Έχω αραίωση στα μαλλία

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Καλησπέρα παιδιά είμαι 16 ετών και αυτή είναι η πρώτη φορα που γράφω στο φόρουμ, έχω μια μεγάλη ανυσηχία πως θα κάνω φαλάκρα επειδή έχω παρατηρίσει μικρές αραιώσεις άμα θέλετε μπορώ να σας στείλω και φωτογραφίες να δείτε πως είναι για να δείτε αμα υπάρχει κάποιο πρόβλημα εσείς που ξέρετε για να το αντιμετωπισω τώρα που είναι νωρίς γιατί ήδη ξέρω αρκετούς φίλους που είναι 18 και τους έχουν πέσει τα μπροστά μαλλιά παρακαλώ να βοηθήσει όποιος ξέρει,
Ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

P70

Active Member
Απ: Έχω αραίωση στα μαλλία

stavrosgreece είπε:
Καλησπέρα παιδιά είμαι 16 ετών και αυτή είναι η πρώτη φορα που γράφω στο φόρουμ, έχω μια μεγάλη ανυσηχία πως θα κάνω φαλάκρα επειδή έχω παρατηρίσει μικρές αραιώσεις άμα θέλετε μπορώ να σας στείλω και φωτογραφίες να δείτε πως είναι για να δείτε αμα υπάρχει κάποιο πρόβλημα εσείς που ξέρετε για να το αντιμετωπισω τώρα που είναι νωρίς γιατί ήδη ξέρω αρκετούς φίλους που είναι 18 και τους έχουν πέσει τα μπροστά μαλλιά παρακαλώ να βοηθήσει όποιος ξέρει,
Ευχαριστώ

Καταρχας ψυχραιμια Σταυρο βαλε καμια φωτο και μιλαμε να δουμε λυσεις! :)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!!!

Μην ξεκινήσεις κάτι ακόμα λόγο ηλικίας, πρέπει να σιγουρευτής πρώτα ότι όντως υπάρχει πρόβλημα, αν θες πόσταρε καμιά φώτο που να δείχνει το πρόβλημα...

Οκ ορίστε μερικές νομίζω απο την μία πλευρά είναι πιο αραιώ.

Συνημμένα

• IMG_0580.PNG
    IMG_0580.PNG
    221.1 KB · Προβολές: 173

MANKAR

Active Member

καλημερα φιλε , με αυτες τις φωτο νομιζω μας κανεις πλακα!!!!!!για ποιο προβλημα λες???

Οκ ευχαριστώ για τισ απαντήσεις. Υπάρχει πιθανότητα να μου πέσουν τα μαλλιά στο μέλλον από της φωτογραφίες που βλέπετε η είναι αρκετα πυκνά και δεν θα συμβει το κακό.

JackSheppard

New Member

αυτη τη στιγμη ειναι τελεια, αλλα οταν πας 18 και μετα κοιτα το πιο τακτικα, ή πηγαινε σε γιατρο να σου πει γνωμη. Οτι μπορει να επεσαν σε συγγενεις η φιλους σου πχ, δε σημαινει οτι θα πεσουν και σ εσενα. Δε φαινεται κατι τετοιο τουλαχιστον τωρα. ;)

Οκ πάντως φοβάμαι και λίγο γιατι στον πατέρα μου εχουν πεσει τα μαλλιά του αν και λογικά έχω πάρει το μαλλι τις μάνας μου γιατί είναι μαύρο και σγούρο ενώ του πατέρα μου καστανό, και επίσης όταν κάνω μπάνιο μου πέφτουν αρκετές τρίχες.

Alexalmighty

New Member

εμένα μου φαίνεται πως ο αριστερός κρόταφος έχει αρχίσει να αραιώνει χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω.. έχει αρχίσει να παίρνει χαρακτηριστικό σχήμα κροτάφου ΑΑ και έχει και miniaturized τρίχες

Δίκιο έχεις το είχα παρατηρίσει και εγώ πως ο αριστερός Κρόταφος είναι πιο αραιωμενος αυτο το σχήμα που είπες τι σημαίνει;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Alexalmighty

New Member

AA εννοώ Ανδρογενετική Αλοπεκία αρχικά είναι. απλά σε όσους έχουν ΑΑ οι κρόταφοι συνήθως ''στρογγυλεύουν'', χάνουν την γωνία που έκαναν λόγω ευθείας hairline

Πάω να κλείσω αύριο ραντεβού με δερματολόγο να το δει, πως το βλέπεις λες να αραιώσει κιάλο και να κάνω φαλάκρα; Άμα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο με τα φάρμακα που θα μου δώσει ο γιατρός θα το καταπολεμίσω;

giannis1991

Well-Known Member

ξερω θα στεναχωρησω το φιλο αλλα ρε παιδια οχι και δεν υπαρχει προβλημα...φαινεται οτι εχει αρχισει να ξεκινα η ολη διαδικασια...
και εμενα 14,5 παρακαλω ημουν οταν ο δεξιος μου κροταφος ειχε ''ανοιξει''...

komgr

New Member

Καταρχήν επειδή και εγώ στα 16 ξεκίνησα και επειδή δεν έχω μεγαλώσει και πολυ απο τότε να σου πω ότι στην ηλικία που είσαι ο γιατρός δεν μπορεί να δώσει παρά "ελαφριά" πράγματα.
Εξετάσεις και τέτοια έχεις κάνει να δεις αν ο σίδηρος είναι οκ ;
Επίσης να πω γιατί μπήκα απότομα ότι για εμένα μου φαίνεσαι οκ απλά οι κρόταφοι έχουν μπει λιιιιγο μέσα.
Να πω επίσης ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσεις τα μαλλιά σου στα 18.
Μπορεί να εξελιχθεί τόσο αργά που να έχεις τα μαλλιά που έχεις τώρα μέχρι τα 50.
Κάνε εξετάσεις για μένα πρώτον και κυριότερον πήγαινε σε ένα δερματολόγο και μετά αν δεις ότι ισχύει εδώ είμαστε να μιλάμε για....τρίχες. :D :D

JackSheppard

New Member

Στο μελλον δεν ξερω τι μπορει να γινει, αλλα σε αυτες τις φωτο εχει την τελεια hairline. Πηγαινε σε γιατρο φιλε να στο πει κι εκεινος να σου φυγει η ιδεα.

vag25

Well-Known Member

Aυτη τη στιγμη εχεις πολυ πυκνο μαλλι.Αρχισε να ανησυχεις και να το σκεφτεσαι μολις δεις πραγματικο προβλημα.Ειναι κριμα με τετοιο μαλλι να ανησυχεις σημερα.

Ακομα και προβλημα να ειχες ειναι νωρις ακομα για θεραπειες.Ασε να πας 18+ και παρατηρησε τοτε πως ειναι η κατασταση στο μαλλι.Αν εχει την ιδια πυκνοητητα και στα 18 τοτε μην ασχολεισαι καθολου.Οταν εχεις πραγματικο προβλημα τοτε ψαξου.Ως τοτε ομως μην αγχωνεσαι καθολου.

giannis1991

Well-Known Member

JackSheppard είπε:
Στο μελλον δεν ξερω τι μπορει να γινει, αλλα σε αυτες τις φωτο εχει την τελεια hairline. Πηγαινε σε γιατρο φιλε να στο πει κι εκεινος να σου φυγει η ιδεα.

εχει την τελεια hairline για σενα,για την ηλικια σου....για την ηυλικια του θα επρεπε να εχει μια ολοισια χωρις σημαδι τριχοπτωσης..

τελος παντων δεν επιμενω,δεν αισθανομαι και ωραια γιατι καταλαβαινω και το παιδι....

vag25

Well-Known Member

giannis13 είπε:
εχει την τελεια hairline για σενα,για την ηλικια σου....για την ηυλικια του θα επρεπε να εχει μια ολοισια χωρις σημαδι τριχοπτωσης..

τελος παντων δεν επιμενω,δεν αισθανομαι και ωραια γιατι καταλαβαινω και το παιδι....

H hairline του μου φαινεται πολυ καλη και για αυτη την ηλικια.

JackSheppard

New Member

giannis13 είπε:

Ιχνος τριχοπτωσης απο τις φωτο δεν εχει. Ολοισια hairline ποιος την επιβαλλει; Δηλαδη οποιος δεν εχει μια ολοισια γραμμη μαλλι πανω απ τα φρυδια πρεπει να κανει θεραπειες στα 16; :D :D :D :D

Να αντιλαμβανομαστε τη βαρυτητα των οσων λεμε σε ενα παιδι 16 χρονων χωρις ορατο προβλημα. ;) :chinscratch

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα