Έχω αραίωση στα μαλλία

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Απ: Έχω αραίωση στα μαλλία

Οι μισοί γράφετε πως έχω πρόβλημα και οι άλλοι μισοί πως όχι, λοίπον θα πάω στον δερματολόγο να δω τι θα μου πει και αυτός που είναι ειδικός. Αν και δεν νομίζω να αραιώσει κιάλο επειδη κανένας από το σόι της μάνας μου δεν έχει φαλάκρα η αραίωση αλλά καλήτερα να το δω για να είμαι σίγουρος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

JackSheppard είπε:
Ιχνος τριχοπτωσης απο τις φωτο δεν εχει. Ολοισια hairline ποιος την επιβαλλει; Δηλαδη οποιος δεν εχει μια ολοισια γραμμη μαλλι πανω απ τα φρυδια πρεπει να κανει θεραπειες στα 16; :D :D :D :D

Να αντιλαμβανομαστε τη βαρυτητα των οσων λεμε σε ενα παιδι 16 χρονων χωρις ορατο προβλημα. ;) :chinscratch

καλως ηξερα οτι δεν θα συμφωνησετε/εις(καποιοι)...βεβαια και εγω δεν ειμαι δογματικος οτι ειναι τριχοπτωση αλλα τουλαχιστον κατα 95%αυτο πιστευω....και δεν θελω να μπω αλλο σε αντιπαραθεση με κανενα....
το αν θα δικαιωθω θα φανει αν ο πιτσιρικας γραφει στο φορουμ για το λιγοτερο 2 χρονια ακομα....

Conan

Member

οσον αφορα τη hairline διαφερει απο ατομο σε ατομο ρε συ. δηλαδη κι εγω εβλεπα συμμαθητες ( 1η λυκειου ας πουμε/ στα 16) απο το σχολειο, φιλους κτλ, που ειχαν ρε παιδι μου , ετσι, λιγο ανοιχτους κροταφους, αλλα ξερεις, το νορμαλ που εχουν ολοι, αυτο το λιγο προς τα μεσα , και μεχρι και τωρα ειναι κομπλε. Βεβαια ξερω και παιδια που τους εχουν ανοιξει αρκετα. Τι να πω, ισως να μεινει σταθερο εκει. Επιπλεον και μεγαλυτερους σε ηλικια βλεπω που εχουν ενα ανοιγματακι αλλα μεχρι εκει. Οποτε μαλλον κατι τετοιο θα ειναι. Αλλα πηγαινε και στο γιατρο, να παρεις και μια γνωμη παραπανω

JackSheppard

New Member

giannis13 είπε:
καλως ηξερα οτι δεν θα συμφωνησετε/εις(καποιοι)...βεβαια και εγω δεν ειμαι δογματικος οτι ειναι τριχοπτωση αλλα τουλαχιστον κατα 95%αυτο πιστευω....και δεν θελω να μπω αλλο σε αντιπαραθεση με κανενα....
το αν θα δικαιωθω θα φανει αν ο πιτσιρικας γραφει στο φορουμ για το λιγοτερο 2 χρονια ακομα....

Το θεμα ειναι αν θα δικαιωθεις ρε γιαννη; Δεν γινεται να πεις οτι κατα 95% χανει τα μαλλια του απο ΑΥΤΕΣ τις φωτο. Δεν υπαρχει ιχνος. Ουτε το να ανοιξουν οι κροταφοι λιγακι θεωρειται ΑΑ.

Συμφωνω με τον Conan, ΑΠΕΙΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ γινονται NW2 και NW2,5 και μενουν ετσι για ΠΑΝΤΑ. Δεν ειναι ολοι για θεραπειες, γι αυτο λεμε να παρει και συμβουλη γιατρου. Τωρα ειναι NW0, δεν μπαινει καν στα γραφηματα η HL του.

