Χαίρετε αγαπητοί φίλοι και χρόνια πολλά σε όλους. Μπαίνω κατ’ευθείαν στο ψητό: είμαι 47 χρονών ίσια τρίχα και την κατάστασή μου την βλέπετε στις φωτογραφίες. Διαβάζω το φόρουμ ως επισκέπτης ανά διαστήματα και με κενά. Η πρώτη μου φορά νομίζω ήταν πριν από περίπου 12 χρόνια όταν ξαφνικά έχασα πολλά από τα μαλλιά μου. Τότε δοκίμασα πολλές από τις θεραπείες που διάβασα στο φόρουμ (μινοξ, big3, αλοιφές αβοταρντ σε αυτοσχέδιο διάλυμα, πολλές συμβουλές από τα τότε πολύ ενεργά μέλη). Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα δει καμιά φοβερή βελτίωση σίγουρα όμως μια σταθεροποίηση. Η ενασχόλησή μου με τις θεραπείες κράτησε για περίπου 1,5 χρόνο μέχρι που έσκασε κάτι πολύ σοβαρό στην υγεία μου (το οποίο μου άφησε και την ουλή που βλέπεται στην φωτογραφία) και τα έκοψα όλα. Ίσως και κάποιες από τις θεραπείες/σκευάσματα να έπαιξαν εν μέρει ρόλο σε αυτό που έπαθα αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά γιατί δεν έχω ιατρική γνωμάτευση με απόλυτη σιγουριά, παρά μόνο κουβέντες με διάφορους γιατρούς. Στο θέμα μας, αυτή η εικόνα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι σταθεροποιημένη τα τελευταία περίπου 6 χρόνια. Δεν λαμβάνω καμία θεραπεία πλέον και ούτε θα ήθελα να λάβω, αλλά θέλω να προβώ σε μεταμόσχευση. Νομίζω ότι έχει έρθει πλέον η ώρα και θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τον αριθμό των μοσχευμάτων που νομίζετε ότι χρειάζομαι για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Σε πρώτη φάση ίσως να κάνω μόνο μπροστά και αφήσω το πίσω για πιο μετά.
Διαβάζοντας διάφορα νήματα στο φόρουμ νομίζω ότι χρειάζομαι περί τα 2000 μοσχεύματα για μπροστά για να καλύψω την επιφάνεια από τη μέση μέχρι την αδρή γραμμή που τράβηξα. Ανέκαθεν είχα μεγάλο μέτωπο και δεν με ενδιαφέρει να κατεβάσω την χερλαιν πολύ χαμηλά. Προτιμώ να δώσω ένα σχήμα στο πρόσωπό μου και να πετύχω μια σχετικά καλή πυκνότητα παρά να κατεβάσω την χερλαίν πολύ χαμηλά και να είναι αραιό το αποτέλεσμα. Η επιφάνεια που θέλω να καλύψω είναι περίπου 60 εκ2 εκ των οποίων τα 50 εκ2 είναι εντελώς άδεια. Τί λέτε γι’ αυτό το νούμερο θα φτάσουν τα 2000 μοσχεύματα; Επίσης, δεν θα ρωτήσω για κλινικές κλπ μιας και αμέσως μετά τις γιορτές θα ξεκινήσω τις επισκέψεις μου. Δεν θέλω να την κάνω στο εξωτερικό, Δεν θέλω να μπω σε αεροπλάνο με γάζες ή χωρίς και γι’ αυτό θα μείνω στις εγχώριες επιλογές, κάποιες από τις οποίες, από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα που βλέπω στο φόρουμ είναι μια χαρά. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις και καλώς σας βρήκα και επίσημα ως μέλος του φόρουμ και όχι ως απλός επισκέπτης πια.

Διαβάζοντας διάφορα νήματα στο φόρουμ νομίζω ότι χρειάζομαι περί τα 2000 μοσχεύματα για μπροστά για να καλύψω την επιφάνεια από τη μέση μέχρι την αδρή γραμμή που τράβηξα. Ανέκαθεν είχα μεγάλο μέτωπο και δεν με ενδιαφέρει να κατεβάσω την χερλαιν πολύ χαμηλά. Προτιμώ να δώσω ένα σχήμα στο πρόσωπό μου και να πετύχω μια σχετικά καλή πυκνότητα παρά να κατεβάσω την χερλαίν πολύ χαμηλά και να είναι αραιό το αποτέλεσμα. Η επιφάνεια που θέλω να καλύψω είναι περίπου 60 εκ2 εκ των οποίων τα 50 εκ2 είναι εντελώς άδεια. Τί λέτε γι’ αυτό το νούμερο θα φτάσουν τα 2000 μοσχεύματα; Επίσης, δεν θα ρωτήσω για κλινικές κλπ μιας και αμέσως μετά τις γιορτές θα ξεκινήσω τις επισκέψεις μου. Δεν θέλω να την κάνω στο εξωτερικό, Δεν θέλω να μπω σε αεροπλάνο με γάζες ή χωρίς και γι’ αυτό θα μείνω στις εγχώριες επιλογές, κάποιες από τις οποίες, από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα που βλέπω στο φόρουμ είναι μια χαρά. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις και καλώς σας βρήκα και επίσημα ως μέλος του φόρουμ και όχι ως απλός επισκέπτης πια.