Ήλιος-διακοπές-μπάνιο στη θάλασσα ή στη πισίνα μετα τη μ.μ

dimitris50423

Well-Known Member
φιλε aeratos την προηγουμενη εβδομαδα που ημουν διακοπες χαλκιδικη μια χαρα ηλιοθεραπεια εκανα και εβγαινα στον ηλιο με καπελο φυσικα.. μπορει να καθομουν και μιση ωρα στον ηλιο.. χωρις κανενα προβλημα.. χωρις καπελο ουτε ενα λεπτο δεν βγαινω.. μπηκαμε στη διαδικασια να κανουμε τη μμ πρεπει να προστατευσουμε το αποτελεσμα. μετα τον πρωτο μηνα με καπελο για μαυρισμα.. στον ηλιο με γυμνο κεφαλι θα αργησω να βγω.. καπελακι για σιγουρια..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ωραίος φιλε Δημητρη..και εννοείται οτι θέλει προσοχή δεν το συζηταω,απλα το λέω ρε συ ετσι,αν μπορείς να κατσεις λιγάκι στον ήλιο,με καπελάκι βέβαια παντα,έτσι να πάρεις λίγο χρωμα,να μην είσαι γάλα τελείως..οποτε μια χαρά είναι αυτό που έκανες,δεν είχες πρόβλημα..φιλε μου πως παει το μαλλάκι σου??όλα οκ?
 

dimitris50423

Well-Known Member
το μαλλι παει πολυ καλα φιλε ευτυχως.. δεν εχει αραιωσει σε κανενα σημειο δεν εχει κενα ειναι ομοιομορφο. δεν εχω βαλει φωτο ακομη στο νημα μου αλλα θα το κανω συντομα.. σημερα κουρευτηκα και ειναι πολυ καλα.. περρισοτερα στο θεμα μου. για τη θαλασσα για να μιλησουμε για το θεμα που ρωτησε το παιδι αφοβα με καπελο μετα τον πρωτο μηνα.. και για σηκωμα βαρων μετα τον πρωτο μηνα παλι σηκωνεται και βλεπετε αν νιωθεται βαρος στη ληπτρια περιοχη ερυθροτητα η ενοχληση κατεβαζεται τα βαρη η σταματατε και δινεται χρονο..
 

βαγγελης

Active Member
Το χα πει ρε John στο νημα μου μου πριν μερικους μηνες. Με τον κουμπαρο μου.
Hope να σου ζησουν ρε φιλε!! Ειδες πακετα που προκυπτουν; χαχαχα. Ελπιζω να ειναι ετσι τα πραγματα γιατι αλλιως την εβαψα!!!
Εχει πακετωμα παιδια η μμ..
Να ρωτησω και γω κατι γιατι δεν πολυθυμαμαι και σε δεκα μερες θα κανω και γω μμ στο crown μου.
Βαρος απο ποτε μπορουμε να σηκωσουμε; Ο γιος μου ειναι δεκα κιλα και χρειαζεται μεταφορα πολυ συχνα. Θα μπορεσω να παω διακοπες 2 εβδομαδες μετα την μμ και να τον σηκωνω;

Καλή επιτυχία και απο μένα Flosk!!
 
Μπλουζα