icesensei

New Member

Είναι πολύ καλό που έχεις αυτές τις φωτογραφίες για μελλοντική αναφορά , αν και θα ήταν καλό, να ήταν από πιο μακριά να φαίνονται σημεία αναφοράς του προσώπου σου για τόσο μικρό "πρόβλημα" οι φώτο από κοντά καμμιά φορά ξεγελάνε. Δεν πιστεύω ότι μια hairline πρέπει να είναι "αλφάδι".Πιστεύω ότι αν ξαφνικά δεν είναι ίσια (ενώ ήταν)και υποχωρεί το μαλλί στους κροτάφους/μειώνται η πυκνότητα/λεπταίνει κτλ πάλι θέλει χρόνο για να δείξει αν υπάρχει θέμα male pattern baldness,mature hairline, κτλ,υπομονή γιατί είναι νωρίς.Τίποτα δεν σε εμποδίζει να μην περιποιήσαι τα μαλλιά σου όταν υπάρχουν αποτελεσματικά προϊόντα , ασφαλή προϊόντα που περιγράφονται στο φόρουμ.

icesensei

New Member

ενδεικτικά επιλογές για πρόληψη fungoral σαμπουαν ή κρέμα σε κροτάφους επίσης spironolactone (s5 cream),αλλά και η κρέμα αιρολ που ενισχύει το minoxidil έχει και από μόνη της κάποιες καλες ιδιότητες .Λόγω πυκνότητας δεν φαίνονται εύκολα οι πιο αδύνατες τρίχες , αλλά φαίνονται στη περοχή μεταξύ hairline και κροτάφου κάνει μια μύτη σαν Λ (2η φωτο) , δείτε το. Αυτό το αναφέρω γιατί δίνω σημασία ότι πλησιάζει πρός hairline, σαν υπόθεση για το εύρος της μελλοντικής περιοχής που μπορεί να επηρεαστεί.

Ακόμα δεν έχεις πρόβλημα και μπορεί να πάρει χρόνια να φανεί ,υπόψην ότι λόγω ηλικίας οι θύλακες θα ανταποκριθούν πολύ καλύτερα για αυτό είμαι υπέρ της πρόληψης .
Το ότι δεν θα δεις "θεματικά αποτελέσματα" είναι αυτονόητο...μα έχεις όλα τα μαλλιά σου (!) θα ανταμοιφθείς μελλοντικά όταν δεις ότι έχεις κρατήσει ικανοποιητικά τα μαλλιά σου σε σχέση με τους υπόλοιπους συνομίληκους σου.

giannis1991

Well-Known Member

Conan είπε:
οσον αφορα τη hairline διαφερει απο ατομο σε ατομο ρε συ. δηλαδη κι εγω εβλεπα συμμαθητες ( 1η λυκειου ας πουμε/ στα 16) απο το σχολειο, φιλους κτλ, που ειχαν ρε παιδι μου , ετσι, λιγο ανοιχτους κροταφους, αλλα ξερεις, το νορμαλ που εχουν ολοι, αυτο το λιγο προς τα μεσα , και μεχρι και τωρα ειναι κομπλε. Βεβαια ξερω και παιδια που τους εχουν ανοιξει αρκετα. Τι να πω, ισως να μεινει σταθερο εκει. Επιπλεον και μεγαλυτερους σε ηλικια βλεπω που εχουν ενα ανοιγματακι αλλα μεχρι εκει. Οποτε μαλλον κατι τετοιο θα ειναι. Αλλα πηγαινε και στο γιατρο, να παρεις και μια γνωμη παραπανω

καταλαβαινω τι λες και εσυ και ο τζακ οτι δεν ειναι αναγκαιο να ειναι ολοισια η hairline αλλα εμενα αυτες οι φωτο μου κανουν για αρχη ΑΑ που ομως μπορει να μεινει και ετσι για ολη του τη ζωη...αλλα φυσιολογικο δεν το βλεπω...τα μαλλια εχουν υποχωρησει...αλλωστε τα μαλλια του δεν θα ηταν ετσι πιο παλια...τωρα θα το παρατηρησε και για αυτο ανησυχησε....

giannis1991

Well-Known Member

JackSheppard είπε:
Το θεμα ειναι αν θα δικαιωθεις ρε γιαννη; Δεν γινεται να πεις οτι κατα 95% χανει τα μαλλια του απο ΑΥΤΕΣ τις φωτο. Δεν υπαρχει ιχνος. Ουτε το να ανοιξουν οι κροταφοι λιγακι θεωρειται ΑΑ.

Συμφωνω με τον Conan, ΑΠΕΙΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ γινονται NW2 και NW2,5 και μενουν ετσι για ΠΑΝΤΑ. Δεν ειναι ολοι για θεραπειες, γι αυτο λεμε να παρει και συμβουλη γιατρου. Τωρα ειναι NW0, δεν μπαινει καν στα γραφηματα η HL του.

οκ,γνωμη μου και γνωμη σου...ισως επηρεαζομαι επειδη μου ψιλοθυμιζει την δικια μου περιπτωση...μακαρι να εχετε δικιο...αλλα δεν θα ελεγα οτι ειναι nw0...ΤΕΣΠΑ...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Αυτό που λένε "ώριμη hairline" δεν είναι στάνταρ η ηλικία και το πόσο ανοίγουν οι κροτάφοι. Ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη για το αν είναι ή όχι με βάση όπως το βλέπει. Ένας 30άρης με την hairline το φίλου μπορείς να πείς ότι έχει ώριμη hairline. Σε ηλικία 16 χρονών όμως όπως ο φίλος, μια τέτεια hairline εγώ προσωπικά δεν θα την χαρακτήριζα ώριμη. (κρίνω με βάση το δεύτερο σετ φωτογραφιών που φαίνετε καλύτερα)
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να στεναχωρήσω τον φίλο. Μακάρι να περάσουν πολλά χρόνια ακόμα και να μην υποχωρήσουν άλλο οι κροτάφοι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JackSheppard

New Member

για μενα και με τις καινουριες φωτο δεν εχεις προβλημα. Παρε ξανα φωτογραφιες σε 3 μηνες με ιδιες συνθηκες και συγκρινε. Και καντο ανα 3μηνο, αν δεις να αλλαζει, πηγαινε σε γιατρο και δειξτου τες.

giannis1991

Well-Known Member

stavrosgreece είπε:
giannis13 και τώρα πως έχουν γίνει τα μαλλιά σου;

ακου φιλε..καταρχην να μην σε στεναχωρω αλλα οφειλα να σου πω αυτο που πιστευω...απλα μην το παιρνεις δεδομενο αλλα να το εχεις στο μυαλο σου...
εμενα φιλε στα 14,5 ειχε ανοιξει ο δεξις μου κροταφος...μονο ο δεξιος...μετα αακολουθησε και ο αριστερος αλλα ακομα και τωρα ο αριστερος ειναι σε καλυτερη κατασταση...εχω δηλαδη ανομοιομορφη κατασταση στους κροταφους....τωρα ειμαι 20 χρονων και ειμαι καθαρο nw2 αλλα ανοιξε και το βερτεξ μου,δηλαδη εχω και τριχοπτωση στην κορυφη....

αν δεν ειχε ανοιξει το βερτεξ μου θα ελεγα οτι εχω παρει απο τον πατερα μου(που μοιαζουμε και παρα πολυ κιολας-ιδιαιτερα στο μαλλι)ο οποιοσ ειχε αρχισει να χανει μαλλια στους κροταφους απο τα 14-15 του και αυτος αλλα τωρα φιλε ειναι 57 και ειναι nw4,που σημαινει οτι δεν εχει καραφλιασει εντελως και με 2 μεταμοσχευσεις θα ηταν τουμπανο....

giannis1991

Well-Known Member

Fenimore είπε:
Αυτό που λένε "ώριμη hairline" δεν είναι στάνταρ η ηλικία και το πόσο ανοίγουν οι κροτάφοι. Ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη για το αν είναι ή όχι με βάση όπως το βλέπει. Ένας 30άρης με την hairline το φίλου μπορείς να πείς ότι έχει ώριμη hairline. Σε ηλικία 16 χρονών όμως όπως ο φίλος, μια τέτεια hairline εγώ προσωπικά δεν θα την χαρακτήριζα ώριμη. (κρίνω με βάση το δεύτερο σετ φωτογραφιών που φαίνετε καλύτερα)
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να στεναχωρήσω τον φίλο. Μακάρι να περάσουν πολλά χρόνια ακόμα και να μην υποχωρήσουν άλλο οι κροτάφοι.

ετσι πιστευω και εγω..

Αύριο κανόνισα να πάω δερματολόγο να δούμε τι θα μου πει. Giannis13 καλά έκανες και μου το είπες δεν με πείραξε, εδώ περα παντως εγώ έκανα αυτες τις αραιώσεις 2 χρόνια μετά απο σένα και φαντάζομαι πως άμα εντοπίσει πρόβλημα ο γιατρος με την καταλληλη συνταγογραφηση μπορει και να το αντιμετοπίσω εσυ φαντάζομαι δεν θα πήρες κάτι για να το αντιμετοπίσεις στα 14 και ίσως γιαυτο σου αραίωσαν κιάλο.

vag25

Well-Known Member

stavrosgreece είπε:
Αύριο κανόνισα να πάω δερματολόγο να δούμε τι θα μου πει. Giannis13 καλά έκανες και μου το είπες δεν με πείραξε, εδώ περα παντως εγώ έκανα αυτες τις αραιώσεις 2 χρόνια μετά απο σένα και φαντάζομαι πως άμα εντοπίσει πρόβλημα ο γιατρος με την καταλληλη συνταγογραφηση μπορει και να το αντιμετοπίσω εσυ φαντάζομαι δεν θα πήρες κάτι για να το αντιμετοπίσεις στα 14 και ίσως γιαυτο σου αραίωσαν κιάλο.

Στην ηλικια σου σπανια υπαρχει ολοφανερη ενδειξη τριχοπτωσης.Σε σενα δεν υπαρχει τετοια ενδειξη.
Μπορει να κρατησεις αυτο το μαλλι(ή το μεγαλυτερο μερος του) για παντα,μπορει και να δεις αραιωση στα 20 σου.Κανεις δεν ξερει.Δεν μπορει να ξερει κανεις αν θα εχεις προβλημα στο μελλον.Ουτε ο δερματολογος σου.(εφοσον η πυκνοτητα στο πανω μερος του κεφαλιου παραμενει η ιδια).

Πήγα σήμερα και μου είπε πως δεν ε´χω τίποτα αν και βέβαια δεν μου φάνηκε και πολύ καλός επειδή ήταν του ίκα και δεν το κοίταξε και πολύ καλά μόνο το τράβηξε να δει άμα φεύγουν τρίχες.

giannis1991

Well-Known Member

stavrosgreece είπε:
Πήγα σήμερα και μου είπε πως δεν ε´χω τίποτα αν και βέβαια δεν μου φάνηκε και πολύ καλός επειδή ήταν του ίκα και δεν το κοίταξε και πολύ καλά μόνο το τράβηξε να δει άμα φεύγουν τρίχες.

α ενταξει φοβερος επιστημονας...

giannis1991

Well-Known Member

vag25 είπε:
Στην ηλικια σου σπανια υπαρχει ολοφανερη ενδειξη τριχοπτωσης.Σε σενα δεν υπαρχει τετοια ενδειξη.
Μπορει να κρατησεις αυτο το μαλλι(ή το μεγαλυτερο μερος του) για παντα,μπορει και να δεις αραιωση στα 20 σου.Κανεις δεν ξερει.Δεν μπορει να ξερει κανεις αν θα εχεις προβλημα στο μελλον.Ουτε ο δερματολογος σου.(εφοσον η πυκνοτητα στο πανω μερος του κεφαλιου παραμενει η ιδια).

δεν εχει ηλικια αυτο ρε παιδια...θα συμφωνησω οτι σε τετοιες περιπτωσεις δηλαδη στην αρχη δεν ξερεις τι θα γινει.μπορει να καραφλιαει σε 5 χρονια και μπορει να γερασει ετσι αλλα δεν παιζει ρολο η ηλικια που αρχιζει....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα