Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Panos1982 είπε:ρε συ ΑΝΑΡ........
ωραια ειδικοτητα εχεις ρε τρελε.....χ0α0χα0χαχ0α0χα0α0χ![]()
πες μου που το σπουδασες αυτο το επαγγελμα να παω κι εγω για.....χειριστης ;D ;D
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Panos1982 είπε:εγω δεν εχω εκδηλωθει ακομα.......το παλευω..... :
ελεος με αυτη τη φινα......πουστηδες και παληκαρια......γιναμε μαλλια κουβαρια....χαχαχαχαχα
ΑΝΑΡ παρε με μαζι σου να γινω βοηθος χειριστη μπας και τη γλυτωσω γιατι δε με βλεπω καλαααα...... ;D
ANAR είπε:[quote author=Panos1982 link=topic=2674.msg48597#msg48597 date=1298624629]
εγω δεν εχω εκδηλωθει ακομα.......το παλευω..... :
ελεος με αυτη τη φινα......πουστηδες και παληκαρια......γιναμε μαλλια κουβαρια....χαχαχαχαχα
ΑΝΑΡ παρε με μαζι σου να γινω βοηθος χειριστη μπας και τη γλυτωσω γιατι δε με βλεπω καλαααα...... ;D
ANAR είπε:Θα σε παρω μαζι μου βοηθό και θα σου δινω τα τριχωτά :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:
Panos1982 είπε:[quote author=ANAR link=topic=2674.msg48619#msg48619 date=1298646538]
Θα σε παρω μαζι μου βοηθό και θα σου δινω τα τριχωτά :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:
Panos1982 είπε:βλεπω μαγκες........εχουμε περασει σε νεο επιπεδο......και χαιρομαι παρα πολυ......
παψαμε να ασχολουμαστε με τις τριχες του κεφαλιου.....και ασχολουμαστε με μο@νοτριχες....χ0α0χα0χα0χα0χ0αχ ;D ;D