αναφερθείς στο προσκάρ. Εδώ καλά καλά δεν απάντησε για το προπέσια και περίμενες να σου δώσει με τις ευλογίες του τις συμβουλές του για το προσκάρ και πώς το τεμαχίζουμε για να κάνουμε οικονομία. Εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκες ότι κάνεις "παράνομη" χρήση φαρμάκου. Περίμενες κιόλας να απαντήσει.

danceworld_2001

Well-Known Member

Ίσως ήταν λάθος μου που ανέφερα καν την λέξη proscar, όμως πριν κάν το πω, στα όποια τηλεφωνήματα του έκανα που του είπα ειμαι απο το hairlossgr, ξύνισε και κατάλαβα πως δεν θέλει και ιδιαίτερη κουβέντα και απάντησε όπως απάντησε στο email. Εγώ νομίζω πρέπει να μιλήσουμε όλοι σε γιατρούς που γνωρίζουμε απο διάφορες ειδικότητες και να παραθέσουμε τις απόψεις του για στατιστική ανάλυση.

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
ρε συ ΑΝΑΡ........

ωραια ειδικοτητα εχεις ρε τρελε.....χ0α0χα0χαχ0α0χα0α0χ :D :D

πες μου που το σπουδασες αυτο το επαγγελμα να παω κι εγω για.....χειριστης ;D ;D

Δεν το σπουδαζεις αυτο φιλε μου ειναι να το εχεις μεσα σου ;D

Εφόσον εκδηλωθήκατε εσεις οι χρήστες της φινας ειπα να εκδηλωθώ :p :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

εγω δεν εχω εκδηλωθει ακομα.......το παλευω..... ::)

ελεος με αυτη τη φινα......πουστηδες και παληκαρια......γιναμε μαλλια κουβαρια....χαχαχαχαχα :p

ΑΝΑΡ παρε με μαζι σου να γινω βοηθος χειριστη μπας και τη γλυτωσω γιατι δε με βλεπω καλαααα...... ;D

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:

ελεος με αυτη τη φινα......πουστηδες και παληκαρια......γιναμε μαλλια κουβαρια....χαχαχαχαχα :p

ΑΝΑΡ παρε με μαζι σου να γινω βοηθος χειριστη μπας και τη γλυτωσω γιατι δε με βλεπω καλαααα...... ;D

Θα σε παρω μαζι μου βοηθό και θα σου δινω τα τριχωτά :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

ANAR είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=2674.msg48597#msg48597 date=1298624629]

Θα σε παρω μαζι μου βοηθό και θα σου δινω τα τριχωτά :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:
[/quote]

έλεος!!! ANAR ντροπή! :p :p :p

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:

Εγινε αφεντικοοοοο.......

θα παρω και μια μηχανη του γκαζον καλου κακου μαζι.......για τις δυσκολες περιπτωσεις.......χα0αχ0αχ0αχ0αχα..... :D :D

kapa

Μέλος του προσωπικού

Panos1982 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=2674.msg48619#msg48619 date=1298646538]

Εγινε αφεντικοοοοο.......

θα παρω και μια μηχανη του γκαζον καλου κακου μαζι.......για τις δυσκολες περιπτωσεις.......χα0αχ0αχ0αχ0αχα..... :D :D
[/quote]
Καμία τρίχα και για μένα? :p

Panos1982

Well-Known Member

βλεπω μαγκες........εχουμε περασει σε νεο επιπεδο......και χαιρομαι παρα πολυ......
παψαμε να ασχολουμαστε με τις τριχες του κεφαλιου.....και ασχολουμαστε με μο@νοτριχες....χ0α0χα0χα0χα0χ0αχ ;D ;D

kapa

Μέλος του προσωπικού

Καλές οι τρίχες στο κεφάλι αλλά τρίχα με τρίχα διαφερει :D

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
βλεπω μαγκες........εχουμε περασει σε νεο επιπεδο......και χαιρομαι παρα πολυ......
παψαμε να ασχολουμαστε με τις τριχες του κεφαλιου.....και ασχολουμαστε με μο@νοτριχες....χ0α0χα0χα0χα0χ0αχ ;D ;D

Eπιτελους ειμαστε στο σωστο δρομο....εξαλου τι ανδρες ειμαστε ;D

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα