Έλληνας γιατρός....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Έλληνας γιατρός....

panzo58 είπε:
Αγαπητοί αναγνώστες του forum , φαίνεται από αυτά που γράφετε για το συγκεκριμένο βίντεο ότι δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει μεταμόσχευση μαλλιών. Ο ίδιος που υποβλήθηκε στην μεταμόσχευση το έβγαλε στο youtube και φυσικά εάν θέλετε, εφ'όσον το θίξατε στο φόρουμ μπορείτε να τον δείτε από κοντά αν φαίνονται οι τρύπες και τώρα και μετά από 4 μήνες όταν θα μεγαλώσουν τα μαλλιά του. Φυσικά δεν φταίτε εσείς γιατί η ενημέρωση για την μεταμόσχευση μαλλιών γίνεται σε επίπεδο κομμωτηρίου.
Θα γράψω για την μεταμόσχευση μαλλιών μόνο μία φορά και θέλω να προσέξετε καλά αυτά που θα διαβάσετε.
\
\
\
EDIT
\
\
\

Eντάξει Panzo58, τα καταλάβαμε αυτά που θες να πεις, δεν χρειάζετε να spammaρεις με copy - paste. Ευτηχώς έχουμε όλοι μάτια και κρίνουμε, ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον αλλά δεν θα χρειαστούμε την βοήθεια σου.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jim250781

Member
Απ: Έλληνας γιατρός....

panzo58 είπε:
Αγαπητοί αναγνώστες του forum , φαίνεται από αυτά που γράφετε για το συγκεκριμένο βίντεο ότι δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει μεταμόσχευση μαλλιών. Ο ίδιος που υποβλήθηκε στην μεταμόσχευση το έβγαλε στο youtube και φυσικά εάν θέλετε, εφ'όσον το θίξατε στο φόρουμ μπορείτε να τον δείτε από κοντά αν φαίνονται οι τρύπες και τώρα και μετά από 4 μήνες όταν θα μεγαλώσουν τα μαλλιά του. Φυσικά δεν φταίτε εσείς γιατί η ενημέρωση για την μεταμόσχευση μαλλιών γίνεται σε επίπεδο κομμωτηρίου.
\
\
\
EDIT
\
\
\

1)Έλληνα γιατρέ εσύ που έχεις ιδέα, έχεις δει ποτέ πως είναι κάποιος που έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών στο εξωτερικό μετά την επέμβαση?

2)Τι έχεις να πεις για την κόπτρια που κόβει τα μοσχεύματα χωρίς καν μεγεθυντικά γυαλιά?

Απάντησε σε αυτά τα 2 που είναι τα απλά και αν θες επανερχόμαστε στα τελικά αποτελέσματα της άκρως επιτυχημένης μεταμόσχευσης....
 

Adriano

Well-Known Member
Απ: Έλληνας γιατρός....

Λοιπόν το ότι είστε ότι είστε δεν απαγορεύει σε κανένα από εμάς εδώ μέσα να έχουμε άποψη για την δουλειά σας κύριε.Πολλοί από εδώ μέσα έχουμε διαβάσει πάρα πολύ σχετικά με μεταμοσχεύσεις και τα συναφή.Και έχουμε δει και αποτελέσματα από συναδέλφους σας στο εξωτερικό πραγματικά υψηλής αισθητικής και καλής δουλειάς.Τονίζω ότι λέω την αποψή μου. Αλλά οκ μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι το κεφάλι που είδαμε στο video θα έχει καλό αποτέλεσμα.Eγώ είχα ένα ατύχημα και μπήκε σίδερο τέτοιας διαμέτρου στο χέρι μου και ακόμα σημαδι έχω μετά από 1 χρόνο.Δεν μου αρέσει που σας στήνουμε για εκτέλεση αλλά όταν παίρνετε τόσα λεφτά θεωρώ ότι η ελάχιστη ηθική σας υποχρέωση είναι να δώσετε αποτελέσματα αναλόγου επίπεδου με την αμοιβή σας και να κάνετε σωστά την δουλειά σας όπως την κάνουμε πολλοί από μας.Γιατί σίγουρα κάποιοι από εμάς σας έχουν εξυπηρετήσει σε κάποιο εστιατόριο αφού έχουμε πιάσει και δεύτερη δουλειά για να πληρώνουμε τα καραφλοδάνεια.

