Έρευνα για μ.μ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Cloud

Member
σόρρυ CVIAL που γράφω ταυτόχρονα... γράφω ξέροντας ότι αν πω μπούρδες θα επέμβεις :).

nikosssss

Active Member
Νομίζω είναι κατανοητό αυτό που λέει ο Cloud γιατί σκαλώνετε??? Όταν στετσάρεις μια επιφάνεια, προφανώς η παραμόρφωση που παρουσιάζει, επηρεάζει την γειτονική χώρα με τον αυτονόητο τρόπο. Συνεπώς όταν στην επιφάνει υπάρχουν τρίχες τις "αραιώνει"... Έστω και λίγο, πράγμα που ίσως σημαίνει οτι μπορεί να μην είναι καν εύκολα διακριτό, αλλά δεν παύει να υφίσταται...

naruto

Well-Known Member
Δεν καταλαβαινω:(
Κ εγω αυτο που λεει ο νικος εννοω,αλλα ο cvial διαφωνει.
Οταν μαζευω το δερμα στο χερι μου,βλεπω κ τις τριχες να ερχοντε πιο κοντα και να πυκνωνουν.
Οταν το τσιτωνω απομακρυνοντε η μια απο την αλλη κ ειναι πιο αραια κατανεμημενες
Τεσπα δεν θελω να γινομαι πρηξας

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εδώ μιλάμε με πρακτικούς όρους, όταν λες αραίωση αλλα εχει στο μυαλό του κάποιος που το διαβάζει, αυτα που λέει ο Νικος αλλα και ο cloud ειναι σωστα και προφανή

Sent from my iPhone using Tapatalk

naruto

Well-Known Member
Μμμμαλιστα
δηλαδη η οποια αραιωστη στα γειτονικα με την ουλη μαλλια ειναι τοσο μικρη που πρακτικα δεν λαμβανετε υποψη.
Βεβαια με το φτωχο μου το μυαλο υποθετω πως οσο πιο πολυ δερμα κοψεις-αφαιρεσεις τοτε τοσο πιο εντονη γινετε η αραιωση αφου τεντωνεις το δερμα περισσοτερο.
Ευχαριστω για το χρονο σας παιδεια

athenian

Well-Known Member
Επειδη εχω κουρεψει ατομα με strip,υπαρχει οπτικα μια μκρη αραιωση περιπου 1 cm γυρω απο την ουλη αλλα πραγματικα φαινεται δυσκολα.

Cloud

Member
Παιδιά μια ακόμα απορία σχετικά με τη hairline. Πώς μπορεί κανείς να αποφύγει τις hairline που φαίνονται ματσάκια ματσάκια;

piros75

Well-Known Member
τι σημαίνει το "ματσάκια, ματσάκια"; Αν εννοείς σαν μαλλιά κούκλας τότε η απάντηση είναι απλή: τοποθέτηση μονότριχων και πριονωτός σχεδιασμός για μεγαλυτερη φυσικότητα στο τέλος.

mikegad

Well-Known Member
Κάπως έτσι πρέπει να είναι η hairline ματσάκια - ματσάκια :p :p
images

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα