Ήλιος-διακοπές-μπάνιο στη θάλασσα ή στη πισίνα μετα τη μ.μ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
η δικη μου γνωμη ειναι οτι τον ηλιο πρεπει να τον αποφευγουμε οσο το δυνατον περισσοτερο. μονο κακο μπορει να κανει στη μμ περιοχη. η θα καει η ληπτρια περιοχη που ειναι οτι χειροτερο η στην καλυτερη θα αφυδατωθει.
Για τη θαλασσα απο την κλινικη μου ειπαν τον πρωτο μηνα να μην βουτηξω κεφαλι μεσα οπως και στην πισινα.. μεχρι τωρα που περασαν δυο μηνες 2 φορες το βουτηξα στη θαλασσα μετα τον πρωτο μηνα αλλα στην επομενη ωρα εκανα με σαμπουαν για να ξεπλυθει απο το αλατι..

aeratos28

Just aeratos
Ωραίο ερώτημα αυτό..φιλε Δημητρη50423 εσύ που εχεις κανει τώρα τελευταια αν ας πούμε φορεσεις ενα καπελάκι και αραξεις στον ήλιο να πάρεις χρωμα ρε παιδι μου μην είσαι γάλα τελείως,θα εχεις πρόβλημα?και σε ποσο διαστημα μπορείς να βάλεις καπελάκι και να το κανεις αυτό μετα απο εμφύτευση?

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ρε πατε καλα?Κανουμε πως και πως να γεμισουμε το κεφαλι τριχες,δινουμε ενα καρο λεφτα και σεις κοιτατε πως να κανετε βουτιες σε πισινες και θαλλασες και πως να μαυρισετε?Για να σοβαρευτουμε λιγακι.
Eγω 1 χρονο προστατευα το κεφαλι μου απο τον ηλιο παντως παρολο που με ειπαν εως 6 μηνες προστασια.
Ιουλιο εκανα μεταμοσχευση αλλα μετα 6 μηνες ιανουαριο που πηγα ενα εξωτικο ταξιδι και εκει φορουσα καπελακι γιατι ο τροπικος ηλιος εκει βαραει αλλιως.

John_HDC

Ο ηλιος ακομη και να μην ειναι μεταμοσχευμενο το μαλλι επηρεαζει γενικα στο δερμα του σωματος αλλα και στου κεφαλιου.
Εγω που εχω στο ροξακι αραιωση και παλια με εκαιγε ο ηλιος και ετσουζε το κεφαλι μονο καλο δεν εκανα.
Αλλο αν εισαι τουμπανο απο μαλλι.
Το επηρεαζει γιατι ακομη ειναι ευαλωτο σαν να εχεις πληγη ας πουμε και αν καει το δερμα ετσι καις και καταστρεφεις τα τριχοθηλακια και μετα φταει και ο γιατρος.Γενικα αν εισαι αραιος και ο ηλιος βλεπει δερμα στο κεφαλι παλι το καταστρεφεις.
Οτι και επεμβαση ιατρικη να κανεις παντα σε δινουν οδηγιες απο τι να προσεχεις γενικα.
Πριν 10 μερες μπηκε εντομο στο αυτι μου.Οσο επερνα αντιβιωση και σταγονες μην παθω μολυνση αυτες τις 10 μερες δεν επρεπε να βρεξω το αυτι μου μεσα.

zaxosdogkanos

Active Member
φιλε john-john1 ρωταω γιατι και εγω που εχω αραιωση πισω αν κατσω στον ηλιο ωρα νιωθω μια εντονη φαγουρα-τσιμπιματακια στο σημεο της αραιωσης αλλα δεν ξερω αν οφειλετε σε αυτο

John_HDC

Ναι αυτο ενιωθα και εγω ειναι απο το καψιμο.Κανει κακο αυτο και αν καουμε εκει ισως ειναι πιθανο να χασουμε και τριχες.
Μπορεις να βαζεις αντιλιακο εφοσον ειναι εφικτο η καπελακι.Αλλιως οχι πολυ στον ηλιο το κεφαλι.
Εγω πλεον αυτο που κανω αν ειμαι παραλια ειναι να βαλω τοππικ παντου και στα μεταμοσχευμενα και ετσι δεν καιγεται το δερμα μου γιατι το προστατευει το τοππικ.
Παλια ειχα καει στο δερμα πισω απο τους ομους στην πλατη και το δερμα μου ειχε ανηξει λες και με κοψαν με μαχαιρι και εβγαινε και πυον.Ειχα παθει τρελο καψιμο και αυτο πριν 19 χρονια στα 17 μου.Τωρα βαραει ακομη πιο πολυ ο ηλιος.

zaxosdogkanos

Active Member
εγω που τρεχω το γυρισα απο απογευμα σε πολυ πρωι η' βραδυ γιατι δεν αντεχα και ηθελα να ξυσω το κεφαλι μου
δεν ειχα καει ποτε στο σημειο της αραιωσης αλλα τα επιβαρυνα παρα παρα πολυ οταν το ειχα γουλι με τον ηλιο και τον ιδρωτα που πιστευω οτι επηρεαζει πολυ αρνητικα ο συνδιασμος τις ηδη επιβαρυμενες τριχες
παντως εγω σαν ολλανδος σαν το γαλα δεν τα παω καλα με τον ηλιο γενικα καιγομαι ευκολα ειδικα στην θαλασσα και αντηλιακο να βαλω
αν το σκεφτεις ομως ποσα πραγματα πρεπει να προσεχεις για τα μαλλακια σου ρε φιλε δεν ξερεις απο που να ξεκινησεις

John_HDC

Επρεπε να βαζεις αντιλιακο με υψηλο δεικτη προστασιας αν τα ειχες γουλι.
Για καπελακι ισως σε ενοχλουσε το καταλαβαινω γιατι και μενα δεν μαρεσει να φοραω καπελο μου την σπαει.
Αλλα δεν χρειαζεται να προσεχεις και πολλα.Λιγο τον ηλιο το καλοκαιρι μονο.Εγω μονο απο αυτο προσεχω αν και με το τοππικ ειμαι οκ αλλα δε πρεπει να βουτηξω το κεφαλι με το τοππικ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zaxosdogkanos

Active Member
τον χειμωνα με το κρυο που ξερενεται το δερμα σας εχουν δωσει καποια οδηγεια μετα την μεταμοσχευση?

John_HDC

Mπα οχι τιποτα.
Αυτο εσυ το βλεπεις πως το νιωθεις και απο κει και περα υπαρχουν και τα αναλογα σαμπουαν και βλεπεις τι σε ταιριαζει καλυτερα για το δικο σου δερμα.Για το χειμωνα ποτε κατι δεν μας ειπα απλα παλι ακομη και το χειμωνα χρειαζεται προστασια απο τον ηλιο.

Hope

Active Member
Οι οδηγίες που πήρα εγώ μετά την μμ στις 23/07/2015 από D*I:
Στις 7 ημέρες μπορώ να κάνω μπάνιο στην θάλασσα και στις 10 σε πισίνα. Όχι πάνω από 5 λεπτά έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία. Καπελάκι (ή αντιηλιακό 50+ προστασία μετά τον μήνα όμως). Η θάλασσα θα βοηθήσει στην επούλωση. Το αλάτι καλό θα ήταν να μην μένει για πολύ ώρα μετά την βουτιά (ντουσάκι με νερό, καπελάκι και μπορούμε να μείνουμε στον ήλιο χωρίς να το παρακάνουμε). Ο ήλιος είναι επικίνδυνος για τον θύλακα στην περίπτωση που θα αρχίσει να προκαλεί έγκαυμα.

Εχθές έκανα το 1ο μπανάκι (με καπέλο) και βούτηγμα το κεφάλι επίσης. Σήμερα η όψη του δέρματος μου ως προς την επούλωση είναι εμφανώς καλύτερη.

βαγγελης

Active Member
Εγώ είμαι στους τρεις μηνες μετα τη μμ και προσέχω τον ήλιο με καπέλο συνέχεια και στη θάλασσα αλλά και στο μηχανάκι.Βουτιες έκανα μετα το δίμηνο.Η αλήθεια ειναι πως εχω αρχίσει και το βαριέμαι όλο αυτό.Αλλα τι να κάνω αναγκαίο κακό.

Flosk

Well-Known Member
Εχει πακετωμα παιδια η μμ..
Να ρωτησω και γω κατι γιατι δεν πολυθυμαμαι και σε δεκα μερες θα κανω και γω μμ στο crown μου.
Βαρος απο ποτε μπορουμε να σηκωσουμε; Ο γιος μου ειναι δεκα κιλα και χρειαζεται μεταφορα πολυ συχνα. Θα μπορεσω να παω διακοπες 2 εβδομαδες μετα την μμ και να τον σηκωνω;

Hope

Active Member
Εχει πακετωμα παιδια η μμ..
Να ρωτησω και γω κατι γιατι δεν πολυθυμαμαι και σε δεκα μερες θα κανω και γω μμ στο crown μου.
Βαρος απο ποτε μπορουμε να σηκωσουμε; Ο γιος μου ειναι δεκα κιλα και χρειαζεται μεταφορα πολυ συχνα. Θα μπορεσω να παω διακοπες 2 εβδομαδες μετα την μμ και να τον σηκωνω;
Flosk έχω το ίδιο "πρόβλημα" και εγώ (μικρά παιδιά). Μου είπαν ότι από τις 10 ημέρες και μετά θα μπορώ να τα σηκώνω άνετα.
Με το καλό!

John_HDC

Πας για μεταμοσχευση ρε flosk και δε μιλας?
Θα στα πουνε και εκει.

Flosk

Well-Known Member
Το χα πει ρε John στο νημα μου μου πριν μερικους μηνες. Με τον κουμπαρο μου.
Hope να σου ζησουν ρε φιλε!! Ειδες πακετα που προκυπτουν; χαχαχα. Ελπιζω να ειναι ετσι τα πραγματα γιατι αλλιως την εβαψα!!!

Μπλουζα