Με εκτίμηση

Adriano
 

xDante

Member
Απ: Έλληνας γιατρός....

όχι τπτ άλλο έσβησε και τα σχόλια στο youtube....... να δεις πόσο κολλημένος είναι αυτός που και καλά δεν έβαλε το βίντεο για να διαφημίσει τον γιατρό .... όσο για τον φίλο pazo κοίτα την δουλειά της άλλης εταιρείας και σύγκρινε με 3 χιλιοστά τρύπα (τόσο περίπου την υπολογίζω ) σου πήδηξε και ότι τριχοθυλάκιο είχες δίπλα μιλάμε για ολική καταστροφή τί να το κάνω εγώ να μου βάλει 3 τριχα με διατομή 3 χιλιοστά αν έχει πάρει μαζί του και άλλα 4 τριχοθυλάκια απο εκεί δλδ που θα είχες 3 που σου έβαλε και 1 άντε 2 που θα επιζούσαν τώρα έχεις 3 στάνταρ και τα άλλα αξιομακάριστα.... χωρίς να υπολογίζω και αυτά που θα πάνε άκλαφτα λόγω shokloss θέλω να δώ πως θα είναι μετά απο έναν χρόνο πραγματικά....... τι να τον κάνω απο νοργουντ 3 που ηταν πριν να πάει 3 thinner στην κορυφή γιατί έτσι τον κόβω.....
 

roukoun

Member
Απ: Έλληνας γιατρός....

ο τυπος εχει καταστραφει!τεσπα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αφου υπαρχουν καποιο καταξιωμενοι πλαστικοι χειρουργοι στην ελλαδα καποιος δεν θα μπορει να τα καταφερει?
 

pavlos

Member
Απ: Έλληνας γιατρός....

Οταν γιατρος αναφερει τον 'ασθενη' σαν πελατη και οτι του αυξανουμε την πελατεια απο κει και περα καταλαβαινεις περι τινος προκειται ειμαστε
ΠΕΛΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-X
 

stpanos

New Member
Απ: Έλληνας γιατρός....

Η συζήτηση έχει πέσει σε άσχημο επίπεδο …δεν βγαίνει νόημα όποιος έχει στοιχεία ας τα αναφέρει…..προσωπικά εγώ έχω άσχημη εμπειρία από την επαφή με τους έλληνες πλαστικούς-χειρούργους …όντως η τεχνική fue όπως προείπε ο γιατρός δεν μου έδωσε τα αποτελέσματα που μου υποσχεθήκαν αλλά δεν μπορώ λόγο της ιδιαιτερότητας μου να εφαρμόσω άλλη τεχνική, δεν αποκλείω το γεγονός να έχει βελτιωθεί η κατάσταση αλλά πάλι διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

Η προσέγγιση στο forum από άτομα με 2-3-4 ποστ που βιάζονται να ανεβάσουν αποτελέσματα ενός γιατρού λογικό είναι να πυροδοτεί αντιδράσεις και αμφιβολίες ένα έργο που έχει παιχτεί πολλάκις σε ξένα φόρα γι ευνόητους λόγους.

Άλλη βαρύτητα έχει το θετικό αποτέλεσμα ενός μέλους που είναι γνωστό μέσα στο forum και άλλη όταν παρουσιάζεται ως Φάνης Μπαστούνης ξαφνικά χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα μιας και εγώ έχω λίγα πόστ.

Οι λογομαχίες με άσχημους χαρακτηρισμούς και οι απειλές δεν ωφελούν κανέναν.

Εγώ προσωπικά είμαι τις άποψης αν ΔΕΝ δω ΔΕΝ πιστεύω και ο hasson να είναι.

Ας αφήσουμε τον καιρό να δείξει αν υπάρχει όντως κάτι αξιόλογο στον ελλαδικό χώρο και αυτό προϋποθέτει σκληρή δουλειά από τον επιστήμονα και πάνω από όλα θετικά κατά περίπτωση αποτελέσματα ως τότε ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους.
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Έλληνας γιατρός....

το thread ξεκλειδώνει πάλι, πιο κόσμια παρακαλώ.
 

stpanos

New Member
Απ: Έλληνας γιατρός....

img0904h.jpg

img0904h.jpg


Και για να μιλάμε με στοιχεία κύριοι εδώ σας παραθέτω μια φωτογραφία μου που με την μέθοδο fue μπήκαν 500 τρυχοθυλάκια από την D$I.

Μετά από 5 χρόνια περίπου αυτή είναι η κατάσταση τώρα….. αν θεωρείτε εσείς αυτό αποτέλεσμα των 4000 ευρώ και 500 τριχοθυλακίων που ανάθεμα αν είναι τόσα μπορείτε να καταφύγετε σε αυτούς…..αυτά βλέπει ο κόσμος κύριοι και φεύγει για αλλού και όπως έλεγε και η καμπάνια τους το αποτέλεσμα μετρά.

Εν τω μεταξύ μετά από λίγες ήμερες μετά την επέμβαση είχα πάει στην κλινική τότε στην laser l$ne Cl$n$c να δουν το αποτέλεσμα και να μου πουν και εκείνοι την γνώμη τους (από τον Άννα στον Καϊάφα) και τότε θυμάμαι κάποιος κύριος με το επώνυμο γνωστού εθνάρχη μας μου είπε ούτε 100 (και είχε δίκιο) δεν είναι και πρότεινε τα δικά του.

Τι έκανα?.... έφυγα μακριά και έριξα μαύρη πέτρα σε όλους να εμπιστευτώ Έλληνα δεν σας κρύβω ότι έχω τους ενδοιασμούς μου.
Το άσχημο είναι ότι κοιτάτε το τώρα και όχι το μετά….πες του την αλήθεια και δεν θα χάσης είναι προτιμότερο από το να χαλάσεις το όνομα σου σαν εταιρία και σαν επιστήμονας.

Βέβαια από τότε έχουν αλλάξει πολλά αλλά είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί το αρνητικό κλίμα-άποψη που έχει ο κόσμος για τους έλληνες γιατρούς και όχι μόνο στον χώρο αυτό.

Κύριοι θέλει πολύ προσπάθεια και αποτελέσματα από μέρους σας για να σας ξανά εμπιστευτούμε.

Δείξτε τα αποτελέσματα σας πριν και μετά και το συζητάμε.




(έχω ένα θέμα με την εμφάνιση της φωτογραφίας αν μπορείτε κύριοι διαχειριστές να το διευθετήσετε θα σας είμαι υπόχρεος)
(Ευχαριστώ για την βοήθεια Fenimore…..)
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Έλληνας γιατρός....

@stpanos όταν γράφεις ένα νεο μήνυμα απο κάτο απο το κουτάκι που γράφεις λέει με μπλε γράμματα "Συνημμένα και άλλες επιλογές", κανε κλικ εκει και πατα επισήναψη αρχείου (και επελεξε την/τις φωτογραφία/ες )
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

stpanos

New Member
Απ: Έλληνας γιατρός....

Δεν αντιλέγω αγαπητέ….ότι κάποιος μπορεί να είναι ευχαριστημένος με το οποιοδήποτε αποτέλεσμα, εξαρτάται από το τι έχει βάλει σαν στόχο και κατά πόσο αυτός ο στόχος επετεύχθη …δυστυχώς η ιστορία των επιτυχημένων μεταμοσχεύσεων στην ελλάδα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας θα δεις ένα ποσοστό μικρό ικανοποιημένο και αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες…. και η συντριπτική πλειοψηφία να έχει τραγική κατάληξη και ως προς το αποτέλεσμα και ως προς την ψυχολογία του παθόντος.

Το να είσαι σε μικρή κλίμακα nw 1,2,3, και να καταφέρει ο γιατρός ένα κάποιο αναμενόμενο αποτέλεσμα με όλες τις ευνοϊκές συνθήκες (ποιότητα-ποσότητα δότριας) δεν θεωρείται για μένα επιτυχία η τουλάχιστον δεν δείχνει στο έπακρο τις δυνατότητες του γιατρού.

Επιτυχημένη κατ εμέ θεωρείται μια επέμβαση όταν είναι δύσκολη τεχνικά με πρόβλημα σε μεγάλη έκταση εκεί οι γιατροί του εξωτερικού πραγματικά κάνουν θαύματα με αποτέλεσμα να αλλάξουν ριζικά την εικόνα του ασθενούς.

Στα δύσκολα φαίνεται ο επιστήμονας …..όσο αφορά τώρα σε προσωπικό επίπεδο αν η άποψη σου θες πραγματικά να έχει κάποια βαρύτητα και να γίνει αποδεκτή και πειστική θα σε παρακαλούσα να ανεβάσεις ότι στοιχεία έχεις στην διάθεση σου φωτογραφίες αμέσως πριν και μετά την μεταμόσχευση καθώς και την πορεία εξέλιξης της, αλλιώς δυστυχώς θα έχεις την ίδια κατάληξη με τους προλαλήσαντες.

Λυπάμαι που το λέω αλλά έτσι είναι ….πολλοί από εδώ μέσα είναι γιατί είτε θέλουν να δουν και να μάθουν για το πρόβλημα τους και πως να το αντιμετωπίσουν αλλά και αρκετοί που έχουν καταστραφεί από τέτοιες επεμβάσεις ….. σου μιλώ σαν παθών
…όπως καταλαβαίνεις το να ποστάρει κάποιος με το καλημέρα θετικά σχόλια για κάποιο γιατρό είναι λογικό να αντιμετωπίζεται με καχυποψία.

Δεν θέλω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα σου και να καταδικάσω εκ την γένεση της την άποψη σου εδω…. αλλά αν δεν τεκμηρίωσης με στοιχεία δεν θα γίνει αποδεκτή από κανένα…είναι ανώφελη και άκαρπη η όποια προσπάθεια….και γυρνά μπούμερανγκ στο επιστήμονα ..μην ξεχνάς ότι πολλοί παθόντες από εδώ είναι επιστήμονες στον χώρο τους οπότε δεν απευθύνεσαι σε αδαείς και ανθρώπους με μειωμένη αντίληψη της πραγματικότητας …δεν ξέρω πως το καταλαβαίνεις η πως το αντιλαμβάνεσαι…αν θες μπορούμε να αναλύσουμε την διαφορά του καταλαβαίνω με του αντιλαμβάνομαι που έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα.

Οπότε πράξε αγαπητέ μου τα δέοντα αλλιώς μπορείς σε παρακαλώ να σωπάσεις…
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Έλληνας γιατρός....

Panos1982 είπε:
Φενι......κανε αυτο που πρεπει.... :p

done, το μέλος policeonline ban-αρίστικε.

Προς τους γνωστούς - άγνωστους διαφημιστές: Δεν πρόκειτε να διαφημιστείτε απο εδώ. Μην το συνεχίσετε, δεν έχει νόημα.
 

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Έλληνας γιατρός....

παρεπιπτοντος φενι.....μιας και εγω δε σου εχω πει ποτε καλη επιτυχια.......
βλεπω οτι εισαι πολυ οργανομενος...τυπικος....ασχολησε αρκετα....και κανεις πολυ καλη δουλεια εδω μεσα....
Συγχαρητηρια κι απο μενα.... :hailing
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Έλληνας γιατρός....

Panos1982 είπε:
παρεπιπτοντος φενι.....μιας και εγω δε σου εχω πει ποτε καλη επιτυχια.......
βλεπω οτι εισαι πολυ οργανομενος...τυπικος....ασχολησε αρκετα....και κανεις πολυ καλη δουλεια εδω μεσα....
Συγχαρητηρια κι απο μενα.... :hailing

ευχαριστώ pano :) , είναι υποχρέωση μου, όχι μόνο επειδή είμαι mod, αλλά και για όλα τα παιδιά που πήγαν και σκάσανε τόσα ευρώ για το τίποτα αλλά και για την προστασία άλλων μελλών που θα θέλουν να κάνουν μελλοντικά μεταμόσχευση. Ο λαός αφυπνίστηκε, αυτοί η κύριοι ή να μάθουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους. ή να μην την κάνουν καθόλου. Είναι χυδαίο να προσπαθούν να πλουτίσουν με τον πόνο του άλλου.
 

Lord Raflas

New Member
Απ: Έλληνας γιατρός....

Φενιμορ

σορρυ για τους πολυ σκληρους χαρακτηρισμους απεναντι στο τσιρακι εχτες αλλα σου μιλαω ΑΦΗΝΙΑΣΑ.

δεν εφτανε ολη τους η χυδαιοτητα εξω και μεσα στη μαπα μας,μπαινουνε και εδω και πουλανε τζαμπα μαγκια
 

roukoun

Member
Απ: Έλληνας γιατρός....

παντως κοιτα επιπεδο...αντι να πει με επιχειρηματα για την δουλεια του κανει ΤΑ καραγκιοζιλικια...
 

hater_of_baldness

Active Member
Απ: Έλληνας γιατρός....

Αν ήμουν 50-50 να πάω σε Έλληνα γιατρό, πλέον είμαι 100% πεπεισμένος ότι δε θα πάω. Και όλα αυτά επειδή ο εν λόγω κύριος με τα καραγκιοζιλίκια του με έπεισε.

ΑΝ ΚΥΡΙΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ, ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ και δε θα επιλέγατε τέτλιες μεθόδους διαφήμισης που μέχρι και 8χρονο δε θα πίστευε. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ; ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ... :down :down :down :down :down :down
 

heyya

New Member
Απ: Έλληνας γιατρός....

xDante είπε:
όχι τπτ άλλο έσβησε και τα σχόλια στο youtube....... να δεις πόσο κολλημένος είναι αυτός που και καλά δεν έβαλε το βίντεο για να διαφημίσει τον γιατρό .... όσο για τον φίλο pazo κοίτα την δουλειά της άλλης εταιρείας και σύγκρινε με 3 χιλιοστά τρύπα (τόσο περίπου την υπολογίζω ) σου πήδηξε και ότι τριχοθυλάκιο είχες δίπλα μιλάμε για ολική καταστροφή τί να το κάνω εγώ να μου βάλει 3 τριχα με διατομή 3 χιλιοστά αν έχει πάρει μαζί του και άλλα 4 τριχοθυλάκια απο εκεί δλδ που θα είχες 3 που σου έβαλε και 1 άντε 2 που θα επιζούσαν τώρα έχεις 3 στάνταρ και τα άλλα αξιομακάριστα.... χωρίς να υπολογίζω και αυτά που θα πάνε άκλαφτα λόγω shokloss θέλω να δώ πως θα είναι μετά απο έναν χρόνο πραγματικά....... τι να τον κάνω απο νοργουντ 3 που ηταν πριν να πάει 3 thinner στην κορυφή γιατί έτσι τον κόβω.....

Βασικά έχει αφαιρεθεί και το βίντεο πλέον!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα