Έρευνα για μ.μ.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Nαι φιλαρακι,να σε καλα ευχαριστω.37 πατησα.
Σε 3μηνες θα κανω και ενημερωση στα 4 χρονια μεταμοσχευσης.
Καληνυχτα!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ευχαριστω φιλε mikegad.
Το βραδυ ειδα ονειρο οτι εκανα μεταμοσχευση Γε@ργιου και με βαλε παλι haieline α,β,c ζωνη οτι νανε δηλαδη.

Cloud

Member
Και τώρα το δεύτερο θέμα.. hairline. Από ό,τι έχω δει από το forum και τις διάφορες φωτογραφίες που κυκλοφορούν, τα καλά αποτελέσματα και από τις 4 κλινικές που αναφέρω στο πρώτο post με ικανοποιούν ως προς τη φυσικότητα, είτε πρόκειται για μεγάλη είτε για μέση πυκνότητα (με διαφορές τις οποίες βρίσκω μάλλον ανεκτές). Όσοι έχετε κάνει ή έχετε δεί live, συμφωνείτε; Είστε ευχαριστημένοι ή κάνει μπαμ η μμ;

tasos33

Well-Known Member
Το εν λόγω νήμα ειναι πραγματικα μορφωτικού επιπέδου....μονο ουσία κ τίποτα άλλο...θεωρώ πως για να εφαρμοστούν ολα αυτά σε ελληνικές κλινικές η θα πρεπει να περάσουν ,10 χρόνια η να επενδύσουν σε γνώσεις κ εργαλεία αρα κ να ανεβάσουν τιμες.
Απορία.... Το splitting είναι η εξαγωγή μιας τρίχας απο ενα πολθτριχο graft? Καί πως το splitting επεκτείνει την δοτρια 20% όπως είπε o strip

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μιας η δυο συνήθως, την επεκτείνει με την έννοια του καμουφλάζ, δηλαδή την ομογενοποιει, κάτι σαν να εχεις διάχυτη αραίωση δηλαδή, αντί για μεγάλα κενά που φυσικά δεν ειναι αποδεκτά...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stripar

Established Member
Το splitting είναι η εξαγωγή μιας τρίχας απο ενα πολθτριχο graft?
Ναί είναι η εξαγωγή ΕΝΤΌΣ "σώματος" με το punch ,
από ένα πολύτριχο graft σε μικρότερα...όχι απαραίτητα μονότριχου , μπορεί να είναι δίτριχου , τρίτριχου κ.ο.κ
πως το splitting επεκτείνει την δοτρια 20% όπως είπε o strip
Γιατί με το spliting αυξάνεται ο αριθμός των διαθέσιμων τριχών (όχι grafts) προς κατανομή ,
συνεπώς με σωστή διαχείριση & κατανομή μπορεί να καλυφτεί μεγαλύτερη έκταση και να δωθεί το illusion μεγαλύτερης "πληρότητας" & "κάλυψης".
Η δότρια παραμένει η ίδια , αλλά αναλόγως την τοπολογία που εφαρμόζει τα graft ο γιατρός δίνει ένα 20% ψευδαίσθησης στο αποτέλεσμα συνεπώς και στο σύνολο της δότριας.

Μήν ξεχνάμε ότι καμιά δότρια δέν μπορεί να δώσει τα συνολικά grafts που απαιτούνται για την Native αποκατάσταση , και μία επιτυχημένη μτχ είναι αυτή που μπορεί να σου δώσει την Native ψευδαίσθηση του αποτελέσματος...

Στα χέρια πάντα ενός καλού γιατρού...

Υ.Γ:Υπάρχει και μία έρευνα σε πειραματικό στάδιο για την ώρα ,
όπου όταν κατά την διάρκεια του spliitng εφαρμόσει ο γιατρός "Accell" ,
υπάρχει μερικός regenaration της δότριας.
Θα προσπαθήσω να την βρώ να την αναεβάσω...

Τελευταία επεξεργασία:

Cloud

Member
Και επανέρχομαι στη hairline... βλέπω ότι ο καθένας έχει διαφορετική μέθοδο για να πετύχει τη φυσική hairline, άλλοι με πριονωτό pattern, άλλοι χωρίς πριονωτό.. Έχουμε σχόλια για αυτό; Και το πριονωτό δε μου φαίνεται άσχημο, αλλά αν τα πάρεις κοντά δε θα φαίνεται λίγο περίεργο;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Όσα δέν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια !!!
Όσοι δέν μπορούν να πετύχουν με ομοιόμορφο και συμπαγές σχήμα φυσική hailine ,
την κάνουν πριονωτή προκειμένου η ασυμμετρία της να δώσει φυσικότητα...

Cloud

Member
βλέπω ότι και ο K. Er, ακόμα και ο king Rahal καμμιά φορά, σπάνια, κάνουν ελαφρώς πριονωτή, άψογη βέβαια. Ίσως μερικές φορές να είναι αναπόφευκτο ανάλογα με το διαθέσιμο υλικό. Εδώ λογικά θα παίζει και το splitting στον Κ. Er.

χεχε.. έχω αρχίσει και κοιτάω τον κόσμο στη hairline. Αν τελικά κάνω και αν πάνε όλα καλά θα έχω ωραία εμπειρία από όλη αυτή τη διαδικασία.

Cloud

Member
Μάζεψα και λίγες ακόμα ανησυχίες που έχω. Μερικές είναι χαζές, αλλά πρέπει να τις πώ..

1. Από την αρχή η περιοχή που χάνει είναι ακριβώς η ίδια και παρατήρησα ομοιόμορφη αραίωση πίσω από το τσουλούφι. Δεν έχω δει αλλαγή στην πίσω πλευρά του crown και στα πλάγια. Πόσο πιθανό είναι πιθανό να αρχίσει να ανοίγει;
2. Έχει νόημα φίνα μόνο για την περίοδο της μμ;
3. Έχω τρόπο να ξέρω, ή να έχω ένδειξη, αν θα μείνουν white dots ή όχι λόγω του δέρματός μου;
4. ACell, PRP να κοιτάξω να έχουν?

piros75

Well-Known Member
Μάζεψα και λίγες ακόμα ανησυχίες που έχω. Μερικές είναι χαζές, αλλά πρέπει να τις πώ..

1. Από την αρχή η περιοχή που χάνει είναι ακριβώς η ίδια και παρατήρησα ομοιόμορφη αραίωση πίσω από το τσουλούφι. Δεν έχω δει αλλαγή στην πίσω πλευρά του crown και στα πλάγια. Πόσο πιθανό είναι πιθανό να αρχίσει να ανοίγει;
2. Έχει νόημα φίνα μόνο για την περίοδο της μμ;
3. Έχω τρόπο να ξέρω, ή να έχω ένδειξη, αν θα μείνουν white dots ή όχι λόγω του δέρματός μου;
4. ACell, PRP να κοιτάξω να έχουν?

Γνώμη μου:
1. Ναι είναι πιθανό
2. Δεν έχει νόημα μιας και η φίνα ότι δίνει το παίρνει πίσω όταν την σταματήσεις (δεν έχει αποδειχτεί ότι βοηθάει τα μεταμοσχευμένα, για πιο γρήγορη φύτρωση ή για οτιδήποτε άλλο)
3. Ο μόνος τρόπος να ξέρεις πως θα αντιδράσει το δέρμα σου στην εξαγωγή είναι να κάνεις τεστ με εξαγωγή 5-10 μοσχευμάτων (αλλά με ίδιου μεγέθους εξαγωγέα με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η κανονική σου μμ) και να περιμένεις 1 μήνα τουλάχιστον για την επούλωση των σημείων και να δεις αν αφήνει white dots. Απόψή μου είναι ότι σε όλους αφήνει έστω και λίγο
4. Σύμφωνα με πολλές κλινικές, γιατρούς, αλλά και τελευταία papers φαίνεται ότι το PRP βοηθάει σε μια πιο γρήγορη και καλύτερη επούλωση της δότριας και λήπτριας, για φύτρωση νέων τριχών οι γνώμες διίστανται.

mimis giova

Active Member
σκευτομαι κ εγω για μ.μ παιδια..αλλα ειμαι ο πιο ακαταληλος ανθρωπος για μμ..ο λογος καθολου δοτρια κ μεγαλο nw..διαχιτω 6αρι κ με δοτρια μετρημενη 1500 grafts απο την dhi..ειπα να παω να βαλω διαχυτα κ οτι καληψη..κ μετα βλεπω αν παω να παρω κ απο σωμα..τι γνωμη εχετε??κ πια κλινικι προτινεται??δεν περιμενω παπαδες φυσικα..απλα να φυγει η γυαλαδα η μεγαλη..30 χρονων ειμαι..κ επειδη δεν εχω μεγαλη δοτρια..λεω να μην τρεχω εξωτερικο

Μπλουζα